Dop.

Uppdateringen har fått lega på lä igen men nu är jag tillbaka! I helgen har det hänt många spännande saker, bland annat så blev det några glas vin i lördags där kvällen avslutades på havsbadet. Dock så fick det inte bli allt för sent eftersom Melkers dop var på söndag och det var väldigt mysigt även fast jag var lite trött, men jag var verkligen glad att jag aldrig blir mer bakis än trött!

Idag händer det nog inte så mycket. Magnus skulle kanske komma förbi en stund, och annars är det städning som gäller eftersom mina föräldrar kommer hem idag eller imorgon. Och så väntar jag även frenetiskt på några klänningar som  borde ha kommit förra veckan men som inte gjorde det.

Melker stannade upp i gråten för att bli fotad!


Underbar gårdag!

Igår var en helt underbar kväll! Först for jag och Anton ut till havsbadet och badade och hade det hur mysigt som helst. Sen när vi kom hem igen var det bara att byta om för mig innan det var dags att fara på trapper med Emma. Dock så var jag bara där tills 23.15 då Pilla kom och böt av mig (hehe) och jag for vidare hem för att buda hem ett par rayban glasögon.

Nu ska jag på stan med Magnus, så bäst att jag sliter mig härifrån innan han ringer och efterlyser mig.

 

Trubaduren på trapper!



Inte så mycket mer

Jag tänkte att jag skulle passa på att slänga in ett till inlägg eftersom jag inte har så mycket annat för mig för tillfället. Det är nämligen så att jag sitter i verkstan hon Antons pappa medans dom håller på att skruva lite i bilen. Dock så har jag inte varit här hela tiden utan jag har faktiskt varit hos Jesper och Sandra där vi klickade hem lite klänningar från hm.se.

Efter jag hade varit där följde jag med Jennie och handlade, och efter att hon hade handlat bestämde vi oss för att gå och sola solarium vilket vi då gjorde med ett inte så mycket brunare resultat.

När vi solat färdigt så skjutsade Jennie hit mig och här sitter jag nu och väntar på att dom här ska bli klara så att vi kan bege oss hemåt mot Svensbyn.


Lugnt och skönt

Den här helgen har blivit en otroligt trevlig men lugn helg. I fredag bjöd vi Linus och Michaela på grillat och sen skjutsade vi bara runt folk och for ut en sväng till havs där vi drack någon cider, eller jag drack någon cider nu när jag äntligen har en egen privatchaffis.

I lördags tog vi det också väldigt lugnt. Vi gjorde egna hamburgare som vi grillade, sen for vi förbi Antons föräldrars stuga ett tag och efter det kom vi hem till Svensbyn och såg en film.

Idag har vi hunnit ut till Lillpite, ut till slammermora där Antons pappa och hans sambo håller på att bygga en stuga och så har vi hunnit förbi Leo en sväng, och nu sitter vi här hemma och har nyätit grillad kyckling och kräm. Helt underbart! Har även hunnit med att ta lite bilder.

Middagen i fredags

En av kattungarna!

Inte en så fin pussbild!


Sena dagar

Idag steg jag faktiskt upp så sent som 12.00, men då somnade jag även kring 3.00 efter att ha hämtat och skjutsat hem min syster Therese och hennes kompisar, så det gav utslag idag.

Idag var det tänkt att jag skulle med Sandra och Lovis på liden och gå på loppis och mysa på, men det blev inte, så nu är jag lite fundersam på vad jag ska hitta på idag. Så om någon är sugen på att umgås är det bara att komma!

Nu ska jag sätta på nå tvätt, gå ner med disk och kanske städa mitt rum? Lite aktiv måste man ju vara när man är ledig!

Why do you talking when we're dance so good

Idag är en dag då allt är lite sådär, då ingenting liksom blir som jag vill. Så jag är lite trött och sliten idag också. Men har i alla fall fått lite saker gjort, bland annat så har jag hunnit in till stan en sväng och hunnit med att baka en rabarberpaj här hemma. Dock så tror jag att jag har hört med hela världen om dom vill komma förbi och fika, men ingen har tid verkar det som.

Hur som helst så har jag i alla fall tagit fingrarna ur röven och äntligen fört över midsommarbilderna från kameran, så tänkte även bjuda på lite bilder.

Ska även rekommendera en grym låt till er: Wakie! Wakie! - Dance so good. En blivande favorit!

Folk på stugan!

Gjorde mig till och med en midsommarkrans!


Ajaj

Oj, vad jag är slut efter ca 28 timmars jobbande i helgen! Jag är helt mör i kroppen.
Så nu sitter jag och avnjuter välförtjänad Cola och choklad samtidigt som jag väntar på att Anton ska slita hit sig någon gång så vi kan slänga igång en film.

Jag har även lite bilder som jag ska bjuda på, bland annat från midsommar, men för tillfället orkar jag inte koppla in kameran, så ni får klara er någon dag.

I veckan får jag låna mormors bil så imorgon står arbetsförmedlingen på prio ett.