Skylt söndag!

Idag är det första advent och dessutom skylt söndag. Jag och André har gått på stan och han har köpt ett par skor till mig i julklapp (istället för klänningen). Tack älskling!

Så mycket mer orkar jag inte skriva för jag är jätte trött och vill mest bara sova just nu. Men snart ska vi fika nybakade lussebullar och glögg. Gött!

Mina grymt snygga skor!

Goodnight with a song

Snart blir det att sova för min del. Kvällen blev väldigt lyckad. Jag, Linnea och Emma sjöng kareoke så det skrek om det. Jag sjöng bland annat låten som jag lagt in som heter The Verve - The drugs don't work. Grymt bra låt men väldigt svår att sjunga. Och jag blev väldigt förvånad när Linnea och Emma aldrig hade hört Svullo - För fet för ett fuck. Den har väl alla hört? Så jag sjöng solo på den också och jag var väldigt duktig måste jag säga :) Not. Men kvällen blev som sagt väldigt lyckad fast André och Mats mest satt i soffan och vägrade sjunga. Men vi fick oss iallafall många goda skratt. Tack för en bra kväll!

Imorgon ska vi köra lite skoter (om vi hinner). Och sen ska vi in till stan på skyltsöndag. Och efter det ska vi hinna gymma också. Jag hoppas vi hinner med allt bara. Men det blir nog inte en så lång skotertur. Men det blir nog roligt och det skulle vara 0 gradigt imorgon också. Så det blir skönt. Snart ska jag krypa ner i sängen och mysa med min älskling, A.




The verve - Drugs don't work

Film mys

Sara kunde inte komma idag, men då ska Emma och Linnea komma istället och så ska vi till Mats och troligtvis se film. Håller på att bränna ut Saw 5 nu. Så det blir nog spännande. Nu har då alla farit hem. Fast snart kommer det ju mer folk för min del. Det blir nog en trevlig lördag skulle jag tro. Nu ska jag snabbstäda litegrann innan dom kommer så dom inte blir ihjälskrämda.  Det blir nog trevligt skulle jag tro!


Feg hunden är rädd för Lovan :)

The used - Smother me



Grymt bra låt!

Lördag today.

Idag är det lördag och just nu gör jag inte så mycket. Jag somnade kanske 3.00 igår så jag vaknade ganska sent. Om ett tag kanske André och några till kommer förbi med skotern. Så då kanske jag åker en sväng med dom. Sen ikväll kommer Therese, Jugge, Sandra och Jesper. Och så kommer väl den andra Sandra och Anton också att vara här. Och då blir det att äta god mat. Och så ska troligtvis Sara komma ikväll så då blir det mys med henne :) Ser framemot dagen. Sen ikväll (eller inatt?) efter att Sara har farit så kommer André och sover över. Trodde nästan att han inte skulle sova med mig någon dag i helgen. Men det ordnade sig och vi kom fram till en lämplig lösning. Igår sjöng jag kareoke med mamma, pappa och mormor som fyllesnackade om hur duktig jag var på att sjunga. Säääkert.

Nu blir det iallafall att försöka få upp värmen i vinterkylan. Håller på att frysa ihjäl som vanligt fast jag har sköna, mjuka och varma kläder. Så typiskt mig. Annars ska jag nog inte göra så mycket. Ta det lugnt tills André kommer. Om han nu kommer. Ha det bra!

Sängdags!

Jag har just sett en film som heter Traitor. Den var riktigt bra. Men nu är jag riktigt trött också så jag ska sova. Godnatt!

Friday.

Idag är det fredag och jag har ingen aning om vad jag ska ta och göra. Jag är helt deprimerad eftersom det är första fredagen sen jag och André blev tillsammans som jag är utan honom. Så jag har ingen aning vad jag ska göra idag. Se någon film kanske. Och en till väldigt dålig sak är att min choklad som jag köpte igår håller på att ta slut. Haha. Det kanske inte är världens undergång precis.

Snart blir det att äta. Mormor är här på middag och annars har det inte hänt så mycket. Jag har sett en underbar klänning som jag vill ha på nyår som André kanske ska köpa till mig i julklapp. Då har jag någonting att ha på nyår iallafall. Men den är bara så himla snygg! Fast jag vet fortfarande inte vad jag ska göra på nyår, men vi hittar väl på något :) Ser då framemot det vääldigt mycket iallafall kan jag lova!

Ny design på bloggen! Tack Therese!

Therese har just designat min blogg och det blev väldigt stiligt tycker jag. Tack Therese! :) Väldigt snällt och duktigt av dig att göra det eftersom det nog tog ganska lång tid!

Idag har jag gymmat. Det har gått bra och jag har ingen träningsvärk än så länge och hoppas att jag inte får någon fast jag vet till 100 % att jag kommer få träningsvärk. Men man kan ju alltid hoppas. Annars så har vi haft debatt på svenskan idag och det gick faktiskt bra, fast jag fick ligga vaken igår och försöka plugga in allt eftersom jag var borta förra torsdagen. Men jag lärde mig riktigt bra och kom på ganska många anledningar faktiskt till att man inte ska sänka åldersgränsen till 18 på systembolaget. Så jag är nöjd. Jag har också dammsuga övervåningen idag, och det gick också bra. Snart ska jag städa upp lite i mitt rum (som är väääldigt stökigt just nu). Och sen blir det väl mys med A :)


Test

Jag gör en testblogg.


CHOKLAD!!

Jag är jävligt sugen på choklad!! Och är fortfarande väldigt utråkad. Ge mig en orsak att inte skynda mig ner till kiosken och köpa choklad nu direkt? Nej, jag ska stå emot! Och så är det inge simpsons heller.. Jaja, får väl se ugly betty istället också.


Utråkaaad

Hejsan! Idag har jag inte gjort så mycket, tagit det lugnt, sett en film som hette Big Stan och som var riktigt bra och rolig faktiskt. Så då fick man sig ett gott skratt. Egentligen skulle jag vara med André idag men han tog sig inte och så hade han inte råd med buss och han var inte så sugen på att köra skoter så då är jag alldeles själv. Vilket är väldigt tråkigt och utråkande vilket ger mig huvudvärk. Det kanske beror på att jag ser så mycket på tv när jag är ensammen. Men vad ska man annars göra? Jag hatar att vara ensammen utan min älskade pojkvän!

Gymmningen gick då skitbra igår. Vi värmde upp på springbanden sen så visade och lärde en instruktör oss hur vi skulle göra med alla andra maskiner. Det var faktiskt riktigt roligt fast jag har GANSKA mycket träningsvärk idag vilket inte är lika roligt. Men troligtvis så blir det att gymma imorgon också. Jag hoppas det går lika bra som det gick igår, och att jag inte har kvar någon träningsvärk till imorgon. Men jag tror att det ska gå bra och att träningsvärken går över under natten för det har då blivit bättre sen jag steg upp imorse för då kunde jag knappt röra mig. Men det är kanske inte så konstigt eftersom det är första gången jag tränar "seriöst". Nog har jag gymmat förr men inte lika seriöst som igår, men jag är taggad iallafall.

Resten av kvällen har jag ingen aning om vad jag ska göra. Prata med A som just nu håller på att sätta på sina skidor på skotern. Hur kan han tycka att sånt är roligt? Jag menar: Jag åker gärna, men aldrig att jag skulle hålla på att sätta fast massa saker och göra om och sånt på en skoter.. Men det kanske beror på att jag är tjej och helt enkelt inte är intresserad av sånt..? Eller så beror det bara på att killar inte har något liv som tycket att det är roligt vilket kanske låter som en vettigare teori. Snart ska jag försöka hitta på något att göra tex försöka städa lite i mitt rum som faktiskt inte är så stökigt. Jag har faktiskt blivit riktigt bra på att inte stöka ner av någon anledning och jag har ju alltid varit jätte duktig på att stöka ner, men det är ju bara bra förutom då jag är riktigt utråkad (som just nu till exempel) och vill städa! Men jag får gå ner med tvätten och försöka hitta på någonting annat som säkert är roligt. Simpsons (!!!!) börjar om tio minuter tror jag så då ska jag nog se det och få någonting att göra ett litet tag iallafall. Men nu ska jag sluta tråka ut alla med allt mitt skrivande. Ingen orkar ju ens läsa så här långa bloggar. Men jaja, ha det bra. Nu ska jag gå ner med lite tvätt! Jippi..!

Gymmning på G!

Snart blir det då att fara och gymma. Jag är ganska trött men annars är jag taggad. Och så har vi nyss kört till OK och tillbaka med Andrés skoter. Det var roligt. Måste dock erkänna att jag inte riktigt hade rätt kläder för skoter åkning men jag frös inte så mycket faktiskt. Nu ska jag ladda mig inför gymmandet!

Julklappshandling!

I helgen har jag då handlat dom första julklapparna vilket känns skönt. Plus att jag vet vad jag ska köpa till nästan alla dom som jag inte har köpt till än. Och I år är jag riktigt tidigt ute också så då hinner jag ju tänka vad jag ska köpa också.

Helgen har jag som vanligt spenderat med André. Igår mös vi och såg på film. Filmen var jätte bra. Det var en svensk film som hette Varg där Peter Stormare var med. Och jag tror att det var första gången jag såg Peter Stormare vara med i en svensk film. Men så mycket mer har vi inte gjort i helgen. Och det verkar verkligen vara bloggtorka just nu. Nästan ingen har bloggat idag vilket gör mig besviken eftersom jag älskar att snoka i andras bloggar. Men alla är väl för trötta för att blogga idag antar jag.

Imorgon blir det som sagt då att fara och gymma. Det kommer säkert gå bra tror jag. Idag har jag föresten kunna börja använda min mobil igen. Pappa har lagat den och satt in en ny display så nu får jag slippa använda min ruttna mobil och använda min lite nyare och lite fräshare mobil. Gött! Nu blir det att sova tror jag. Ha det bra!

Lördag.

Idag är det då lördag och vi har spenderad förmiddagen med att handla mat för ikväll (vi är ensamma hemma hos André) och så har vi  hunnit vara på pitstop och köpt hem mat också. Jag försökte vara nyttig och köpte en jättegod kycklingsallad medans André köpte en kebabrulle. Ikväll har vi gjort ett försök att vara ännu nyttigare och köpt hem grönsaker och dipp :) ja nog är vi riktigt nyttiga.

Ikväll blir det väl inte att göra så mycket. Jag tror att vi ska se en film eller någonting och mumsa på våra grönsaker. Igår somnade jag föresten kl 23.00 fast det är helg och det känner jag mig stolt för. För så tidigt somnar jag inte ens på vardagar så det känns som ett stort steg för mig. Och så steg jag upp 11.00 också!

Ny display iallafall.

Pappa har fått tag i en ny display till min mobil så nu hoppas jag att jag får den att funka. För jag saknar den. Den är inte bara lite bättre än den jag har ny. Men om det inte bara är displayen det är fel på så måste jag ju köpa en ny mobil. Jag har då iallafall sett en som jag vill ha ifall det skulle bli så.

Nu har vi just kommit hem från Therese och Jugge. Jugge fyller år imorgon så vi for dit och firade honom idag. Och så har André just farit.. Jag som ville att han skulle sova med mig. I miss<3 Annars så känner jag mig inte särskilt taggad på någonting just nu. Vill mest bara sova. Det blir iallafall att gymma på måndag då och det känns bra. Och vi har inget planerat inför helgen men jag hoppas att vi hittar på något roligt så vi får komma ut en stund. Baaah.

Snart ska jag väl läsa, se på tv eller enbart sova efter att jag har pratat med André. Tror dessutom att jag håller på att bli förskyld. Skulle inte kännas fel med ett varmt bad just nu men jag får härda ut :)


Uttråkad.

Åh vad jag känner mig utråkad just nu. Men snart blir det iallafall att se film. Jag har börjat inhandla lite julklappar nu.Men bara dom billigaste sakerna för så mycket pengar har jag inte. Det blir att köpa mer julklappar direkt jag får pengar. Jag har redan funderat ut vad jag ska köpa till dom flesta så att det ska nog gå bra tror jag. Dom kommer nog att bli nöjda med sina julklappar hoppas jag :) Det dåliga är ju att jag har väldigt liten inkomst, men jag tror att jag ska ha råd iallafall. så det blir att gå på stan riktigt direkt när jag får pengar!

Nu hoppas jag på att min data nörd till pojkvän vill se den där filmen med mig så att jag slutar att vara så här utråkad. Men nu ska jag gå och leta rätt på den där filmen så får vi se om André verkligen har bränt ut den :)

Äckel moppe!

Idag for jag och André på dollarstore (vi körde moppe dit eftersom vi inte tog oss på något annat sätt) Det var jävligt kallt att  köra dit. André for in till stan för att hämta ett paket på bussgods och jag gick in på dollarstore medans. Efter ett tag kom André också och vi lämnade moppen därutanför. När vi kom ut igen så får vi självklart inte igång moppen eftersom gasen är frysen. Så vi står därutanför och håller på att frysa ihjäl och får fortfarande inte igång moppen. Efter ett tag går vi in på mekonomen och får låna en värmepistol där och då fick vi igång moppen efter ett tag. Fast gasen var fortfarande fryst så vi  var tvugna att köra full gas hela tiden. Efter att jag hade kört en "provrunda" med den så dog den igen och vi fick inte igång den. Fast efter ett tag gick den igång ändå så vi körde hem i kylan!

Så mycket mer har det inte hänt idag. Jag har haft två lektioner som vanligt, vilket var slappt. Vi for också förbi Andrés morfar ett tag och fikade litegrann och sedan for vi hem med bussen. Sen så for vi då in till dollarstore där det där hände. Så mycket mer ska vi inte göra idag. Vi ska gå ut och gå en sväng och inte så mycket mer.

pluggpluggplugg!

Nu sitter jag då ännu en gång på skolan och pluggar. Jag har varit jätte trött hela dagen och imorse var jag så trött att jag nästan planerade att fara hem. Men jag härdade! Nu är jag då lite piggare iallafall efter att jag har fått i mig nå mat så det känns ju iallafall bra. Förra veckan (tror jag) fick vi skriva upp vad vi ville läsa för bok och så ska vi skriva en bokrecension. Men jag kommer att läsa ut min bok antingen idag eller imorgon. Och jag tror inte att jag får börja med recensionen redan men jag får väl hoppas på det för jag vill kunna fortsätta läsa böcker och jag kan inte göra det förens jag har skrivit klart recensionen för då blir jag förvirrad och gör inte lika bra ifrån mig. Men jag ska höra med min svenska lärare Stefan och så får jag väl hoppas på det bästa! Jag har också hunnit tappa min näsplopp i sängen idag och glömt att sätta i en ny. Och det är första gången jag är utan näsplopp sen jag gjorde hålet i näsan men jag har ju haft det i ganska många år nu, så läker igen tror jag iallafall inte att det gör. Så bra läkhud har jag inte. Inte ens i närheten...Tror jag då iallafall. Men det vore orimligt annars

Idag har jag inget speciellt planerat. Det blir väl en myskväll som vanligt med min underbara älskling. Vi kanske går ut och går i kylan, ser en film. Det gamla vanliga. Nästa måndag har jag och André ett möte med en personlig tränare på natilus. Så då kanske jag ska börja gymma också. Vilket verkligen kan behövas. Och det är ju roligare (och inte lika kallt) som att gå ut och gå också. Jag längar!

Idag ska jag försöka hinna in på dollarstore också. Och köpa en hårborste. Dom har grymt bra hårborstar där, och så kostar dom 10 :- eller nått sånt. Att rekommendera!

Nu ska jag fortsätta med att försöka plugga in min redovisning på naturkunskapen. Men jag tror att det kommer gå bra faktiskt. Det är så det känns just nu iallafall. Men ska ta hem och plugga litegrann också. Och så har jag glosor till imorgon. Jag känner mig inte särskilt taggad men jag hoppas att jag klarar dom också. Skriver kanske mer sen!

Här kommer bilder!

Här har ni bilder på hur jag ser ut i håret just nu. Varsågod Jennie! ;)


På den här bilden ser man bäst hur frisyren ser ut.


Och på den här ser man färgningen bäst :)

Blond igen :)

Eller blond och blond. Sandra slingade mitt hår igår så jag är iallafall mer blond än vad jag är brunett. Men det blev jätte bra faktiskt. Sandra klippte mig också och det blev även väldigt bra och jag är väldigt nöjd med resultatet. Just nu sitter jag på skolan och kämoar på. Jag slutar om ungefär 5 minuter vilket kommer bli skönt. Förutom att jag har matte sen då vilket självklart inte kommer bli lika skönt. Men nu ska jag hitta på något annat. Jag skriver nog mer sen och lägger upp en bild på min nya frisyr! :) Ha det!

www.bloggkoll.se i mitt hjärta!

världens underbaraste sida! Man kan börja premunera på olika bloggar som man brukar läsa och så kommer det upp varje gång den personen har skrivit ett nytt blogginlägg! Helt underbart!

Det blev ingen bio igår. Vi hade inga pengar och så var vi inte så taggade på att köra moppe till och från stan. Så vi satt hemma och gjorde ingenting och tog det lugnt istället. Och så såg jag Narnia. Den filmen är så grymt härlig. Man blir så glad av att se den. Däremot vägrade André att se den med mig. Inte är det mycket karl i han inte! haha.

Idag har vi även varit ute och gått. Och så hade vi tänkt att fara och simma, men dom hade stängt. Så vi har fått oss en liten promenad till och från badhuset också. Men nu vet vi inte vad vi ska göra riktigt. Ta det lugnt och se en film tror jag att det blir. Det blir nog att se filmen Step brothers. Det blir nog en myskväll. Men om några timmar ska vi nog också hem till mig eftersom Sandra har lovat att färga mitt hår. Vi får väl se om hon håller vad hon lovar. Jag har jätte mycket utväxt så annars utmanar jag ödet ännu en gång och låter André göra det på mig. Men nu ska jag försöka hitta på någonting annat roligt.

Hundvakt.

Idag är det lördag, och vi har varit hundvakt åt Ozzy. Det har gått bra och det har inte hänt så många olyckor (d.v.s. att han har pissat/bajsat innomhus). Så det har gått riktigt bra. Nu är vi hos André och gör inte så mycket. Vi sitter vid var sin dator och nördar oss :)

Men annars så kanske det blir att se på bio idag med Sara och Jonas. Och det blir väl trevligt. Vi ska bara försöka att skrapa ihop våra sista slantar och se om vi får råd så. Det hoppas jag då iallafall. För jag känner verkligen för att komma ut ett tag!


Utmanad ännu en gång

Jag la märke till att jag hade blivit utmanad av Jennie. So here we go!

Fyra arbeten jag har haft i mitt liv

- Studerande
- Vaktmästare
- Korv gumma :)
- ..

Fyra filmer jag kan se om och om igen
- Armageddon
- Green mile
- Ps I Love you
- Nyckeln till frihet

Fyra städer jag har bott i

- Piteå
- ..
- ..
- ..

Fyra teve-serier jag gärna ser
- Desperate Housewifes
- Grey´s Anatomy
- One tree hill
- Prison break

Fyra ställen jag vill åka till
- Spanien
- Thailand
- Kina
- L.A.

Fyra webbsidor jag besöker dagligen

- Pixbox
- Blogg/Bloggkoll
- Google
- Aftonbladet

Fyra favoriträtter
- Mammas laxpaj
- Kycklingfilé
- Sparrissoppa
- Fläskfilé

Fyra ställen där jag trivs

- Stan
- På ett lugnt ställe
- På ett varmt ställe
- Med André


Fyra personer jag utmanar
- Ida
- Camilla
- ..
- ..

The script - The man who can't be moved

http://www.youtube.com/watch?v=FW6F_g3upKA

Grymt bra låt måste jag bara säga! Verkligen värd att lyssna på!:)

Nu sitter jag och väntar på att André ska komma om han nu ska komma. Jag hoppas det för I miss him<3 Orkar inte skriva så mycket mer. Är trött och vill bara sova. Kanske skriver mer senare.

Hemma.

Ja, nu är man hemma efter en tuff dag i skolan och på stan. Först var jag då på skolan och gjorde.. inte så mycket faktiskt (?). Sen så gick jag på stan med Therese vilket var trevligt. Då gick jag in på Åhlens och bytte min väska också, så nu är den hel igen. Men däremot så är min tand fortfarande trasig. Jag måste verkligen till tandläkaren.

En till bra nyhet är att blod fläckarna på min björn borg tröja nästan är helt borta. Mamma tog sånt här klorin och lyckades bleka bort det mesta så nu kan jag mysa med min tröja igen. Och det känns bra. Men nu ska jag nog gå och se på tv eller läsa eller någonting. Lugnt ska jag då ta det iallafall :) Jag är inte med André idag för första gången på några månader (?) och det känns så tomt utan han! Men ni får ha det så bra!


Beroende?

Nu sitter jag på skolan och pluggar NK. Men helst vill jag bara hem och mysa med A och läsa en bok. Jag tror jag är beroende av att läsa. Förra ungefär en vecka sen började jag läsa boken smuts. Jag läste ut den i Fredags. Sen började jag läsa en annan bok som jag läste ut i lördag. Och så igår började jag läsa Martina Haags bok "I en annan del av bromma". Jag läste ut halva boken igår och kommer nog börja att läsa ut den idag också. Jag läser så otroligt mycket just nu och jag älskar ju att läsa så det är jätte skönt.

Annars vet jag inte riktigt vad jag ska göra idag. Plugga litegrann tror jag. A har köpt några skidor till hans skoter så han ska vara i garaget och byta dom och hålla på. Så jag ska bara ta det lugnt hos honom.

Och så har jag lyckats tappa en ganska så stor bit av min tand också. Hur vet jag inte. Men jag lyckas ju med allt. Så jag måste boka tid hos tandläkaren innan jag får hål också. Så jag slipper ta äckel bedövning.
      
Boken smuts som jag läste               I en annan del av bromma
ut förra veckan.                                      som jag håller på att läsa just nu


Bubbelbad.

Igår badade jag och min älskling André bubbelbad i deras badkar. Ett badkar som är ungefär som en bubbelpool fast mycket mindre. Det var jätte mysigt och väldigt romantiskt. Det var väldigt skönt att bara ta det lugnt efter ännu en hård vecka på skolan :)

Jag tror dessutom att jag har sovit ÄNNU (vilket knappt går) dåligare den här veckan. För både i Torsdags och i Fredags har jag börjat blöda näsblod som jag vet itne vad. Helt utan anledning. Igår blödde jag lite mindre än igår men jag sprang omkring högst uppe på skolan och hittade ingen toalett. När jag väl hittade en toalett så var hela min hand full av blod. och självklart, just då ska jag ha på mig min nya VITA björn borg tröja som det sjääälvklart droppar blod på. Not a good day.  Som tur hade jag en annan tröja i skåpet och jag kunde byta om. Och som jag kämpat med att få bort blodfläckarna igår. Jag har doppat tröjan i kokande vatten. Jag har använt galltvål. Jag har använt sån här sandig tvål som man använder när man ska få bort skit och olja och sånt från händerna. Och så satte jag den i tvättmaskinen. Jag vet inte om fläckarna här gått bort man jag får hoppas det. Strax ska iallafall jag och André till Ängeln och käka blandsallad! Mums!

Väldigt otaggad.

 Ja, nu sitter jag då på skolan och försöker att lära mig någonting om tecken på övergödning. Jag känner mig inte taggad för det just nu, jag vill mest bara sova. Övergödning är faktiskt inte så himla intressant som man kan tro (d.v.s. om man nu tycker det låter intressant?) utan det är nog mest bara drygt. Men vi har redovisning snart så jag får plugga på. Fast just nu vill jag nog bara hem och sova. Igår kunde jag inte heller somna vilket gör att jag är dubbelt så trött idag som jag var igår. Jag ska till André efter skolan. Jag får väll slumra till hos honom en liten stund i värsta fall. Eller så får jag iallafall göra någonting lugnt så att jag orkar gå ut och gå sen. Jag har börjat att gå ut och gå nästan varje dag. Jag känner mig så slö just nu så jag försöker att gå ut och gå varje dag. Vissa dagar kanske jag går lite kortare, men andra dagar kan jag faktiskt gå ut och gå riktigt långt. Huvudsaken är att jag går ut och går varje dag. Vare sig jag orkar det eller inte. Det är ju bara att härda!

Nu ska jag försöka fortsätta plugga om övergödning, så att jag får bra på redovisningen. Jag vill klara skolan bra nu så att jag ska fortsätta kämpa. Det kanske inte är så roligt. Men det är det ju aldrig.


Not alone in the house anymore.

Nu har då mamma och pappa kommit hem från Turkiet, så vi är inte ensamma hemma längre. Dom hade köpt med sig en Björn Borg tröja, en Escada parfym och ett par puma skor. Jag är väldigt nöjd. Idag är jag utan André för första gången på väldigt länge och det känns vääääldigt tomt och ensamt. Men jag bor ju fortfarande hemma så jag kan ju inte förvänta mig att träffa och sova med honom varje dag.

Annars så har jag då bara tagit det lugnt idag. Har köpt ny hårfärg, måste göra om slingorna eftersom dom knappt syns. Och så har jag köpt russin i ett försök att vara nyttig. Och så har jag självklart mest suttit i soffan och sett på tv och hållit på att somna eftersom jag självklart (som förutspått) inte kunde somna igår kväll. Men jag får väll bara hoppas att jag somnar lite lättare i natt så jag är pigg imorgon. Nu ska jag nog ta och ringa André. Glöm inte att se på bilderna!








Utmanad

Min syster Jennie har utmanat mig så jag får väl göra utmaningen då ;) Här är reglerna:

♣ Länka den som utmanat dig och sätt in dessa regler på din blogg.
♣ Berätta 7 saker om dig själv, både alldagliga och knäppa.
♣ Utmana 7 st i slutet av inlägget genom att nämna deras namn och länka till dem.
♣ Låt dem få veta att de har blivit utmanade genom att lämna en kommentar i deras blogg.

1. Jag älskar filmen Armageddon. Jag kan se den om och om igen utan att bli less och jag gråter varenda gång jag ser den.

2. Jag älskar att gå på stan och att träffa nya människor.


3. Jag är väldigt blyg men gör allt jag kan för att skaffa nya vänner och prata med nya människor.

4. Jag sover väldigt dåligt på kvällarna men gör allt för att klara av dagen efter. Detta gör att jag ibland fokuserar väldigt dåligt på skoltid. På helger sover jag gärna till efter 12 någon gång.

5. Jag hatar att sova ensam och sover så ofta jag kan med André.

6. Mitt favorit ämne i skolan är svenska. Jag älskar att läsa och att skriva. Jag läser nog mer än dom flesta i min ålder.

7. Jag hatar att svälja tabletter. Jag kan knappt äta stora tabletter som alvedon o.s.v.



Jag kommer inte på någon som jag kan utmana eftersom nästan alla jag känner redan har blivit utmanade. Jag skriver in att jag utmanar någon senare om jag kommer på någon :)

Och nu blir det att gå ut och gå!

Back to school

Ja, imorgon börjar då skolan om igen.. Känner mig verkligen inte taggad. Men lovet har då varit lugnt och trevligt iallafall. Har tagit det lugnt för det mesta men det kan ju också vara skönt det ibland. Man måste ju faktiskt ta det lugnt ibland! :)

Just nu är jag med André och jag har fått honom att slinga mitt hår, så vi får väl se vad vi ger honom för betyg på det, han kanske är en naturbegåvning på att färga hår helt plötsligt och oförvarnat. Det vet man ju aldrig. Jag ska snart skölja ut färgen och efter det ska vi nog gå ut och gå en stund. Sen ska vi nog bara mysa. Det blir nog en bra avslutning på lovet skulle jag tro. Då är vi nog lagomt laddade när skolan börjar om igen.

Grattis syster :)

Idag fyller Therese 20 år, jag och André har hunnit vara och hälsat på henne och fikat. Grattis syster! :)

Annars så vet jag inte vad vi ska göra idag, det blir nog att ta det lugnt och äta fläskfilé. Vi tar oss nog inte någonstans ikväll och är inte så sugen på att åka moppe i minusgraderna. Det känns lite för överdrivet kallt. Vi körde moppe till och från Lillpite och benen krampade ganska rejält när vi kom hem. Men nu är vi iallafall hemma i värmen. Snart blir det väl att börja laga fläskfilén då. Jag och André får ju laga maten själva eftersom vi fortfarande är ensamma hemma. På måndag kommer dom hem. Och på måndag börjar även skolan om, och i veckan ska vi lämna in VeMe arbetet. Mamma fick läsa igenom det och hon trodde att jag skulle få bra betyg. We'll see about that ;) Jag hoppas på det iallafall. Det skulle vara en bra start för mig och göra så att jag fortsatte att jobba hårt med skolan och inte lägger av helt. Jag får göra mitt bästa.