Slarvskrivet.

Oj vad skrivfel jag gjorde i mitt "tyck-synd-om-mig" inlägg! Eftersom jag bara har tillgång till mobilen (eller snarare eftersom att jag inte orkar hämta datorn) så får ni leva med det trots att jag är slarvig och aldrig läser igenom inläggen innan de publiceras. Vet inte heller om det går att ändra från bloggappen och om jag loggar in på blogg.se via safari så är hemsidan helt dum i huvudet, så ni får leva med det. Tack för mig.


Behövde skriva som många gånger förr..

Usch vad jag kan bli irriterad på mig själv ibland när jag inte ens försöker sovs utan sysselsätter mig med att kolla på saker som jag vet gör ont för mig. Beter mig som om jag är självdestruktiv eller något!

Är lite depp just nu eftersom det känns som om allting går så långsamt i mitt luv, vill bara få saker och ting gjort. Jag är grymt taggad på att börja praktiken, så grymt taggad på att ta ner resten av alla mina saker här och mest av allt är jag så sjukt taggad på att få börja mitt nya liv! Det som däremot gör mig otaggad är när det inte är jag som gör så att allting går segt (vilket det vanligtvis är, hehe).

Varför jag tror att jag känner så här just nu är nog för att jag känner av hösten. Vanligtvis brukar jag älska hösten eftersom att jag då får en bra anledning till att krypa under en filt med en kopp te och en bra bok, men eftersom att förra hösten var den värsta tiden i mitt liv hittills så antar jag att jag är lite rädd för att jag ska hamna i samma sits som då, och det vet jag att jag inte skulle klara av.

Dock så har jag börjat se världen ur ett annat perspektiv nu, och det var det som gjorde att allt slutade bra förra gången. Visst, jag förlorade många som jag brydde mig om, och dessa personer saknar jag än, men jag behöver dem inte. Den enda personen man egentligen behöver för att överleva är sig själv, även fast man alltid behöver kärlek, vilket de flesta har utan att själva alltid inse det.

Jag är inte ledsen nu, däremot så ler jag för mig själv eftersom att jag har det extremt bra nu. Jag måste bara sluta vänta på att någonting dåligt kommer hända. För trots att mörkret och minnena kommer tillbaka så vet jag att mörkret är till för att fyllas med ljus och minnena är till för att glömmas. Och jag har både mycket ljus i mitt liv OCH minne som en guldfisk så det kan inte bli annan än bra ;).

Nu ska jag krama min pojke och somna, för nu har jag fått skriva av mig och nu är jag extremt taggad för en ny dag!


Nattugglar

Av någon anledning har jag lite svårt att sova just nu, kanske beror det på att jag fick i mig några chokladbollar (som jag snällt slängt ihop för pojkvännens skull) och en kopp te precis innan läggdags. Fast med tanke på att jag även hunnit med att läsa ca 100 sidor från boken "Blonde" så tycket jag att jag borde ha blivit någorlunda trött, men icket.

Idag har vi haft det fullt upp med att montera ihop hyllor hela dagen. Vi har knappt hunnit med att äta. Har som bara varit att slänga i sig maten och sedan fortsätta med monteringen. Dock så blev resultatet oerhört bra och jag är nöjd och stolt över Adrian som gjorde det så bra (tro inte nu att jag inte gjorde någonting, för jag gjorde en hel del, hehe ;)), så han förtjänade chokladbollarna!

Imorgon ska jag på Ikea igen och köpa lite saker som glömdes bort sist, sedan ska jag på stan och spendera ytterligare pengar och på kvällen ska vi till Grönan för att se självaste Lars Winnerbäck! Jag har längtat hela sommaren efter honom, helst eftersom det inte blev att se honom på stadsfesten i Skellefteå men nu är det äntligen dags! Nu ska jag dock försöka att sova, kommer bli en lång dag imorgon. Bjuder en bild på resultatet av hyllorna tills vidare. Sov gott världen!


Monterardags!

Igår var vi som jag nämnde tidigare då på Ikea där det inhandlades lite nödvändiga saker, bland annat två ramar så att jag kan göra sådana där citat som jag har gjort tidigare. Efter Ikea så var det bara att stressa sig hemåt för att starta upp elgrillen och vänta på Rasmus och Carro. Vi grillade kotletter med en massa tillbehör, vilket blev riktigt lyckat.
 
Idag ska det monteras här i lägenheten! Vi ska försöka få upp lite hyllor ovanför TV:n men förutom det ska vi nog mest bara ta det lugnt idag.
 
Det togs knappt någon bild igår, men jag var tvungen att fota lite när alla satt och trängde sig framför grillen, det såg så mysigt ut.
 

Ikea

Oj vad jag känner mig självdestruktiv just nu. Min mage är rätt så känslig och jag har ätit allt möjligt som jag inte tål idag vilket inte känns som någon höjdare. Till frukost har jag vräkt i mig en massa av Sandras underbart goda laxröra, vilket kanske inte är så bra i sig. Sedan har jag då ätit vitt bröd till det vilket jag inte heller riktigt tål, och så oboy på det vilket jag definitivt inte tål.
 
Men eftersom det är självförvållat får jag väl skylla mig själv, och kan iallafall säga att det lätt var värt det ;).
 
Idag ska vi hinna med både Ikea och stan hade vi tänkt och spana in lite saker som vi vill ha men som vi inte riktigt har råd med. Sedan så vankas det grillmiddag ikväll med Carro och Rasmus vilket kommer bli mysigt. Alltid roligt att hitta på lite saker!
 
Jaja, nu ska jag gå och tjata på min pojke att göra sig klar någon gång. Vi hörs när vi hörs och vi ses när vi ses!

Praktik

Eftersom att jag hade en ganska fullbokat dag igår så hann jag aldrig berätta för er att jag har fått praktikplats på ett supermysigt, nyöppnat café här i Stockholm. Jag är superglad över det här, helst eftersom att jag fick praktikplatsen så pass snabbt också, har ju bara bott här i en vecka ännu!

Så någon gång nästa vecka börjar jag alltså där, så det är bara att ni håller tummarna för mig att det går bra!

Annars har det inte hänt så mycket. Vi var och såg Norlie och KKV i måndags och igår var vi och lunchade på Jensens för att fira att jag fått praktik. På kvällen fick vi även finfrämmande av Elin som ska sova här i några dagar. Nu ska jag göra mig klar inför stan! Bjuder på två bilder tills vidare.


Helgen

Helgen har varit super. I fredags så var det tänkt att vi skulle på Grönan men vi uteslöt det eftersom det blev så sent och var bara hemma och såg på film istället. I lördags så vankades det däremot kräftskiva med lite folk vilket var riktigt trevligt. Provade till och med på Stockholm uteliv, vilket var riktigt roligt eftersom jag aldrig har varit ut i Stockholm tidigare. Det enda som var lite tråkigt var att de flesta ställen som tydligen skulle vara bra, redan hade stängt så det blev ändå relativt tidigt för oss, vilket bara var skönt eftersom att jag var gode trött.
 
Förresten så har jag ju adressändrat nu, så nu är alltså min adress inte längre i Svensbyn utan i Stockholm. Så nu är det bara ett jobb som saknas! Och på tal om jobb så håller jag faktiskt på att söka en massa praktikplatser nu, så håll tummarna på att jag ska få något.
 
Ikväll ska vi och se Norlie och KKV på grönan, vilket jag tror kommer bli supermysigt. Alltid roligt att ha någonting att göra under vardagarna!
 
Nu ska jag återgå till jobbsökandet. Bjuder på lite bilder från i lördags!
 
 
 

Bordslöpare i skinn?

Jag är på jakt efter en bordslöpare i skinn. Jag har googlat hur mycket som helst, jag har till och med läst i bloggar men de enda jag hittar som säljer bordslöpare är antingen privata eller så har de slutat sälja för länge sedan. Så om någon vet vars man kan hitta en bordslöpare i skinn så får ni jättegärna dela med er av den informtionen, för jag är så desperat att jag snart syr en egen, och jag hatar att sy! 
 
På tal om annat så är det ju tänkt att jag ska börja plugga upp lite betyg på distans på måndag men med tanke på att jag tydligen måste fara upp till Piteå mycket oftare än vad jag trodde att jag skulle behöva (vilket jag inte har råd med) så måste jag nog ställa in det och bokföra mig här i Stockholm istället så att jag kan börja läsa upp betygen här. Det skulle bli så mycket smidigare för mig, och så skulle det nog få mig att känna mig mer hemma här också eftersom jag inte riktigt har hittat den känslan ännu. Visst, jag trivs jättebra här, men det känns fortfarande som om jag är på semester.
 
Så för att den här synen ska ändras så ska jag fara till arbetsförmedlingen nu (om jag hittar det vill säga) och skriva in mig där och ta mig ett litet snack med dom, vilket blir intressant. Så vi hörs när vi hörs!

Framme i Stockholm!

Oj vad trött jag är efter att ha släpat världens tyngsta resväska genom hela Stockholm! Trodde aldrig att jag skulle komma fram. Nu så har jag dock intagit en plats i soffan och mår gott här.

Resan gick bra, jag fick mig även lite ressällskap vilket var väldigt trevligt eftersom att jag är så van att åka själv och lyssna på musik i min ensamhet. Och när jag väl åker med Adrian så somnar han bara så snabbt planet lyfter..

Nu orkar jag dock inte skriva någonting mer, lovar att bli bättre på att uppdatera framöver så att ni får höra hur det går för mig här nere, så tills vi hörs nästa gång får ni ha det så bra!

Trött tjej!

På tisdag far jag!

Shit alltså. Nu har jag äntligen bokat resa till Stockholm. På tisdagmorgonen far jag! Det känns riktigt spännande samtidigt som jag har lite ångest för allting som jag måste göra. Dock så är ångesten inget ovanligt syndrom, den kommer alltid när jag ska prova någonting nytt. 
 
Helgen kommer bestå av jobb fredag, lördag och söndag, och emellanåt ska jag försöka att hinna med att träffa hela min släkt och alla mina vänner för att säga hej då till dom. Jag håller på att försöka få mamma att bjuda hela tjocka släkten på palt på söndag så att jag hinner träffa alla här, så de i min familj som läser det här får jättegärna ringa och tjata på henne lite, hehe. 
 
Imorgon ska jag en sväng på Sara på Nolia för att kolla in lite mer, och sedan ska jag göra några ärenden i stan och även försöka att hinna med att hälsa på hos mormor eftersom jag inte hann hälsa på idag som det var tänkt. Nu ska jag hänga lite tvätt, och sedan ska jag sova. Ha det bra!

Hur får man ner hela sitt liv i en resväska?

Har börjat packa inför Stockholm nu, känner att jag verkligen inte kommer att få med allt som jag skulle vilja få med mig första svängen, men det kommer nog inte dröja så länge innan jag får hämta resten. Som det ser ut nu kommer jag fara någon gång under nästa vecka, så det kommer bli super! Annars då? Just nu sitter jag och ser på 90210 och ska strax sova eftersom att jag ska upp på jobb imorgon. På sistone har jag även börjat om med lite pyssel, bland annat så har jag gjort några armband och en tavla som jag hade tänkt lägga upp bilder på så att ni får se hur dom ser ut. Här har ni bilderna så skriver jag mer någon annan gång. Och ja, jag vet att jag klantade mig med stavningen på tavlan.