Luleå kalaset

Jag kom nyss hem från Luleå, vi for in en snabbis på LK men det var ganska överskattat så vi for hem efter bara någon timme. Jag var där med André, Andrés bror Björn och hans tjej och så var Walle med. Vi hade det trevligt när vi gick omkring dära även fast man blev less nästan direkt.

Uppdateringen har kanske som ni märkt inte varit den bästa det senaste dagarna, men mitt liv har typ gått ut på att jobba så det har inte direkt varit en bra vecka, helst inte när solen helt plötsligt visade sig i måndags och har stannat hela veckan, det är bara för att jag har börjat jobba va? Det värsta av allt är att jag ska jobba på lördag också.

Jag har föresten kollat upp när "höstlovet" är och kom fram till att det var den 27/10 - 31/10 på ett ungefär, det är några helger där emellan också så det blir troligtvis att fara till göteborg den 23- eller den 24-oktober, vi får se helt enkelt, men som jag ser fram emot resan, slippa detta hemska ställe och få spendera tid enbart med min syster! Nä, nu blir det sängen för min del, det blir ju jobb imorgon också, tyvärr.

Redan trött på jobb..

Hejsan people! Jag ska upp om ungefär 7 timmar och det känns inte bra, men jag är alldeles för pigg för att försöka sova nu, blä för detta eviga jobbande, och jag som inte ens har gått ut skolan än är redan trött på att jobba. Eller jag tror ju faktiskt att jag skulle tycka det var lite roligare om jag fick jobba med någonting jag gillade, typ i en klädesaffär, jag menar; alltid ha koll på nyheterna OCH få rabatt, GAAAH, låter som någonting för mig, och nej jag tror inte bara att det handlar om det, men jag gillar att umgås med folk och så också, ääh, jag får fixa det till nästa sommar. Hejdå!

Bakis dag

Idag är det bakis dag för min del. Jag drack typ ingenting igår men i fredags drack jag väldigt mycket. Jag drack fem gin (4,7%) någon sorts salmiak likör, flaskan var dock ganska liten och procenten inte högre än 20% och så drack jag en halv mellan stor doodley så jag har vissa minnes luckor från kvällen. Annars mår jag faktiskt ganska bra idag, det enda är att jag är lite trött men det är inte så farligt, så jag har bestämt mig för att fara och träna ikväll, synd bara att jag måste köra moppe, det är jag väldigt less på.

Jag kommer att lägga upp bilder till veckan på pixbox och kanske lägger upp några bilder här också, men jag orkar bara inte göra det just nu, så vi får se när dom kommer. Föresten så börjar jag ju dessutom jobba på klubben imorgon, jag ska typ klippa gräs och göra sådana jätte tråkiga saker. Blä! Men what to do?

Jag älskar min underbara boyfriend A <3   (Lovade honom att skriva något romantiskt om honom)

jobbig dag

Jag är helt slut i kroppen! Först och främst så jobbade jag från 10.00 - 15.15, och jag brukar jobba senast till 15.00, fast en kvart är ju inte så mycket så det spelar ju ingen roll. Sen efter att jag hade jobbat så hann jag inte mer än äta innan vi skulle till Therese och se hennes omgjorda badrum och skjutsa in henne till stan, när vi hade gjort det så for vi ganska snabbt hem men jag hann inte så mycket mer än att komma hem så tog jag moppen till step in för att träna lite body combat, efter passet så gick jag även två rundor på löpbandet (= 800 meter). Sen så fick jag köra moppe till A för att klippa hans hår och umgås med honom litegrann och nu sitter jag hära, hemkommen med Ozzy i knät. Så det var allt jag hade att säga, det blir jobb imorgon också så NU ska jag sova. Hej då.

Jobb imorgon

Imorgon blir det jobb för min del så just nu ligger sängen och väntar. Jag har lagt upp både lite annonser på nya och på gamla armband så titta gärna och säg vad ni tycker eller om ni är intresserade. Jag har däremot inte hunnit göra så mycket idag förutom då att vara in en sväng till stan och köpa biljetter till pdol. Jag har däremot hunnit med att sova i en timme, jag hade stängt av mobilen och låst dörren men ändå vaknar jag efter en timme då av att pappa står och bankar på dörren, här i huset får man aldrig sova annat än på natten då jag helst är vaken. Men eftersom jag börjar sommarjobba på klubben på måndag och kommer vara tvungen att stiga upp 8.00 så är det ju bra att jag sover på nätterna och inte på dagarna, men jag har ändå inte sovit lika länge som jag brukar göra på somrarna, jag har stigit upp senast 12.00 varje dag och förra sommaren till exempel så steg jag upp kring 14.00 varje dag så det är jag stolt över, men jag har ju faktiskt jobbar med korvvagnen ganska mycket i sommaren så det är väl också en anledning till att jag inte har vänt på dygnet så mycket.

Men nu tror jag att jag ska gå och krypa ner i sängen och läsa en bok och mysa. Jag vill ju ta mig upp imorgon också så det är bara att hoppas att jag kan somna i natt, så hej då!

Norrländska jordgubbar!

Vi har fått jordgubbar! Stora, röda, färska, söta jordgubbar! Jag menar, hur underbart är inte det? Nu behöver jag inte köpa godis den närmaste månaden! Hahaha. Alla borde smaka jordgubbar från norrbotten, för det är verkligen dom godaste jordgubbarna som finns. Dom är mycket sötare än jordgubbar som kommer ifrån södra Sverige, det enda negativa är ju att det tar längre tid för dom att "mogna". Men jag lovar er, testa dom, ni kommer inte att ångra er!



Snart ska jag in till stan och köpa biljett till pdol! Den här dagen har blivit väldigt bra och jag känner mig väldigt nöjd över att dagen blev så hära. Nu saknas bara A, annars hade allt varit helt perfekt! Jag gjorde även två nya armband igår kväll som jag kan lägga upp bilder på senare när jag kommer hem, jag tror nämligen inte att jag hinner nu innan vi ska fara men det ska nog ordna sig.

En dålig morgon..?

God morgon (Eller god förmiddag?)! Imorse blev det en väldig dålig start på min efterlängtade sovmorgon. Först före 11.00 någon gång, då ringer A och väcker mig. Sen kring 11.30 ringer först hemtelefonen så att jag vaknar, och precis när jag håller på att somna om ringer mamma. Och precis efter jag har pratat med mamma och håller på att somna om så smsar Jessica mig. Efter det så gav jag upp och gick istället upp och åt frukost. Men samtalet från mamma ändrade dock mitt dåliga humör väldigt mycket, mamma och pappa hade fått två biljetter av Lars och eftersom inte dom har tänkt att gå någonting så ska jag och Sandra få en var, så då behöver jag bara betala för en till biljett som jag också kanske får gratis om jag ska stå och sätta på band, men det är inte säkert eftersom dom kanske redan har nog många som ska göra det, men det är ju ändå skönt att bara behöva betala för en dag, eller hur?

Så det gjorde mig ju genast på bättre humör kan jag medge men jag såg verkligen fram emot att vakna av mig själv någon dag, men what to do? Jag försöker att inte vara bitter, hehe. Men jag ser iallafall verkligen fam emot den här helgen.

Funderade även på att fara och träna idag på Step in men när jag kollade vad det skulle vara för pass idag såg jag att det bara skulle vara ett spinning pass och ett body pump pass så jag kände inte för det. Jag gillar body pump men jag känner bara inte för det just nu. Jag får försöka fara på body compat imorgon om jag nu inte ska stå och sätta på band. Nu tänker jag bjuda på en bild på mig och min darling!


Jag är dock osminkad och det ser ut som om A är
snaggad, men jag tycker ändå att den här bilden
blev jätte fin!


Ändrade planer

Okej, ändrade planer.. Jag har alldeles för korta naglar för fransk manikyr märkte jag, så det blir väl att köra med ljusrosa eller något i den stilen istället. Det blir ju säkert också jätte fint om än inte lika fint.


Fransk manikyr

Nu har jag varit duktig och bestämt vad jag ska ha på mig på pdol. Jag har till och med provsminkat mig! Hehe, det finns inge roligare än att göra sig i ordning för "stora" fester! Men som jag är taggad alltså, det är inte frågan om! Nu ska jag test göra lite fransk manikyr, men eftersom mina naglar är kortare än kortast så blir det nog inte så bra, vi får se vad som händer helt enkelt.

Sara köpte föresten två armband av mig idag, så jag hoppas att hon blir nöjd! Nej men nu ska jag försöka mig på fransk manikyr som sagt!

En kväll med Sara

Ikväll har jag varit med Sara och vi har haft det jätte mysigt och sett Benjamin Buttons otroliga liv och ätit honungsmelon. Filmen var då lika bra andra gången som första så ni som inte har sett den, se den!
Det blev föresten inge jobb för min imorgon så jag har det lite knepigt just nu med förköp till pdol eftersom imorgon är sista dagen att köpa förköp och då har jag inga pengar, men det ska nog ordna sig. I värsta fall får jag köpa vid grinden.

Jag har även hunnit med att tvätta litegrann nu. Det blir verkligen stor skillnad när man måste laga sin egen mat och tvätta och så själv. Men imorgon kommer mamma och pappa hem så då behöver jag inte äta färdigmat eller soppa nå mer. Det kommer att bli helt underbart!

Men nu ska jag gå, har lite grejjer att göra innan jag går och lägger mig, städa lite och så ni vet. Hejdå!


Havsbadet

Hejsan! Jag vet att jag inte har uppdaterat på ett x-antal dagar. Men jag har varit på havsbadet och sovit dära och gjort massor av saker. Nu har jag iallfall lite pengabrist sådär inför pdol, men jag ska kanske jobba imorgon så det kommer nog ordna sig, men jag har inte hunnit köpa biljett än så jag är väldigt stressad men vi får hoppas att det ordnar sig.

Igår så följde jag med A till Pajala och massa andra ställen. Vi for även förbi alko och A shoppade litegrann dära. Jag har inte så mycket mer att skriva om eftersom att det var så länge sedan jag skrev och jag vet inte vad jag ska skriva om då eftersom det finns för mycket att skriva, jag kanske uppdaterar mer senare om jag kommer på något intressant att blogga om. Hejdå.

Back to Piteå

Hejsan! Idag steg jag upp tidigare än tuppen, nämligen 10.30!!! Jag menar, för att vara jag är det ju väldigt tidigt. Vi ska smart fara hem till Piteå där Jennie ska träffa lite folk, sedan blir det body combat för våran del, men innan vi far till Piteå ska vi förbi accent där Jennie har sett en jätte fin väska som hon blev kär i. Men nu känner jag mig väldigt osocial när jag sitter och skriver hära så så mycket mer ska jag inte skriva. Hejdå! 

Surgubbe 2

God kväll mina kära läsare. Om ni inte redan har märkt det så gillar jag att starta mina inlägg med töntiga meningar, men det är ju som jag, jag är ju lite töntig. Hehe, nä skojjade bara, jag är skit-cool! Jennie har redan lagt sig att sova så jag passade på att låna datorn en snabbis, måste skriva om den dära gubben igen som jag skrev om för några inlägg sedan:

Jag sitter lugnt och halvsovandes vid min korvvagn och väntar på kunder då jag hör en grov röst skrika över hela gå-gatan. Det gubben skriker drar åt allas uppmärksamhet, för vad skriker han inte om...: IDIOTJÄVEL!!! När jag höjde blicken för att se vars oväsendet kom ifrån kände jag genast igen gubben med rullator, men vad skrek han åt den här gången då? Jag såg en cyklist titta bakåt och ignorera gubben och parkerade cykeln ganska nära min korvvagn. Jag drog slutsatsen att cyklisten hade råkat cykla för nära gubben och det hade sjääälvklart gett gubben en anledning att skrika idiotjävel åt honom så hela stan stannade upp för en kort sekund. Jag börjar bli less den här gubben nu... Gaah!

Ja, det var den historien, vad ska man säga?  Han verkar då vara väldigt ouppfostrad iallafall när han säger sådana saker, men vad kan jag göra åt saken? Om han vill dö ensam och utan vänner så är det ju hans problem.. Nä nu var jag ju elak men det jag säger är ju faktiskt sant. Fast det kanske är just därför han är så bitter, för att han inte har några vänner! Men man har aldrig anledning att kalla någon "idiotjävel" även fast det är så att personen i fråga faktiskt är en idiotjävel. Men nu är det slutpratat om detta ämne så ska jag komma på någonting annat att prata om.

Jag och Jennie gick ner i källaren och skulle hämta upp sängen som jag ska sova på då vi hittade en kartong full av kläder. Jag fick två par jeans som satt hyfsat bra och en stor mysig kofta så det var jätte gulligt av henne tycker jag. På höstlovet (i oktober) eller vad det nu blir så funderar jag på att ta ett tåg ner till Göteborg och hälsa på Jennie. Det skulle vara jätte roligt tror jag eftersom det var så länge sedan jag var i Göteborg och eftersom jag funderar på att flytta ner antingen dit eller till Stockholm när jag blir äldre och har nog med pengar. Vi får se hur det blir med den saken men det skulle vara himla roligt! Synd bara att det är ett år kvar tills jag fyller 18 då, annars hade vi ju kunnat gå ut på en pub eller någonting, men jag får väl fara ner när jag blir 18 också! Nej men nu ska jag gå och försöka få mig lite sömn eller åtminstone försöka läsa någonting. Vi ses.

With my sis

Jag sitter nu på Jennies dator i Luleå medans hon håller på att laga lite mat till oss. Idag har jag köpt ett par väldigt snygga och sköna jeans för 1100:- Dom var dyra men det var det värt. Och så köpte jag även en snygg väska för 200:-

Men nu ska jag vara social. Hej då!

Stackars André..

Jag var ju då på synundersökning imorse klockan 10.00 och ja people, vad ska man säga.. Jag ska få glasögon! Nä, jag skojjade bara, min syn var hyfsat bra, jag såg lite sämre på vänster öga men det är ingen big deal. Fast jag vill ju ha glasögon! Jag tycker det är snyggt, jag hade till och med valt ut bågar.. Men jaja jag får vänta tills jag är typ 50 år, då kanske jag får glasögon, hehe.

A blev föresten påkörd bakifrån igår. Det blev någon buckla på bilen så han ska få en ny kofångare. Men han hade ont i skallen hela kvällen igår så vi får in på akuten bara för att dokumentera ifall det skulle bli värre. Han har iallafall tid hos en sjukgymnast imorgon och jag hoppas att det blir bra och inte är något allvarligt. Han kan ju ha fått en hjärnskakning, det blev tydligen en ganska hård smäll, stereon flög tydligen också ut så det slog nu i ganska hårt. Stackars min lilla älskling.

Igår var det fest med Andrés föräldrar. A gick dock och la sig tidigt eftersom han hade så ont i skallen men jag satt kvar ett ganska bra tag med hans föräldrar och deras grannar. Fick även sålt lite armband till dom så det var roligt. Idag har jag även hunnit göra lite fler armband. Har lagt upp annonser hära på min blogg och bilder på pixbox så det är bara att titta. Mamma och pappa kommer föresten hem idag, dom är på väg hem nu och var i Umeå när jag pratade med dom sist så dom kanske är hemma på 1,5 timme så får jag se om dom lever iallafall. Nu ska jag dra mig vidare och göra lite andra små saker. Jag kanske uppdaterar ikväll om jag har tid men nu måste jag gå, men vi hörs ikväll eller imorgon eller någonting! Bye!

Fika med mormor!

Hejsan, nu kom jag precis ur sängen och ska strax börja göra mig färdig för lunch i stan med mormor, Sandra och Therese. Mormor ska bjuda så det blir jätte mysigt. Senare när A slutar jobba ska vi fara till honom och äta grillat så det kommer nog bli en lugn och skön dag förhoppningsvis. Nu ska jag dock börja göra mig klar, skriver kanske senare!

Shema

Mitt shema de närmaste dagarna:

Måndag:
- Fika med mormor klockan 12.30.

Tisdag:
- Synundersökning.

Onsdag:
- Jobba.
- Luleå.

Torsdag:
- Hemgång från Luleå.
- Träning.

Träning is the shit

Jag kom just hem från ett rätt så rejält träningspass. Jag kommer inte ihåg vad det heter just nu och orkar inte kolla upp det, men man stod och boxade i luften till musik och det var verkligen jätte roligt! Funderar på att köra samma sak på torsdag igen, jag känner taggen! Jag har även hunnit äta nyss och jag stekte upp en färdig pasta bolognese och kokade lite grönsaker till, yummie!

Däremot är jag grymt trött just nu och jag rätt så mycket att göra Jag har inte ens hunnit dusha från träningen än, men jag ska städa lite först, sen ska jag göra det. Ja, jag vet, jag är äcklig. Imorgon ska föresten min gulliga mormor bjuda mig, Therese och Sandra på lunch. Det blir mys. Men nu orkar jag verkligen inte skriva nå mer. Hejdå.

Ozzy-boy

Hejsan! Idag sköter jag om Ozzy-boy. Han har fått åka båt in till stan och tillbaka och var jätteduktig hela tiden. Nu kom vi precis hem och ska typ gå och lägga oss bara hunden blir trött någon gång det vill säga. Jag kan ju nämna att vissa trodde att Ozzy var en katt.. Hahaha. Nä, nu blir det sängen som sagt.

I'm a good girl!

Nu är jag hemkommen från loppiset och jag tjänade ungefär 170 :- tror det var lite mer men jag har inte orkat räkna ut exakt vilket ni kanske förstår. Det var då väldigt många som var intresserade av mina armband och jag sålde även några men dom flesta tyckte att 25:- var för dyrt för ett nytt, oanvänt, handgjort armband. Dagens ungdomar, oj oj oj.. Hehe. Nej men jag blev väldigt nöjd och det var jätte skönt att få bli av med lite saker även fast jag hade tjänat mer om jag hade jobbat och sålt korv idag. Men det är skönt att slippa komma hem och må illa efter all korvlukt, jag behöver ju också en paus då och då.

Snart ska A komma och om ett tag ska vi laga wook så det kommer bli jätte gott. Men vad jag ska göra tills han kommer vet jag inte, jag ska iallafall lägga upp lite annonser på några nya armband som jag har gjort om ett tag, så kolla in om ett tag igen! Bye!

Loppis tomorrow

Imorgon blir det loppis och eftersom jag ska upp kring 6.00 så blir det sängen för min del nu, vi ses när vi ses people!

Surgubbar.. Gah.

Gaah. Jag är less på att jobba. Och jag är less på att vara ensammen hemma alldeles själv eftersom A ränter runt med massa folk. Funderar på att ringa någon men klockan är redan 21.00 och det är en fredag. Jag menar, vem sitter hemma och gör ingenting på en fredag? Jag? Öööööhhh...

Iallafall så ska ni få höra en liten historia om en gubbe med rullator som gick förbi uti med jobb idag (för er som inte vet så jobbar jag på en korv-vagn). Det är ganska trångt att gå bakom vagnen men folk ska ändå alltid tränga sig förbi. Men idag så frågade en tant om hon fick ställa sin cykel där medans hon gick in på systemet och jag sa självklart ja, att det gick bra.

Gubben: Vem fan har ställt sin cykel hära?
Jag: Jag har ingen aning...
Gubben: Men man tar sig ju inte förbi.
Jag: Nä, men..
Gubben: Idiot.

Gubben sa inte idiot åt mig utan åt tanten som hade ställt sin cykel dära, men han sa åt mig att hon var en idiot, men jag hatar sur gubbar som blir sura över sådana saker, det är väl inte världens undergång att gå någon meter mer? Eller är det..? Nu behöver jag en stund för mig själv som kommer tillbringas med en bok. Jag + bok på en fredagskväll, det lät inte som jag.

Jag behövde skriva av mig

Jag har haft en jätte jobbig dag nu och jag orkar bara inte gå in på varför för det känns inte lönt. Men jag måste få avreagera mig på att skriva istället för att göra något dumt, jag måste få avreagera mig på något sätt. Mitt humör går verkligen i en riktig berg- och dalbana nu och jag vet inte vad jag ska göra åt saken. Jag mår verkligen skit ibland och kan inte sluta gråta, jag vill bara skrika rakt ut efter hjälp fast jag vet att det inte kommer funka. Igår sov jag ensammen  huset och kunde inte somna eftersom jag var så rädd. Jag vågade knappt blunda för att jag var rädd att om jag skulle titta igen skulle det stå någon där rakt framför mig. Och varför trodde jag det? Jo, för att Lena hade berättat om en såkallad sann "spökhistoria" och då blev jag jätte rädd, och det värsta är att jag älskar såna dära sanna "spökhistorier". Då höll jag på att börja gråta bara för att jag var så rädd, jag kan verkligen vara en riktig fegis ibland.

Men räddast är jag ändå för att vara ensammen. Jag klarar mig inte ensammen, det gör jag inte. Och ändå har jag känt mig väldigt ensammen på sistone när A är med sina kompisar istället för mig. Det var typ 100 år sedan vi var med varandra ensamma i minst ett dygn. Detta gör mig väldigt obehaglig till mods eftersom det jag vill är att vara med honom, men det känns inte som om han vill vara med mig ensammen längre så när vi väl är ensamma med varandra blir jag också rädd. Ja, jag blir så rädd att jag håller på att börja stor lipa och vet inte vad jag ska göra. Så istället för att göra detta tar jag ut min ilska på små saker. Jag kan råka säga någonting till han med otrevlig och irriterad röst även fast det inte är meningen att det ska bli så och då blir han arg på mig vilket leder till bråk, och under bråken är jag som räddast, jag är rädd för att bli ensam, för att inte ha min älskling att hålla om och krama något mer. Jag är så rädd för ensamheten att jag inte vet vad jag ska göra.

Däremot skulle jag aldrig kunna göra något dumt som att försöka ta livet av mig. För jag gillar mitt liv i allmänhet. Jag menar, jag har det ju ganska bra i genomsnitt, och jag vet att efter varje uppförsbacke kommer det en nerförsbacke och det är det som håller mig igång. Det är det som gör att jag kan le även fast jag inte vill le. Jag hatar att få andra att må dåligt även fast det kan bli så, fast jag menar inge illa, jag vill bara få folk att bli glada och att må bra, men hur? Det är en fråga jag ofta har ställt mig.. Ja, hur egentligen? Om någon kan svaret på den frågan så snälla, berätta! För just nu har jag helt seriöst ingen aning. Jag försöker att ställa upp men hur jag än gör blir någon besviken, och jag orkar verkligen inte med det. Som jag en gång sa: - Jag kommer dö med ett leende på mina läppar. Men det dära kända "Linda leendet" slocknar mer och mer för att jag inte är till någon nytta längre.

Nu har jag fått skriva av mig men jag vet inte om det känns värre eller bättre, men jag tänker lämna detta inlägg så hära nu, ni får säga vad ni vill.

Klockan

.. Och föresten, klockan som är två inlägg längre ner är köpt på ur och penn i Luleå. Jag antar att det var min syster Jennie som frågade men nu ser du iallafall det här :)

Tack alla ni som gillar mina armband

Idag sålde jag ett till armband till Bea. Jag blir så himla glad när folk säger till mig att dom är fina och vill ha dom! Funderar på att stå på loppis på lördag och sälja några istället för att jobba, men jag tror ändå att jag tjänar mer på att jobba så det blir nog kanske inte så, men om det nu blir så så ska jag stå hela dagen med min syster!

 Ja.. Vad har då hänt idag? Jag har jobbar, gjort en god kycklingsallad och gjort.. ingenting! men det måste man ju få unna sig ibland, att göra ingenting. Det var tänkt att jag skulle vara med A, men tönten bestämde sig för att fara på lan istället så nu är jag helt ensammen, ska dock kanske fara och hälsa på en snabbis om en stund, we'll see.. Jaja, nå mycket mer har jag inte att skriva, vi ses när vi ses!

Shopaholic?

Hejsan! Jag kom hem för någon timme sen från några gamla kompisar i Luleå som heter Hanna och Lena. Lena är Hannas mamma och vi känner dom eftersom Hanna låg på sjukhuset samtidigt som Sandra när dom var små, båda hade hjärtfel och fick operera sig första gången när dom bara var några månader sedan. Hanna har en sjukdom som jag just nu inte kommer ihåg vad den heter men den gör att hon har svårt med väldigt mycket. Men Hanna är ändå jätte glad och jätte social. Kände bara för att prata lite om det. Det var ungefär 5 år sedan jag sist träffade dom men jag trivs där väldigt bra och jag och Sandra funderar på att fara dit och hälsa på igen redan nästa vecka så vi får se hur det blir. Vi har då haft det väldigt trevligt iallafall.

Nu har jag precis "jobbat" lite. Jag har räknat kassan och fixat lite annat. Jag känner mig väldigt glad just nu eftersom boken "En shopaholics bekännelser" damp ner i brevlådan antingen idag eller igår. MIN SOMMAR ÄR RÄDDAD! WOOHOO! Fast jag kan ändå inte börja läsa den än eftersom jag nu håller på med "Flickan som lekte med elden" av Stieg Larsson.

Däremot så har jag märkt att jag på sista tiden har blivit en riktig shopaholic. Igår gick vi på stan och jag som inte hade tänkt köpa någonting kom hem med en skinnjacka (som jag hittade på en marknad för 280:- och den var väldigt snygg), en klocka för 150 :- (skulle egentligen kostat typ 380 :- eller nått sånt) och ett linne för 150:- gaah, ni ser ju! Jag är iallafall väldigt nöjd med mina inköp.


Kolla vad som damp ner i brevlådan!
Lägg märke till hur den matchar mitt
tangentbord och min mus, hehe.


Min älskade klocka med "diamantram" runt.


Resultatet av att vara vaken i över ett dygn

Jag tjänade 60 :- på loppisen igår fast då stod jag ju bara till 10.00 för då skulle jag ju fara och jobba. Det var så himla kallt igår att jag var tvungen att fara hem lite tidigare från jobbet. När jag kom hem var jag vaken ett litet tag fast sen la jag mig i sängen och däckade så gott som direkt. Jag sov i ca 4 timmar tills A kom hem från havsbadet och väckte mig. Då var jag vaken i 1-2 timmar och efter det så gick jag och la mig igen, och då kan väl klockan ha varit 22.00 men jag sov ändå tills 12.00 nästa dag. Nu är jag iallafall vaken och pigg, så det blir troligen bio idag, vi ska se ice age 3, hehe. Men nu ska jag dra mig, hej då people!

Ett långt och rätt så onödigt inlägg klockan 6.00 på morgonen!

Det var rätt så länge sen som jag skrev ett inlägg. Jag har mest lagt upp annonser om mina armband vilket har ledit till att jag har dubblat mina läsarsiffror och det känns väldigt roligt. klockan är 6.00 på morgonen och då kan man ju tänka -"men Linda, vad gör du uppe så tidigt? Du som brukar stiga upp vid13.00 tiden?" Så därför ska jag berätta det för er, här kommer den obehagliga sanningen: - Jag har aldrig gått och lagt mig! Jag ska nämligen på loppis med Sandra om ca en halvtimme och efter det ska jag jobba och sälja korv så jag och Sandra kände att det var lika bra att vi inte gick och la oss. Men jag kommer att ta med mig mina armband på loppiset så får vi se om någon är intresserad. Jag har gjort ett par nya armband nu inatt, så jag lägger upp lite annonser någon annan dag om jag inte säljer dom idag, vi får se. Det är ju lite dyrt pris för att vara på loppis och jag har hört rykten om att köparna brukar vara ganska så snåla så att jag kanske inte får något armband sålt, men jag ska hur som helst sätta upp en latt där det står: Handgjorda armband. Då kanske folk blir lite fashinerade. Men vi får se people.

Igår var vi föresten hos Jennie i Luleå, eller vi var aldrig hemma hos henne, vi gick mest runt på stan och så. Jag köpte bara en skarf, och Jennie köpte en likadan, hon hittade den först och den var så grymt snygg att jag också var tvungen att köpa en. Jag har varit grymt mycket shopaholic på sistone. Igår, eller i förrgår är det ju nu, så köpte jag en jätte söt blommig klänning, och i förrgår köpte jag en jätte söt liten brun väska, en sån som jag har sökt. Jag blev jätte nöjd över mina köp men nu har mamma och Jennie tvingat mig att spara så att jag kan köpa ett par "dyr" jeans i Luleå för typ 1000 :- Dom vet om att jag hellre går i mjukisbyxor eftersom jag hatar jeans men dom säger att det bara beror på att jag har fel modell, så någon gång näst, nästa vecka så ska jag fara till Luleå och gå på stan med Jennie på jeans terminalen så får vi se vad jag köper. Han som jobbar dära är tydligen jätte duktig på att hjälpa till också, så det vore ju jätte roligt om jag hittade ett par jeans som jag faktiskt tyckte såg bra ut på mig och som var sköna.

Jag tror att jag ska gå ner till Sandra nu och vänta på att hon blir klar så att vi kan fara, vi ska ju faktiskt förbi klubben också så det är bara att fara i tid. Jag känner att det här blev ett väldigt långt inlägg om onödiga saker om mig, men jag är ju ganska onödig så det blir perfekt. Hej då people, hopppas ni gillar mina armband!

Bloggshop? Nice idea

Hejsan! Jag har lagt upp en annons på "bloggshopen" som är något nytt på blogg.se. Jag tycker att det var väldigt smart av dom så nu är det bara att lägga upp alla mina armband. Imorgon blir det jobb för min del, jag skriver mer när jag har mer tid, nu blir det nämligen sängen. Bye!