Fullt upp!

Har inte riktigt haft tid eller ork till att skriva men nu tar jag mig iallafall tid. Om ni vill veta vad som har hänt med mig sedan sist så är det inte så mycket. Jag har börjat söka jobb i Stockholm, och har börjat bestämma ungefär när jag ska flytta ner dit. Dock är datum gode osäkert ännu eftersom vi behöver en bil, och det är ju gode svårt att veta när vi har möjlighet till det.

I helgen har jag både hunnit med PDOL och forsränning, så det har hunnit slinka ner ett, eller fem glas vin under helgen, även fast lördagen blev riktigt lugn för min del och jag somnade långt före de andra. Det tar gode rejält på krafterna att både vara bakis och forsränna i 6 timmar.

Nu ska jag ta på mig något mysigt och bara lägga mig i sängen och se någon serier och sedan ska jag försöka gör en relativt tidig kväll. Men ska försöka att skriva snart igen! Ha det bra!

Bryssel

Just nu ligger jag på vårt fantastiskt underbart fina hotellrum i Bryssel och njuter av livet med min underbara pojke vid min sida! Idag har vi inte hunnit med att göra så mycket, däremot hann vi med att se en snabbis av EU-parlamentet och att äta lite mat. Något mer orkade vi faktiskt inte med så vi begav oss tillbaka till hotellrummet för att vila upp oss inför morgondagen då vi bland annat ska på marknad och kanske få oss en närmare titt på staden. Så nu ska jag sova så vi är utvilade tills imorgon! Bjuder på lite bilder.


När bloggappen är nere..

Alltså, vad vill bloggappen egentligen? Igår så kraschade den så fort som jag lästenågons blogg och idag går det inte enantytt uppdatera från den. Fast det har säkert att göra med alla nya uppdateringar som blogg.se håller på med nu.
 
Nu är jag då hur som helst i Stockholm där det är gode lugnt och skönt. Som jag förstår det så är det ju även bättre väder än i Piteå vilket får mig att må gode bra ;). Idag ska jag gå på stan en sväng medan A jobbar, sedan vet jag inte vad somhänder. Men nu blev jag less att blogga via safari på mobilen, men nu vet ni att jag lever iallafall! Ha det bra!