För länge sedan..

Nu var det för länge sedan jag bloggade igen. Vad som har hänt sedan sist är att jag har köpt världens finaste bil som jag är sjukt nöjd med (dock orkar jag inte visa någon bild för tillfället) och så har det nog inte hänt så mycket mer nej..
 
Dock så jobbade jag igår och ska även jobba imorgon och när jag har jobbat klart för dagen så kommer jag bege mig mot Kallax för att ta ett flyg ner till Stockholm. Det blev ännu en impulsiv resa, men det är då det blir som mest lyckat va? Nu har jag iallafall stresspackad allt jag kan tänkas behöva, dock så vet jag inte när jag kommer hem. Som det ser ut nu så kommer jag stanna i Stockholm till den 9 Juli då jag och min booooooyfriend (tröttnar aldrig på att säga det, hehe.) drar till Bryssel där vi stannar i bara några dagar, sedan blir det tillbaka till Piteå igen.
 
Så mycket händer i mitt liv just nu. Så därför ska jag sova nu så att jag är hyfsat pigg iallafall. Dock så är jag lite orolig på att huset ska klara sig själv här hemma, då mina föräldrar också är borta, men mina syskon får hålla uppe stämningen tills vidare. Sova var det ja, god natt på er!

5 saker ni inte vet om mig.

1. Jag vågar inte kalla mig själv för feminist eftersom allas syn på utrycket "feminist" är så olika. Och jag vill inte att folk ska börja diskutera med mig eftersom jag hatar diskussioner.

2. Jag funderar på att studera till optiker.

3. Jag har kasst självförtroende och intalar ofta mig själv när något går fel att det är mitt fel.

4. Jag HATAR att köra bil men ÄLSKAR att lyssna på hög musik när jag kör.

5. Det bästa jag vet är att sjunga, men bara för att jag älskar att sjunga betyder det tyvärr inte att jag är bra på det..

Nytt kapitel.

Det är en hel del saker som är gode miserabla i mitt liv för tillfället som gör att jag ibland känner mig helt misslyckad. Så därför var idag det perfekta tillfället för ett nytt kapitel i mitt liv. Allt kommer självklart inte att ordna upp sig på en gång, det gör det aldrig, och trots att det har tagit ovanligt lång tid för mig att komma på fötter igen så är jag på god väg. Så det är skönt att kunna bortse från de dåliga sakerna och ändå veta att det finns saker kvar, att det finns en person som gör mig lycklig, får mig att må bra och som får mig att inse att det kommer fler, bättre dagar.

Så mina kära läsare, för er som inte har varit inne på facebook något idag (om det nu existerar en värld utan facebook) så vill jag glatt berätta för er att jag har en pojkvän.

Nothing without you.

 

 


Kan inte sova..

..kanske beror det på att jag tog en "liten" Powernap när jag kom hem från jobbet på fyra timmar. Dock med tanke på att jag bara sovit 3,5 timmar under natten så tyckte jag att jag förtjänade det.

Så nu ligger jag här igen och försöker somna, men trots att mina ögon svider och mitt huvud värker så kan jag som sagt ändå inte somna. Trodde jag hade börjat komma över mina sömnproblem men icket.

Annars har jag lite ångest eftersom det var ett helt år sedan jag tog studenten och som jag vill göra om det! Så nu känns det mest som om jag är gammal och som det är dags för mig att komma på vad jag vill göra mitt liv, dock så har jag ju iallafall de senaste månaderna framför mig planerade så det känns okej iallafall. Men nu ska jag återgå till att ligga och vrida mig fram och tillbaka i sängen! Vi hörs när vi hörs!


Bra helg!

Vilken trevlig helg jag har haft alltså! Helt underbart trevligt har det varit ska jag säga er. Igår så var jag på födelsedagsfest hos Bea som fyller år idag, så grattis på henne och på Anna som jag firade i fredags. Hur som helst så var vi hos Bea till tolv någon gång då jag och Tommy bestämde oss för att gå på 1906 där vi mötte upp några andra som varit hos Bea. Kvällen slutade med att min syster kom och hämtade mig kring 3.30 så det blev en gode sen kväll ändå, men roligt var det! Så tack alla inblandade!

Nu sitter jag i bilen på väg till Skellefteå i brist på annat att göra. Där ska vi hälsa på min moster och göra lite annat stuff. Nu ska jag fortsätta halvsova i bilen, det tar att köra tvådagars! Men här har ni lite bilder från igår, bland annat på den underbart goda maten som vi åt.


Uggletavla

Som jag lovade så kommer bilder på min nymålade tavla här. Bilden föreställer en uggla (hittade "mallen" på internet). Sedan tog jag en riktig gren från ett träd och la på OH:n så att ugglan har någonting att stå på, det såg så tomt ut annars. Fick dock måla om grenen lite så att den skulle passa så bra som möjligt in i bilden, men jag blev relativt nöjd med resultatet. Dock var det nog de mest okomplicerade verk som jag någonsin gjort, så det rekommenderar jag för nybörjare.

Varför jag valde att skriva "STAY STRONG" på den var nog mest därför att jag ville att det skulle stå någonting på tavlan och det känns bra att vakna upp varje dag och se dom orden, som en liten påminnelse om att jag inte är svag och skör längre. Så det var ett gode självklart val för mig kan man säga. Här har ni bilderna!

Färgen har inte riktigt torkat på bilderna, så den glänser lite mer än vad

den ska. Hoppas det duger ändå!



Lördag.

Gårdagen spenderades med att fira Anna som fyller 19 på söndag ute på hennes stuga långt ute i skogen. Det var riktigt trevligt och det var bara fina människor som var med så det blev en riktigt lyckad kväll faktiskt. Jag kom väl hem kring 2.30 skulle jag tro så då blev det nästan direkt i säng.

Och som vanligt är jag inte det minsta bakis idag, dock så funderar jag ändå på att vara nykter ikväll så att jag vet säkert att jag tar mig hem ikväll, för jag hatar att inte veta om jag tar mig, så då är det nästan inte värt att dricka tycker jag. Men vi får se, saker kan ju fortfarande ändras, klockan är ju inte allt för mycket.

Just nu Sitter jag bara framför datorn och tar det lugnt, tänkte att jag skulle bjuda på lite bilder från kvällen. Jag kommer även att lägga upp bilden på min tavla som jag målade igår lite senare också, så då hörs vi!