Som om det kunde bli värre..

Idag har det varit en väldigt blandad dag på känslofronten föd min del. Först var jag trött och seg men lyckades ändå finna energi till att städa och göra andra vettiga saker och helt plötsligt var jag på extremt bra humör. Jag kom även på att det är först imorgon jag ska till psykologen så jag kunde göra allting i min takt och slippa stressa.

Så jag tvättade och städade, for iväg till gymet för första gången och hade ett jättebra pass som kommer att kännas av imorgon. Men på hemvägen då jag besökte min vårdcentral fick jag ett otroligt dåligt besked som bara gör allting som har hänt jobbigare för mig. Så där stod jag, med gråten i halsen utan en aning om vad jag ska göra och utan en aning om allt kommer ordna upp sig och bara kände mig allmänt förödmjukad.

Mitt humör blev dock bättre när Adrian kom hem med sällskap av Erik som vi bjöd på middag. Grannen Roland kom även över en sväng och höll oss sällskap, vilket var väldigt trevligt.

Nu ska jag sova så att jag kanske blir lite klokare på allting tills imorgon, sedan får vi se vad saker och ting leder till.


Breakfast

Lättfil mixad med hallon och jordnötssmör serverat med min hemmagjorda granola och lemonad.
 
Åt just en extremt sen frukost. Eftersom att Adrian for på jobbet idag för första gången på ett tag då han har varit sjuk så fick jag en anledning att ligga kvar i sängen länge. Dock så hade jag velat ta mig upp lite tidigare men sängen kändes så extremt skön.
 
Idag ska jag gå förbi vårdcentralen, ringa ett viktigt samtal, försöka hinna med ett träningspass samt träffa min psykolog som jag träffar i samband med misshandeln. Och när jag är hemkommen igen ska jag försöka städa och eventuellt plugga lite matte. Så nu är det dags för mig att starta dagen med andra ord, ha det bra!
 

Balkongfix!

Det har varit en relativt lugn dag för min del idag. Sov i kapp efter de förlorade timmarna från i helgen imorse och vaknade först 11.30, sedan så la jag mig i soffan och läste och såg lite film. Kring 16.30 tiden for jag in till Mariatorget där jag hade ett möte som varade i en timma och sedan for jag och handlade tillbehör till dagens- och morgondagens middag.

När jag kom hem var Adrian och Roland i full gång med att borra i trallgolvet på balkongen där vi nu har satt spotlights. Det blev riktigt bra och snyggt faktiskt och båda två var så duktiga. Medan dom höll på med det så började jag med maten som bestod av piteortens palt. Roland fick också smaka lite och han tyckte faktiskt att det var gott.

Imorgonbitti har jag ett möte klockan 12.00, sedan ska jag hem och eventuellt laga matlådor till mina 13 timmars pass de senaste dagarna. Kanske hinner med en runda på stan också om jag har ork till det, annars blir det väl ännu en lugn dag här hemma.


En liten blomma!

Oj vad jag har varit aktiv idag! Jag har hunnit med att byta sängkläder, tvätta, rengöra avloppet i duschen, dammsuga lite och göra lite andra saker som Adrian har tjatat på mig att jag ska göra. Jag har känt mig lite hängig både idag och igår, så det känns som om det var en bra prestation från min sida. Nu ligger jag dock i sängen efter att ha läst lite med en sovandes sambo vid min sida. Som vanligt är jag alldeles för pigg vid denna tiden, men jobbar eftermiddag imorgon och börjar först 14.45, så det är ju ingen fara på det sättet. Imorgon ska jag dock sova på hotellet när jag slutar eftersom att jag börjar tidigt på fredag och bara får några få timmars dygnsvila. Det är inte så skönt att komma hem klockan 01.30 på natten och vara tvungen att stiga upp igen kring 04.30.

Igår var jag och Erik på Ikea. Jag handlade dock mest bara småsaker som servetter och diskborstar, men fick även med mig hem en liten söt mini-orkidé också som fick stå på matbordet.

Nu ska här sovas! Eller åtminstone försöka sova. Håll tummarna för mig att jag är trött imorgon efter jobbet och somnar direkt och får vara pigg på fredag! Ha det fint!


Kryssning, strandhäng och middag.

Har haft en riktigt bra helg då vi har hunnit med att göra hur mycket som helst (till min stora glädje). Helgerna här hemma brukar oftast vara väldigt lugna, men denna helg har vi hunnit med en dags-kryssning till Åland, några timmars sol och bad på stranden med Carro och Rasmus och en middag på Jensens med Linda och Andreas och barnen. Har faktiskt hunnit ta lite bilder med systemarn, men dom får ni se någon annan dag.

Imorgon börjar Adrian om och jobbar, och då ska även jag jobba, så borde försöka sova, fast har börjar ge upp det där med att få en god natts sömn nu, kommer inte ihåg när det hände sist. Förutom jobbandet har jag ett möte, och så ska jag även försöka få bort tvättberget som bara växer och växer här hemma, och sedan kommer nog min dag vara slut. Det är lite jobbigt att slösa 3,5 timmar bara på att pendla varje gång jag jobbar faktiskt.

Jaja, bjuder på en bild från vackra Grisslehamn iallafall så att inlägget blir lite roligare. Ha det bra!