Lov.

Snart drar lovet mot sitt slut, men det har då varit ett bra lov iallafall. mamma och pappa har varit i jäckvik hela lovet så har varit ensammen hemma, eller har ju varit med André för det mesta också :) Har köpt ett par nya skor som jag har hunnit bli helt förälskad i också, väldigt fina. Idag ska jag nog vara med Jenny tror jag, Öjebyn blir det nog hursomhelst iallafall. Snart ska jag nog duscha tror jag och se på film sen så har jag ingen aning vad jag ska göra tills jag ska fara :) På måndag är det skola, det blir dryygt.

Still I don't understand.

jag har just sett greys anatomy, det är absolut en av mina favorit serier, har flera avsnitt nerladdade på datorn och ska nog ladda ner fler snart också :)

Jag är så himla less skolan och alla på den, längtar så himla mycket tills jag slutar skolan, eller iallafall börjar på backa, det blir samhälls för mig, blää! men annars vet jag inte vad jag ska gå, så det blir samhälls :) nu är det då bara plugg, plugg och plugg! på onsdag prov, fredag prov,  nästa onsdag prov, men då får jag då gjort det mesta, kommer äntligen bli klar med idrotten också, finally!

Sometimes I'm dreaming, sometimes I'm awake.

yes my friends. It's just do face the reality..

Idag har jag, andré och Simon gymmat :) det var roligt. nu ska jag sova, är bara så himla trött!

suddenly I realize how much I miss in my life my friend.

Just another day.

Idag har det inte hänt nånting anorlunda, dom flesta dagar är ju ganska lika :) I Fredags åt vi på golden dragon med familjen och sen for vi på fest hos Robin i Pitholm. Där hände det däremot ganska obehagliga saker, sara höglund däckade och ambulansen kom, det var jätte hemsk ;s sen for jag, andré, jonas och ante och åt på sunes, eller jag och andré satt nog mest och tittade på.

gårdagen var däremot mkt trevligare :) kring 16.00 for jag till Jenny och fixade till oss litegrann. sen efter ett tag kom Carro =) sen kom Lollo och Petter och Sara och massa annat folk, det var jätte trevligt. och efter ett tag kom André också. sen for vi hem kring 3.30 tiden nångång. tack Jenny för ännu en lyckat kväll <3

snart ska jag gå och sova, känns bara så himla drygt med skola imorgon. man får ju träffa alla iaf ;) det är ju ett plus.