Today.

Idag. idag ska jag på middag på golden dragon.  sen ska André och några komma och möta mig i stan, och sen blir det nog Pitholm skulle jag tro. det blir nog trevligt det. men det är ju alltid trevligt att bara umgås med folk.

har blivit ganska så superdålig på att skriva här i bloggen, men jag brukar inte ha så mycket att skriva. Ibland går det bra, ibland dåligt.. Just nu skriver jag då bara här för att Therese tjatar på att jag aldrig skriver, men jag vet att det ändå aldrig är någon som läser :) men det spelar ingen roll, det kan ju vara trevligt att bara skriva av sig ibland.
Nu har vi då lov. fast skolan början om igen på måndag, It's a hard world. Har fått en "ny" dator, eller, den är iaf inte riktigt lika rutten som min gamla men den har iallafall lite mer plats än den förra, den förra rymde knappt nån musik ens. men nu ska jag sluta prata om det och börja prata om nånting annat.

Under lovet har jag.. varit med folk? gått på stan? varit i Luleå? umgåtts med therese? jaa, massor. Ibland känns det till och med nästan som om jag verkligen har ett liv :)