Valborg!

Idag är ingen vanlig dag, för det är nämligen valborg! wihoo
Det blir mys med grillat, go dricka och självklart mycket trevligt sällskap och senare även utgång.
Majbrasa kanske inte skulle vara så dumt heller, Marie och Glenns hus är ju ganska stort, vad tror ni?

Just nu har Jag och Linda i alla fall tagit oss våran första grogg, och vinglas för Linda som vanligt!
Undertiden som Linda leker med sitt hår sitter jag här och skriver ett litet inlägg i väntan på att alla de andra ska komma så våra hungriga magar får i sig go käket.

Nu är det däremot dags för en påfyllning, ses i dimman ;) xoxo
/ Anonymus


Guess what? Jag stryker gardiner!

Idag har varit en lugn dag som nästan inte har innehållit någonting. Dagen började 9.30 för min del när klockan ringde. Jag snabbfixade till mig tills klockan var 10.00 och Marina kom och hämta mig för en dag med ca 2 timmar vid skolbänken. Anton slutade tidigare idag så då tvingade jag även med honom en sväng på stan där jag inhandlade ett par nya leggings, som är mitt favvoplagg förövrigt. När vi var klara på stan tog vi tvåbussen hem och la oss i sängen där det vankades läsning för mig och vilning för Anton.

Så har ungefär hela dagen sett ut för min del. Jag fastnade i en spännande bok som heter "Matildas sista vals" som jag fått av min kära mormor.
Anton for även till Linus för ett dag sen där det vankades bastu för deras del medans jag fick stanna hemma. Dock så var det skönt med en lugn hemmakväll också!

Imorgon ska jag upp tidigt för att fara till blodcentralen och ge blod (vilket känns lite surt eftersom det är första dagen på lovet). Jag är lite nervös eftersom jag lider av en enorm spruträdsla men bara jag tittar bort så brukar det gå bra.

Nu ska jag gå och hjälpa mor min med att stryka nå gardiner. Vi ses när vi ses!

Dessa drömmar.

Idag har jag haft en natt full med mardrömmar, vilket gjorde att jag inte vaknade av väckarklockan imorse och blev sen till skolan. Men nu är jag i alla fall här och njuter (?) av skollivet.

Igår var jag, Anton och Elin och köpte pizza på blå ängeln. Eller jag köpte faktiskt en pasta som var underbart god. Vi hann även fara förbi Sandra, Jesper och Lovis en sväng och säga hej, sen for vi på ica och åt glass och sen for vi bara hem och tog det lugnt.

Imorgon ska jag skjutsa Eva och Robert till flygplatsen eftersom dom ska ner till Stockholm och kolla på en ny bil så då blir det att stiga upp tidigt! Sen vet jag inte vad som händer i helgen.

Älskade brorsdotter.

Lovis tyckte inte om den här bilden eftersom jag var läskig på den ;)

Fotografen och ägaren till bilderna är ingen mindre än Lovis kära mor Sandra!


En söndag.

Idag är det söndag och det har inte hänt så mycket. Vi sov alldeles för länge imorse igen så imorse var vi i alla fall utvilade. Dock så for vi till Jesper, Sandra och Lovis efter någon timma och var där ett tag.
Sen for vi hem och käkade grillat.
Nu sitter jag här.
Och någonting annat har nog inte hänt..

Imorgon fyller i alla fall Sara år, så då blir det att fara dit och käka fika, så jag har i alla fall någonting att se framemot denna vecka!

Nu ska jag gå och lägga mig i sängen och sega ett tag och bara ha det gött. Så ha det bra!

Källbomark

Idag har vi hunnit ut en sväng till Källbomark där Antons farmor har en stuga.
Dock så var det inte upplogad så vi fick vada en rätt så lång bit i djupsnö.
Och när vi väl kom fram så satte jag mig i det blåsiga, soliga vädret och läste litegrann medans Anton gjorde någonting så roligt som skottade.
Nu ska vi till Antons föräldrar och käka. Vi hörs och vi ses!

Anton var glad över att få skotta?



Macarons

Jag och Anton fick ett ryck och bestämde oss för att försöka laga macarons igår. Resultatet blev väl sådär, men dom blev otroligt goda även fast utseendet inte var så fagert!

I dom bruna satte jag i alldeles för lite mandel medans jag satte i

alldeles för mycket i dom rosa. Jag tror att det är anledningen till

att dom ser ut som dom gör. Men om någon är intresserad av

receptet så är det bara att höra av er!


En kväll i Öjebyn

Idag är en trött dag, och med tanke på att jag går 8.10-15.10 så tror jag inte den kommer bli så mycket piggare. När jag slutar blir det nog dessutom en sväng på stan, och efter det blir det att fara till Jennifer och hennes lägenhet i Öjebyn, där vankas det simning och taco, så det blir nog förhoppningsvis mysigt.

Annars händer det inte så mycket idag heller. Anton har risketta så jag skrattar lite inombords, men annars händer det inte så mycket idag heller.

Igår fyllde papi år. Jag och Anton köpte ölkorv, jordnötter och en tablettask till honom, och så gjorde jag ett kort också, har hittat en ny hobby, scrapbooking.

så igår blev det lite för mycket fika så det blir skönt att simma bort lite, hehe.

Hej pluggarlivet

Igår gjorde jag en lista på hur mycket jag har i skolan som helst borde vara klart före lovet och det blev då en så oerhört lång lista att jag nästan skrynklade ihop den och kastade bort den. Men jag stod emot och bestämde mig för att ha en kämpig tid framöver istället. Det är ju meningen att det ska vara lite jobbigt nu när jag tar studenten om 65 dagar.

Så idag blir det att sitta kvar på skolan till 15.00, yes.


Saturday

Igår var jag och Sandra och tränade på Step In. Dock så verkar det inte bli så många träningspass till då mitt träningskort tar slut efter typ en gång till. Har dock försökt att tigga till ett litet bidrag av ma och pa eftersom jag inte har råd att köpa ett träningskort själv. Har ju dock ett simkort så tills vidare får väl det duga.

Ikväll blir det nog mest lugnt (som vanligt). Blir att käka grillat till middag och sen ska jag fara och hälsa på Jennifer i hennes nya lägenhet som ligger i U-landet Öjebyn (sorry alla öjebybor), så det blir spännande!

Funderar på att gå ut och gå nu eller någonting. Men tyvärr bjuder vädret på regn idag så känner mig inte så taggad för tillfället. Funderar även på att göra bort lite plugg. Men jag brukar lätt ändra mig.