En sjukdom efter den andra.

Ligger hemma i sängen och är sjukskriven på jobbet på grund av någon konstig magsjuka jag har fått. Kräktes två gånger natten mellan onsdag och torsdag och en gång på torsdagsmorgonen. Sen dess har jag inte kräkts något mer men mådde illa hela dagen igår och tror även att jag hade feber då jag kallsvettades stora delar av dagen.

Idag är det lite bättre,har lyckats få i mig lite mat, dock inte allt för mycket, men en liten portion chili con carné iallafall vilket kanske inte är det bästa för magen men har inte hunnit handla på ett tag och orkade inte ställa mig och laga mat. Gårdagens matintag bestod av fyra tomater och lite glass, så kände att jag behövde få i mig någonting direkt jag vaknade. 

Just nu är jag bara sjukt slut i kroppen. Har sett lite på serier i sängen men nu orkar jag knappt det, så funderar på att vila lite till så att jag kanske kan vara helt återställd till imorgon. Hoppas att ni mår bättre än vad jag gör iallafall! Ha det bra! 

Underbara människor!

Kom hem till ett paket idag bestående av ett par vantar och ett par tjocksockar som Sara har stickat till mig. Blir så extremt glad över att jag har en sådan fantastiskt familj och sådana fantastiska vänner dessutom. Känns som om allting bara går så fruktansvärt bra just nu förutom denna förkylning som vägrar ge med sig. Men hellre att jag är lite förkyld än att jag misstrivs på andra sätt.

Nu ligger jag i sängen (med mina tjocksockar) och har precis läst ut en bok. Adrian sitter i soffan och ser fotboll för sig själv. Men nu är det dags att stänga mina blå. Ska hinna med jobb, tid hos min kurator, månadsmöte och bio imorgon så bäst att jag vilar upp mig. Ha det så bra! 




En helg i vänskapens tecken.

Har haft en otroligt trevlig helg med bästa Marina! Hon kom under fredagskvällen och då for vi förbi min chef och åt lite god mat och snackade. Sedan for vi hem och gick och la oss. Trots att vi inte stannade så länge så blev det en ganska sen kväll men vi tog oss ändå upp kring 08.00-tiden på lördagen. Då gjorde vi smoothie-frukost och gjorde oss redo för en dag på stan. 
 
Vi mötte upp Adrian på väg in till stan och hoppade av i Gamla stan. Vi gick omkring där en sväng, gick förbi slottet och gick sedan längst Drottninggatan. Vi hann även med att gå på Sergelgatan, ta en lunch i gallerian och gå förbi NK en sväng, och efter det begav vi oss hem för att vila upp oss lite innan det var dags för vegetarisk middagsbuffé på Hermans i Slussen. 
 
Under söndagen hann vi med ytterligare  en sväng på Drottninggatan, en lunchbuffé i Kaknästornet och en sväng ut till gallerian i Kista. Sedan for vi hem, såg på tv och gjorde en tidig kväll. Kring klockan 00.00 vaknade jag av att jag hostade och så fort som jag höll på att somna om så vaknade jag till igen på grund av hostan. Lyckades även väcka Marina och Adrian så jag och Marina gick upp och drack lite te som smakade mer som flytande honung. Blev lite bättre med hostan efter det så lyckades somna om men vaknade så många gånger under natten av hostan ändå så att jag kände mig helt död när jag vaknade, så jag stannade hemma från jobbet. Marina kände sig också lite sjuk idag, men hon bet ihop och begav sig mot flygplatsen kring 12.39-tiden. Lyckades somna strax därefter och sov i flera timmar, dock så vaknade jag även då av att jag hostade så mycket. Nu ligger jag och dricker te med honung. Imorgon ska jag må bättre och fara på jobbet har jag bestämt. Adrian var dessutom gullig och köpte hostmedicin åt mig, är dock osäker om den fungerar då den inte är receptbelagd, men är ju alltid värt ett försök.
 
Här har ni några bilder från i helgen, några av dem är det Marina som har tagit, och några har jag tagit. 
 
Jag och min fina kille i gamla stan. 
 
Marina i Kaknästornet.
 
Jag hos min chef.
 
Jag och Marina i gamla stan.