HACKAD!

Både min msn och min pixbox har blivit hackade. Vem orkar? Inte bara på tal om hur omoget det är utan också varför någon hackar någons msn och pixbox utan att göra någonting på dom. Jag förstår inte vem som orkar för det gör mig väldigt irriterad när man tänker hur länge jag har haft både pixboxen och msn:en, och jag har varit väldigt sur.

Så jag har alltså både ny pixbox och msn för dom som är intresserade:
Pixbox: Liindahurtig (enda skillnaden är att det är ett till i)
Msn: [email protected]

Så det är bara att adda om ni är intresserade. Snälla gör det? För jag kommer inte ihåg allas msn utantill som jag hade på min kontakt lista precis, så jag hoppas att ni gör det nu! Jag kan bara inte sluta tänka på hur omoget det är, hur folk kan göra sånt bara för att jävlas. Helst när dom inte vågar erkänna att dom har gjort det heller, det känns så fegt. Jag menar, om någon nu hatar mig så mycket och vill hämnas på mig så mycket av någon anledning kan dom väl bara säga det öga mot öga? Gud så fegt. Vem orkar göra sånt ens? Jag fattar bara inte..

Idag har vi iallafall varit och eldat med lite folk och mest bara tagit det lugnt. Imorgon kväll far mamma och pappa till Turkiet så det blir ju iallafall skönt att få vara ensammen hemma. Eller, Sandra och hennes pojkvän är ju också hemma..
Nu försöker jag kämpa med min nya msn och min nya pixbox men nu är det nog ändå dags att gå och lägga mig i sängen med älsklings André (som inte orkade vara uppe och se prison break med mig). Mys unge!<3

I like it!

Jag har inte skrivit på ett tag men då har jag ju bara mer att prata om nu, eller hur? ;)

I fredags fyllde jag år, jag fick ett rosa tangentbord (som är på bilden), och så fick jag lite annat också :) det var då väldigt roligt iallafall. På kvällen for vi till Jenny och av henne fick jag massa hårgrejer och hårinpackning. tack gumman! :) Det var väldigt roligt. På lördagen for jag, andré, sara, jonas och linnea och bowlade, det var också riktigt kul, vann kanske inte riktigt direkt men det gick bra ändå. Efter vi hade varit och bowlat for vi på max och åt, sen for vi hem, såg på tv och tog det lugnt!


Barn :)

mina och Andrés framtida barn?


Plugg.

Är på skolan och håller på att skriva om folkmordet i Rwanda, vi håller på med VeMe nu och jag har faktiskt hunnit ganska långt. Måste bara plugga på lite mer om jag ska kunna fortsätta skriva. Vill få så bra betyg som möjligt på det här, så ska verkligen försöka att göra mitt bästa. Desto mer plugg desto bättre? och desto tråkigare.

När jag kommer hem ska jag nog vara med André som vanligt, det är ju det bästa som finns så man lessnar inte precis. jag menar, vi har varit med varandra nästan varje dag sen vi vart tillsammans. Och vi har varit tillsammans i lite mer än ett år. det känns verkligen rätt och jag blir aldrig less honom, kan inte få nog av honom! jag verkligen älskar dig André<3

Det blir väll att plugga idag också tror jag, plugg,plugg,plugg! har prov i NK imorgon men det ska nog gå bra. Jo föresten, jag ska berätta om helgen:

När vi kom fram till havsbadet gick vi och badade nästan direkt, vilket var kul! vi testade duscharna och dom både glittrar och luktar gott. När vi hade badat färdigt gick vi upp till rummet och jag gjorde mig iordning medans André låg och såg på tv. När vi var klara gick vi ner och väntade på buffén (vi hade inte ätit på hela dan så vi var väldigt hungriga). När buffén öppnades och vi fick gå in blev vi ledda av en tjej till vårt bord. Tjejen frågade om vi firade något speciellt och vi berättade att André bjöd mig på hotell och på buffé o.s.v. för henne. Hon höll på att dö för att hon tyckte det var jätte gulligt. hon skrev ner det på ett papper och gick och pratade med en kille. senare på kvällen så tog dom upp alla som fyllde år och sen när dom skulle ta upp att vi fyllde år så sa dom: och nu ska ni få höra något utöver det vanliga. Den här tjejen fyller 16 år och hennes kille har bjudit henne på hotell och på buffé och att se wallmans orkester! och så fick vi ställa oss upp :) det var roligt och jag tror inte det är nått man glömmer i första taget. det var då en helt underbar helg tillsammans med dig älskling iallafall och tack för allt som du gör för mig<3 jag älskar verkligen dig!

Lägger upp lite bilder senare :)




PHB

PHB!

Nästa fredag så fyller jag år så den underbara André ska bjuda ut mig på havsbadet i helgen! <3 Vi ska bo på hotell, äta frukost och bada! kommer bli helt underbart ;) tack älskling! you made my day<3 det blir helt underbart kul och mysigt och vi kommer ha det sååå bra! och självklart ska vi ta oss ett dopp också ;) haha. Vi ska bo i deluxe sviten, jag ser framemot det. vi ska vara på rummet klockan 15.00 och fara imorgon klockan 11.00. under den tiden hinner man göra mycket skojj :) hehe.

Thereses hund Ozzy är också här. Hon och Jugge skulle på Ikea, så då blev vi hundvakter. Gud så gullig hund alltså! Blir sugen på att köpa en själv :)

Är på rätt så bra humör idag. Gud så underbart! ;)