Lyckad gårdag.

Gårdagen blev lyckad. Det blev en rolig fest med mycket skratt och lite gråt så det var väldigt uppskattad. Nu har jag just gjort Jennies underbart goda sallad som jag ska ta med mig till Jessica ikväll. Jag provsmakade den och den var helt okej och det verkade som om jag gjorde allt rätt, och det är ju bra.. Vi vill ju inte ha några dödsfall, eller hur? Igår var jag på stan och köpte en jätte söt blus och mina efterlängtade JEANS LEGGINGS. Så nu är jag nöjd. Jag hoppas att kvällen hos Jessica blir mysig och bra, ser framemot att ta det lugnt.

Nu ska jag hoppa i duschen och sedan göra mig i ordning. Have a nice day!

Spara pengar?

Det verkar som om skolan har skippat värmen för att spara pengar för här är det då iskallt. Jag var tvungen att gå och hämta min jacka bara för att jag höll på att frysa ihjäl, och så kom jag på att jag kunde gå till biblioteket och sitta vid datorn ett tag, so here I'm! Men, ett problem.. JAG SITTER BREDVID EN ISKALL FLÄKTLIKNANDE SAK SOM BLÅSER UT KALLUFT!! Det skulle inte fårvåna mig om den blåser ut massa mögel också så att jag får cancer och dör. Allt på den här skolan har typ mögel. Nu vågar jag inte skriva något mer med risk för att det finns mögel i tangentbordet, och jag vill inte ha mögel i fingrarna.!


Inriktning och indviduella val klart.

Idag har jag lämnat in och bestämt mig för vilka val jag ska välja. Det blev samhälls-samhälls trots allt tvekande, men jag tror att jag kommer trivas. Jag valde foto och massa andra saker på indviduella valen och det tror jag också kommer bli kul. Jag ser framemot att börja skolan och få gå i samma klass som gulle-Jessica.

Nu sitter jag ensammen hos A (som vanligt) och väntar på att han ska komma hem. Den här gången är han och hjälper hans granne med att flytta lite saker. Idag har jag gått på stan hela dagen och tittat på allt som jag vill köpa imorgon när studie bidraget kommer. Fast jag kommer inte att ha råd att köpa så mycket eftersom jag är skyldig både mamma och A pengar. Men mina efterlängtade jeans leggings ska jag då köpa! Däremot så blir det nog inte att jobba på lördag. Birgitta skulle höra av sig om hon ändrade sig men det kommer hon säkert glömma bort även fast hon inte kommer att jobba.

Ikväll ska jag sova hos A. Jag måste även hinna med att plugga spanska eftersom vi har förhör på två kapitel imorgon fast vi inte har haft spanska på typ 2 veckor. Nu ska jag fortsätta vänta på att A ska komma hem.

Bad day.

För ett tag sen kom jag hem från skolan. Jag slutade 11.20 och bussen gick 14.10 så jag satt på skolan ett tag med Jessica och spelade kort. Jag har varit  på dåligt humör hela dagen utan att ha någon speciell anledning. När jag vaknade imorse så klarade jag mig knappt ur sängen. Jag ville bara ligga kvar och fortsätta sova. Men jag ville inte stanna hemma eftersom jag inte vill missa någonting. När vi hade lunch lyckades jag även spilla het soppa på min hand. Jag hatar soppa från och med idag. Iallafall skolans soffa. Nu ska jag fortsätta och se tv och lata mig.

Helg planering.

Nu har jag samhälls. Men jag ägnar den mesta tiden åt att läsa andras bloggar och hålla på. Min stol håller på att knarra ihjäl sig. Jag tror att det är något fel på dom här stolarna som gör så att det låter som om man vore dålig i magen. Nu har jag hela helgen planerad. Jag hoppas att allt blir av bara. Jag kan skriva vad det står i min kalender:

Fredag:
- STUDIEBIDRAG!!
- Gå på stan med Jenny.
- A far till Långträsk och blir borta hela helgen.
- Fest med Jenny.

Lördag:
- Jobba?
- Filmkväll hos Jessica och sova över hos henne.

Söndag:
- A kommer hem!
- Far hem från Jessica och kommer troligtvis att vara med A.

Så kommer min helg att se ut. Ganska så fullpackad. Men jag ser framemot den väldigt mycket fastän jag kommer att sakna A. Det är nog fösta gången sen vi blev tillsammans som vi är utan varandra en så lång tid. Men ibland behöver man ju sakna varandra också, eller hur?


Hur kan man vara så slut?

Nu är jag hemma efter en lång och dryg dag på skolan. Vi dansade idag, vilket inte var så roligt. Egentligen gillar jag att dansa, men då ska det vara roligare danser också, plus att vi körde mer komplicerad dans under högstadiet. Och så måste vi dansa på torsdag också. Och nästa onsdag. Jag ser inte framemot det kan jag lova. Men det är ju obligatoriskt och jag vill inte ha någon frånvaro så det är bara att stå ut. En sak som jag inte fattar är varför man måste ha idrott? Det är ganska onödigt tycker jag, det är nog hårt att hänga med iallafall, och sen ska man tvingas ha idrott också. Vissa av sporterna kanske man gillar, men andra kanske man hatar. Onödigt.

Dagen kommer att spenderas åt plugg. Men som vanligt när jag kommer hem blir jag jätte trött och vill bara sova. Men inte det, jag måste bli klar, och jag måste börja nu om jag ska bli klar. Någon gång ska min blogg bli lika känd som Blondinbellas (man kan väl hoppas?). Nu blir det plugg.

Nödvändigt.

Jag skriver ett inlägg till bara för att jag har så himla tråkigt. Några i klassen har börjat prata med cyon och jag ska försöka hinna med det också eftersom det tydligen är sista dagen idag. Än har jag inte hunnit prata VeMen, men jag är inte klar än så jag kanske hinner med det också. Vi får väl se vad som händer.

Jag är fortfarande lika trött som jag var innan och orkar knappt jobba. Men jag har ingenting att jobba med här eftersom jag håller på att skriva hemma och har hunnit en bit så jag blandar bara ihop en massa om jag skriver på två olika ställen. Så det är bättre om jag gör allt hemma. Så då får jag sitta på lektionerna och skriva blogg istället. Lyckat.

Utan ork.

Nu sitter jag på skolan och kl är alldeles för tidigt för mig, skulle trivas bättre i min underbart sköna säng just nu. Jag vill bli sjuk bara för att få ta en paus och vara ledig. Men fastän man bara är borta en dag så får man väääldigt mycket att ta igen. Så jag håller mig hellre här i skolan. Nu har vi historia och jag ska skriva lite av min artikel. Och när jag kommer hem ska jag skriva klart den. Och jag ska inte vänta tills inatt som jag brukar göra. Nog för att det är då jag är bäst på att plugga men.. Idag kommer Therese hem från Göteborg så det kanske blir att hälsa på henne sen. Idag ska vissa av oss få veta betyget på VeMen. Bland annat jag. Finally!


Smink!

Jag har just lagt upp allt mitt smink på bordet för att titta hur mycket det blev (eftersom att jag är medveten om att jag har lite för mycket) och här är resultatet:





känns som det behövs en sminkrensning.. Men jag gillar allt såååå mycket!

Sunday.

Nu är det söndag och helgen är så gott som över. Mamma och pappa kom och hämtade mig hos A och då for vi hem och lämnade mamma och plockade upp Sandra och for till Jesper, Sandra och Lovis och hälsade på. Lovis har fått sina första tänder och växer så det knakar. Det går riktigt fort.

Dagen kommer att spenderas åt plugg och om jag blir klar ska jag belöna mig med en film och lite popcorn. Nästa lördag kanske jag ska jobba (fast det är lite tidigt att säga det än) men det ser jag framemot.

Nu har jag inte så mycket mer att skriva.

Det blev en lugn kväll trots allt.

Jag känner mig som en riktig blogg nörd idag. Men det beror mest på att jag har suttit ensammen hos min pojkvän hela dagen. Just nu har han bosatt sig i garaget för att byta dämpare på hans pojkvän (skotern). Så jag sitter alldeles ensammen här uppe och ligger mest och läser.

Det blev inte att fara på fest idag. Jenny var sjuk men då skulle vi troligtvis festa nästa helg istället och gå på stan någon gång i veckan. Jag kände fortfarande taggen för att fara på fest. Vill ha på mig min nya, helt underbart snygga kjol men vi orkade inte, så vi stannade hemma. A ville ju som sagt sätta på sina nya dämpare också. Så jag gick på OK och köpte coca cola och choklad. Jag har varit utan nu i nästan en månad. Men någon gång då och då måste man ju få flåda litegrann. Jag får straffa mig med en lång promenad imorgon med mamma. Jag ska hem tidigt så att jag kan skriva artikeln som ska vara färdig på måndag. Men det tar inte så lång tid tror jag.

Jag har börjat läsa en jätte bra bok som heter "Innan jag dör". Den handlar om en tjej som har leukemi. Och boken handlar om vad hon ska göra den sista tiden innan hon dör. Jag har bara hunnit läsa ca 50 sidor än men den verkar jätte bra! Det känns dock som om jag kommer börja gråta i slutet av den.

Jag är föresten väldigt sugen att fara till Ikea och titta på nå möbler och längta tills jag ska flytta hemifrån. Så jag lovar, direkt när A får körkort blir det raka vägen till Haparanda! Vare sig han vill det eller inte. På tal om körkort så klarade A "lilla uppkörningen" igår och har bara den stora kvar. Grattis till dig älskling! Nu ska jag fortsätta läsa och hälla i lite mer Cola i glaset. Ha det bra!

Shitshitshit!

Jag tar mig inte hem för att hämta alla mina saker som jag behöver! Jag har ju kläder, men jag behöver hämta min kamera, byta mobil och det viktigaste av allt: Hämta mina P-piller! Aaaaah! Jag kanske kan åka med Jenny till Munksund men jag får inte tag på henne nu heller. Ska testa igen om ett tag. I värsta fall får jag hoppa över att ta p-piller idag och så får jag ha mobilen avstängd största delen av kvällen förutom när jag ska ringa. Jag vill att A ska komma hem! För jag saknar honom och det blir lättare om han är här!

Jag har ingen aning vad jag ska göra. Jag tror att jag ska börja med att klä på mig lite smått och kanske gå ner och duscha, och så ska jag borsta tänderna. Jag känner mig väldigt rastlös. Har INGENTING att göra. Läste ut min bok igår så jag kan inte ens läsa. Vill hem och hämta en ny bok! Nu ska jag bli lite mindre hyperaktiv och sluta beklaga mig över allt. Jag hoppas att kvällen blir lyckad iallafall, för jag tror att det kommer bli jätte roligt.

Hellu.

Hejsan! Jag sitter hos A alldeles ensammen eftersom att han har farit ut och kört skoter med sina pojkvänner (så gott som dumpad?) nu ska jag snart hem och hämta nya p-piller och göra mig i ordning inför ikväll. Men jag måste övertala mamma och pappa att skjutsa in mig också, och det kan ju bli ett problem. Igår såg jag på Let's dance. Egentligen gillar jag inte att se Let's dance, men jag ville se Blondinbella, som även åkte ut. På fredag får jag pengar och då ska jag shoppa, shoppa, shoppa! Fast jag är skyldig både mamma och pappa och A pengar så det kommer nog inte bli så mycket shopping. Bara jag får råd med mina älskade jeansleggings! Men nu måste jag ringa mamma och pappa. Föresten är min mobil helt out of control nu så jag ska byta till en äldre när jag kommer hem. Ha det!

Min fantasi räcker inte till till rubriken

Nu har jag precis kommit hem från skolan/stan och väntar på att A ska komma. Imorse var jag ju på ungdomsmottagningen och det gick bra och hon skrev ut ett recept för tre månader så jag ska komma tillbaka då. Jag slutade kl 11.00 idag eftersom att vi inte hade någon spanska, så då gick jag in till stan direkt och hämtade ut p-pillrena. Jag gick även förbi åhlens och bytte min väska som för tredje gången har gått sönder. Och då valde jag ut en ny väska för samma pris och fick den istället. Den var skitsnygg! Nu väntar jag på att det ska bli den 31 så att jag får mitt studie bidrag och kan köpa mina efterlängtade jeansleggings och kanske någonting mer. Men den här månaden ska jag ändå försöka att vara lite sparsammare än vad jag har varit alla andra månader. Jag ska ringa Birgitta och fråga om jag får jobba i helgen också tror jag, eftersom hon aldrig hör av sig. Idag ska jag försöka släpa mig till konsum och fråga om jag får sommarjobb där. Jag har hunnit städa lite sen jag kom hem och ska försöka dammsuga och fläkta mina sängkläder så inte A dör av allergi chock när han kommer hit. En liten stund till vill jag ha honom ;) hehe.

Jag ska försöka skriva lite på min artikel som ska vara inne på måndag. Good luck to me!

Mer-trafik.se ?

Jag har gjort en användare på mer-trafik.se men det funkar inte för mig eftersom någonting var fel på allt jag skrev, och dom sa att dom skulle skicka ett mail men jag har inte fått något mail än så då skickade jag in ett till dom där jag berättade att det inte funkade för mig för jag vill bli medlem där. Om det är någon som har samma problem och vet felet kan ni gärna få säga vad det är?

Nu har jag pluggat lite spanska iallafall och har kommit hem från A för ett tag sen. Nu blir det sängen för min del där jag ska ligga och läsa min helt underbart bra bok som jag har fått låna av Andrés mamma och den heter Tillbaka till livet och är en sann historia. Det kändes som om det här blev ett ganska grötigt inlägg, men jag är ganska trött och blandar ihop orden litegrann. Ha det bra!

Sov dags för mig!

Jag ska alldeles strax gå och lägga mig, blev bara sugen på att skriva litegrann först. Idag har jag och mamma gått ut och gått hyfsat långt och på vissa ställen var man ju till och med tvungen att pölsa runt i snön så det ger plus poäng tycker jag! Idag kom jag en tjej på samhällsen som pluggade i USA och förklarade hur det var där och vad dom gjorde och så. Då kom jag att tänka på att det kanske är någonting jag borde göra. Jag menar, jag har alltid velat fara till USA och jag har alltid velat fara utomlands och plugga. Så det kan nog vara ett alternativ för mig. Jag tror  iallafall att jag skulle trivas väldigt bra där.

Nu blir det sängen nästan direkt. Men jag kan lägga upp en grymt bra låt som jag har nött dom senaste dagarna som jag har snott av Therese =) Here it comes!


Pink - Dear mr president

To tired.

Hejsan, nu sitter jag här hemkommen från skolan för ungefär en timme sen. Pluggandet igår gick bra. Jag har nog aldrig pluggat så mycket under mitt liv tror jag. Nu är jag trött och vill sova och ska snart äta. Nå mer orkar jag inte skriva just nu för att jag är för trött. Men jag skriver mer ikväll.

Grymt less!

Jag är så grymt less på allt detta pluggandet. Och när man väl har pluggat färdigt så blir det bara mer plugg! Skit plugg! Jag vet att vi blir förberedda inför högskolan. Men ändå, lite fritid måste man väl få ha? Jag vill bara bli klar känner jag. Så för min del blir det väl troligtvis att sitta uppe hela natten med allt detta plugg. Plus att mitt rum ser ut som en svinstia. Och jag har inte kunnat koppla av med en bra bok på hur länge som helst eftersom jag har läst/skrivit bokr ecension om min engelska bok som heter "Clay" för om jag skulle börjat läsa en annan bok medans jag läste den skulle jag glömma bort hur den var! Men nu är den då utläst och bok recensionen är så gott som klar så det gör mig lite gladare. Men det jag inte har tänkt på att vi har till v. 5 på oss med den och den är ju så gott som klar, men då har jag massa saker som typ ska vara klara imorgon som jag knappt har börjat med. SKIT! Ibland ångrar jag verkligen att jag valde samhälls men jag tror att det första året är hårdast så det lugnar nog ner sig efter ett tag får jag hoppas.

Igår färgade jag föresten håret. Jag färgade med en färg som heter "askblond" och den är fin. Det blev dock inte så stor skillnad men jag blev nöjd. Och så ska jag fara och klippa mig hos en frisör (vilket jag  inte har gjort på typ två år eftersom Sofia, som typ är frisör jämt brukar klippa mig) så det är jag taggad för. Och så när jag får mer pengar blir det väl att färga håret hos en frisör också. Det ser jag framemot. Ska gå och söka sommarjobb i veckan.


Så här kommer jag se ut om pluggandet fortsätter

Benjamin Buttons otroliga liv.

Igår såg vi Benjamin Buttons otroliga liv och den var jätte bra måste jag säga! Man satt och var hur nära gråten som helst under hela filmen. Den måste ses! Och jag tycker att det är en väldigt bra film idé. Jag och André for på bion med Sandra och Anton. Men det var ganska många som såg filmen. Sara och Jonas var där, och Linnea och Emma skulle också se filmen. Men jag tycker garanterat den är värd att se!

Nu sitter jag på historian och försöker plugga. Om en kvart (det vill säga kl 10.00) slutar jag för dagen. Jag tror att jag ska gå till farfar och Eva så att jag har något att göra tills pappa kan komma och hämta mig. Jag har ingen aning hur länge det kan ta eftersom han var i Rosvik när jag ringde för ungefär en halvtimme sen men det är ju trevligt att få träffa farfar någon gång också. Resten av dagen kommer spenderas till plugg eftersom jag har rätt så rejält med arbete att göra. Jag pluggade ju litegrann igår också men inte nog, tyvärr. Nu ska jag fortsätta ägna mig åt skolarbetet de sista 10 minuterna. Ha det bra!

With my boyfriend.

Nu sitter jag och har äntligen lyckats ta över Andrés dator. Fast jag ska inte bli så långvarig. Snart blir det mys med en film, Coca cola och godis. Det var väldigt länge sedan jag åt godis måste jag säga. Imorse tog jag och A oss i kragarna och steg upp 11.30. Direkt efter frukosten tog vi oss en långpromenad på isen med hunden Tjabo. Det var riktigt mysigt och skönt ute. Vi kanske gör om det imorgon. Plus att vi kanske tar en runda på Andrés pappas springband. Om vi orkar det vill säga. Men nu ska jag inte skriva så mycket mera utan istället gå och mysa med A och njuta av livet. Hehe, ha det bra!

Rastlös.

Nu är jag lite piggare än vad jag var när jag skrev det förra inlägget. Har föresten sett ett par jeans leggins idag som jag ska köpa direkt när jag får pengar. Jag som hade tänkt att vara sparsam den här månaden. Men det är väl tanken om att vara sparsam som räknas? Idag har då jag och Therese gått på stan. Hon har bjudit mig på mat på nodo och det var riktigt gott. Sen gick vi in på Vera M (där jag visste att det fanns jeans leggings, hade bara inte hunnit se hur dom såg ut än) och så köper Therese mina jeans leggings, men det skiter jag i för jag ska ändå köpa dom när jag får pengar.

Jag hoppas bara jag tar mig någonstans ikväll vilket jag antagligen inte kommer göra om inte någon känner för att vara jätte snäll och komma och hämta mig och sen skjutsa in mig till stan?! Jag har inte ens orkat plugga nå än. Däremot har jag tittat på nå kort jag har tagit på mig själv  imorse och raderat typ 2/3 av dom eftersom jag aldrig blir bra på kort. Men jag ska lägga upp ett kort åt er eftersom jag tycker om er så mycket!
Jag måste ta mig! Annars kommer jag sitta alldeles ensam för mig själv en fredagskväll! Och det är inte okej. Det är okej att ta det lugnt med A en fredagskväll men jag kanske inte ens kan vara med honom eftersom han inte orkar komma. Dum-André! Just nu är jag ganska så tired. Men sova kan man göra när man blir gammal! Jag kanske skriver en gång lite senare ikväll eftersom min kväll antagligen kommer bli skit tråkig och ensam. Buhu. Kom och trösta mig! André!!!! Jaja nog om det, här har ni bilden!


Ibland..

Just nu sitterr jag och halvgråter eftersom jag just läste Sandras blogg. Ibland får jag sånna ryck då jag saknar farmor så himla mycket. Helst med tanke på hur det är nu. Och att jag inte tar mig någonstans gör inte saken bättre. This suck.

Jag ska försöka muntra upp mig litegrann genom att lyssna på lite bra musik och fösöka plugga. För jag har mycket plugg att göra nu. Hade tänkt att göra det igår men då lyckades A övertala mig om att sova hos honom. Men det var ju mysigare än att plugga iallafall. Nu ska jag försöka plugga och lyssna på min musik. Det kommer nog gå bra.

Ensammen hos min boyfriend.

Nu sitter jag alldeles ensammen hos A för han slutar först 15.30. Idag har jag klippt topparna. Annars är det inte så stor skillnad. Nu sitter jag och ser på tv och väntar självklart på att min älskling ska komma hem. Nå mycket mer orkar jag inte skriva eftersom jag mest stirrar på tvn.

Mys dag.

Nu har jag duschat, haft hårinpackning, haft ansiktsmask, rakat benen, noppat ögonbrynen och fixat till mina naglar. Jag känner mig som en ny människa! På ett ungefär iallafall. För ett tag sen var vi hos Therese och jag fick pengar av pappa till att gå på ica och köpa ett nytt LYPSYL!! (Mitt förra har försvunnit spårlöst..) Så mycket mer har jag inte hunnit göra idag. Jag har pratat lite med A i telefon men annars har det varit lugnt, men ibland måste man ju faktiskt ta det lugnt också. Imorgon ska jag fara till mormor och klippa topparna så det inte blir så tovigt. Mormor ska komma och hämta mig när jag slutar (11.20). Och så blir det väl att färga håret någon dag också. Blont tror jag att det blir ändå. Men om jag inte blir nöjd så får jag väl färga om det igen. Och det är någonting jag kommer göra direkt om det blir platina blond. Usch. Har aldrig haft platina blont i hela mitt liv och kommer aldrig att ha det i mer än en dag. Så det så. Någon dag i veckan ska jag försöka gå till handlarn och söka sommarjobb där. Jag vet att det är tidigt men man måste ju söka i tid och så ska jag fråga om jag får jobba någon helg också. I need money! Nu blir det tvn för min del.

Skit buss.

Jag missade bussen som tydligen gick kl 15.00 och jag trodde den gick 15.10. Så nu har jag gått till pappas jobb och väntar på att han ska sluta så att jag får åka hem med honom. Annars har det varit en väldigt dryg dag förutom att vi fick sluta tidigare då. Vi har haft grupprov idag och det gick väl ganska bra tycker jag. Men nu vill jag bara hem och sova. Träffade både Jennifer och Emma idag när dom var och kollade på olika program på våran skola. Det var roligt att träffa dom två eftersom jag varken har träffat någon av dom på ett ganska så bra tag. Men nu är den hårda biten av veckan över eftersom vi slutar tidigt alla andra dagar. Sköööönt.

Annars så händer det inget särskilt idag. Ska försöka att plugga lite matte och skriva litet av ett brev som vi ska skriva på samhällsen som är riktat till Lilja i "Lilja 4-ever". Men det går nog ganska snabbt att skriva det om jag ens orkar göra det idag. Vi har ganska lång tid på oss så det är då ingen stress. Resten av dagen blir det väl att ta det lugnt och sitta framför tv:n och kanske gå ut och gå. Jag har försökt att börja med gi-metoden nu och det går väl bra än så länge. Men jag gör det ju mest på skojj så det är inte så seriöst. Föresten så är det väntat att Sandra och David ska få barn idag. Jag har dock ingen aning om dom har fått barnet än eller om barnet blir försenat eller någonting. Ni får ge mig uppdateringar. Grattis till er iallafall! Men nu tror jag att vi snart ska bära av hemmåt så jag ska slita mig från datorn och fara hem helt enkelt. Sandra (som också ska åka hem med pappa) borde komma närsomhelst också. Jaja, ha det bra.

Och så vidare.

Idag har det faktiskt inte hänt så mycket. Jag har så gott som sovit bort hela dagen. Jag blir nog trots allt tröttare av det där möglet i skolan. Imorgon har vi grupp prov i nk. Jag tror jag kan så gott som allt eftersom jag pluggade igår och jag har även pluggat idag med så det ska nog gå bra. Jag har just testat att se den nya serien "Lipstick jungle" och den var väl sådär. Det är väl ganska svårt att säga någonting om en serie när man bara sett ett avsnitt. Men eftersom det är samma personer som har gjort den som har gjort "Sex and the city" så är ju ribban ganska så hög. Nu ska jag nog gå och lägga mig tror jag. A sitter och nöter Pistvakt och det är ju lite utnött så jag satte mig vid min kära dator istället.

Plugg.

Nu sitter jag och ska försöka plugga lite nk och har just duschat. Usch vad jag är less plugg men det är bara att härda. Bara två och ett halv år kvar nu innan vi springer ut. Jag önskar att det var två och en halv dag istället. Hehe. Eftersom jag inte har skrivit på ett rätt så bra tag ska jag göra en lista från torsdag till idag. Here it comes:

Torsdag:

- Skolan började om.
- Lasergame med syskonskaran (Jag kom sist...)

Fredag:
- Skola.
- Kom hem till A och gick och sov några timmar.
- Nina och Fredde kom förbi och vi tog det bara lugnt och såg en film.

Lördag:
- Sov alldeles för länge.
- Gör iordning mig medans Danne och Jonas kommer.
- Nina och Fredde kommer.
- Vi for till ett "spökhus" i närheten av sikfors.
- Vi for nästan till Älvsbyn och vissa klättrade upp på en stege på ett berg.
- Polisen kom och frågade vad vi gjorde.
- Polisen for därifrån utan att bli sura.
- Vi for till Älvsbyn och köpte korv.
- Vi for hem till Öjebyn igen och gick och la oss nästan direkt.

Söndag:

- Sov alldeles för länge idag med.
- Mamma och pappa kom och hämtade mig och vi for till Sandra, Jesper och Lovis.
- Jag matade ett barn (Lovis) för första gången.
- Jag tog av en blöja från ett barn (Lovis) för första gången.
- For hem.
- Gjorde mat (nudlar och wook grönsaker).
- Såg "A walk to remember" med mamma och pappa.
- Sitter här och skriver blogg och intalar mig själv att jag måste plugga.

Det var väl så gott som allt jag har gjort dom senaste dagarna. Nu är det bara att ta mig själv i kragen och plugga lite nk! här har ni lite bilder på Lovis från idag:


Skola imorgon..

Imorgon börjar skolan om igen och det känns som om jag aldrig kommer somna inatt. Men jag får försöka göra mitt bästa. Men med tanke på att jag vaknade 16.00 idag så känns det som om jag inte kommer kunna att somna så tidigt. Jag hade tänkt att stiga upp kl 11.00 men inte det.. Jag var för trött så jag fortsatte bara sova.

Idag (Den tiden av dagen jag har varit vaken) så har jag städat. Jag har dammsugit, dammtorkat, bäddat rent plus att jag har hunnit laga några tröjor. Nu sitter jag och ser på film och tar det lugnt. Så jag ska fortsätta se nu. Ha det bra.

Ännu en sen natt.

Nu sitter jag uppe vid datorn fast jag egentligen borde försöka sova så att jag är laddad när skolan börjar om. Men då kanske jag lyckas få lite ordning på mitt liv igen. Jag och A har just sett en skit dålig film som hette "Funny games". Jag tror aldrig att jag sett en sån psykisk film förr och jag ska ge er ett tips: Se den inte! Usch!

Gårdagen spenderades med Jenny m.f. Jag hade det väldigt roligt dära medans A spenderade kvällen på Pentryt med killarna. Och jag tror att även han hade väldigt roligt. Tyvärr tog jag inga kort eftersom jag inte hade med mig min kamera. Det var ju inte planerat egentligen att hitta på något. Men jag är glad att jag gjorde det.

Idag har jag varit helt slut i kroppen och mest bara tagit det lugnt. Jag och A körde skoter till Pitstop och åt pizza där och såg medans Therese var övertrevlig mot folk. Hehe. Snart blir det sängen för min del men A blir väl arg om jag kommer och lägger mig med honom nu och är pigg då han ska upp tidigt imorgon med hans älskade skoter (som han nuförtiden spenderar mer tid med än vad han gör med mig). Det är någonting med killar och skotrar. Nu ska jag försöka ladda ner lite bra musik så att jag iallafall har någonting att göra. Det kanske blir att fara och bowla någon dag i veckan om det nu blir av det vill säga. Men jag hoppas det. För det skulle vara roligt att träffa Jennie en rejäl stund innan hon far tillbaka till Göteborg. Imorgon vet jag inte riktigt vad jag ska göra annat än att jag ska städa mitt rum och kanske gå ut och gå och försöka stiga upp tidigt. Men vi får väl se hur det går. Men nu blir det nog sängen för min del.

Trettondagsafton.

Trettondagsafton är en jävligt onödig dag om du frågar mig. Den är nog bara som en ursäkt för att få supa på en veckodag. Snart blir det mat. Jag är hungrig. Skönt.

Nu sitter jag på Andrés dator eftersom han har varit dum och stoppat undan min dator i garderoben. Ikväll ska vi KANSKE hitta på något eftersom alla andra gör det. Och det finns ju någonting som kallas grupptryck som A genast faller för. Nu ska jag gå och hitta på någonting annat eftersom jag egentligen inte har någonting att skriva och är inte på humör för att sitta vid datorn. Men ha en bra trettondagsafton.

Hellu.

Jag har just sett en film som hette "loveless in los angeles". Den var faktiskt bra. Nu sitter jag och är väldigt utråkad och för ett tag sen överaskade Molle  mig genom att hoppa ut ur min garderob. Man kan inte lämna dörren uppe en sekund så kommer han in. Nu sitter han iallafall på mitt bord och stirrar på mig och vill ha uppmärksamhet. Idag åt jag middag kl 11.20. Och före det så hade jag inte ätit sen 21.00 sp jag hade inte ätit på över ett dygn. Inte bra för en människa som jag. Jag tror jag ska sätta mig och se på tv eller se på någon film. Kanske ska se "A walk to remember" igen. Så grymt bra film och jag är såå förälskad i den. Jag hittade en bra låt som är från den filmen som jag tänkte att jag skulle dela med mig av. Jag är då helt hyper just nu eftersom jag har fått i mig nästan en hel Cola. Och annars har jag varit trött hela dagen för att jag inte ätit någonting. Men Cola gör susen! Här har ni låten by the way:


Switchfoot - You

Mitt 2008.

Jag ska väl göra som alla andra och ha en genomgång över hur mitt 2008 har varit. Here it comes!

Januari:



Det var väl mest fester. Annars hände det inte så mycket annat än att jag kom på André att vara otrogen med Simon mot mig och att jag klippte mig kort :)

Februari:


Carro Sundström fyllde 18 så vi var hos henne på en väldigt stor fest som var väldigt trevlig. Annars så var vi på väldigt många andra fester också och det var en väldigt rolig månad. Och så for Therese och Jugge till Gran Canaria och kom hem med denna väldigt oemotståndliga Cola-flaska till mig som jag har kvar än idag.

Mars:



Sandra klippte min lugg och jag blev väldigt nöjd med det. Vi var på en massa fester även den här månaden och jag fick även träffa ormen Bertil som ägs av Carro.

April:



Det var en väldigt händelserik månad. Pappa fyllde 50 och både släkt och vänner samlades. Och så fyllde Jenny år så vi hade tjejkväll hos henne och gjorde en underbart god tårta. Frisyren på bilden hade jag på pappas 50-års fest och har tyvärr inte lyckats göra en liknande frisyr sedan dess.

Maj:



Vi var dumma nog att köra moppe till fällfors bara för att få se streetrace. Det var tufft.

Juni:



Jag gick ut nian och det firades med fest. Vi var bland annat en stund i badhusparken och tittade på alla leende studenter.

Den 4 Juni blev jag faster. Det var då min lilla skatt Lovis föddes.

Juli:


Hittar inga bilder från just Juli. Men jag sommarjobbade och sålde korv på stan och det gick bra. Annars var det en ganska lugn månad.

Augusti:



Lovis döptes till Lovis Alina Hurtig. Mormor fick även permanenta mitt hår (vilket jag fortfarande har kvar lite av och är VÄLDIGT less) Jag färgade håret brunt och så for vi till Jennifers farmors stuga vilket var väldigt mysigt.

September:

Hittade inga bilder som jag säkert ver kommer från september. Men Therese kom med beskedet om att hon skulle köpa en chihuahua som dom först hade tänkt att ge namnet Charlie men fick namnet Ozzy.

Oktober:



Jag fyllde år och det var en väldigt kraftig översvämmning. Den helt underbara André bjöd ut mig på hotell i födelsedagspresent och där har vi väldigt fina upplevelser ifrån.

November:


Jag gjorde slingor i mitt hår och blev väldigt nöjd. Har kvar det än idag och ska snart färga någon annan färg för att jag är less men är ändå fortfarande nöjd.

December:

Tänker inte lägga upp några bilder ifrån December eftersom ni antagligen har sett alla bilder antingen här på min blogg eller på min pixbox så det känns onödigt. Men det var en bra månad i väntan på julen.



Så har ungefär mitt år sett ut och det har både varit ett år fyllt med blod, svett och tårar men även skratt, kärlek och vänskap. Jag är väldigt nöjd med mitt år och hoppas att nästa år blir lika bra!



Dreams collide.

Det blev inte att jobba idag. Jag får ta det någon annan dag. Steg upp imorse kl 9.00. Sen somnade jag om och har så gott som sovit till nu. Fast har vaknat typ 1000 gånger emellanåt också. En gång lyckades jag vrida min nacke på ett sätt som gjorde att jag höll på att skrika rakt ut. Vilken smärta. Jag trodde först att jag hade fått senadrag eller någonting. Men det gick hur bra som helst att röra på den fast det gjorde lite mer ont åt ett håll än åt ett annat. Nu blir det film för min del. Jag skriver kanske senare idag och lägger upp lite bilder från nyår. Här har ni en bra låt:


Colbie Caillat - Dreams Collide

Gott 2009!

Jag har inte hunnit skriva på ett ganska bra tag men då får jag skriva lite av händelserna dom senaste dagarna:

Onsdag (NYÅR!!!):
- Vi började kvällen genom att fara till KG i Degeränget.
- Sedan kom Nina, Fredde och Jonas och vi satt där ett tag.
- Sedan begav vi oss till Hortlax där vi var ett ganska bra tag.
- Sedan for vi och hälsade på Jenny.
- Vi tog en paus och for hem och åt.
- På tillbaka vägen till Jenny firade vi 12-slaget.
- André började må dåligt och for hem.
- Jag stannade kvar ett tag tills det var dags för mig att fara hem.

Tack för ett väldigt lyckat nyår gott folk! Ha ett fortsatt bra 2009!

Torsdag:
- Sov alldeles för länge.
- Begav oss till Andrés pappa.
- Såg på tv hela dagen.

Fredag (Idag):

- Sov även idag alldeles för länge.
- Steg upp och gjorde gröt.
- Såg på tv.
- For till stan och köpte en tröja och ett linne.
- Såg på bio ("Allt flyter", väldigt bra film)
- Åt på max.
- For hem till André och packade.
- For hem till mig ensammen eftersom jag ska jobba imorgon..

Ja, det var nog allt. Som sagt så ska jag jobba imorgon. Ska springa och ta bort sminket från dagen, sen blir det att gå och lägga mig. Ha det bra!