Down to the beach

Idag, mina kära vänner, blir det att fara ner till Piteå Havsbad och ligga i solen. Det är även anledningen till varför jag är uppe den tiden som jag är uppe. Och jag ska dessutom riktigt njuta av den här dagen, eftersom jag jobbar alla andra dagar denna vecka.

Annars så fyllde ju Anton 18 igår. Så nu är vi lika gamla igen enligt honom. Sötnos.

Utbildning..?

Jag googlade just igenom några arkeologiska utbildningar som jag möjligtvis känner mig lite sugen på. Dock så känns allt det där med utbildning fortfarande så långt borta än eftersom det känns som om jag verkligen behöver fundera lite innan jag hoppar ut i världen. Och så finns det självklart så mycket här som håller mig kvar vilket gör att jag heller inte känner mig redo ännu.

Idag blev det inte att jobba eftersom det regnade imorse, och så känner jag mig värre i halsen, så det fick vara, förhoppningsvis blir det jobb imorgon istället då.

Nu ska jag trösta mig med min bok och några oth-avsnitt.

Öronsmärta

Jag tänkte att jag skulle passa på att slänga in ett inlägg så här precis innan jag ska gå och lägga mig eftersom jag inte har så mycket tid över till bloggandet annars.

Idag gör jag någonting som jag hatar som jag ofta kommer få göra den här sommaren; jag sover ensam. Det är det värsta jag vet eftersom jag känner mig så oerhört otrygg när inte Anton liggar vid min sida. Jag vet att det bara är en vanesak men när man väl vant sig är det näst intill omöjligt att vänja tillbaka sig. Anledningen till varför vi mest troligt inte kommer sova med varandra så mycket beror på att Anton jobbar, och han tar sig inte från Svensbyn till Öjebyn, och så jobbar ju jag, och man kan ju säga att min arbetsdag börjar i Svensbyn, så därför blir det helt enkelt enklast att vi sover på olika håll.

Förkylningen är väl fortfarande sådär. Eller nu är det till och med så att jag börjar känna mig lite frisk, förutom att jag har haft jätteont i mitt vänstra öra idag och igår. Imorse tog jag dock en ipren vilket gjorde att det mesta av smärtan gick bort, men jag är hela tiden orolig att den ska komma tillbaka.

Jag har dock kämpat mot sjukdomen och varit barnvakt åt Elin och Gustav idag och igår vilket har gått väldigt bra. Idag var vi bland annat och hälsade på kattungarna här i Svensbyn.

Imorgon har jag även jobb att se fram emot, om jag inte mår sämre och om det inte regnar det vill säga, vill inte riskera att bli sjukare igen.

Sunday, bloody sunday.

Idag är jag trött, nästan som om jag vore bakis, fast det är nog bara förkylningen som fortfarande inte vill släppa.
Som tröst så ska i alla fall Marina och Magnus snart komma förbi, även fast jag typ kommer däcka eftersom jag är så trött. Vaknade 4.30 inatt av att jag hostade så mycket, sen så har jag bara drömt konstiga mardrömmar.

Det här inlägget låter inte ens sammanhängande, men det får duga tills vidare. Nu måste jag byta om inför finfrämmandet!


Ingen bra början på sommarlovet..

Medans alla andra njuter i sommaren så har jag inte hunnit med så mycket mer än att vara sjuk än. Dock så tröstar jag mig med att vädret för tillfället inte är så himla bra.

Även fast jag är sjuk så tvingade jag ut min sargade kropp på en promenad med min mor. Trots att hostningarna bara blev värre så var det värt det.

Igår for jag en sväng till Jennifer där vi åkte i deras sorb,vilket är en stor boll som man spänner fast sig i och sen blir puttad ner för en backe. Det var spännande, även fast jag trodde att jag skulle dö där ett tag. Tyvärr så följde kameran inte heller med, vilket jag ångrar idag.

Här har ni i alla fall en av Thereses bilder från studenten bara för att det blir

så mycket finare med en bild!


 


Varje dag är en ny dag

Idag vaknade jag tidigare än vad jag har vaknat på hela veckan, dock så behöver det inte betyda att jag vaknade tidigt eftersom jag ändå vaknade 12.30, men med tanke på att jag vaknat kring 14.00-14.30 så är jag stolt över mig själv. Dock så skyller jag på förskylningen som har drabbat mig och som gör att jag måste vila ut, hehe.

Dock så börjar det ju bli dags för mig att vända om dygnet eftersom jag ska jobba på fredag och på lördag med att sälja korv. Gött.

Nu sitter jag i alla fall och äter rester från gårdagens middag som Magnus lagade! Det blev en underbart god pasta som blev riktigt pupulär hos mig och Anton, så det måste han göra om!

Strax ska jag cykla in till stan för att byta några glas som jag köpte i måndags. Jag skulle köpa vitvinsglas och råkade köpa champagneglas. Ja, jag är världens klantigaste.

Seg människa

Bloggandet har kommit i andra hand på senaste tiden.
Först hade jag bara inte tid eftersom jag pendlade fram och tillbaka till stan hela tiden under studentveckan.
Sen blev jag sjuk och orkade inte riktigt, dessutom kände jag att jag inte har haft någonting vettigt att skriva om, även fast jag egentligen har haft tusen vettiga saker att skriva om.

Studentveckan kunde nog inte ha blivit bättre. Hade trevligt alla dagar och har nu fått massor av fina minnen att bevara. Så tack för det min fina föredetta klass SP3B!

Sen blev jag som sagt sjuk. Och det försöker jag bota nu med världen bästa kur: Nudlar och mjölk! Nudlar är en av de få sakerna som jag absolut vill ha mjölk till, annars dricker jag vatten till det mesta, men just nudlar och mjölk passar så himla bra ihop!

Ikväll ska Magnus bjuda mig och Anton på middag, och det ser jag fram emot!.
Och annars ska jag väl bara begrava mig i ännu en bra bok.


Den enda bilden som jag vill bjuda på idag, jag och Anton på studenten!


I väntan på studenten..

Har precis kommit hem från solariumet medan Anton och Magnus har varit nördiga och spelat tvspel hela dagen. Idag är klassen i Älvsbyn men jag kände att jag inte skulle hinna med det så jag uteslutade det.

Ikväll ska vi även försöka hinna med att städa ur ett förråd men det blir nog lite senare eftersom pojkarna verkligen inte kan slita sig.

Annars händer det inte så mycket i väntan på studenten. Imorgon blir det nog att ta det lugnt med dom från klassen som bestämde sig för att inte gå på balen, och på onsdag blir det partaj. Det känns riktigt bra!

Vilken helg!

Idag är jag helt slut efter två dagars partajande!
Det började på fredagen med rockfest då jag bara valde någonting så enkelt som en av Antons AC/DC t-shirts och en tajt kjol till det. Kvällen blev rätt så lugn och jag fick inte i mig så många alkoholhaltiga drinkar.

På lördagen så hade vi USA-tema på festen, och jag hade ingen aning vad jag skulle vara tills Anton gav det helt underbara förslaget att jag ju kunde vara en amerikansk fotbollspelare. Så jag lånade helt enkelt Antons utrustning och blev utroligt snygg!

Så tack för dom här två kvällarna SP3B. Nu är det bara 5 dagar kvar till studenten!

Någonting som också hände under fredagen var att min syster Sandras katt fick tre små kattungar. Eftersom Sandra träffade en allergisk kille så fick katten stanna här, och som jag inte kan slita mig från dom gulliga små råttorna!

Så här snygg var jag!

Namn och allt!

En av de tre kattungarna.


yes

Jag har bestämt mig för att jag ska bli brun till studenten, så därför har jag varit och solat solarium både idag och igår. Dock så har jag fortfarande inte hunnit bli så mycket brunare, och detta är ju ingen bild att jämföra med heller.