DH eller powernap?

Midsommar blev otroligt trevlig, fast tyvärr glömdes kameran hemma och inga bilder tog, och tror inte att någon annan tog så många bilder heller så kan inte sno av dom. Nu är jag hursomhelst precis hemkommen från jobbet så jag sitter bara i mitt rum och tar det lugnt samtidigt som jag funderar på en powernap, eller se desperate housewives, dagens I-landsproblem alltså..

Annars ser kvällen ungefär ut så här: Kring 16.00 eller lite senare efter jag ätit så ska jag in till stan med Jennifer och Anton för en fika på Nodo med Lasse, Antons morbror. Efter det blir det förhoppningsvis bara att ta det lugnt, för som jag är tärd och trött. For och klippte hos farfar igår också och jag måste erkänna att jag utvecklats oerhört mycket på klippfronten sen sist jag klippte där (viket ju och för sig var i typ 6an eller någonting men), hehe. Jaja, nu ska jag dra mig vidare och försöka välja vad jag ska göra, vi ses.

Ursäkta för att designen inte har kommit tillbaka än förresten:)

Segis

Min pojkvän är en av dom segaste jag känner, men han är rätt så söt ändå. Idag har jag jobbat på fagervik som vanligt och det var väl ingenting speciellt med det, vi dukade och fixade till lite inför en minnesstund som ska vara imorgon så jag tror att det kan bli mycket att göra iallafall. Då är det ju bara den grejjen att jag är rädd för döda människor och kaanske måste hjälpa till att bära kistan, omg.

Nej men det ska nog gå bra tror jag, får väl protestera annars, hehe. Nej men det ordnar sig nog. Hur som helst så är jag rätt så utsvulten för tillfället och sitter och väntar på mat, och på Anton då. Min plan för kvällen är att efter 20.00 någon gång bege oss till Lillpite för att hälsa på min syster och hennes nya hus, annars har jag inga planer.

Nu ska jag se lite DH när jag har lite tid över, vi ses när vi ses!

I helgen har jag forsränt!

Bara så ni vet, och snygg var jag!


Gah

Nu ar jag pa daligt humor. Jag ar brand over hela kroppen och hade ingen aning varfor eftersom jag anvat solskydd varje dag, men sen sag jag att den var over ett ar gammal sa da ar det inte sa konstigt. Sen sa lossnade precis en fet bit av min tand! Det var dock en lagning sen tidigare men tandlakarna kan ju tydligen inte ens laga ordentligt. Javla fan.

Just nu vill jag mest bara hem, aven fast det ar jattebra har sa har jag oerhort mycket hemlangtan, det ar konstigt eftersom jag faktiskt inte brukar ha det men nu har jag det iallafall. Da har ni fatt en kort uppdatering, skriver kanske imorgon om jag hinner da jag kommer hem.

Hola!

Nu sitter jag i Spanien hos min spanjor och jag ar ledsen for att jag inte har skrivit tidigare men vi har haft ratt sa fullt upp. Idag har vi till exempel varit pa ett kloster och gatt "i columbus fotspar" som dom valt att kalla det, och det var val hyfsat intressant. Igar var vi pa playan (stranden) och solade och badade, det var det basta som har hant hitills, hoppades pa att fa fara dit idag ocksa men istallet blir det att fara till Jesus (Gustavs spanjor) och spela tvspel och efter det blir det grillparty.

Vi har gjort otroligt mycket kul hitills, bland annat shoppat, besokt olika saker med mera sa jag ar otroligt nojd med veckan. Det ar ju forst pa mandag vi far sa hoppas att jag far sola lite mer innan dess for jag ar ganska blek annu. Men vi hors kanske nagon annan dag! Ha det bra! (Horde forrasten att det regnade i Pite)