Surt

Hejsan, nu sitter jag på skolan. Jag har inte haft några lektioner idag och har spanska klockan 12.00. Om jag hade vetat om det hade jag hört med min spanska lärare om jag fick plugga hemma istället och vara ledig hela dagen men nu är det too late och jag sitter här alldeles ensammen. Dom flesta från min klass är typ och ser på fn-rollspelet men jag stannade här eftersom jag såg det igår. Vill ni se min planering?

Torsdag (idag):
- Träna.

Fredag:
- Shopping i Luleå city ;)

Lördag:
- Jobba?
- Fest.

Det lät inte som att jag hade så mycket att göra, I know. Men Det tar ju faktiskt lång tid att göra dom sakerna och idag ska jag faktiskt vara med Jessica före träningen och vara med A efter träningen, så egentligen har jag ett riktigt full bokat shema, det märks bara inte. Hehe. Nej, nu kom Linnea så jag ska gå och vara sällskaps sjuk med dom istället. Hej då!

Prov prov.

Nu har jag just haft prov i spanska och det gick jätte dåligt. Jag har ju dock hunnit med att ha Nk prov också och det gick faktiskt riktigt bra. Idag ska vi på middag hos Andrés morfar. Något mer hinner jag inte skriva. Jag skriver med när jag kommer hem.


Picture.

Kolla vad duktig jag har varit! Tycker ni att den blev bra? Jag klarade dock inte att göra så mycket mer än det dära men jag blev nöjd.


Omgjord

Orginal

Hej bloggen!

Nu har jag pluggat litegrann. Jag har ju för sig sett på tv mer men jag har pluggat liiite iallafall, och det är ju bättre än ingenting.

A vill inte prata med mig i telefon. Han tapetserar och har inte tid med mig överhuvudtaget. Han har inte tid att prata med mig i telefon och går på msn utan att säga någonting. Dum pojkvän. Idag har jag satt in en hårinpackning i mitt hår så nu är det mjukt. Tänkte ha ansiktsmask också men det orkade jag inte. Nä nu ska jag fortsätta plugga. Jag skriver kanske mer sen om jag får tid.

pluggpluggplugg

Nu har jag varit hemma ett tag, jag har hunnit se ett SATC avsnitt som gick på tv men annars har jag inte hunnit så mycket mera. Jag ska försöka att plugga litegrann också eftersom jag har två prov imorgon och ett förhör på onsdag. Det ska bli så grymt skönt med sportlov på fredag och så har vi ingen samhälls och kanske ingen svenska heller. Det ska bli skönt om någonting. Då ska nog jag och A till Luleå och shoppa när vi har slutat. Det kommer bli väldigt roligt och jag ser fram emot det efter som jag skulle behöva uppdatera garderoben litegrann, men träningskläder behöver jag nog mest. Om jag har tur så får jag kanske jobba flera dagar under lovet och det skulle inte vara helt fel eftersom I need money. Jag hoppas bara att jag får jobba någonting. Men jag ska ringa och höra på torsdag.

Det kändes som om det hära blev ett ganska så ointressant inlägg. Men nog kan jag skriva om mode istället om ni vill och vara precis som "Blondinbella"? Men tyvärr har jag inte råd att köpa nya kläder varje dag. Men nu ska jag försöka ge mig in på pluggandet.

In Da Library

Jag kommer inte att hinna skriva så mycket eftersom jag sitter på skolan och ska snart åka hem med pappa. Jag har bara så grymt tråkigt så att jag var tvungen att slänga ur mig några rader. Idag har det varit en lång och tråkig dag, men på fredag får vi sport lov och slutar även tidigare, så då blir det kanske Luleå. Och ett plus är ju att man har fått pengar då också. Nej nu ska jag gå ner så att inte pappa blir arg om han får vänta. Jag skriver mer sen!


Spinnningpass

Det blev trots allt att fara och träna. Det var nio platser kvar på spinningen så jag kommer troligtvis att få en plats. Det kommer nog att bli roligt. Här har ni en bild på mig från igår:



Good morning!

God morgon bloggen! Nu har jag precis vaknat och det första jag gör är självklart att sätta mig vid datorn. Jag vet fortfarande inte om det blir step in idag men jag hoppas att Therese ringer och hör av sig. A har redan hunnit fara hem eftersom han skulle spackla sina väggar, och jag ville inte följa eftersom jag inte är så intresserad av att spackla och så har jag ingenstans att vara isåfall. Idag är det snöoväder så om det inte blir att fara på gymmet så tänker jag inte gå ut på hela dagen eftersom jag hatar snö. Så om någon vill hitta på något får den/dom personerna komma hit. Punkt slut.

Så om jag inte far på gymmet så kommer denna dag inte spenderas åt någonting annat än plugg. Jag har två prov på tisdag i spanska och i Nk och det är dom tråkigaste ämnena så det ser jag verkligen inte fram emot, men jag ska plugga ihjäl mig idag så det kommer nog gå bra hoppas jag. Nu blir det frukost för min del!

Sleepy time

Nu ligger A och sover igen, han sover bara hela tiden och förväntar sig ändå att jag ska gå upp samma tid som honom på mornarna. Hur ska detta sluta? Han vaknade just och bad mig komma ett tag, men när jag har kommit till honom och kramar om honom så säger han att jag ska gå igen efter typ 10 sekunder. Udda typ det dära.. Idag har mamma och pappa bjudit hit grannarna vilket betyder att det blev god mat, efter maten kom Jessica och Jonas förbi och vi for en snabbis på en rätt så tråkig fest. Sen for vi till sjulnäs ett tag och efter det for vi hem igen, vi skulle egentligen fara in till stan men eftersom A hade fått i sig två öl så stannade vi här hemma istället eftersom A ville ha sin egen bil.

Det känns som om jag har hunnit med ganska mycket idag men jag steg ju trots allt upp kl 10.00 imorse och det är ju typ rekord för mig att stiga upp så tidigt en lördag som jag är ledig på. Vad är det som händer med mig? Börjar jag bli vuxen kanske? Det här bådar verkligen inte gott. Föresten, igår hade vi ju redovisning på samhällsen. Vårat parti hette "Forma framtiden". Jag trodde dock att det skulle gå skit dåligt för mig eftersom jag inte var så insatt i det, men det gick faktiskt riktigt bra och jag tittade knappt ner i pappret någonting. Så jag är nöjd, det hade kanske kunnat bli bättre men jag trodde att jag skulle stå där stammandes utan att ha någonting att säga överhuvudtaget och så blev det ju inte. Så jag är jätte nöjd. Vi hade även köpt godis som vi delade ut och det verkade vara mer uppskattad än vad våran redovisning var. Men det skulle förstås jag också tycka, politik är ingenting för mig. Snart blir det sängen för min del! God natt bloggen!

Tapet avdragning.

A har bestämt sig för att tapetsera om i sitt rum så nästan hela dagen har gått ut på att dra loss dom gamla tapeterna och fara och köpa spackel, fast jag har faktiskt hunnit med en långpromenad också. Det blir kanske spinning för min del imorgon, och det ser jag fram emot. Isåfall har jag ju varit riktigt duktig på att träna dom senaste dagarna. Vad duktig jag är! Men det är bara 11 gånger kvar på kortet och det tar ju slut ganska fort men när det är slut får jag väl i värsta fall sno Andrés kort och fara på Nautilus och träna istället. Nu ska jag fortsätta med att plocka upp tapeterna från golvet. Det är självklart jag som får skit jobbet. Han ska vara glad att jag hjälper till överhuvudtaget som han beter sig. ;)

Hemma och plugg.

Nu har jag precis kommit hem från step in och är alldeles mör i kroppen, vi körde body pump vilken mest innebär styrke, det var jätte roligt men redan nu känner jag träningsvärken komma smygande. André, Jessica och Jonas kanske ska komma men det är inte säkert det blir. Egentligen kanske det inte är så bra att dom kommer eftersom jag både måste plugga och städa. A tycker inte om mig längre. Han kan fara till andra men inte till mig för att han inte har nog med soppa. Dumma A. Jag får försöka övertala han mer helt enkelt för jag orkar inte stiga upp tidigt imorgon, tyvärr. Men nu ska jag försöka sätta mig själv i arbete som sagt. Skriver kanske mer sen om jag har tid.

Step in time.

Nu blir det gymmet för min del, sen blir det plugg. Här har ni det bra och det dåliga med dagen:

+ Jag kommer äntligen iväg till gymmet.
+ Har sett en massa fina kläder som jag ska köpa så fort jag får pengar.

-
Det är iskallt ute (som vanligt)
- Jag måste plugga ihjäl mig så fort jag kommer hem.
- Jag kommer antagligen få träningsverk.
- Jag kommer inte ha råd med kläderna jag vill köpa.

- Jag kommer inte att hinna vara med A.

Minusen övervägde plusen. Men nu måste jag packa klart gymgrejjerna.

Bloglovin

föresten, om någon av er är jätte sugna på att premunera på min blogg så kan ni trycka på länken som det står "Följ bloggen med bloglovin" eller någonting. Bläddra ner till länkar. Den går inte att missa!

Plugg Linda.

Nu har jag lyckats skriva ut novellen som egentligen skulle vara inne för ett tag sen. Hade tänkt att lämna in den i tisdags men då var jag ju sjuk så jag får lämna in den imorgon istället. Dagen har varit ganska lugnt, vi for och körde bil som vanligt med lite folk och sladdade omkring. Föresten är jag helt lycklig eftersom mer-trafik har börjat funka för mig nu efter många om och men. Och det är bra. Nu måste jag plugga eftersom jag har två prov plus en redovisning på fredag och kan inte ett skit. Not good. Gaaah.

Jag kan inte sova.

Inatt ska jag sova hos A. Egentligen kanske jag borde sova hemma eftersom jag har varit sjuk, men jag smet hit och ska sova här. Och så är det mycket bättre nu så det blir skola imorgon, imorgon slutar jag 11.20 och då ska jag stanna och plugga på skolan eftersom A slutar mycket senare än mig. Just nu ligger A och sover men jag fick något ryck och blev alldeles för pigg så jag satte mig här och skrev istället. Nu klagar han på att jag knapprar när jag skriver också. Dumma A.

Jag tänker iallafall fortsätta skriva. Är det bara min blogg som har varit seg på sistone? Jag trodde bara det var min dator, men nu sitter jag hos A (och han har en bra dator) men det är ändå lika segt. Jaja, nu ska jag låta min ponke sova. Good night!

Nudlar.

Jag stannade hemma från skolan idag också, och det är inte särskilt bra eftersom jag egentligen måste vara på samhällsen, men jag hade inte klarat en hel dag på skolan med min hals och mina harklingar. Så jag får höra imorgon vad min grupp gjorde idag så får jag göra det imorgon istället.

Nu sitter jag och tröst äter nudlar. Nudlar är bra när man ska tröst äta och när man är sjuk, jag äter till och med dom med kina pinnar. Jag är en äkta kines.


Riktigt så goda kanske inte mina nudlar såg ut

Can't stand it.

Mina ögon och min näsa rinner och jag har grymt ont i skallen. Jag fattar inte det här med att mina ögon rinner men det kommer tårar hela tiden (utom nån särskild anledning då alltså) och jag förstår inte varför. Brukar det göra det när man är sjuk? Jag låg i soffan och såg på simpsons och tår efter tår rullade ner för min kind. Och det brukar det inte göra. Jag tror nästan att jag ska stanna hemma från skolan imorgon också. Så dåligt mår jag. Och jag har inte varit hemma från skolan två dagar i rad sen i typ sjuan. Men om det inte blir bättre så kommer jag faktiskt stanna hemma imorgon. Mitt huvud håller på att explodera, men jag tänker ändå inte ta några alvedon eller några andra tabletter. Då kvävs jag väl istället och jag har hellre ont i skallen än kvävs. Så det så.

A och hans bror kom förbi en sväng och hälsade på. Men A ville inte köpa choklad åt mig, fast jag är sjuk. Så då bestraffade jag honom med att inte ge honom någon hej då puss istället, men det blev han nog bara glad av att slippa eftersom han nog inte vill bli smittad. Dumma A. Efter att ha ätit upp nästan en hel ask med gele hjärtan börjar jag bli ganska less, jag tror att jag ska gå ner och göra te snart så det blir lite bättre i min tjocka hals. Usch, det här med att vara förkyld är verkligen inte min grej. Jag lovar att när jag flyttar söderut till Stockholm eller någonting så kommer jag inte vara lika sjuk längre. Idag har det varit - 15 typ och hur varmt har det varit i Stockholm? Plusgrader? Gud vad skönt det skulle vara och slippa all den här 1,5 meters snön.

Jag får trösta mig med mina dubbla täcken och att A numera har körkort och att jag (nästan) aldrig behöver åka äckelmoppe (förutom min egen som jag kan behöva till sommarjobbet) något mer. Efter att jag har gjort te och druckit upp det så tror jag att jag ska gå och lägga mig eller någonting. Det känns som om mina ögonlock håller på att falla ihop. Så nu ska jag gå och göra mig en varm, go tekopp. Ha det bra!

Idag for jag hem från skolan.

Förkylningen satte stopp på mig och jag var tvungen att fara hem. När jag kom hem (kring 12.00) så gick jag och la mig och vaknade alldeles nyss (16.00). Jag hoppas jag blir kvitt den här förkylningen snart. Jag har klarat mig hela skolåret utan att vara sjuk nästan en enda gång men nu är jag sjuk trots allt. Och det blir inte bättre när jag tänker på hur mycket jag måste plugga! Igår hittade jag föresten en hemsida. Man kunde söka på olika stader och söka jobb på olika ställen. Så jag sökte ett extra jobb. Så om jag får det extra jobbet så kommer jag få jobba på kvällar och helger och det är ju isåfall jätte bra eftersom jag är less på att få jobba på någon lördag då och då och sälja korv, så jag ser fram emot det väldigt mycket, om jag får det förstås.

Idag händer det ingeting kan jag säga redan nu. Jag ska plugga, plugga, plugga och plugga lite till. Sen ska jag väl nysa och snyta mig resten av dagen också och äta upp mitt godis som jag fick i lördags. Så ser min dag ut. Vad ska ni göra?

Framtidsplaner?

Igår när jag gick på Ikea fick jag någon slags längtan till att flytta hemifrån och ta hand om min egen ekonomi. Jag blev jätte sugen på att köpa servetter, skohorn och andra små saker som man inte behöver när man bor hemma. Jag blev jätte sugen på att inreda min framtida lägenhet så det kanske är dags att flytta hemifrån snart? Nä, ett eller två år är det ju faktiskt kvar eftersom jag inte har någon ekonomi för att flytta ännu. Men gud vad jag längtar av att flytta ihop med A! Vi kommer alltid träffa varandra även fast vi har en massa saker att göra. Och slippa pendla från honom till mig. Gud vad skönt och mysigt det skulle vara! Pitebo nästa?

Alla (`v´) - dags godis

Nu sitter jag och flådar med allt godis jag fick igår, jag fick gele-hjärtan av A och så fick jag choklad hjärtan från "Lindt" av Andrés föräldrar. Så nu sitter jag och käkar på. A for hem tidigt idag eftersom han skulle skicka nå bilder till någon som kanske ska köpa hans skoter. han älskade skoter! Han köpte ju nyss den tycker jag men nu vill han ha en nyare och tycker bilen hans är mycket intressantare. Men jag ska inte klaga.

Dagen har iallafall bestått av att se film hos Therese och Jugge och hälsat på Andrés bror Björn. Men annars så har det varit en väldigt lugn och skön dag. Jag är inte lika förskyld längre och det är jätte skönt.


Chokladen jag fick av Andrés mamma

Andrés alla <3-dags present till mig

Dålig uppdatering, I know..

Jag har inte skrivit på jätte länge men jag har åkt bil i två dagar i sträck. Idag for vi då jag och Jessica till Ikea medans killarna for till Alko. Jag köpte en filt, ett överkast och en lampa till A i alla hjärtansdags present. Däremot så har jag hunnit bli jätte förskyld också, jag trodde nästan att jag skulle klara mig från att bli sjuk men så sitter man här med rinnande näsa och nyser om och om igen. På Ikea hann jag även köpa några grejjer till Jesper och Sandra. Vi ska strax fara förbi med grejjerna till dom så jag ska inte skriva så mycket mer just nu.

Palt!

Idag har vi då varit på utbildningsmässa och det var faktiskt riktigt intressant. Hon från "Se upp för dårarna" var där och hade föreläsning, jag var alldeles för stressad och rastlös men av det jag såg så verkade det vara riktigt intressant.Vi får från mässan kring 1.00 ungefär och gick till pappas jobb. Pappa skjutsade oss till mormor där jag och A låg och såg på tv och jag lyckades även somna i någon timme. Kring 17.00 kom resten av familjen och mormor bjöd oss på palt vilket var väldigt gott =)

På lördag blir det då finland och ikea. Jag är väldigt taggad, och så är det alla hjärtans dag.

Linda: - På lördag är det ju alla hjärtans dag, kan vi inte bara vara hemma och mysa eller se på bio eller någonting istället för att fara på fest?
André: - Nej, jag ska köra bil hela kvällen.

När började killar gilla saker med motor mer än tjejer?

So cold.

Jag har varit jätte dålig med upptaderingen dom senaste dagarna, I know, men jag har faktiskt nästan inte suttit någonting vid datorn annat än på skolan, och då har jag varit tvungen att plugga. Men nu är jag här men det har ändå inte hänt så mycket dom senaste dagarna. A har inte fått börja köra än därför att hans lärare är sega och inte har skickat in något papper. Inte för att jag förstår mig på det egentligen men det är vad jag vet iallafall. Nu måste jag egentligen plugga men jag har glömt alla grejjer i skolan så jag får göra det imorgon istället. Imorgon har jag föresten inga lektioner. Vi ska på mässa som börjar kl 9.00 och slutar 12.00 och vi har bara två lektioner imorgon och missar båda, hur skönt är inte det?

Föresten, är det någon från typ Stockholm eller någon annanstans långt söderut som vill byta med mig i några veckor och vara här uppe i Piteå? Jag är så less på att gå omkring och frysa hela dagarna.


Sunday "morning".

A har farit eftersom han kanske ska få skotern såld idag, så han var tvungen att fara tidigt eftersom det var någon som skulle komma och titta på den. Efter han for (kring 10.00) så la jag och Ozzy oss i sängen och somnade. Vi sov i typ en timme men sen tog vi oss upp, så jag gick ner med Ozzy och tog mig en liten dator paus. Jag och Jessica hann inte dela ut cv bladen i veckan så det blit att försöka göra det den här veckan, bara det inte är lika dåligt väder.

Nu ska jag försöka gå ner och få i mig lite frukost, jag skriver mer sen!

Hehe


Joshua Radin - I'd rather be with you


Grymt bra artist och grymt bra låt!

Gårdagen.

Den här dagen har bestått av ingenting. Det är -18 här i kalla norrland, och det får mig att fundera på om jag ska flytta härifrån. Det har jag länge tänkt på ju för sig. A är i stan och töntar sig med att titta på nå skotrar och efter det skulle han till en kompis och äta här. Jag känner för att ringa hit någon. Är det någon som känner sig sugen på att tröst äta ben & Jerrys glass med mig? Ni är välkomna!

Föresten, innan jag berättar om gårdagen måste jag berätta att A klarade körkortet igår! Fast han fick inte börja köra direkt men till veckan blir det bil, bil och återigen bil för oss! Och så vill han fara till Finland nästa helg så jag ska försöka övertala honom att fara förbi Ikea i haparanda.

Gårdagen var iallafall väldigt rolig. När jag slutade följde Jessica med mig hem och åt hos oss. Killarna kom förbi en sväng och sa hej innan dom for upp till gäddträsk med skoter. Lite senare kom Nina och Fredde och hämtade upp oss och vi for så långt det gick att fara med bil, sedan kom dom och hämtade oss med skotrarna. När vi kom fram höll vi på att frysa ihjäl eftersom det inte är så frestande att åka skoter när det är -20 så vi satt framför elden och värmde oss. kl 21.30 så kände vi att det var dags att fara hem (vi som inte skulle sova där) eftersom vi frös och Nina skulle på match dagen efter. När vi körde skoter till vägen så förfrös jag stora delar av mitt ansikte och har en stor (väldigt vacker..?) röd fläck på näsan idag. Så det var väldigt skönt när vi satte oss i bilen och åkte hem.

Nu ska jag hoppa i duschen och försöka få bort gårdagens skoterlukt. Have a nice saturday people!

Här har ni några bilder:

Piteås nya Paris Hilton?


Trött?


Min hemmagjorda choko latte.

Ben & Jerry

Idag har jag bjudit hem mina kompisar Ben & Jerry, och jag kommer verkligen att uppskatta deras sällskap kan jag lova! Klockan är snart halv nio och jag har just ätit middag. Tidigt?


Kyla och snö oväder!

Det har snöat hela natten och hela dagen och det har kommit över en dm med snö. På vissa ställen är det till och med 2 dm. Men ändå så trotsade jag snö ovädret och begav mig till stan, däremot så delade vi inte ut cv-papprena idag eftersom Jessica hade ont i magen och inte var så sugen att gå in till stan. Jag hade ju även tänkt att bada med Sara idag men tanken på att gå från badhuset till A fick mig att låta bli. Och det är jag glad att jag gjorde. Nu sitter jag hemma och ska snart ta på mig långkalsonger och tjocksockar och bege mig till coop med pappa. Ikväll ska nog A komma och jag har inte varit med honom på ett tag så det blir riktigt mysigt.

Imorse trodde jag att jag hade missat bussen, för det stod ingen och väntade på den och det var spår i snön. Så jag ringde pappa och försökte få tag i skjuts men medans jag pratade med honom så kom bussen. Då insåg jag att spåren var från dom som hade åkt med 7.10 bussen. Smaaart. Sen när jag väl kom till skolan och tittade på schemat (för första gången den morgonen) så insåg jag att vi hade engelska och vi har inga engelska lektioner den här veckan. Men det tröstade mig att jag hursomhelst inte hade tagit mig in något senare eftersom det inte går några mer bussar förens om typ flera timmar.

Jaja, nu ska jag gå och skruva upp elementen på max och klä på mig riktigt varma kläder och krypa ner under täcket. Ha det bra!

Volume master in my ass..?

Idag har jag varit hemma p.g.a. att jag har haft ont i magen ända sen igår. Nu har dock det mesta gått över så det blir skola igen imorgon. Men imorse steg jag ändå upp kl 7.00 och tog bussen till stan eftersom jag hade tid hos tandläkaren 9.00. Jag lagade min tand och blundade under hela tiden, och då var det faktiskt inte lika smärtsamt. Prova själva!

Sara och Jonas kom förbi och var här i ungefär en halvtimme. Vi såg en bit av en film fast sen var dom tvungna att fara eftersom dom skulle äta, men jag träffar troligtvis Sara imorgon igen så då får vi ta igen det.

Imorgon har jag rätt så fullbokad dag. Jag och Jessica ska försöka dela ut våra cv-blad. Jag har lovat Sara och fara och simma med henne och så måste jag ju åka bil med André om han klarar uppkörningen. Det är bara att hålla tummarna. Föresten så har jag ganska så kraftig volym i mitt hår just nu eftersom jag har haft diadem på mig hela dagen. Och det är inte den finaste volymen jag sett precis..


Den mest lyssnade låten av mig.


Lars Winnerbäck - Elegi

Du ser andra halvan av solen när den sjunker i väst 
Jag sitter ensam här och undrar var vi hamnar härnäst
Med dig på andra sidan jorden får jag tid till ingenting
Medan natten fäller blå, kalla skuggor häromkring

Vi skulle klara vad som helst, vi skulle aldrig säga nej
Och vad du anförtror åt mig, ska jag anförtro åt dig

En storm på väg i natt, rannsaka och bekänn.
Guds son ska komma nerstigen från himmelen igen.
Du ska stå naken framför sanningen och jordens alla kval.
Han ska pröva din styrka, han ska testa din moral.

Vi står tysta framför skälet, där sommaren tar slut
Som tonårsbarn på hemväg efter gårdagens debut
Nu skulle inget bli som förr, vi var i en annan division
Vi kunde höra höstens mörka vatten brusa under bron

Vi skulle klara vad som helst, vi skulle aldrig säga nej
Och vad du anförtror åt mig, ska jag anförtro åt dig

Och alldeles nyss fick jag lyssna till ditt skratt
Och du berätta' att du saknar mig i natt, det gör jag med
Det är så tyst nerifrån gatan som det aldrig annars är
Det är som om natten här har sett allting och stilla sjunger med

En elegi för alla sorger den där hösten handla om
För en mor som sjukna in, för ett barn som aldrig kom
För skuggan över gårn där aldrig solen lyste in
För en ork som inte fanns, du sakna min, jag sakna din

För en tystnad mellan väggarna som skar genom cement
Två ögonpar i tomhet från september till advent
För en man som gick till jobbet som om inget hade hänt
För en kvinna som sa "allting är förstört, allt är bränt"

En elegi för alla vägar som vi inte vandrat än
För en tid som bara går och aldrig kommer igen

Vi skulle klara vad som helst, vi skulle aldrig säga nej
Och vad du anförtror åt mig, ska jag anförtro åt dig

Man håller det man lovar..

Jag lovade André att skriva ett romantiskt inlägg om han masserade mig så jag ska göra mitt bästa till att vara romantisk (om det nu går det vill säga).

André, du är det bästa som har hänt mig och idag skulle jag aldrig klara mig utan dig, du är den som får mig att stiga upp på morgonen hur dåligt jag än mår. Jag vill spendera all tid i världen med dig och ändå känns det inte som att tiden räcker till, för det är dig och bara dig som jag vill vara med. Jag saknar dig så fort vi inte är med varandra och önskar vi kunde vara med varandra dygnet runt. Det är därför jag längtar tills vi ska flytta ihop. Bara tanken av att få både vakna och somna med dig varje dag gör mig lycklig. Du gör mig lycklig, du och ingen annan!

Och André, om du undrar varför jag aldrig skriver "romantiska" inlägg om dig så är det för att den här bloggen handlar om mig och inte om dig. Men eftersom du är en stor del av mig så får du vara med ibland. ;) hahaha.

Jag har blivit utmanad.

Regler: Varje spelare börjar med att skriva sex ÄRLIGA saker om sig själv. Bloggare som blir "utmanade" ska skriva sex saker om sig själv i sin blogg och samtidigt ange reglerna för spelet. Till slut väljer bloggaren sex nya bloggare och gör en lista av deras namn. Efter det är gjort skriver han eller hon en kommentar i deras bloggar för att låta dem veta att de har blivit "utmanade" och att de ska läsa ens egen blogg för mer information.

Sandra hat utmanat mig så jag måste då skriva sex saker om mig själv, here it comes:

  • Jag sover nästan jämt längre än 11.00 på helgerna om jag inte ställer klockan.
  • Jag hatar egoistiska människor.
  • Jag ÄLSKAR att läsa och skriva.
  • Jag tycker väldigt mycket om att sjunga också (även om det inte alltid låter så bra).
  • Jag har aldrig varit utomlands något mer än till Finland.
  • Jag slösar jämt upp hela mitt studiebidrag på högst en vecka.

Jag utmanar Therese och Jennie. Dom andra har redan blivit utmanade. Good luck!


Tired, like always.

Jag började för 20 minuter sedan och sitter i biblioteket för att skriva min novell. Jag känner mig väldigt trött idag men som tur är har vi ingen engelska på hela veckan, och det känns väldigt bra. Men istället får jag ett jätte långt hål nu efter svenskan och det kommer nog bli ganska drygt, men jag har ju min älskling A att vara med. Nu ska jag fortsätta skriva.Jag hoppas att ni är piggare än mig.


Pictures.

Här har ni lite bilder från i helgen och mina kläder som jag köpte i fredags:

Lovis är hungrig

Min nya blus

Mina efterlängtade jeans leggings

Jag och min nya skarf



Idag hade vi boxning på idrotten, det var riktigt jobbigt men samtidigt riktigt kul. Jag har alltid velat gå boxning. Det gick dock inte så bra med min ganska så otränade kropp. Men det kanske blir att fara och simma med Sara på torsdag och det är ju roligt. Måste komma igång med träningen igen. Mamma bad mig följa med henne ut och gå men jag har haft så himla ont i magen sen jag kom hem så jag stod över den här gången. Idag skrev jag och Jessica ett CV så nu är det bara ut och söka extra jobb! I need money!

Nu ska jag ringa A och sedan göra klart mitt fina CV, ha det bra!

Älskad?

Linda: - André, kan inte du komma och se film med mig?
André: - Men jag har ju inte suttit vid datorn på typ ett år!
Linda: - Men du har ju inte varit med mig på lika lång tid?

Nu ser man vem han älskar mest, han har inte suttit vid datorn sen i torsdags eller fredags och inte varit med mig sen på fredags morgonen. Snäll pojke?

Nu sitter jag på skolan och har historia, not fun!

I've miss you honey!

Igår var jag då hos Jessica och vi låg och såg på filmer så gott som hela kvällen, men det var roligt. Däremot blev det inte att sova över så jag åkte taxi hem med mamma i natt. Nu sitter jag hos A och ska sova hära. Just nu är han nere och leker med sin "pojkvän" som vanligt. Men han kommer nog upp snart för det skulle tydligen gå såå "snabbt".

Däremot så tog jag inte så mycket bilder varken i förrgår eller igår men imorgon har jag lovat Jennie att lägga upp bilder på jeans leggingsen och på blusen som jag köpte i fredags, så det får ni iallafall bilder på. Så mycket mera har jag inte att skriva, imorgon är det skola och det ser jag självklart inte fram emot men vissa saker måste man ju faktiskt göra, hur lite man än tycker om det. Och på tal om inte tycka om, på onsdag ska jag till den oerhört läskiga tandläkaren! Scary säger jag bara.