Hey, I'm a doctor.

Kom just hem efter att ha fikat hos Therese som då imorgon fyller 22 år, så nu är det väl bara att boka in begravning nästa.. Nej, men det var mysigt och trevligt.

Hittade förresten en otroligt charmig bild på mig och Anton från igår, here it comes:

Jag sa ju att den var charmig..


Lugn och skön Halloween

Igår vankades det halloweenparty för fulla muggar, fastän det bara blev två fulla muggar för min del. Tror jag börjar bli gammal eller någonting, för redan innan 00.00 var jag trött och ville hem och sova. Hur som helst så var nog jag och Anton snyggast på festen, tyvärr har jag ingen bild på oss båda fast det var andra som tog bilder så jag får väl lägga upp en bild på oss båda när jag fått tag i någon. För er som undrar vad vi var så var jag en "bloody nurse" och Anton var en "bloody doctor" så vi var heta!

Idag vankas det fika hos min syster Therese som fyller år imorgon men vill bli firad idag istället för att hon hade mycket att göra imorgon eller någonting, så snart ska vi dit. Efter vi varit där ska vi och göra Pizza hos Lasse och senare ska jag äntligen få lära mig dyka, så det blir spännande. Här har ni iallafall en bild av hur snygg jag var igår:


fail

Sitter och försöker få gjort nå arbeten som ska vara klart imorgon, och faktiskt så har jag kommit en bit på vägen, believe it or not. Så nu känner jag att jag får unna mig en kort bloggpaus. Imorse skulle jag på riskettan, men Antons väckarklocka ringde inte så missade ju den, vilket inte känns bra. Nu hoppas jag bara att jag inte får betala. Vart dessutom fast i Svensbyn eftersom alla (de två) bussarna hann gå. Tog mig dessutom inte till boxningen ikväll, fast kanske var lika bra eftersom jag var tvungen att plugga egentligen, fast ville verkligen dit.

Jaja, nu ska jag försöka skriva lite om akupunktur. Adiós.

Paj

Idag har jag faktiskt varit lite duktig och försökt mig på det här med att plugga, dock så kunde jag inte skriva så mycket som jag velat tack vare att uppgiften som jag har går ut på att se kristna filmer och jämföra dom och jag har bara hunnit se en film ännu, men jag skrev så mycket jag kunde iallafall och så får jag försöka att se resten av filmerna imorgon. Antonboy sitter och pluggar matte för tillfället så han är också duktig, iallafall för att vara en industriare, hehe.

Idag har det inte hänt mycket, var tänkt att vi skulle till Luleå och hälsa på Antons kusin Ellen, men det blev inte för dom för Anton var tvungen att fara och laga hans morfars släp så det blir någon annan gång istället.

Igår bakade förresten jag och Anton en paj som blev grymt god:

Kyckling och fetaostpaj:

INGREDIENSER:

1 st smördeg på rulle

Nästan en hel grillad kyckling

150 g fetaost

1 pkt bacon

ÄGGSTANNING:

3 stycken ägg

2 dl mjölk

1 tsk salt

1 krm svartpeppar

ca 2 dl riven ost

GÖR SÅ HÄR:

  1. Rulla ut smördegen över en pajform. Tryck till så att den fastnar något runt kanterna, skär bort överflödig deg.
  2. Dela kycklingen i mindre bitar. Lägg alla ingredienser till pajen över smördegen.
  3. Vispa samman ingredienserna till äggstanningen och häll den över pajen. Rör eventuellt runt lite så att den fördelar sig jämt i formen.
  4. Om det blev smördeg över så skär den i längder och lägg som ett rutmönster över pajen.
  5. Grödda i ugnen på 200 grader i ca 40 minuter, eller tills äggstanningen har stannat. Låt gärna pajen vila ca 10 minuter innan servering.

 



Hej, jag pluggar

Sitter i biblioteket och är hur duktig som helst och pluggar för tillfället medans jag väntar på att Anton ska sluta. Fast är rätt så less, och trött. Hade i alla fall körlektion för ett tag sedan, vilket gick över förväntning, fick prova att parkera, både backa in och köra som vanligt in och jag hamnade inte utanför rutan en endaste gång, även fast jag kanske hamnade lite snett, hehe.

Som sagt så ska jag nog boxas senare ikväll, om jag hinner och om jag tar mig det vill säga, annars kanske jag prover på mig en joggingtur, om min kondis tillåter det vill säga. Nej men nu ska jag fortsätta att skriva om "vad som är ett gott liv"..

Måndag.

Idag är jag lite stressad, som jag alltid är på måndagar av någon anledning, dagen ser iallafall ut så här:

9.15-12.25 Skola
12.25-13.25 Körlektion
13.25-15.00 Vänta på Anton tills han slutar
15.00-? Stan för att hämta ut smycke
? Hem till Antons pappa och packa
? Hem till Antons mamma
19.00-20.30 Boxning

Så det känns som om jag ändå har en rätt så stressig dag att se fram emot, men eftersom det blir lov på fredag så känner jag att det inte spelar så stor roll, det finns ju faktiskt någonting som heter "positiv" stress också, även fast jag hatar att stressa..


Jobbig dag

Jag har det jobbigt just nu känner jag. Är trött och vill bara hem och sova, och så har jag ont i hela kroppen. Sträckte typ livmodern igår på boxningen, jag lovar, ont gör det då iallafall.

Jag känner mig lite stressad över dagen eftersom jag har så pass mycket att göra, går skola 8.10-15.10, men måste gå tidigare eftersom jag har körlektion 14.45 - 15.45. Då måste jag vänta på bussen till 16.30 och kommer alltså hem kring 17.00 då det blir att käka typ direkt, sen har jag boxning 19.00-20.30 och sen kommer jag hem kring 21.00 ungefär och då måste jag duscha och städa hela mitt rum eftersom det tydligen ska komma en mäklare imorgon, så hur mycket tid har jag att ta det lugnt? Ingen. Och känner att jag inte vill strunta i boxningen heller.

Nu sitter jag och försöker skriva om akupunktur på hälsopedagogiken men eftersom jag är så trött så går det inte så jätte bra tyvärr. Mitt liv är jobbigt idag.

Boxning

Idag ska jag förresten på boxning, även fast jag till 95% kommer bli sjuk så känner jag att jag vill på träningen. Jag orkade inte fara igår eftersom jag hade så mycket mensvärk men idag är det bra och träningsvärken från i måndags är nästan helt borta, så det är skönt. Men nu måste jag dra mig vidare, igen.. Skriver kanske ett längre inlägg ikväll.

Slask

Jag rekommenderar inte att gå till skolan från Klubbgärdet när det är slask ute, i alla fall inte om man vill att det ska sippra vatten mellan tårna resten av dagen. Nu ska jag äta, hejdå.

Stockholm sammanfattning

I helgen var vi ju då i Stockholm och det var otroligt trevligt, måste säga att det nog var den bästa födelsedagspresenten jag någonsin fått! Dock var planet försenat i torsdags så vi kom fram till Stockholm först 23.00 på kvällen, så då hann vi ju som inte göra så mycket. På fredagen så vaknade vi kring 10.00 och vad tror ni vi gjorde då om inte for ner på stan? Vi var i stan kring 12.00 och den första butiken som jag går in på (vilket var åhlens) står Laila Bagge och signerar parfymer, och eftersom hennes parfym som heter you rock, luktade otroligt gott så köpte jag den, och självklart är den då även signerad.

Vi gick på stan till 18.00, sen gick vi till Åsas (Antons mosters) jobb och väntade på att hon skulle sluta, när hon slutade så for vi och åt på en jättehäftig amerikansk 50-tals restaurant som var både restaurant och bowlingbana. Alltså så käkade vi mat först, jag köpte colamarinerade ribs, sen så bowlade vi. Det var verkligen ett ställe som jag rekommenderar, om jag nu hade kommit ihåg vad det hette, hehe.

På lördagen vaknade vi kring 10.30, vi käkade frukost, sen for vi till Antons kusin Martin och hälsade på honom. Efter ett tag for vi ner till gamla stan och käkade sen lunch där bestående av kebab. Sen bestämde vi att vi skulle till Nacka forum, som är en jättestor galleria, men grejen var ju att det inte gick någon direkt tunnelbana dit utan vi var tvungna att åka tunnelbana till Slussen, sen byta till buss, och vi visste inte vars bussen gick ifrån så vi virrade runt där och hittade inte något ställe som det gick någon buss ifrån. Till slut hittade vi då ett ställe där man fick information så dom gav oss en inte så bra förklaring om vart bussen gick ifrån men till slut hittade vi iallafall busshållplatsen och lyckades ta oss till Nacka. Nacka forum var ett otroligt stort köpcenter där man nästan gick vilse men det var iallafall fullt med intressanta butiker så det var en upplevelse.

På lördagskvällen åt vi middag hemma hos Åsa och hon hade gjort en riktigt god middag. På kvällen kände jag ju att jag var tvungen att köpa en cider efter 00.01 eftersom jag då blev 18. Men eftersom min kära lilla Anton bara är 17 så kunde vi ju inte gå in på en pub, så vi letade efter ett kebabställe som hade cider överallt men dom två vi hittade sålde bara dricka, så vi chansade och gick in på en bar där det råkade vara 20 års åldersgräns, men vi fick gå in så jag fick min cider, dock behövde jag inte visa leg, så det är helt oanvänt än, så verkar som om jag måste köpa cigaretter och börja röka..

Nu hinner jag inte skriva nå mer, men kan säga att jag självklart har haft med mig kameran så bilder kommer, och så måste jag ju självklart hinna skriva om gårdagen då jag fyllde år också, så vi hörs senare, nu slutar jag.

Lat tjej

Hellu, sitter hemma hos Anton och gör ingenting. Slutade 12.00 som vanligt idag och hade tänkt stanna kvar på skolan och plugga men jag kände mig alldeles för trött så for hem med bussen hit istället. Nu har jag beslutsångest om jag ska lägga mig i sängen och läsa eller gå upp i soffan och se på tv, dagens I-landsproblem..

Idag händer det väl inte så mycket, Anton ska till sin pappa så vi måste dit, sen till Svensbyn. Och så funderar vi på att baka bullar idag, jag som typ aldrig har bakat bullar i hela mitt liv.. Jaja, vad mer som händer vet jag inte, kanske försöker mig på att plugga ikväll istället, det ordnar sig. Jaja, soffan eller sängen, det är frågan..