det här med att sova

Ops, jag vaknade just och la märke till att jag har sovit sen halv åtta, behöver jag ens nämna att jag sov med kläderna på också och allt? Ska försöka att fortsätta sova eftersom jag verkligen behöver så mycket sömn som möjligt men vi får väl se hur det går. För tillfället så svider mina ögon så det är nog ganska stor risk att jag faktiskt kommer att somna om, tack och lov för det.

Däremot är jag lite småirriterad just nu med det här att vissa personer aldrig kan svara i telefonen! Och nej Sara, jag menar inte dig, för jag kan i alla fall ringa på ditt hem nummer när du inte svarar. Men då struntar jag i att prata i telefon med folk istället och går och lägger mig. Orkar inte med att bry mig för mycket. Det blir ändå bara kaos i slutändan vad som än händer. Jaja, men nu måste jag försöka att fortsätta sova. Men vi hörs! Ha det bra!

ångest, igen

Åh vad jag har ångest! Jag har ingen aning om vad jag ska göra med mitt liv och det känns som om jag inte kommer någonstans med det heller. Jaja, det är allt ni får höra, ville bara skriva litegrann och orkade inte skriva någon ny dikt eftersom jag skriver alla dikter för hand från början (av någon konstig anledning?) och orkade inte hämta papper och penna.

Maten hos mormor var jätte god. det blev lasagne och det var skönt att få i sig lite mat. Har ätit bra i helgen tycker jag även fast jag har gått ner 1 kg till i veckan, fast det är ju bara bra, hehe. Somnade föresten till och med från Lillpite till Svensbyn på vägen hem (vi skjutsade hem Jugge) så jag kan säga att jag är oerhört trött och att det blir en rätt så tidig kväll för mig ikväll.

Imorgon ska jag nog fara till Sara och sova där så att ni behöver inte förvänta er att jag kommer hinna skriva så mycket under skoltid om jag inte hinner med något inlägg under skoltid. Men jaja, nu ska jag försöka vila litegrann. Kommer antagligen däcka så fort jag lägger undan datorn. Men vi hörs people!

Middag hos mormor

Kom just ut ur duschen och nu måste jag strax snabb göra mig i ordning för middag hos min kära mormor. Sara for hem för ca 20 minuter sedan och vi har bara tagit det lugnt hela "morgonen". Suttit vid datorn, pratat, lyssnat på musik och hon har även hunnit somna en snabbis bredvid mig. Jag ville dock till Luleå idag (och igår) men skulle inte ta mig in till stan så det gick inge bra, men då blir det kanske Luleå nästa helg istället och det blir ju bra. Känns som om jag har saker planerat för flera helger framåt men det är bara bra eftersom jag hatar att sitta på helgerna utan att ha någonting att göra, då blir jag typ deprimerad.

Vad mer som händer idag vet jag inte riktigt. Blir väl bara att ta det lugnt och plugga litegrann (en ganska vanlig söndag med andra ord) och kanske prata med folk. Vi får se helt enkelt. Men har bara 10 min att klä på mig och det, så måste springa. Vi hörs!

Tack!

Jag har fått lite uppmuntrande kommentarer på sistone:

Jocke: "Alltså Linda, du är typ som en ful bil eller någonting.. Du är så ful att du blir söt!"
Sara: "Du är som en magic nutcracker, man behöver ingen kapsylöppnare

Sandra: "fyfan, du ser ut som ett blindhead/råttboll!"

Tack mina kära vänner ;)





Dålig uppdatering idag

Jag ber om ursäkt för att jag inte har bloggat någonting idag, men det är faktiskt så att blogg.se inte har funkat så jag hoppas att ni har överlevt utan uppdatering, hehe. Har i alla fall varit med lite folk ikväll och spelat spel och det har varit mysigt och trevligt. Tänkte även fara till Luleå ett tag, men tog mig inte så det blev uteslutet tyvärr. Får ta det någon annan gång. Hur som helst så var det fest igår hos Mats och det var trevligt även fast vi inte var så många men det var riktigt mysigt. Jag och Nina tog även en bild på mig till min diktbok så nu har jag en framsida också. Tänker dock inte lägga ut den bilden på bloggen eftersom jag vill "överraska" så det får ni se senare, när den nu blir klar. Har ju skrivit stor del av alla dikter, men projektarbetet börjar ju först nästa år så jag vet inte riktigt.

Jag tror att jag måste gå och vara social med Sara nu, hon ska sova här så vi ska väl försöka hitta på någonting så här i slutet av kvällen. Var tänkt att det skulle bli fest där ett tag, men vi ångrade oss i sista sekund och drog hemåt istället, och nu är vi här, helt ensamna efter att Jocke, Jennifer och Mats har farit hem. Men som sagt så måste jag vara social, kan bjuda på någon bild från igår dock. Here it comes:

Mitt äkta hår (ehm)

Som sagt, mitt äkta hår.

Mats, Tobbe

Tobbe, Joel


Kämpa

Det gäller att vara stark i alla lägen.
Det gäller att orka kämpa, hela den långa vägen.
Men ibland tar orken slut, vad gör man då?
Titta inte tillbaka, bara fortsätt att gå.
Alla vi människor har varit med om oerhörd smärta.
Och för att överleva måste vi det som tynger oss släppa.
Gå vidare och tänk inte mer på det.
Jag har varit med om så mycket, så tro mig, jag vet.
Alla har vi en styrka inom oss.
Det gäller bara att inte ge upp och att fortsätta slåss.

Linda Hurtig.

Träningsvärk!

Äntligen hemma! Somnade kring 23.00 igår så det blev inte så sent ändå, det är det tidigaste jag somnat på hela veckan i alla fall. Idag har jag i alla fall träningsvärk, i magen och det känns så bra! Dock känner jag mig fortfarande inte taggad på fest så det blir nog en lugn kväll skulle jag tro. Skönt det också! Jaja, men jag måste gå och äta någonting nu innan jag svälter ihjäl, kommer aldrig orka dagen annars, det var kass mat idag till lunch, som vanligt så det blev inte att äta så mycket. Jaja, men vi hörs senare!

Helt slut

Nu är jag äntligen hemma! Känner redan nu att ögonlocken börjar slockna så ska alldeles strax gå och sova. Träningen + simningen varade i två timmar, lite kortare än beräknat men tack gode gud för det. Synd bara att det alltid ska finnas idioter som stör en bara. En kille/man stirrade på mig och Sara hela tiden när vi simmade, och han var inte diskret vars han stirrade. När den här killen frågade om våra namn och vars vi bodde började det bli läskigt så då gick vi upp och bastade istället. Men förutom det så hade vi riktigt trevligt och det var skönt att få träna!

"Snabba Cash" var också en väldigt bra film tycker jag, fast jag förstår inte hur man ska fatta vissa saker om man inte har läst boken (vilket jag då har gjort) men den var som sagt otroligt bra. Jag har lite ångest över morgondagen, vet inte riktigt vad jag ska göra. Är trött som jag vet inte vad och väldigt otaggad på fest, har dessutom ingen alkohol så det blir nog nyktert, men om jag ändå far på fest eller inte återstår att se, brukar alltid ångra mig i sista sekunden. Men nu ska jag gå och lägga mig i sängen och försöka få lite sömn. Vi ses!

Blir ett lågnt träningspass idag

Jag är helt darrig. Har ätit frukost idag så det är inte att jag inte har ätit, mår illa också dessutom. Har ju dock sovit dåligt hela veckan, somnade kanske kring 2.00 någon gång igår. Måste verkligen sluta med mina nattliga samtal, hehe. Nu sitter jag hur som helst och skriver om FN rollspelet fast har inte så stor idé om vad jag ska skriva om förutom mitt land (Angola) så kopierar det mesta till att börja med. Det blir flera timmars träning nu efter skolan och jag känner mig inte taggad eftersom jag mår som jag mår men ändå känner jag mig tvingad eftersom det blev så lite förra veckan.

Jaja, jag hoppas att det snart slutar flimra för ögonen och att jag snart slutar darra, för annars kommer jag typ drunka när vi simmar, hehe. Eller njaa, på ett ungefär. Men vet ni vad, nu måste jag fortsätta med det här. Vi hörs!


Utnyttjad.

Varför gör du det så jobbigt för mig?
Jag vill inte längre bli behandlad som luft för dig.
Ena stunden är allting bra,
men andra stunden är jag tydligen ingenting att ha.
Jag har tittat dig i ögonen och lett.
Men du har tydligen varken hört eller sett.
Du fattar inte att du inte är den enda människan på jorden
och det är just därför jag säger dom här orden.
Lämna mig ifred eller kom till mig nu.
Men vad dum jag är, du kommer alltid vara du.
Men då duger du inte heller för mig.
Jag ska vända mig om och aldrig mer titta tillbaka till dig.

Det värsta är att jag vet att detta inte är sant.
Så fort du ringer till mig kommer det bli precis likadant.
Jag kommer komma till dig
och du kommer strunta i mig.

Linda Hurtig.

Snabba Cash imorgon!

Jag tror att jag ska börja gå och lägga mig snart, har sovit så oerhört lite i veckan så det behöver jag. Har föresten varit duktig! Har städat och pluggat, på en och samma dag! Wow, vad har hänt? Hehe, har dock stor del av städningen kvar men det var en bra början, man ser golvet igen, ska bara dammsuga och det om jag hinner imorgon. Ska först och träna/simma med Sara (ja, fast jag är typ döende, fast tänkte bara gå på banden och sen simma, så det blir väl inte en så stor ansträngning förhoppningsvis) och sen ska jag på bio med min mor och mina syster och se "Snabba Cash". Det blir oerhört spännande eftersom jag just läste boken, och den var grym! Måste läsa "Aldrig fucka upp" sen också bara.

Men jaja, nu har ni fått en snabb uppdatering, nu blir det sängen som sagt, men vi hörs imorgon om jag har tid att blogga från skolan eller när jag kommer hem eller någonting. Ha det bra!

Skön låt!

Timo Räisänen - Sweet Marie

Kanske ska nämna att jag fick låten av Marina också, annars kanske hon blir sur, hehe! Nej, men den är otroligt skön så lyssna och njut!


Vilken dag!

Jag ska berätta lite mer om vilken "bra" dag jag har haft idag. Först så började det ju som sagt med att jag vaknade 8.13 (måste gå till bussen 17 över) och flög upp ur sängen. Jag slängde bara på mig kläder och slängde ner tandborsten i väskan. Under den här tiden hann jag då även inse att det lät som om jag var en 13-årig kille i målbrottet som hade svalt en kotte (på ett ungefär). Men trots att jag var förskyld så insåg jag att om jag skulle hinna till bussen så måste jag springa så jag småjoggade en stor bit av vägen. När jag sedan börjar gå igen för att jag inser att jag kommer hinna trots allt så snubblar jag till. Jag återfår dock balansen och tänker att det inte var någon fara. Men när jag gått ungefär två steg till så snubblar jag till igen och denna gång ramlar jag ordentligt, jag ignorerar smärtan i högra låret, reser mig upp och tittar mig omkring för att se om det var någon i närheten (vilket det inte var tack och lov). Trots detta så hinner jag rätt så precis till bussen.

Jag har varit rätt så bitter och trött idag men det har ändå gått över nu eftersom jag fått i mig kycklingsallad, päronloka och färskt bröd. Och dessutom har pappa köpt juice, mitt liv är räddat.

Men däremot så hjälpte det inte att Marina vunnit över mig i kort hela dagen. Har inte vunnit en endaste gång.

Snöstorm

Äntligen är jag hemma! Jag åkte med pappa hem från skolan idag så det var skönt att slippa stå och vänta på bussen i en halvtimme. Min hals gör fortfarande ont men nu har jag laddat upp med streptils i alla fall så då överlever jag förhoppningsvis. Halstabletter och te är det enda som behövs, hehe. Men just nu har jag inte så mycket mer att skriva, ska börja städa om ett tag så att vi hörs väl helt enkelt när jag har tid att skriva, hej då!

Förkyld

Sitter på skolan nu och pluggar litegrann (och sitter lite på facebook också), men det går ändå hyffsat bra med min uppsats som jag jobbat med de senaste lektionerna. Jag kan säga redan nu att det inte är någon bra dag idag. Vaknade imorse klockan 8.13 (bussen går 25 över och man måste gå typ 17 över) så det blev oerhört stressigt. Slängde bara ner tandborste + tandkräm i väskan och for på ett ungefär. Det blev inte bättre när jag försökte prata och märkte att jag inte hade någon röst heller. Det har blivit lite bättre med rösten, nu kan man i alla fall höra vad jag säger men däremot har jag fortfarande grymt ont i halsen och jag har bestämt att jag inte kan vara med på idrotten idag.

Så det blir väl inte heller att hitta på så mycket idag, men det är bra. Måste hem och plugga, storstäda mitt rum och så vidare. Det ser inte vackert ut. Så min dag kommer ändå bli fullbokade med mindre roliga saker. Kanske hinner med en powernap mellan allt också. Jaja, nu ska jag fortsätta med skolarbetet.

Varning för långt och agressivt inlägg

Wow, detta är nog mitt längsta inlägg genom tiderna som jag skrivit eftersom så där bara. Jag hoppas ingen tar åt mig av det jag skrivit och det är inte meningen att vara ytlig. Men som jag skriver lägnre ner så var jag tvungen att få det ur mig. Jag hoppas även att dom med samma problem läser det noggrant och inser samma sak som jag försöker att inse.

Jag hatar folk som skiter i vad andra tycker och jag orkar inte bry mig om det samtidigt som det enda jag egentligen vill är just att bry mig. Jag vet varken ut eller in eftersom jag är ett enda stort trassel och jag vet att för att trassla upp mig själv krävs mer än vad jag är kapabel till just nu eftersom mitt hjärta vägrar samarbeta med min hjärna och jag är trött på det. Jag har alltid lyssnat lite väl mycket på hjärnan men den här gången när jag verkligen borde lyssna på hjärnan lyssnar jag mer på mitt hjärta och det är verkligen inget bra i det här sammanhanget. Varför lyckas jag jämt trassla in mig i sådana här situationer, kan någon förklara det för mig? Kan ni? Det var meningen att jag skulle bli tuff, men på nått sätt lyckas jag ändå bli svagare, även fast jag vet att om jag bara skärper mig och börjar tänka lite mer före jag gör saker så kommer allting att fixa sig. Jag är less på att ligga vaken på nätterna och fundera över saker som jag för länge sedan kunnat få svar på om jag bara tagit mod till mig. Istället ligger jag vaken och har ont för att jag inte förstår mig på saker som jag nog aldrig heller kommer att förstå mig på. Jag vägrar att ge mig in på något sånt här igen, jag vill inte förlora mot mig själv än en gång, det har jag inte kraft nog till att göra, verkligen inte. Jag är less på att behöva tänka på svaga minnen som sakta suddas bort. Jag vill ha svar, det vill jag verkligen. Men jag inser själv att jag inte kommer få svar om jag bara sitter här. Jag inser själv att jag inte är 10 år längre utan jag måste börja ta ansvar och leva upp till den jag är och stå för vad jag vill och för vad jag tycker. Jag är less ångesten som jag känner flera gånger per dag eftersom jag lyssnat för lite på min hjärna och för mycket på mitt hjära. Det är verkligen konstigt, för förr var det tvärtom, och då var allting inte heller helt perfekt, men man kanske borde dela upp det där på mitten, fixa ett samarbete mellan hjärta och hjärna, men hur fixar man någonting sånt då? Jag har så otroligt många frågor och så otroligt få svar. Jag vill bara veta vad det är som händer och vad det är meningen att detta ska betyda, för jag kan inte lista ut det själv, det kan jag inte. Jag är less på att finnas där när andra behöver mig och sedan bara bli lämnad när jag behöver någon. Ingen som läser min blogg ska behöva känna sig träffad för det här är bara ett utbrott som jag har just nu och om ni inte själv vet om det så har ni heller inte gjort någonting fel mot mig, så ni kan bara strunta i det här för som sagt är det här bara ett utbrott för min vrede. För ibland måste jag även få släppa ur mig allt jag har att säga, och det känns lite ytligt att göra det just här i bloggen men ingen kommer väl ändå orka läsa hela det här inlägget. Jag skriver det här för mig själv, och en till väldigt betydelsefull person som jag inte tänker nämna här i bloggen just nu. Men jag skriver även detta till flera andra (även fast jag nu inte har så många läsare på min blogg): Våga stå upp för er själva och sluta låta folk behandla er på deras villkor. Ni är lika mycket människa för dom och om dom inte kan acceptera det eller skiter i det så skit i dom!

How to be gansgsta!

Hahahahaha, så jävla klockren alltså! Jag och Linnéa satt och kollade igenom lite filmer på youtube och den här var verkligen klockren! Kolla in de andra filmerna med Nigahiga också!


Rakblad i halsen

Jag kom hem för inte så länge sen och sitter nu och håller på att svälta ihjäl samtidigt som det känns som att ett rakblad har fastnat i halsen på mig, inte skönt med andra ord. Snart blir det hursomhelst mat förhoppningsvis och efter det ska jag och vara med Linnéa Enberg. Det tror jag kommer bli oerhört trevligt eftersom jag inte har varit med henne på några år, tyvärr, men det blir nog nice!

Nå mycket mer än så tror jag inte händer ikväll. Om jag hinner så står det väl lite plugg på schemat också men det är ju inte så troligt dock. Jaja, nu ska jag försöka underhålla mig med någonting annat, vi ses!

Intressant inlägg

Jag håller på att skriva en uppsats om "nationalism och symboler" och det går väldigt långsamt framåt. Känner att min hjärna verkligen lagt av på sista tiden för jag brukar vara ganska bra och snabb på att skriva när jag väl kommer igång men nu går det så oerhört segt och om jag fortsätter i denna takt kommer jag aldrig någonsin att bli klar. Det är bara att hoppas på att min hjärna väljer att samarbeta med mig snart igen eftersom jag behöver den mer än någonsin, hehe.

Idag ska jag tillbringa kvällen med plugg. Låter riktigt trevligt va? Men jag har inte så mycket annat till val verkar det som eftersom jag har väldigt mycket stuff att göra. La även märke tukk att jag hade utvecklingssamtal nästa vecka och det är jag också väldigt otaggad för. Men jaja, nu måste jag försöka att kämpa med uppsatsen. Vi hörs.

Oj

Vågen 26/1 -10

När optimismen frodas kanske du inte drar dig för att ta en risk för kärlekens skull.
Det finns säkert någon i din närhet som har lagt märke till dig.

Hur ser en aioli ut?

Idag har jag varit med Sara, och när vi satt vid matbordet och hade precis ätit eller vad vi nu hade gjort så börjar hon hålla på med ett korsord. På korsordet är det en bild på en frukt och några pilar åt olika håll och på ett ställe så är A och L med. Sara tittar på mig och frågar: "- Hur ser en aioli ut??" HAHAHAHAHAH. Jadu, lilla gumman, du är allt bra söt ibland!

mat

Vi sitter och har fotografisk bild men som vanligt blir det inte så mycket gjort här. Men vi funderar på att gå och fota om ett tag så får vi i alla fall någonting gjort. Igår hann jag även med att övningsköra och det gick väl sådär, nu är jag dock hungrig och måste gå och köpa en frukt eller någonting innan jag svälter ihjäl, har inte ätit någonting sen middagen igår så det tror jag är en jätte bra idé. Så nu ska jag övertala Marina att följa med mig och "fota". Vi ses!

Olycklig kärlek.

Jag borde inte få känna så här,
Inte när läget är som det är.
Men varje gång jag är med dig så kan jag inte tänka
Jag tror seriöst att jag mitt hjärta kommer dig skänka.
Jag klarar inte av att gå igenom det här en gång till.
Kan någon berätta för mig vad det är som jag egentligen vill?
Jag har varit med om så oerhört mycket smärta.
Jag har en sten på bröstet som jag vill ska släppa.
Men smärtan kommer inte släppa,
Den kommer bara bli värre.
Det kommer aldrig bli vi och
stenarna kommer aldrig bli färre.

Linda Hurtig.





Pictures

Fredag:

Sara, Jennifer, jag


Dom hade det mysigt! Johan, Kalle

Lördag:

Ralle, Jessica, Robin

Karin, jag, Nina

Ja, nu orkar jag inte lägga upp nå mer bilder, lägger upp dom på facebook om ett tag men tills vidare får ni nöja er med dom här bilderna tills vidare, för jag mår som sagt sådär och kommer nog inte börja må bättre förens jag fått i mig lite mat, har bara ätit en macka idag och så vägde jag mig också och insåg att jag gått ner 1,5 kg till. Oh no, nu är det bara 5 kg kvar, sen måste jag pierca mig i naveln. AAAAAAAAH! (jag sa att jag skulle pierca naveln om jag gick ner 20 kg, och jag är jätte nål rädd).


Orkar inte söndagar

Seriöst, jävla söndagar. Och kan nån föresten förklara varför jag har ont i revbenen?

Gårdagen var trevlig, det var den. Träffade många roliga och trevliga personer som jag inte har träffat på ett tag. Jag höll mig lycklig och glad hela kvällen också och mår ändå inte så där jätte dåligt idag, förutom ångesten då förstås, men den börjar jag vänja mig vid med tanke på att jag känner den varje söndag. Nu sitter jag hemma i en stor T-shirt och kollar på lite bilder. Kommer ihåg allt (vad jag kommer ihåg, hehe) från igår så det är inga överaskande bilder men jag kan lägga ut dom på facebook senare, och jag kan lägga ut några stycken här också, men just nu har jag ingen ork över till det.

Jaja, ska hoppa i duschen, känner mig oerhört äcklig, men det förstår ni väl, det är ju söndag? Men jag funderar även på om jag någonsin ska dricka igen, eller det kommer jag ju att göra men ni förstår poängen.

Väldigt lyckat!

Oerhört trevlig kväll igår även fast vi bara var 6 pers och jag inte kände 3 av dom personerna från början men jag kom oerhört bra överens med dom så dom var riktigt trevliga! Vi spelade sanning och konsekvens (elaka versionen kan jag tillägga) och ett annat kortspel som hette bibeln som var roligt att spela med sina närmare vänner och se hur bra man egentligen känner varandra. Jag ska lägga upp bilder, men orkar inte sätta in dom på datorn nu eftersom jag snart ska på fest igen, och då är det lika bra att jag lägger in alla imorgon.

Snart ska jag hoppa i duschen eftersom att jag inte känner mig så mysig efter gårdagen. Har dessutom köpt en ny klänning som är väldigt snygg tycker jag, har tittat på den tidigare och ny var det extra pris så jag slog till fastän jag inte riktigt har råd. Jaja, nu ska jag dra mig vidare, men ha en trevlig lördag!

Mys dag!

Är så otroligt trött idag också, fast igår blev det en senare kväll så då har jag ju en anledning till att vara trött i alla fall. Idag efter skolan for jag och Sara och simmade. Vi orkade dock inte simma så länge idag eftersom dom bara hade öppen halva bassängen men vi simmade i en halvtimme kanske, sen gick vi upp och bastade ett tag. När vi hade gjort i ordning oss klart gick vi på Pitstop där vi blev bjudna på mat av chefen. Vi väntade där tills Saras syster Frida slutade jobba, vilket var klockan 20.00 så vi fick vänta på pitstop i några timmar ja, så då fick vi även låna Pashas (chefens) dator. När Frida hade jobbat klart for vi hem till Sara där jag inte hann vara så länge innan jag blev hämtad. Det har varit en mysig dag och det är skönt att bara kunna ta det lugnt någon dag ibland, och det är ju så oerhört avslappnande att simma!

Imorgon blir det Luleå. Nu är det bestämt. Jag och Sara tar bussen in efter skolan och beger oss till Luleå. Först och främst kanske det blir att gå på stan en stund men sen ska vi hem och mysdricka hos Jennifer, det kommer bli otroligt bra och mysigt tror jag. Däremot har Jessica fest på lördag så då blir det fest också, men det är väl bara trevligt, det blir väl inte att dricka så mycket imorgon förhoppningsvis.. eller, det är ju mig det handlar om, nu blev jag osäker..

Några saker ni inte visste om mig:

1. Jag är svag för röda rosor, champagne, choklad och överaskningar av min partner. Det behöver inte vara stora överaskningar, men små, som frukost på sängen t.ex.

2. Ibland när jag sover ensammen måste jag krama om en kudde.

3. Jag läser mer än vad dom flesta gör. Oftast en bok i veckan eller mer, det är periodvis.

4. Jag har svårt att visa känslor.

5. Jag blir jätte nervös när jag är med folk jag inte känner även fast jag pratar mycket.

6. När jag får alkohol i mig får jag genast kraftigt med självförtroende (vilket nog dom flesta får).

7. Jag har svårt att bli kär.

8. Jag tål inte folk som säger att dom älskar varandra utan att mena det (typ när dom hållit på i en vecka). När man säger att man älskar någon ska det vara på riktigt.

9. Jag har haft komplex för mina vadar, jag menar, för mina VADER!

10. Jag hade MVG i HK bara för att jag torkade ut diskon efter varje lektion. Fick G på alla prov dessutom.

Haiti!

Jag har haft lite ångest för det här med Haiti. Har precis bestämt mig att en tia inte är så mycket så ska skänka pengar. Man kan ju faktiskt rädda liv. Så tänk efter en gång till.. En tia är väl inte så mycket? Kom igen nu! Gör som jag och tusentals andra, skänk en slant ni med. smsa "10katastrof" för att skänka 10 kr eller "katastrof" för att skänka 50 kr - till 72950.

Människorna behöver oss. Det kommer kännas otroligt bra efteråt. Go for it!

Dom behöver så mycket hjälp som det bara går just nu.





Hmm?

De senaste dagarna har bestått av tvärt illamående, huvudvärk och oerhörd trötthet. Vad det beror på vet jag inte men känner mig inte positiv just nu eftersom jag just började må illa igen. Jag hoppas verkligen det går över till morgondagen för jag orkar inte gå omkring och må så här. Usch.

Idag har jag inte gjort någonting, och då menar jag INGENTING över huvud taget. Jag har sovit hyfsat mycket de två senaste dagarna men det känns ändå som om jag ska däcka vilket ögonblick som helst så det blir nog en oerhört tidig kväll för min del ikväll. Men det konstiga är att mellan mina "anfall" av illamående, huvudvärk och trötthet så har jag haft fullt av överskottsenergi och gått omkring och skrattat åt allt möjligt och jag har ingen som helst aning om vad som riktigt händer med mig, men det är väl nå hormongrejjs eller nå, säkert inget allvarligt.

Strax ska jag gå och se lite desperate housewives och sedan sova tror jag, vi får se. Kanske går och gör mig en till kopp te, det är avslappnande. Jaja, nu ska jag dra mig vidare, vi hörs.

Trött som vanligt

Idag är jag oerhört trött så det blir troligtvis en tidig kväll. Det har inte hänt så mycket igår-idag heller så har egentligen inte så mycket att skriva. Mår rätt så dåligt, ont i skallen och är yr och känner mig svimfärdig hela tiden så det är inte så bra. Annars vet jag väl inte riktigt hur jag mår, känner att jag måste plugga och städa, men orken är försvunnen och det känns inte som om den kommer komma tillbaka nå mer idag, så dom två sakerna är nog uteslutna. Jag säger bara att det var oerhört tur att jag gjorde klart geografi uppgiften på lunchen igår (ja, tro det eller ej, men jag pluggade på lunchen) för ikväll hade jag inte orkat.

I helgen blir det kanske att fara till Luleå, kommer inte ihåg om jag har nämt det tidigare och orkar inte kolla upp det men det blir kanske fest och kanske inte. Funderar på att smuggla med mig lite vin i alla fall, det är alltid mysigt, nästan. Jaja, nu orkar jag inte skriva något mer, som ni märker har jag skrivit att jag inte orkar mycket i detta inlägget, men jaja, ni förstår poängen. Vi hörs!

Grym låt!

Three days grace - Last to know

You were the first to say that we were not okey,

you were the first to lie when we were not alright.

This was my first love, she was the first to go.

And when she left me for you, I was the last to know.


jag har typ datordamp

Sitter på fotot med en dator som håller på att lagga sönder, känns verkligen bra då jag börjar känna mig väldigt stressad med allting som jag ska göra, så vet inte riktigt hur mycket jag kommer att få gjort idag.. Det känns som om det här blev ett oerhört kort inlägg men nu orkar jag inte skriva nå mer, har inte fått nå mycket sömn i natt. Men vi hörs!


Sunday, bloody sunday.

Gårdagen blev väldigt mysig. Det började med att jag jobbade (som däremot inte var så mysigt) sen när jag kom hem så duschade jag och så som jag skrev i föregående inlägg. Sen efter ett tag kom Sara och vi gjorde väl inte så mycket från början, väntade på att Jessica och Jennifer skulle komma. När dom väl kom gjorde vi inte så mycket heller, det var tänkt att vi skulle basta men eftersom att min "käre" syster drog hit en massa folk så blev det inte så och vi såg en film, drack te och hade det mysigt istället. Det var verkligen skönt med en tjejkväll och att bara vara vi tjejer för en gångs skull för det är inte så ofta det händer. Hur som helst, när Jessica och Jennifer for hem så la jag och Sara oss i sängen och såg "the hangover" men vi orkade bara se halva filmen innan vi somnade så vi såg klart andra halvan idag. Den är ju så otroligt skön alltså. Sara for ganska nyss hem och nu sitter jag här ensammen och funderar på vad jag ska göra.

Idag/ikväll händer det nog inget speciellt. Ska plugga, städa, gå ut och gå och kanske vara med någon, så det blir nice (förutom plugg- och städdelen såklart). Har även hunnit planera nästa helg då det blir fest. Det känns otroligt roligt!


Kramp

Jag kom hem från jobbet för ungefär en timme sedan och har fortfarande frossa och kramp i vissa delar av kroppen. Jag förstår inte riktigt varför jag fortfarande håller på att plåga mig med det där jobbet för jag håller verkligen på att frysa ihjäl. Jag frös så mycket att jag nästan inte orkade vara trevlig mot alla kunder, det kändes inte så roligt.

Ikväll blir en lugn och skön kväll med Sara mfl. vet inte riktigt vilka mer som ska komma än men hade tänkt att höra med Jessica och Linnea också om dom har lust att komma. Men det blir hur som helst en lugn kväll. Är dock sugen på att dricka lite vin bara för mys, men vi får se hur det blir med det också. Jaja, nu ska jag börja klä på mig innan jag fryser ihjäl. Vi ses!

Styrka.

Jag behöver inte kämpa längre, har fått tillbaka hoppet.
Det känns som om jag äntligen vunnit detta loppet.
Det har varit svårt, men nu börjar det bli lätt,
synd bara att det skulle ske på detta löjliga sätt.
Och nu är jag här och tro mig, jag är hel,
samtidigt som jag försöker glömma mina fel.
Nu kan jag äntligen börja le,
och på riktigt kan jag allting börja se.

Linda Hurtig.

mitt folk

Idag har jag varit med lite folk och bara tagit det lugnt. Vi såg på en film och hade det mysigt fast så mycket mer gjorde vi nog inte.. Eller jo, Jennifer gick igenom min garderob som vanligt och lånade lite kläder att ha någon gång nästa vecka så det var roligt. Känner mig hedrad, hehe! Hur jag kommer att spendera resten av kvällen vet jag inte än, blir väl troligtvis att plugga litegrann, ta det lugnt och så, det blir nog jobb imorgon så har inte mycket annat till val.

Imorgon ska jag också vara med en massa folk, om det blir med eller utan alkohol är fortfarande obestämt men det får vi se imorgon, vad vi ska göra vet vi inte än heller riktigt men vi har ju en hel dag att planera sånt så vi kommer nog på någonting. Men nu ska jag försöka få tag i den omöjliga Sara, men vi hörs!

Lycka till Marcus!

Min kusin spelar för Luleå hockey ikväll, så ville önska han lycka till. Aftonbladet skrev även en artikel om honom som ni hittar här.


Jävla sega pocketböcker

Jag är så arg. Jag har väntat på att Sophie Kinsellas bok "En shopaholic i väntans tider" ska komma ut i pocket nu i typ ett halvår men den kommer aldrig ut. Har hittat den som inbunden, men dom är så dyra och så har jag alla hennes andra böcker i pocket så det blir fel. Jag har googlat och försökt att se på olika sidor om dom har den men ingen har den, tror att jag måste kolla upp någon sida där det står när den kommer ut i pocket, om det nu finns någon sådan. Hur som helst längtar jag oerhört mycket tills den kommer ut så ni får gärna säga till om ni hör talas om den eller hittar den någonstans (och som sagt så vet jag att den finns som inbunden).


En vanlig konversation mellan mig och Jessica



Pluggkänsla?

Plugget går väl sådär, ärligt talat så har jag inte kommit i gång ännu tyvärr, men jag måste snart börja känner jag, för annars kommer jag aldrig börja. På tal om annat gick min tangentbordshållare just sönder, ni vet den där grejen som tangentbordet är på som sitter under bordet? Den bara lossnade. så nu har jag satt upp tangentbordet på självaste bordet och det är lite obekvämt. Jaja, alla ser ju att jag har ett rosa tangentbord i alla fall, hehe. Sara kom föresten hit en snabbis efter skolan, hon lyckades missa bussen så hon fick åka hit med mig och mamma. Det var trevligt att få umgås med henne lite mer även fast jag gjorde det senast igår.

Helgen är inte så planerad ännu så ni får gärna höra av er med förslag för just nu är jag ganska öppen, för förslag alltså. Men jaja, ska försöka ta tag i lite grejer nu!

Nationalism och Symboler

Just nu sitter jag på skolan och har historia och är inte den piggaste. Jag håller på att skriva ett arbete om "Nationalism och symboler" och det är faktikst rätt intressant tycker jag, även fast jag inte har hunnit så långt ännu. Kvällen kommer troligtvis spenderas med några arbeten som ska vara klara till på söndag så jag har en rätt så stressig vecka framför mig men jag hoppas att jag verkligen tar mig själv i kragen och pluggar hårt ikväll, så om ni pratar med mig ikväll så snälla, påminn mig om det om jag inte gör det, för jag brukar vara rätt så bra på att fastna i någonting annat.

Jaja, nu måste jag nog lägga på ett kol om jag ska hinna med det här. Men skriver kanske mer ikväll om jag har tid och ork, vi ses ju då så småningom i alla fall. Och föresten, önska mig lycka till.

Guru Pitka!

jag sitter hos Sara just nu och tar det lugnt, vi gör inte så mycket, har sett Love Guru vilket är en oerhört bra film måste jag säga, det är ju nästan så att man blir lite små kär i guru Pitka.

Snart ska jag hem tror jag och plugga in lite äcklig spanska som vi har till imorgon, men det är bara några ord eller vad det nu är så det går nog bra. Jaja, nu ska jag och Sara spela country story på fejjan så vi ses!

Jag är irriterad just nu.

I natt har jag bara sovit två timmar så är oerhört trött och ska snart gå och vila ett tag. Dessutom är jag rätt så irriterad just nu men varför ska jag inte gå in på, men jag har mina anledningar, så det kanske inte blir så mycket bloggande på ett tag, fast vet att jag inte kommer kunna hålla mig borta, men jag blir nog lite osocialare än vad jag brukar vara. Tänkte att det kan vara bra för er att veta.

Kyla

Det är oerhört kallt här! Jag vaknade precis upp från dubbla täcken och frös ändå så att det känns som om det är väldigt kallt idag, eller jag är ganska säker på det faktiskt. Men nu ska jag hoppa i duschen tror jag, min skalle snurrar. Men vi ses! Hej då!

Folket

Nu är jag påklädd och färdigsminkad. Snart kommer nämligen lite folk hit, typ Sara, Jonas och Mia om jag minns rätt, sen skulle vi nog till David och spela Wii, så det blir nog trevligt. Vad mer vi ska göra det vet jag inte än, men det kommer vi väl på eftersom. Föresten så har jag gått ner 4 kg under jullovet, brukar man inte gå upp av all julmat? haha, jag är stolt över mig själv i alla fall över att jag har gått ner så mycket på ca 2 veckor.

Jaja, nu ska jag vänta på att dom kommer hit, för det är ju inte så socialt om jag sitter här och nöter under tiden. Jag skriver väl mer ikväll eller imorgon antar jag.

Omvänt dygn?

Åh gud, jag vaknade för en timme sedan. Kändes inte som om det var någon idé att äta frukost så jag väntade till middagen som jag nyss åt. Fast orkade ändå inte äta så mycket, men det brukar vara så för mig när jag är nyvaken så det är väl ingenting med det. Idag blir det kanske att vara med Jessica, eller det är ganska säkert att det blir om hon fortfarande vill, men först måste jag duscha och övertala mina föräldrar om skjuts. Vad vi ska göra är osäkert men det blir nog kanske att vara med lite folk och så, det blir nog trevligt hur som helst. Jaja, måste nog skynda mig litegrann nu om jag ska hinna, men vi ses!

Chris Brown - With you


I need you boo
I gotta see you boo
And the hearts all over the world tonight
Said the hearts all over the world tonight
I need you boo
I gotta see you boo
And the hearts all over the world tonight
Said the hearts all over the world tonight

Hey lil mama
Oo u a stunna
Hot little figure
Yes you a winner
And I'm so glad to be yours
You're a class all your own
And oh little cutie
When you talk to me
I swear the whole world stops
You're my sweetheart
And I'm so glad that your mine
You are one of a kind

And you mean to me
What I mean to you
And together baby
There is nothin we won't do
Cuz if I got you
I don't need money
I don't need cars
Girl you're my all


And oh
I'm into you
And girl no
One else would do
Cuz with every kiss
And every hug
You make me
Fall in love
And now I
Know I can't be the only one
I bet its hearts all over the world tonight
With the love of they life
Who feel
What I feel when I'm
With you, with you, with you, with you, with you
Girl
With you, with you, with you, with you, with you


Ooh girl
I don't want nobody else
Without you theres no one left and
You're like Jordans on Saturday
I gotta have you and I can not wait now
Hey little shorty
Say you care for me
You know I care for you
You know that I'll be true
You know that I won't lie
You know that I will try
To be your everything

Cuz if I got you
I don't need money
I don't need cars
Girl you're my all

Yeah, oh
I'm into you
And girl no
One else would do
Cuz with every kiss
And every hug
You make me
Fall in love
And now I
Know I can't be the only one
I bet its hearts all over the world tonight
With the love of they life
Who feel
What I feel when I'm
With you, with you, with you, with you, with you
Oh oh
With you, with you, with you, with you, with you
Yeah


And I
Will never try to deny
That your are my whole life
Cuz if you
Ever let me go
I would die
So I won't front
I don't need
Another woman
I just need
Your all or nothing
Cuz if I got that
Then I'll be straight
Baby you're the best part of my day

I need you boo
I gotta see you boo
And the hearts all over the world tonight
Said the hearts all over the world tonight
They need they boo
They gotta see they boo
And the hearts all over the world tonight
Hearts all over the world tonight


And oh
I'm into you girl
And girl no
One else would do
Cuz with every kiss
And every hug
You make me
Fall in love
And now I
Now I can't be the only one
I bet its hearts all over the world tonight
With the love of they life
Who feel
What I feel when I'm
With you, with you, with you, with you, with you
Girl
With you, with you, with you, with you, with you
Ooh ooh
With you, with you, with you, with you, with you
With you
With you, with you, with you, with you, with you


Jag hatar att vara ensammen

Nu är jag ensammen. Jag hatar att vara ensammen, verkligen. Egentligen känner jag att jag inte har så mycket att skriva här heller men jag kände att det behövdes. Kommer att sova ensammen hemma i vårat hus i natt vilket jag hatar men just nu har jag inte så mycket annat till val. Just nu sitter jag nerbäddad i sängen och försöker hålla mig varm med en kopp te vilket jag inte lyckas med, men nu får det bli så.

Jag vet som sagt inte om jag har något mer att skriva.. Igår var jag med Nina vilket ni märkte på inläggen under och vi hade jätte roligt, vilket ni också kanske märkte, men annars har det inte hänt så mycket mer, så ska väl inte heller skriva om saker som inte är särskilt intressanta, så nu fortsätter jag dricka mitt te så ses vi när jag har något att skriva, ses.

Ha överseende!

Nina gästbloggade som ni märkte i det förra inlägget (hon är inte så där egentligen, men vi har inte sovit någonting på ca 30 timmar så då blir det så). Hur som helst så gjorde vi en jätte fin videoblogg, den liknade amandavardets blogg, och inte för att säga någonting dumt om henne men vi var väldigt oseriösa. Jag vet inte om vi vågar lägga upp den för jag är lite nervös av mig och vill inte att folk ska tänka att jag är sån (fast alla vet ju att Nina är sån), hehe.. Nä jag skämtade bara. Nina är en jätte fin tjej som gillar killsaker enligt en hemlig källa. Men hon är fin, om ni vill dejta henne så kommentera här så får ni hennes nummer! Haha, nej nu skämtade jag igen, hon är tyvärr upptagen.. MED MIG! haha, nej, helt seriöst, hon har pojkvän.

Jaja, hoppas att ni har överseende med våran övertrötthet och jag lovar att ingen alkohol är inblandad. Vi ses när jag är lite seriösare och mer utvilad!


PÖÖÖÖÖZZZZZ BitchezZ <3 / Nina

TjozZan Alla BabeZ !!

Ziitter här viid Liindaz roza tangentbord och har dock en roza MUZ zamt 2zt zkolkataloger från LÅNGT tillbaka azZå!
DezZutom zmzar vi med några zom är zå fett JÄVLA blåzta,. Men zå är väl boyzZen nu förtiden, eller vad tycker ni mina BabezZ ;) ,. Färdig med detta TjaffZ, Nu har Liinda oxå blivit lite freek Out!!! Hon Zitter och tror att Hon är Zå jävla Frään men NO WAY!! Här är det JAG som RULES mother fuckers! ,. Näää nog med Grova Ord SoM dezZa, vi Zka Vell Gå ocH Fixa Lite Cash brodeR zEn blirE att FixA guzZ åt G-rabBzen !!

ByeBye Bloggen Zynez Bitches, Love ya!

Jag och snygg Nina!

Jag och Nina vet att vi är otroligt snygga så därför tänker vi bjuda på två charmiga bilder, om ni säger någonting annat blir vi väldigt besvikna, även fast jag är osminkad. Hur som helst har vi byggt pussel hela kvällen och är fortfarande inte klara (varken i pusslet eller i huvudet). Jaja, hur som helst så har vi vakat inatt och Nina ska till sin boyfriend om två timmar och då blir jag heeeelt ensammen, vet inte heller om jag ska jobba imorgon. Men hur som helst, här har ni bilderna:

(och ja, Linda är STÖRRE i käften än mig // Niina)

(och nej, vi har inte bajs i munnen)


Jag är glad!

Nu har jag tagit mig upp på riktigt och kom precis ut från duschen, och det var bra eftersom jag inte kände mig så mysig. Idag blir det kanske att vara med Nina och Fredde och kanske någon till, det är några timmar kvar att fundera ut det. Min mobil har föresten kommit, men har inte haft möjlighet att hämta den ännu eftersom mamma har så ont i magen, och eftersom den kommer direkt till OK i sjulnäs så har jag ingen möjlighet att gå och hämta den, men kan ju ändå inte använda den så mycket idag eftersom den ska ladda upp batteriet ordentligt, så det spelar inte så stor roll om jag hämtar den nu eller om någon timme.

Men jaja, nu måste jag gå ner och äta nå mat, är lite små hungrig.. Kan föresten säga att jag har gått ner nästan ett kilo till, bara så ni vet, jag är stolt över mig själv just nu! Men som sagt så ska jag gå och äta, så vi ses!

hehehehehe

Idag är jag otroligt glad, vet inte riktigt varför men har gått omkring och lett för mig själv hela dagen/natten. Däremot har jag inte sovit mycket inatt, men sova kan man göra när man är gammal. Kom precis hem och det känns inte lönt att gå och lägga sig eftersom jag ändå ska upp om 2 timmar och jobba (om mi madre kan skjutsa förståss), fast då kanske det ändå är lönt att gå och lägga sig? Jag är då hyfsat pigg nu och det känns inte som om jag kommer ta mig upp och jobba om jag gör så här, och jag behöver pengarna. Jaja, vi får se vad jag gör, ni ska då inte behöva ta del av mina konstiga funderingar, hehe. Jaja, nu ska jag dra mig vidare, vad jag ska göra är fortfarande osäkert, men det får vi se! (Jag är ganska trött om ni inte märkte det).

Det blir nog bättre

Jag steg upp klockan 9.20 eftersom jag skulle jobba, men kände att det var för kallt så jag struntade i det, kunde dock inte somna om så jag steg upp. Jag vet dessutom inte hur många gånger jag vaknat inatt och varit törstig. Jag vaknade en gång kring 5.00 och kunde knappt somna om, men ändå är jag hyfsat pigg. Har ingen matlust heller, gjorde havregrynsgröt och orkade inte äta upp halva, men matlusten kommer nog snart tillbaka. Lördagskvällen kommer att spenderas med Sara och vad vi ska göra är oklart än, det blir nog bara att ta det lugnt. Men nu ska jag hoppa i duschen, sen blir det staden. Vi ses!

..

För ca 2 veckor sen kom jag och André fram till att vi inte kunde vara tillsammans längre, det var det som jag skrev om då jag var lite deppig, men ville bara vänta med att säga det. Hur som helst så bestämde vi oss för att försöka igen, och det gick hyfsat bra ändå, fast det kändes inte rätt för mig. Idag gjorde jag och André slut igen, den här gången för alltid. Tänkte att det är lika bra att säga det nu på en gång. Jag och André var tillsammans i ca 2 år och 4 månader och jag är inte samma person längre som jag var då vi blev tillsammans, och det är inte han heller. Jag tror att det var en av de största anledningarna att det inte fungerade mellan oss längre. Jag har haft en underbar tid med honom kan jag säga, men nu är allt förändrat. Skriver när jag orkar igen, och föresten.. min nyårsafton var jätte bra.