Brunch

2 ägg
1,5 msk fiberhusk
250 g keso

Mixa och stek! Jag serverade med bananer och med en blåbärsröra bestående av blåbär och lättcremefraiche. Tack Therese för receptet!


Pics.

Jag har sovit så dåligt inatt! Vaknde någon gång imorse av att jag har sovit på mina armar så att de var helt bortdomnade. Jag var tvungen att vänta ett tag för att ens kunna flytta på dem. Så jag vet inte riktigt vad jag ska ta mig till. Det går bra att sova dåligt när jag inte jobbar, men i helgen ska jag ju faktiskt jobba igen och då skulle det inte vara roligt om jag somnade kring 2.00 på natten.
 
Igår var jag iallafall på Gröna Lund med Ellen, Ida och Kajsa. Vi åkte en massa olika attraktioner och hade hur trevligt som helst. På kvällen så städade jag ur mina och Adrians garderober, vilket verkligen behövdes, både i hans och i mitt fall. 
 
I veckan har jag en massa saker inplanerade, därför tänkte jag lägga upp ett litet schema här:
 
  • Idag (29/4) - Stan och träning med Johanna samt bakning ikväll.
  • Imorgon (30/4) - Oskar kommer samt valborgsfirande hos Carro och Rasmus.
  • 1/5 - Jag och A har varit tillsammans i ett år. Detta kommer nog däremot inte firas så där jättemycket, utan vi får pussa på varandra lite extra istället.
  • 2/5 - Ekonomiseminarium med Johanna.
  • 3/5 - Adrian fyller år och dett ska firas mot hans vilja!!!!!!!!
  • 4/5 - Jobb.
  • 5/5 - Jobb.
Tänkte även att jag skulle bjuda på lite bilder från igår då vi var på grönan, så här har ni dom!
 

Min dag i bilder

Idag har jag haft en heldag med Johanna. Vi har hämtat upp hennes guddotter, ätit lunch, shoppat, och kollat på världens godaste smörgåstårta!

Det känns skönt att vara hemma igen, samtidigt som jag mår lite dåligt över det. Men jag kände att jag inte kunde göra något mer. Jag försöker tänka att farfar har det bättre nu, men det tar ändå inte bort saknaden och smärtan. Kommer iallafall upp den 10:e igen då det är dags att säga farväl en sista gång.

Här har ni lite bilder från dagen som varit!


Hehe..

Hahahahah. Så fruktansvärt ful jag är! Och nu kan jag inte slut ta fula bilder! Lite roar små som man brukar säga..
Älska webcam! ♥ 

Mör.

Usch och fy och blä på denna helg. Har varit så virrig, så känslig och så glömsk att jag ibland har glömt bort vart jag är någonstans. Adrian har ju iallafall varit här med mig, men nu har han begett sig tillbaka ner till Stockholm eftersom att han måste jobba imorgon. Jag kommer stanna till på tisdag, och sedan bär det söderut igen även för min del. 
 
Vet redan nu hur vemodigt det kommer kännas att fara hem. Jag saknar Stockholm som en tok, och jag saknar min fina vän Johanna (tryck på länken för att komma till hennes blogg) som jag vanligtvis brukar träffa flera gånger i veckan. Men samtidigt så vet jag hur orolig jag kommer gå omkring och vara hela tiden, och att inte bara få vara här nu kommer att få mig att främst känna mig fruktansvärt skuldmedveten, men även ledsen över att jag inte kan vara här under den här perioden.
 
Nu ska jag fortsätta slöa i sängen, se min serie, äta mina popcorn och sedan kanske pyssla lite med något.. Har redan hunnit med att klippa sönder ett par chinos och gjort om dem till shorts. Kanske bjuder på en bild senare. Älskar när pysslingssuget kommer tillbaka!
 

Så här känner jag mig just nu!
 

Livet är skört, så ta vara på det medan ni kan.

Idag har jag upplevt en av de värsta dagarna i mitt liv, och jag har haft många jobbiga dagar. Nu ligger jag i sängen i Piteå, nerbäddad i varma kläder och dubbla täcken. Mina ögon svider av alla tårar och mitt huvud värker av utmattning. 
 
Det är märkligt hur vi människor inte alltid inser saker förrän vi ser det med egna ögon. Jag är glad att jag kom upp och nu gäller det bara att hålla alla fingrar jag har för att allt ska bli bra. Jag ser styrkan i dina ögon, men samtidigt ser jag svagheten i din kropp, och jag vet att du vill vara här med mig, och med oss. 
 
Adrian ligger på stort plus nu iallafall då han är påväg hit. Aldrig förr har jag varit så tacksam över att jag har honom i mitt liv och att han är här för mig under de svåraste stunderna, så planerar att pussa ihjäl honom senare. 
 
Så kolla er omkring och tänk på någon speciell i ert liv. Imorgon tycker jag att ni bara ska ringa denna, eller åtminstone skriva ett sms och bara säga tack för att du finns i mitt liv!

Breakfast

Blev lite fruktsallad till frukost eftersom att jag måste äta så tidig lunch. Tvättning och packning står på schemat denna morgon!


We create our own tomorrow by what we dream today.

Flygbiljetten är nu bokad, klockan 15.10 landar jag i Norrland imorgon och jag känner mig så sjukt ångestfylld och nervös inför vad jag kommer möta där uppe. Men om jag inte gör detta kommer jag bara att må sämre och jag BEHÖVER träffa honom just nu.

Livet är så orättvist, och jag önskar att det fanns någonting som jag kunde göra, men det kan jag inte. Inte på något annat sätt än att vara där åtminstone, och då hoppas jag bara att det är bra nog.


Allt det där jag flydde ifrån.

Jag kommer att flyga upp till Piteå i helgen då det har inträffat lite saker.
Kommer nog vara ganska så upptagen, så känn er inte ledsna om jag inte hör av mig i helgen, men ni får däremot gärna höra av er till mig ändå.

Nu ska jag och fira finaste Johanna som fyller år, sedan blir det nog jobb i några timmar.


Work hard or go home.


Nu och då.

Har inte hunnit somna än, istället har jag kollat igenom gamla bilder på mig från den tiden då jag var som störst. När jag kollar på dom där bilderna så kan jag inte fatta att det där faktiskt var jag och jag mår sjukt dåligt varje gång jag ser de där bilderna.

Jag skrev ju för ett tag sedan att jag vill se resultat nu, men när jag kollar på bilderna och jämför med nu så SER jag resultat. Jag har inte gjort ett dåligt jobb som har gjort den förändringen och jag har all rätt i världen att vara stolt över mig själv.

Dock så finns det fortfarande tillfällen då jag kollar mig i spegeln och inte ser någon förändring alls. I mitt huvud är jag fortfarande så stor och det är en känsla jag måste arbeta med varje dag. Däremot så mår jag bättre med mig själv nu än på många år, och det är första gången sedan i 8:an som jag kan se på bilder av min kropp utan att faktiskt må dåligt.

När jag ser de där bilderna är det första jag vill att bara radera dom från jordens yta som jag vill radera den där tiden från mitt liv där allt de där inträffade. Men hur mycket man än vill radera saker så kommer de ändå inte försvinna. De finns alltid kvar, även om det är i minnen eller i bilder. Därför kliver jag nu ut ur min trygghetszon och lägger upp en helkroppsbild på då och nu. Ni ska veta att det här är någonting som är extremt psykiskt jobbigt för mig, men det är en del av den jag en gång var, och för att kunna bearbeta den delen måste jag därför öppna ögonen och sluta låtsas som om jag aldrig har sett ut så. Puss på er och hoppas att ni fortfarande tycker om mig!


Usch och fy och blä!

Idag har inte varit någon bra dag. Vaknade på helt fel sida imorse och fick verkligen tvinga mig ner till tvätten. Sen gick det inte så bra på gymet då jag blev så fruktansvärt arg och irriterad på mig själv eftersom att jag aldrig får in tekniken i marklyft hur mycket jag än försöker. Dock så gick det bättre för mig tillslut och jag lyckades klara personbästa på 90 kg. Men ändå kände jag mig gode bitter.

När jag kommer hem så glömmer jag bort att Adrian inte ska äta så jag skalar en massa potatisar till honom och när han kommer hem och påminner mig så blir jag så sjukt nere eftersom min dag kändes så fruktansvärt misslyckad och eländig. Men när Adrian har hållit om mig ett tag och uppmuntrat mig så blev jag genast på bättre humör. Nu är han däremot och spelar innebandy och jag ligger i sängen och ska sova. Klockan är ställd på 05.00 imorgon.

Åt förresten världens godaste middag idag. Ugnsstekt lax med mango- och avokadosalsa! Salsan är så fruktansvärt god att jag allvarligt skulle kunna leva på den. Receptet har jag tagit från Therese, men syster Jennie har också ett supergott recept på en liknande salsa, men eftersom att jag åt den senast blev det Thereses recept denna gång.


Tvätt och frukost

Blev senare igår än vad det var tänk. Jobbade till 22.45, bussen kom 23.12, men det var nämligen så att pendeltåget blev sent så att jag missade min tunnelbana och fick vänta en halvtimme extra på nästa tåg. Här får man då aldrig vara på bra humör! 
 
Håller på att tvätta nu för tillfället och har just druckit världens största smoothie som sen frukost eftersom att jag vaknade gode sent och har hållit på med andra saker. Nu ska jag dock pausa min serie och gå ner till tvätten igen. Ha det bra!
 

Positiv energi!

Måste börja med att säga att jag har haft en superbra dag idag med bara positiva saker.

Träningen gick super. Klarade nytt pb i bänkpress, så nu ligger jag äntligen på 32.5 kg, så det börjar ta sig! Dessutom körde vi dips för första gången på länge, och även fast jag fortfarande drar bort en massa kilon från min vikt så orkar jag så mycket mer nu än vad jag gjorde när jag började. Kul!

Sedan for jag och Johanna hem till henne där hon lagade mat åt mig medan jag gjorde mig klar inför jobbet och mest bara kollade på ;). Potatis- och purjolöksoppa blev det vilket var väldigt smarrigt!

Jobbet gick också bra kändes det som, var ju dock bara där i 3 timmar och 45 minuter men det känns som om det kommer in mer och mer!

Glömde nämna att jag träffade Marika igår, en tjej som jag gick på högstadiet med och som jag inte träffar så ofta. Vi babblade på om vad som hänt sedan sist och hade det riktigt trevligt! Dessutom pratade jag med min fina vän Jenny igår som jag inte har pratat med på väldigt länge och det var också väldigt skönt och trevligt.

Nu ska jag dock hoppa av bussen och på tåget. Skriver inom snar framtid, annars lär väl Johanna tjata ihjäl mig! Hehe.


Tisdagskaos.

Sov alldeles för länge idag men skönt var det med tanke på alla tidiga mornar som jag haft på senaste! Sitter och tvingar i mig världens äckligaste och världens mest misslyckade omelett nu för tillfället, som nog innehåller mer vatten än någonting annat. Hade bara ett ägg kvar märkte jag imorse så fick improvisera lite och ville ju ändå att det skulle vara en bra och stor portion så hällde i lite för mycket mjölk, lite för mycket keso och lite för mycket tomat, så ser inget vidare ut, blir nog att göra en smoothie senare också som kompensation.

Klockan 13.00 ska jag möta upp Johanna på gymet och därefter ska vi hem till henne och laga mat, och ikväll vankas det även jobb i några timmar. Så jag har en fullspäckad dag framför mig, men samtidigt ser jag fram emot den, och som det ska vi skönt att vara ledig imorgon!

Nu ska jag försöka få i mig lite mer omelett och sedan sätta igång med smoothien. Bjuder på en snygg bild på mig med mina träningskläder och med min underbara morgonfrilla. Ha en bra dag!



Trötter.

Jag är så trött, så trött! Men nu är jobbarhelgen över och jag jobbar korta dagar imorgon och på tisdag, sedan är jag ledig onsdag, jobbar torsdag och ledig hela helgen.

Så fort jag får lön ska jag införskaffa mig några bra skor som jag kan jobba, för nu har jag nämligen fått skavsår på skavsåren. Dock då jobbar jag i receptionen imorgon och på tisdag så då får jag sitta lite iallafall.

NU ska jag sova så att jag är pigg imorgon. Ha det bra!


Nytt liv, ny design!

Ligger i sängen och kan inte sova så tänkte att jag kunde passa på att snabbskriva ett kort inlägg.

Therese har ju varit wünderbar och fixat min bloggdesign så nu är det lite nytt här på bloggen. Dock så hade hon möjligtvis gärna kunnat undvika att lägga upp bilden på mig nedan, hehe.

Är ju även i Stockholm nu igen och ligger i sängen med A för första gången på 1,5 vecka. Dock har vi inte hunnits träffas så mycket idag då han hade fullt upp med jobb men en liten stund har vi catchat upp iallafall. Och nu ska jag stänga mina blå! Bjuder på en bild på mig och Lurvet från när jag var uppe.


Maktmissbruk

 
Hej jag heter Linda! Jag är 12 år och har mycket hår!
 
(Bli inte arg nu Linda.. Jag var ju faktiskt tvungen att kolla om bloggen fungerade. Hahahihihoho / Therese Bloggdesignsexperten)

Muscles!

Therese anser att jag fortfarande inte har fått några muskler, men jag tycker att man kan skymta dom lite, och jag har då aldrig sett ut såhär tidigare i mitt lov kan jag lova!

 


Apr. 02, 2013

Och än en gång var det dags att packa sina väskor och lämna denna stad. Imorgon klockan 06.55 går flyget mot Arlanda. Jag har gjort det bästa av tiden som jag har varit här och träffat stor del av min släkt och av mina vänner, så nu känner jag mig redo att bege mig hemåt till min favoritstad och dessutom till min favoritpojke!

Idag har jag inte hunnit sitta still alls. Dagen började med ett uppvaknande hos Johanna och en god men alldeles för sen frukost. Sedan for jag och knackade på hos farfar som inte var hemma och for vidare till mormor istället. Jag och mormor for en sväng förbi Kupan och kramades därefter hej då. Sedan bar det vidare till Svensbyn där jag tog mig en dusch och gjorde mig fin, och efter det for jag till Therese och Jugge där det bjöds på middag.

Jag hann även med att fara förbi min bror Jesper, hälsa på farfar som var hemma på andra försöket och umgås lite med Sara och Jennifer.

Nu har jag ätit lite och ska packa inför morgondagen, klockan är ställd på 04.30 imorgon.