Vill se resultat nu!

Skadade nacken lite igår när jag tränade. Vrider på huvudet av någon anledning när jag kör bänkpress så att jag överbelastar den och får någonting som nog kan jämföras med nackspärr. Idag är det däremot betydligt bättre än igår, men har fortfarande ont så bestämde mig för att hoppa över träningen idag, fast får se om jag far över till systeryster och kör lite där istället om det fortfarande känns bra.

Idag är jag lite irriterad eftersom att vågen inte visar någon skillnad och jag vill att den ska göra det. Jag vill se resultat nu! Fast sedan jag började träna har jag ju iallafall gått ner 3kg, så det borde jag ändå vara stolt över, även fast jag inte riktigt är det, för det är sådana kilon som jag lika lätt kan gå upp igen.

Idag ska jag även försöka hinna med att hälsa på min fina farfar och höra med honom om de behöver någon hjälp på lördag då han fyller år, annars är det middag hos Mange som vankas idag, och annars kommer det nog bli en rätt så lugn dag i den här lugna staden.

Nu ska jag dock försöka få i mig lite lunch i form av gårdagens middag som bestod av köttsoppa.


Planet

Sitter på planet och är rastlös, det är meningen att det ska lyfta om 10 minuter och jag är redan less efter pendlingen hit på 2 timmar och letandes efter min gate eftersom att den inte stod på biljetten och jag inte kunde hitta den i något mail.

Så om cirka en timme landar jag på norrländsk mark igen, och det är väldigt vemodigt. Märker verkligen av att hemma inte är Piteå längre.


All my bags are packed, i'm ready to go.

Är hyfsat trött för tillfället, eller åtminstone seg. Steg upp för ungefär en timme sedan och har sedan dess packat lite, ätit frukost och förberett lite andra saker.

Jag hatar verkligen att packa, tror hela tiden att jag har glömt någonting vilket jag antagligen har också. Min buss går hur som helst 14.21 så har ju några timmar kvar att fundera på vad mer som ska ner i väskan. Så nu har jag med andra ord inte tid att sitta här, men kan försöka hinna med en uppdatering lite senare.

Kan även ta och berätta för er att mitt bröst och mina armar inte mår så bra idag. Dumma träningsvärk.


Personligt bästa

Åh vilket bra träningspass! Tog personligt bästa i flera saker och nu är jag helt slutkörd i armarna.

• Gjorde tre singlar på 30 kg i bänkpress. (Mitt tidigare pb är 25 kg)
• Gjorde 3x12 på 16 kg i hantelrodd.

Så nu är jag stolt över mig själv och firar genom att dricka en prottedrink på tåget!

Här har ni bilder från mitt pb i bänkpress!


Söndagsträning.

Är på väg till gymet nu där jag ska möta upp Johanna, har en känsla av att hon kommer att slakta mig extra mycket idag, men det är bra för har låtit träningen kommit i andra hand nu i veckan då jag har jobbat, och så var jag ju förkyld före det så då har träningen också gått dåligt.

Imorgon far jag ju upp till Piteå och hälsar på, så idag har jag försökt ta reda på om något gym har gratisgånger som man kan få, så om någon har något tips så får de gärna höra av sig ;). Annars får jag betala i värsta fall och så har ju även min kära syster ett litet gym i deras källare och hon har gett mig tillåtelse att träna där också, så det känns faktiskt bra.

Min helg har varit trevlig. I fredags blev det utgång med Johanna, Karin och Ellen på Amnesia där vi dessutom stötte på lite pitebor, så det kan man säga gjorde vår kväll.

Lördagen blev relativt lugn, jag och Adrian hade en myskväll då vi såg film och åt en gryta som jag slängde ihop lite snabbt.

Bjuder på lite bilder från i fredags. Jag och Johanna köpte världens godaste muffinsar mes glass i gallerian, sedan är det en bild på mig, Ellen och Karin från senare på kvällen.


Det kommer aldrig vara över för mig

Dags för en stadsrunda med bästa Johanna! Ikväll vankas det partaj.


Kvällsjobb

Sitter på pendeln ut mot Arlanda, ska jobba 14.45-22.45 idag, sedan ska jag sova där eftersom att jag börjar om att jobba 8.00 imorgon.

Kom på att jag har glömt att berätta att jag flyger hem den 25:e till den 3:e, så då får alla ni pitebor gärna höra av er ;).

Adrian har däremot inte hunnit boka någon resa än, så det är inte säkert att han kommer upp något alls, men det får vi se hur det blir!

Har även insett att jag inte hinner med att ha en matutmaning eftersom att det känns som om jag inte riktigt har tid. Har knappt tid med träning ens nu känns det som, men allt handlar ju om prioriteringar.


Helt slut i kroppen!

Dagen blev bra trots att jag var så fruktansvärt trött imorse. Jobbet gick bra, jag kände mig lite långsam men hann med allt som skulle göras vilket är väldigt positivt. Efter jobbet for jag och Johanna ut och åt kinamat på ett ställe i Upplands Väsby och efter maten for vi till henne och bytte om, sedan hämtade killarna från Väsbys atletklubb upp oss. Träningen gick jättebra. Har haft väldigt mycket problem med att gå ner djupt när jag kör knäböj men idag hjälpte en av killarna mig med tekniken och sa hur jag skulle göra och vad jag ska göra för övningar för att få upp balansen, och jag är så extremt tacksam för all den hjälp jag fick. Klarade dessutom pb i bänkpress. Nu tar jag 25 kg, vilket jag anser är väldigt bra med tanke på att jag inte ens orkade stången för en månad sen, så nu kör jag hårt.

Glömde även berätta om att jag körde marklyft för första gången igår, 80 kg klarade jag där. Vi började med att lägga på 30 eller 40 och sedan höjde vi bara mer och mer. Nu ska jag dock sova, är ledig imorgon, så då ska jag en sväng på SATS, sedan ska jag nog göra.. Ingenting alls tror jag! Bjuder på två bilder från dagen, en på mig i Johannas Ray Ban's (som jag nu är grymt sugen på att beställa då jag insett att jag faktiskt passar helt okej i dom) och hatt, och en på Johanna då hon kör bänkpress. Johanna tog en massa roliga videor och filmer idag, kanske får låna någon av dom senare också som jag kan lägga upp. God natt på er!


Mar. 17, 2013

Är så trött, så trött! Jobbar ute på Arlanda och måste stiga upp 5.00 på morgonen för att komma i tid. Dock så lyckades jag somna både på tunnelbanan och direkt när jag satte mig ner i pendeln, så skönt med lite extra sömn.

Jag börjar på en halvtimme, så nu försöker jag piggna till genom att dricka lite Red Bull. Kom på att jag glömt att lägga upp bilder på hur jag ser ut i håret nu, så ska göra det. Ha det bra tills vidare!


Förändring

Sitter med färg i håret på en frisörsalong i Sundbyberg. Håll tummarna för mig!


Godmorgon!

Godmorgon! Dagens frukost består av Marinas avokadosmoothie, ett glas blodapelsinjuice och en mugg med fullkornsvälling. Just nu håller jag på att tvätta och sedan ska jag fara och klippa/färga håret och noppa/färga ögonbrynen. Ha en bra tisdag!


Matutmaning

Tänkte ha en liten "matutmaning" för mig själv som kommer gå ut på att jag tar kort på allt jag äter under dagarna och lägger upp det här på bloggen, tror nämligen att jag kommer bli mer taggad på att laga/äta nyttigare mat då. Idag bestod min lunch av lite kalkon- och mozzarellasallad, och middagen bestod av en kycklingrätt. Jag la kycklingen i marinad över dagen och sedan hade jag den i ugnen tillsammans med lök, morötter och potatis för Adrian. Jag hade även lite keso till.

Antagligen kommer jag inte att komma ihåg att ta bilder på min mat varje dag, men annars kan jag skriva ner det här iallafall!


Min utsikt just nu

Gode seg dag idag. Helst av allt skulle jag bara vilja stanna i sängen men det är inget alternativ. Ska strax göra mig nå lunch och sedan ska jag börja förbereda dagens middag för att sedan bege mig ut med cykeln en sväng. Ligger för tillfället i sängen och kollar på vårt prickiga täcke och börjar sätta ihop prickarna i samma färg med varandra i mitt huvud. Kanske har spelat för mycket Candy Crush ändå?


Skärp dig kroppen!

Usch vad jag är less på att vara sjuk nu, har varit det allt för länge och det känns inte roligt alls att vara det just nu, när det går så bra med träningen och allt.

Idag har jag haft en väldigt trevlig dag då jag har umgåtts med en väldigt fin vän. Kom hem lite senare och såg en film tillsammans med Adrian och bara mös på. Han åt chips och drack cola medan jag hinkade i mig te istället.

Imorgon så har jag en hel del att göra, jag ska nämligen ringa en massa samtal, försöka hinna med en sväng till biblioteket och så ska jag handla och ha mig. Ska även försöka att ta en liten cykeltur eftersom att jag inte är pigg nog att fara till gymet ännu, och eftersom att jag inte har hunnit provcykla längst Stockholms vägar någonting sedan jag flyttade hit, hehe.

Nu är det sängen som gäller, Adrian sover redan, men jag fastnade i en bra bok, och eftersom att jag inte måste upp någon särskild tid imorgon så känner jag att det kan jag unna mig, för jag mår alltid som bäst när jag är försjunken i mina böcker, det finns ingen bättre terapi än att leva sig in i någon annans värld för bara en stund.

Kan bjuda på en bild på min inte så nyttiga frukost imorse, men gott var det, och ibland måste man ju få unna sig, allra helst när man är sjuk ;).


Världens segaste människa

Åh vad jag känner mig eländig just nu. Jag har blivit ännu mer förkyld, jag är trött, jag är hungrig fast det inte var så länge sedan som jag åt och jag är bara grymt less.
 
Som tur är får jag snart sällskap av fina Johanna en sväng, hon brukar vara bra på att få en på bättre humör. 
 
Det har varit en jobbig vecka den här veckan, vad allt handlar om känns inte så lämpligt att skriva om på bloggen, men jag har verkligen märkt vilka fina människor jag har runt omkring mig.
 
Jaja, nu ska vi inte vara deppade. Jennie och Erik kom ju hit igår och ska sova här tills imorgon. Nu är dom dock ute och ränner medan jag knappt har tagit mig upp ur soffan under dagen, men jag har iallafall hållit mig vaken sedan kl 7.00 vilket är helt otroligt med tanke på hur trött jag är och att det ändå blev lite senare igår då jag mötte upp Jennie och Erik i stan. 
 
Ska även bjuda på lite spännisbilder från gymet som togs för någon dag sedan, lovade ju nämligen att lägga upp en bild på min arm så fort som man börjat se en muskel ;).

When you feel like quitting: think about why you started.

Idag är jag fruktansvärt taggad på allting i den här världen. Jag vill inte fara och träna, jag vill inte tvätta, jag vill inte äta, och jag vill inte röra mig mer än en meter från soffan. Men, alla de där sakerna måste göras, trots att man har en dålig dag. Därför har jag peppat mig själv genom att kolla på olika träningscitat, och då hittade jag ett citat som stämmer väldigt bra in dagen till ära. Så trots att jag är förkyld och trots att jag har sovit extremt dåligt idag och trots att jag är irriterad på grannen som borrar och förstör min lugna stund i soffan så tänkter jag faktiskt fara och träna med Johanna. Hade nog inte gjort det om hon inte hade bett mig, men istället för att säga "nej jag orkar inte", säger jag "visst, varför inte?" Jag kommer antagligen inte kunna köra så hårt, men huvudsaken är att man kör på överhuvudtaget, så här har ni dagens pepp:
 
 
 

Det här med att sova..

Okej, jag kan inte sova riktigt än, har för mycket energi i kroppen. Men då kan jag ju passa på att berätta vad jag har gjort den senaste veckan.

I onsdags kom mamma, pappa och Therese hit på besök. Första natten trängdes vi allihopa i vår lägenhet, men de två andra nätterna bodde ma och pa på hotell medan Therese sov här, så då blev det lite rymligare. Vi hann med lite shopping (alldeles för mycket för min del), lite mongolisk buffé och en middag på T.g.i. Friday's. Och hips vips var det lördag och dags för dom att fara hem igen.

I söndags så körde jag och Johanna då det där mördarträningspasset på hennes gym i Upplands Väsby, och efter det så stressade vi iväg på en konsert på Berns där vi såg Biffy Clyro, vilket är ett riktigt bra band för er som har missat det. Sedan for vi hem till oss där Johanna fick sova över, och idag vankades det jobb.

Efter jobbet idag gick jag och fikade med min före detta chef på café 60. Där satt vi i någon timme och bara pratade av oss vilket var väldigt trevligt. Det är tråkigt när man brukar träffa någon varje dag och nu nästan aldrig träffas längre, men då blir det iallafall bara extra trevligt när man väl ses. Jaja, nu måste jag verkligen sova så att jag orkar med jobb och träning imorgon. Bjuder på lite bilder från den senaste tiden!

Och förresten.. Glömde säga att jag har blivit brunett!


Fuck lagom!

Fick hem världens snyggaste träningslinne med posten idag, vilket bara gör mig mer taggad till att träna! Körde ett 2,5 timmars mördarpass igår med Johanna. Jag dog nästan, och det "roliga" är att jag inte överdriver. Mer om det får jag berätta någon annan dag, för nu börjar mina ögonlock bli allt för tunga. Ha det gött!