Pictures

Snabb bild uppdatering från någon helg sen:

Jessica handlar groggvirke
Jag och min älskling
Så här glad kan jag vara ;)


Nu blir det step in för min del ;)


Sunday.

Jag bloggade varken i förrgår eller igår men jag har haft fullt upp, därför får ni en snabb uppdatering över vad jag har gjort i helgen:

Fredag:
- Skola.
- Fest.

Lördag:

- Middag med familj.
- Robinsson.


Söndag:
- Ätit frukost.
- Sett film.
- Läst bloggar..?


Så mycket har jag hunnit göra. Jag hade tänkt att blogga igår men jag var alldeles för tärd. Idag ska jag träna, annars bara ta det lugnt, kanske städa litegrann.. Usch, varför är det så svårt att få någonting gjort just på söndagar?

Jag ska bli känd, sådeså!

Jag har tråkigt, bara så ni vet. Vet ni en sak? När jag blir rik och känd bloggare (Jag har mina drömmar) då kan jag börja ha tävlingar på min blogg där ni kan vinna saker! Det låter väl roligt? Det hära med att bli rik kan jag ju ta hand om själv (så framgångsrik som jag är....?) Men ni kan ju hjälpa mig att bli en känd bloggare! Haha, jag är patetisk, men ni kan ju iallafall börja följa min blogg via bloglovin, det finns en länk om ni bläddrar ner litegrann, det står 5 läsare via bloglovin, bli medlem på sidan och följ min blogg. Eller om ni redan är medlemmar. Följ min blogg helt enkelt!

Det lät väl som en bra idé? Då är det bara att blogga på och se vad som händer. Hehe.


Börjar bli less nu..

Jag sitter på skolan och väntar på att A ska sluta. Han slutar kring 15.30 typ och jag slutade 12.50. Jag känner att jag börjar bli väldigt less på att sitta och vänta på honom de dagar jag slutar tidigt och jag har även kommit fram till att när det blir varmare och snön försvinner så ska jag vara lite töntig och köra moppe på onsdagar då jag börjar 9.30 och slutar 11.20. Då slipper jag sitta här till 14.00 iallafall. Det är faktiskt inte så roligt som det låter (om det nu låter roligt..?)

Denna dag kommer spenderas i Djupviken med A. Vad vi ska göra har jag ingen aning om än så länge, men jag är ganska taggad på att fara och träna iallafall. Jag ska tjata på A att skjutsa mig så kan jag köra ett body pump pass eller bara köra i det vanliga gymmet eller någonting, det ska nog ordna sig. Idag har vi bara "pluggat" på en lektion, engelskan. För på svenskan var vi och såg någon dans och på spanskan såg vi film så det har varit jätte skönt att få ta en dag i skolan där man inte pluggar så mycket. Föresten så känner jag att jag börjar sakna mina pengar nu. Jag har sett såå många saker som jag vill ha men inte har råd med. Snälla Birgitta, kan jag få jobba? Jag hoppas att jag får nått av jobben som jag har sökt också. Jag sökte tre jobb för nästan alla hade redan sommarjobbare men i värsta fall får jag jobba kommunalt. Blä.

Nu ska jag sluta skriva på detta inlägg och göra någonting annat istället. Men vad ska man göra på en skola där alla har lektioner eller har farit hem? Jag hittar nog på något. Hej då!


Våffeldagen

Hejsan bloggen! Idag började jag 9.30 och hade en lektion som var 45 min lång. Men ändå var jag kvar i skolan till efter två någongång då A kom och hämtade mig. Nu sitter jag i mitt rum och nördar mig framför datorn medans han är ute och tvättar sin bil (som egentligen inte ens är smutsig), min pojkvän är ju som lite som han är. När jag kom hem (kring 14.30) så åt jag mackor vilket var det första jag åt på hela dagen förutom typ 1/4 mjukglass, så jag var jätte hungrig men nu är jag mätt (can you believe it?)

Idag är det våffeldagen så det blir troligtvis våfflor och varm choklad till middag, hur gott är inte det? Jag hade tänkt att fara och träna idag men jag kände mig alldeles för lat så det blir väl en promenad senare efter maten istället, så det kommer nog bli skönt. Nu ska jag äta en kiwi! Gött, gött!

Pluggpluggplugg

Imorse när väckarklockan ringde var jag tröttare än vanligt. Jag snoozade ända fram till 8.05 och jag måste gå till bussen någongång mellan 8.10 och 8.15. Så jag slängde på mig kläder och sprang till bussen. Jag kom fram ganska precis i tid och det var ju tur. Nu har vi engelska och jag borde jobba med vårat land, och jag ska jobba med vårat land men en liten bloggpaus är väl tillåtet? Idag skulle det vara skönt att fara på Step in, men jag har ingen aning om jag tar mig eller inte, men det var en över en vecka sen jag tränade nu så det känns som om jag måste, men det har varit lite dåligt med att ta mig. Men nu ska jag fortsätta plugga.


Watch out!

Hejsan! Jag är precis hemkommen från A där jag har hjälpt honom att skriva cv och gått ut och gått och myst osv. Jag har blivit riktigt duktig på att gå ut och gå tycker jag och är väldigt stolt över mig själv. Föresten så har tönten köpt en leksak som ger stötar, så passa er! Hehehe... Nu blir det plugg och sängen!

Sunday.

Hejsan bloggen! Jag hade tänkt att fara på steppan idag men det var lite dåligt med skjuts och det så jag och A gick en lång promenad istället och nu är jag hemma och vräker i mig chips från gårdagen. Denna dag/kväll kommer spenderas med plugg och flåd så det kommer nog bli mysigt skulle jag tro, fast det känns jätte jobbigt att fara tillbaka till skolan imorgon igen men ibland så måste man ju. Nu ska jag börja med pluggandet. See you later!

Hej jag är uttråkad

Hejsan. Jag är uttråkad, bedtime stories var bra fastän det är en barnfilm, I <3 barnfilmer. Hehe, nej men ibland måste man ju få unna sig. Mamma och pappa har då inte ringt än och A har gått och lagt sig så jag ska väcka honom när dom ringer. Jag är då inte ens trött nu men om jag inte håller mig sysselsatt så kommer jag bli trött så småningom.

Jag såg ett erbjudande som jag skulle vilja ha. Tre nummer av tidningen glamour och en parfym och nå smink för 49 + frakt. Sminket var jag inte så intresserad av eftersom jag har så mycket smink men parfymen och tidningarna lät frestande, så jag blev lite sugen. Jag ska kolla lite mer på det så får vi se om jag beställer. Fast det var dock bara ett parfym prov såg jag nu så då blev jag mindre intresserad. Så det blir nog inte att beställa trots allt. Men jag kanske blir sugen på att göra det trots allt, men jaa..

Vad har ni gjort ikväll då? Jag har sett på tv, vräkt i mig chips och cola och inte gjort så mycket annat. Suttit vid datorn och ja.. Det är nog allt, men ibland måste man ju unna sig det. Jag är nästan ute varje lördag och fredag så då är det skönt att ta det lugnt ibland. Håller ni inte med om det folks?

Erbjudande från Glamour

Bedtime stories

Vi har precis sett klart Robinson och det var faktiskt bra. Jag har inte sett Robinson på flera år med nu när jag väl ser det så undrar jag varför jag inte sett det oftare. Jg tycker dock att Erik med tuppkammen borde ha åkt ut istället för Michel för att Erik verkade så otrevlig och sur av sig, men det är ju min åsikt. Vem tycker ni borde ha åkt ut? Nu ska jag kanske fortsätta att se på tv eller en film eller någonting, jag kanske till och med hinner att plugga lite. Men plugga på en lördag låter inte särskilt frestande så det blir nog film trots allt så får jag plugga imorgon istället. Det låter lite mer naturligt att plugga på en söndag, hehe.

Så nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra förutom då att jag nog ska se film om ett tag. Bedtime stories blir det nog, fast vad ska jag göra sen? Sova är ingen idé eftersom vi ska hämta mamma och pappa inatt/ikväll och det blir ju typ kring nångång efter tolv, men i värsta fall får jag väl städa. Nu blir det film för min del.


Robinson.

Nu sitter jag och A och ser robinson men det började precis om så jag ska gå igen =)

Bloggtorka

Hejsan! Jag och A har just bastat och det var skönt fastän fjollan inte klarade av att sitta där inne så länge. Snart ska vi skjutsa mamma och pappa och efter det blir det en lugnt och skön kväll. Vi har även hunnit ta oss en långpromenad i det fina vädret.

Ikväll ska vi som sagt ta det lugnt framför en film och mysa. Jag tror inte det blir att fara någonstans ikväll eftersom vi är trötta. Något mer har jag inte att skriva.

Blir det fest trots allt?

Jenny ringde nyss och undrade om jag ville komma på fest hos hennes boyfriend, så vi får se om jag far dit ett tag, det var jätte länge sen jag var med henne och det känns som om jag har varit dålig på att höra av mig på sistone, så jag saknar henne och det skulle vara roligt att få träffa henne.

Så då blir det nog kanske att fara dit ett tag. Det skulle vara 15+ idag på stat men det kommer nog mest vara 94or och 93or där så jag tror inte att jag ska fara in dit eftersom jag är säker på att det kommer vara tråkigt och jag är inte så sugen på att betala 50 kr i onödan, så jag orkar nog inte gå in dit. Jag är jätte sugen på att jobba imorgon eftersom I need money! Men vi får höra om min "chef" hör av sig. Hehe, hon är långt ifrån chef egentligen men vad annars ska man kalla henne? Om hon inte jobbar får ju jag jobba så på sätt och vis är hon ju min "chef". Jag har sett massor av snygga kläder på rea och det är en av anledningarna till att jag verkligen behöver pengar. Plus att jag måste köpa en liten sak till A ;) Nu är du nyfiken va?

Nu ska jag gå och hjälpa mamma och pappa med maten för att få någonting att göra. Jag skriver kanske senare eller imorgon eller någonting. See ya!

Planer?

Jag har precis kommit hem från skolan och från mormor. Vi hade ju ett samhälls förhör idag som sagt men eftersom jag har varit borta dom två senaste lektionerna så bad jag om att få göra förhöret nästa fredag istället. Vi hade vikarie så jag skrev en lapp till henne men hon godkänner nog det. Mormor verkade då pigg och det är jätte bra tycker jag.

Jag har fortfarande inte bestämt vad jag ska göra ikväll, har ni några planer? Här har ni en bild från några helger tillbaka som jag lånade av hon vi var hos. Charmig?




Ännu en fredag

Idag är det fredag och jag vet inte om jag ska fara ut och göra någonting eller om jag ska ligga hemma med A och mysa. Jag har lite ångest över det men det mesta pekar faktiskt på att jag ska vara hemma, men vi får se. Mormor skulle få komma hem från sunderbyn idag så vi ska fara och hälsa på henne direkt efter skolan och säga hej. Jag hoppas att hon mår bättre nu min underbara lilla mormor!

Nu sitter jag i en datasal på skolan och har svenska. Vi ska presentera ett film intro och jag har knappt börjat eftersom jag är sjuk och inte har hunnit. Men jag har valt fillm så när jag kommer hem ska jag se introt på den och göra i ordning litegrann.. Eller jag gör det nog på söndag eller imorgon istället..

Vi har förhör på samhällsen som jag inte heller har hunnit plugga på eftersom jag har varit sjuk och knappt vet vad vi håller på med. Så jag ska se hur svårt det är men ska i värsta fall fråga om jag får göra det någon annan dag. Det är bara att hoppas på det bästa. Tillbaka till svenskan.


Tillbaka till plugget.

Nu är jag tillbaka på skolan och är på bättre humör än vad jag varit på länge. Efter skolan har jag lovat mig själv att äntligen gå och dela ut mina cvn. Jag slutar tidigt så då hade jag tänkt att göra det medans jag väntar på att A ska sluta. Jag hoppas att det går bra för mig att dela ut dom och att jag vågar prata mycket, men det ska nog inte bli så svårt hoppas jag.

Efter skolan ska jag och A ta oss en riktig lång promenad. Jag hoppas det blir en riktigt bra dag idag. Men nu ska jag fortsätta ha engelska, jag skriver sen! Hej då.

Gullungen min!

Gulle André bjöd mig på middag och på bio, vi såg "Män som hatar kvinnor" och jag tycker att den var skit bra. Vi har haft det jätte mysigt hela dagen men nu blir det sängen för min del tror jag. Imorgon ska jag till skolan igen och jobba igen det jag har missat, det känns som jag har varit borta alldeles för mycket. Men är man sjuk så är man..

Tack älskling för en underbar dag <3


Imorgon ska jag gå på stan och söka sommarjobb, har sökt för kommunen men eftersom man får så lite pengar där så ska jag försöka att få jobb någon annanstans. Nu ska jag hoppa i sängen (Inte hoppa i sängen alltså, gå och lägga mig i den). Good night people!




1,5 år sedan.

Igår och idag har jag varit hemma från skolan. Igår mådde jag skit dåligt och hade sprängande huvudvärk hela dagen så jag orkade inte skriva någonting. Idag är alla på friluftsdag men eftersom jag är jätte förskyld så tänkte jag att det nog inte är så bra idé om jag skulle fara idag heller så jag stannade hemma idag också. Idag har jag och A varit tillsammans 1 år och 6 månader. 1,5 år alltså. Så dagen kommer spenderas med honom utan datorer så vi får se om jag skriver nå mer senare. Nu klev jag precis ur duschen och ska städa upp hära litegrann, sen blir det att ta det lugnt tills A slutar skolan.

Så typiskt jävla mig

Jag planerade att somna tidigt idag, och jovisst, det lyckades jag med, kring 22.00 så låg jag och sov. Nu är kl 00.40 och jag har varit vaken i en kvart. Vad tror ni jag vaknade av? Att jag håller på att hosta sönder mina lungor! När jag för en gångs skull somnar tidigt så ska nån jävel där uppe jävlas lite exta med mig. Jag har hostat så mycket att det nu gör jätte ont i bröstet och i lungorna. Jag orkar inte med det hära! Och tror ni att vi har någon hostmedicin? Nej, inte när jag håller på att dö av hostattacker, självklart inte. Så istället har jag tvingat i mig en alvedon och druckit lite vatten och hoppas på att det ska bli bättre. Vi får se om jag far till skolan imorgon, jag måste försöka sova snart, men med den här hostan funkar det aldrig.

Jag känner irritationen.

Som jag är uttråkad just nu. Jag har precis städat klart men blev rastlös så fort jag satte mig ner. Usch vad irriterad jag blev när jag kom in på en tjejs blogg som höll på att tracka ner några av de "större" bloggarna, och så skrev hon typ att blondinbella betedde sig som en gammal tant och skulle byta plats med henne istället, och så har hon skrivit att hon inte gillar att folk "kommenterar" hennes bröst osv. men det var inte så konstigt eftersom hon så gott som visade brösten på bilderna på henne. Usch vad jag ogillar sånt folk. Men det värsta var hennes sätt att tracka ner dom. Jag hatar när folk trackar på andra utan att dom känner den personen och faktiskt har någon anledning att göra det. Javisst, Blondinbella skriver lite överdrivet och så och Kenza också ibland, men jag känner dom inte och snackar därför ingen skit om dom. På en av bloggarna så hade hon lagt upp en bild på den personen i en rulltrappa och då hade hon b.l.a. skrivit: - Kolla fet magen som hänger över! Hur moget är det? Åhh! Jag kom just på en sak, jag känner inte den här tjejen men snackar ändå skit om henne men det beror på att hon snackar skit om andra. Jag ska ju för sig inte lägga mig i det hon skriver men jag kan inte rå för att jag blir irriterad och jag kände att jag bara var tvungen att få skriva av mig. Men nu ska jag lugna ner mig och prata om något annat istället.

Det kanske inte blir att göra ingenting resten av dagen. Jag såg att det var nästan 8 plusgrader ute och blev lite sugen på att gå en långpromenad med mamma efter maten. Vi får se hur det blir med det men jag ska iallfall försöka ta mig ut. Det dåliga är dock att om jag går ut och går kommer inte mina skor bli sig själva på ett tag p.g.a. allt slask men jag får försöka undvika det värsta. Jag känner att jag blir väldigt rastlös när jag inte är med A eftersom jag är så van med honom och är med honom så gott som jämt, så när jag väl inte är med honom så blir jag deprimerad och rastlös, och ändå gör vi typ ingenting när vi väl är med varandra. Jag har nästan inte ens någonting att plugga heller, bara nå till nästa vecka (men om jag pluggar på det så är det glömt tills provet är) och ett spanska förhör på fredag, och jag har ändå inga saker med mig hem.

Vet ni en sak? På onsdag har jag och A varit tillsammans i ett och ett halvt år och det känns jätte roligt! Vad vi ska göra vet jag inte, vi har inte så mycket pengar så det blir väl mest mys här hemma. Jag ska försöka övertala honom om att vi ska ha en dator fri och en mobil fri dag tillsammans hur det nu går. Men slutpratat, nu måste jag gå och hjälpa pappa.



Finally home.

Idag är en trött dag. Jag känner mig väldigt hängig och förkylningen sitter i. Det blir även en pojkvänfri dag idag vilket inte gör saken bättre. Jaja, jag får väl mysa med min katt istället, han är ju minst lika mysig.. Not. Mitt humör är nere på noll igen. Jag har haft ont i magen hela dagen och hållit på att somna med jämna mellanrum. Men nu är jag hemma iallfall och det är iallfall någonting. Synd bara att jag har lovat mamma att tvätta och hänga tvätt. Men förutom det, ska jag inte röra mig idag! Jag skriver nog mer sen men jag måste börja med tvätt hängandet och städandet nu så att jag får det gjort. Nu kan jag iallfall lyssna på musik på min dator igen eftersom A hittade kabeln som hade lossnat. Jag hade faktiskt kunnat göra det själv, men jag trodde att den bara var lös eftersom det brusade så mycket, men den var helt ute så A kunde göra narr av mig ännu en gång, hehe. Nej men tack älskling för att du lagade ljudet iallfall! Hej då people.

Fullbordad dag.

Nu har vi sett en film på tv. Fun with Dick and Jane, ganska gammal film, men den är ändå jätte rolig.

Jag och syster for på ett pump pass och det gick ganska bra. Jag var lite tröttare än vanligt eftersom jag är jätte förkyld men snart är jag nog igång igen. A lovade att komma till sängen om ett "litet!" tag men har inte hunnit komma än så jag bestämde mig för att snabb skriva ett inlägg. Den här dagen har varit näst intill perfekt måste jag säga även fast mitt humör var nere på noll imorse, men efter att ha suttit ett tag i solen så blev det bättre och har varit bra hela dagen. Nu är jag rätt så trött och ska sova bara A kan komma någon gång. Jag känner mig ensammen!

Så sängen är mitt nästa mål, men eftersom inte A har kommit än så kan jag skriva lite till. Jag känner mig jätte tjatig om honom men han är det enda som existerar just nu eftersom jag inte gillar att sova ensammen. Det är inte av någon annan anledning, jag lovar.. Eller okej, han kan vara mysig ibland, lägg märke till ibland på dagarna också. Men inte är det ofta. Hehe, nej jag skojjade bara. Han är jätte mysig nästan jämt. Men nu ska jag gå och läsa litegrann eller något tills han kommer. Good night people!

Sunny day

Middagen igår gick ganska bra faktiskt, dom verkade komma riktigt bra överens med varandra och det är ju bra. Therese har varit här hela dagen idag och vi har suttit ute och grillat hamburgare och myst i solen och gått korta vändor med hundarna. Det har varit riktigt soligt idag och det har varit jätte mysigt i solen.

Ikväll vet jag inte vad jag ska göra. Jag ska på ett body pump pass med Therese och skaffa mig lite muskler och det kommer nog bli skönt. Men annars ska nog bara jag och A söndagsmysa litegrann. Men nu ska jag vara social. Hej då!

Redo för kvällen.

Hejsan, nu är jag så gott som klar inför kvällen, jag ska bara platta håret om ett tag, men jag blev lat och tog en dator paus, för det kan man ju behöva ibland. A sitter och ser en film medans jag sitter hära, men det är ju nästan lika bra. Jag måste gå och platta håret nu så jag hinner tyvärr inte skriva nå mer. Hej då!

Igår var jag säng liggandes.

Jag hann inte med att skriva någonting igår eftersom jag var sjuk och låg mest i soffan och slöade. Men sen kom A och han satt vid datorn ett tag (han tycker typ det är roligare än att vara med mig?) men sen blev han tydligen så uttråkad att han bara var tvungen att fara och vara med någon, men jag som var sjuk ville ju helst stanna hemma och  vara lat men han mutade mig med en choklad så då följde jag. Nu är vi hemma hos mig och gör oss redo inför den skrämmande middagen med våra föräldrar. Vi får väl se om vi får vara med varandra i framtiden efter det hära, hehe. Men nu ska jag börja klä på mig tror jag. Jag skriver kanske mer sen eller imorgon hur middagen gick. Nä, jag tror att det kommer vara riktigt trevligt. Ha det bra!

Mer läsare?

Om ni vill ha mer besökare på eran blogg så tryck på länken nedan. Det funkar jätte bra och man får mer besökare direkt.

http://www.mer-trafik.se/cgi-bin/ref.cgi?r=Lindahurtig


Bored.

Detta är tredje inlägget idag och ändå har jag inte kommit hem än. Men jag vet inte riktigt vad jag ska göra annars. Jessica skriver på en recension så jag är bored. Bilderna från i helgen var väldigt fräscha måste jag medge. Jag lägger upp några när jag kommer hem så får ni se hur glad jag var. Det var väldigt roligt. Det blev dock nå fel på min kamera så det blev inga bilder för min del men jag ska ta några bilder från andra, så det blir nog bra. Men nu ska jag gå ner till stan eller någonting så jag får någonting att göra.


Dagen har blivit bättre.

Nu är jag piggare och på lite bättre humör efter en spanska lektion med härliga människor. Jag är fortfarande på skolan fastän jag har slutat och sitter i biblioteket och väntar på beskedet från A om vi ska till han eller till mig idag eller om jag ens ska vara med honom. Jag tror att vi ska till honom dock men då måste jag vänta här hur länge som helst så jag tror att isåfall, om jag ska fara till A så går jag på stan eller går förbi farfar eller någonting. Jag borde dela ut mina cvn innan det är försent men jag får aldrig ork eller mod till att göra det. Dagen har varit rätt så seg men det var faktiskt ganska god mat idag till och med, potatis och purjolöksoppa. Gött!

Så dagen har ändå vänt och blivit bättre. Jag måste dock städa idag egentligen eftersom jag hällde ut alla mina grejjer ur några påsar igår och sen så tittade jag igenom mitt smink och orkade inte plocka undan det heller. Usch,usch. Nu ska jag titta på bilder från i helgen.

Bad, bad, bad day.

Jag sitter i biblioteket på skolan och har engelska. Vi är i grupper och ska plugga om ett land. Jag och Sally har om Ireland fast hon är borta så jag får plugga på på egen hand, men det går ju lika bra. Idag är jag jätte, jätte tärd och det känns som om jag inte kommer klara hela dagen på skolan även fast jag bara har tre lektioner. Jag och Jessica hade tänkt att fara på body pump idag men just nu känner jag att jag är alldeles för trött så vi får se hur det blir med det. Dessutom har jag lyckats att bli jätte sjuk också. Not fun.

Så om jag inte far på body pump då ska jag bara vara med A och ta det lugnt, för jag orkar verkligen inte göra någonting ansträngande. Sova är jätte frestande just nu.

Imorse snoozade jag till 7.55 och jag måste gå till bussen 8.13 så det blev jätte stressigt. Och jag kunde inte bestämma vad jag skulle ha för kläder eller någonting heller. Och frukost hann jag inte med, så nu är jag hungrig. Jag vill ha påsklov nu och inte om 5 veckor. Onödigt.

Nu måste jag ta och fortsätta jobba på mitt jobb. Jag vet inte när det ska vara klart men eftersom jag inte har varit så effektiv på  lektionerna är det bara att köra! Hoppas ni har en  bättre dag än mig.

Simpsons.

Hejsan! Nu sitter A och ser på hockey och eftersom enda kommer jag gillar hockey är när jag är i arenan och ser det så var jag inte så intresserad av att se det med honom. Så för min del blir det simpsons. Kvällen har varit lugn och mamma har lyckats övertala mig att plocka/diska undan efter maten eftersom dom skulle till min ny opererade mormor. Vi fick inte följa för att hon mådde så dåligt men jag hade velat fara dit och se hur hon mår, men jag lånade två böcker till henne så hon iallafall har någonting att göra. Men nu ska jag gå och se simpsons. Hej då kära läsare!

En "lång" skoldag.

Nu är jag hemma efter en hård arbetsdag på plugget.. Eller någonting. Hård och hård var den ju inte eftersom vi bara har två lektioner på onsdagar. Vi har även hunnit med ett grammatik prov i engelska men det gick faktiskt riktigt bra. A ska komma efter maten men jag vet inte vad vi ska göra. Lata oss som vanligt antagligen. Mitt mål idag är iallafall att läsa ut min bok som faktiskt är riktigt bra. Jag har typ lite mindre än 50 sidor kvar så det tar nog inte så lång tid skulle jag tro. Så mycket mer har jag inte att skriva just nu så jag ska gå och läsa ett tag. Vi ses senare!

God morning.

Hejsan. Eftersom jag varit så dålig på att uppdatera på sistone så klämmer jag in ett inlägg nu på morgonen också trots mitt tajta shema. För ovanlighetens skull duschade jag på morgonen istället för på kvällen eftersom jag inte orkade igår kväll, så isället så tvingade jag mig upp ur min inte obehagliga säng och hoppade in i duschen. Okej, hoppade kanske är överdrivet, jag GICK in i den. Och nu sitter jag här färdigsminkad och färdigklädd och allt det där.

Idag går jag bara till 11.20 och det kommer bli grymt skönt kan jag lova. Jag är redan jätte skol trött trots att vi hade lov förra veckan. Men det är ju bara fem veckor eller någonting kvar till nästa lov så det kommer också bli skönt. Som jag längtar. Nu börjar det bli stressigt så jag måste gå. Men ska försöka pressa in ett inlägg senare idag också. Ha en bra dag.

Fyra dagar sen.

Jag har inte uppdaterat på 4 dagar och det är ovanligt för att vara mig och jag kommer inte skriva så långt nu heller. Jag är så grymt trött och har varit det hela dagen igår och idag. Jag slumrade till och med till när vi såg film på nk:n. Så det blir sängen typ nu för min del. Jag ska försöka att uppdatera imorgon, I promise.

Hos Jessi.

Inatt har jag sovit över hos Jessica. Igår var vi med Linnea och hade jätte roligt. Det var bland det roligaste på väldigt länge. Nu har jag hunnit ta över Jessicas dator så jag ska gå igen men nu fick ni en liten uppdatering iallafall.

Ingen tycker om mig just nu!

Hejsan. Jag har inget att göra, ingen tycker om mig just nu. Jag har sökt kärlek hos A, men han sitter bara vid datorn och tycker att jag stör. Inte ens min syster vill vara med mig! Jag känner mig väldigt utråkad just nu.

Idag ska vi äta palt fast jag är ganska mätt just nu men det kanske är två timmar tills vi ska äta så jag kommer antagligen hinna bli lite hungrigare. Jag måste köpa en beige/vit skarf till min nya tröja! Eller iallafall något snyggt och vårigt halsband. Det ser så tomt ut till den. Jag har sett en skit snygg skarf men det fanns bara en kvar av den och jag har inga pengar just nu så den kommer hinna bli såld känns det som. Det är synd om mig idag. Är det ingen som tycker om mig som vill hitta på något?

Jaja, nu ska jag väl försöka dra fingrarna ur arslet och hitta på något att göra. Jag har städat mitt rum så vad mer kan jag göra? Jag vill flytta hemifrån. Då kan man iallafall diska och hänga tvätt. Och jag vet att jag kan göra det nu också, men jag sparar det tills jag flyttar hemifrån.

Ny mobil

Igår fick jag en ny mobil eftersom min mobil har varit på inlämning en längre tid och inte gick att laga, så då fick jag en helt ny mobil, en annan mobil. Och den här mobilen verkar mycket bättre än min gamla så det känns jätte roligt.

Föresten så klagar A på att jag jämt börjar mina inlägg med "nu gör jag" eller "nu sitter jag" eller "nu ska jag" men nu började jag med en helt annan mening. Lägg märke till det! Här har ni en bild på min nya mobil.

Inte så ful va? Hehe.

Sunny day

Hejsan! Nu sitter jag hos A och har precis kommit hem från en långpromenad i det fina vädret. Det har varit soligt hela dagen och varit jätte skönt ute. Jag ville dock hinna en snabbis på stan också men jag tror inte att det blir. Igår gick jag på stan med mamma och fick en tröja och ett par jätte sköna och varma tofflor. På kvällen kom Jessica, Jonas och Kg förbi och vi satt mest hemma hos mig och spelade spel. Det är ju roligt att bara sitta hemma och ta det lugnt någon gång också. Resten av dagen har jag faktiskt ingen aning om vad jag ska göra men vi hittar nog på någonting.

Ikväll ska vi iallfall se Valkyria och se hur den filmen är. Jag tror faktiskt att den kommer att vara riktigt bra eftersom jag gillar verkliga händelser. Vi människor gillar att se/läsa om människor som har det sämre än oss. Det låter grymt, men tänk efter så är det faktiskt så. Det beror nog på att vi börjar tänka på att vi har det ganska bra ändå. Men nu ska jag gå och mysa med min boyfriend.

Television

Nu sitter jag vid Andrés nya tv. Han har hållt på att nörda sig med den hur länge som helst nu och jag tror nästan att han har en liten crush på den. Snart ska jag på stan med min mor. Hon ska införskaffa en ny jacka åt mig. Men nu hinner jag inte skriva något mer, men jag skriver mer senare.

Jag har en idé!

Unga människor, se hit! Jag kom precis på ett jätte bra sätt att få mer läsare! Bli gravida! Johanna (en 16 årig tjej som fyller 17) skriver i sin blogg att innan hon blev gravid så hade hon 30 läsare, och nu har hon över 100 läsare. Jag kanske ska satsa på det! Eller vad säger ni?

För dom som inte förstod det så var jag oseriös. Men det är jätte roligt att Johanna ska få barn iallafall.

I open my eyes!

Nu är jag hemma hos mig och laddar med nya kläder. Nörd-André har köpt en ny 42" tv som vi troligtvis ska sitta och nöta hela kvällen. Om han bara kunde tapetsera klart skulle det vara jätte fint i hans rum, men eftersom han måste beställa mer tapeter så tar det nog några dagar till iallafall. Nu ska A komma och hämta mig och kvällen kommer troligtvis spenderas med Jessica och Jonas med en film. Idag har jag fått en väska av A i ett och ett halv års present! Det är ju några dagar kvar men jag blev kär i väskan. Den skulle kostat 500:- men det var extra pris på den så den kostade bara 100:- Fyndat?

Nu ska jag börja göra mig iordning så inte A blir arg över att han får vänta när han kommer så det är bra om jag är klar direkt. Men jag skriver kanske mer ikväll om jag får tid. Ha det bra!

Ps! Jag lovar att försöka bli bättre med uppdateringen.

Sportlov.

Hejsan! Nu sitter jag hos min boyfriend. Jag vet att jag har varit väldigt dålig på att upptadera men jag fick ju sportlov i fredags och har haft fullt upp och har inte haft någon tillgång till dator. Eller, det har jag ju, men A har suttit vid datorn och jag har suttit vid tv:n under våra lediga stunder, men nu har jag snott till mig den en stund. Här har ni lite helguppdatering:

Fredag:
- Skola till 11.20 (vanligtvis slutar vi 14.50)
- Luleå direkt när vi slutade.
- Var med lite folk.


Lördag:
- A väckte mig alldeles för tidigt fastän han lovat att jag skulle få sova hur länge jag ville.
- Stan.
- Tog det lugnt några timmar.
- Fylleskjutsade folk hela kvällen/natten (dom sista vändorna somnade jag på)
- Kom hem kring 3.30 och däckade direkt.


Söndag:
- Vaknade 12.00
- Kalas med Andrés pappa som födelsedagsbarn.
- Gjort ingenting resten av dagen.


Nu blir det nog att sova skulle jag tro, iallfall att ligga och se på tv och bara mysa och ta det lugnt. Ha en bra kväll!