Andas in och andas ut, orkar jag så orkar du.

Hellu!
Ligger i sängen och har lite svårt att sova igen, vilken verkligen är illa eftersom jag har varit så trött hela dagen att jag både somnade på tåget imorse och drack kaffe det första jag gjorde när jag kom fram till jobbet. "Men sluta blogga så kanske du sommar pucko" kanske ni alla tänker nu, men eftersom att jag känner mig själv bättre än alla andra så vet jag att när jag ändå bara ligger och vrider mig på grund av rastlöshet i sängen så somnar jag nästan bättre av att pillra med mobilen ett tag.

Addepadde ligger i soffan och ser på tv/sitter vid datorn och vill inte komma och sova än av någon anledning som jag inte förstår mig på, men han har tydligen fastnat i någonting, och då har han svårt att slita sig hur mycket jag än tjatar, hehe ;).

Idag har varit en lugn dag eftersom att jag varit så trött, men lite middag orkade jag med att slänga ihop till min ständigt jobbande man iallafall, så han var nöjd närhan kom hem. Imorgon ska vi och äta surströmming hos Carro och Rasmus i Farsta, så det blir nog supertrevligt.

Idag har jag även varit lite arg på världen runt omkring mig, sådana dagar har jag ibland, och det beror nog mycket på att jag har varit så trött och på att det är en del som händer i mitt liv just nu, och att det är så mycket som jag borde ta tag i, men som jag inte har lust att ta tag i. Nog om det, nu ska jag stänga mina blå och vänta in hjärtegullet mitt som förhoppningsvis snart borde dyka upp.


Mys-söndag!

Gårdagen blev riktigt trevlig faktiskt. Det började med att jag bjöd Johanna på mat, och lite senare kom även Karin över på lite surr och goda drinkar. Kring 21.00-tiden tog vi en taxi till Carro och Rasmus där det vankades spel och ännu mer surr med trevligt folk tills vi drog ut kring 00.00 tiden. Jag och Johanna for på Nype, medan de andra for på Ace, så det var lite tråkigt att inte allt for till samma ställe, men det var riktigt trevligt ändå faktiskt. När Nype stängde käkade vi på Max och sedan for vi hem till mig och sov. Idag har vi halvsovit i soffan till en film och bara mått gott, så det har med andra ord varit en riktigt mysig kväll.

Ikväll kommer Adrian hem, så vi ska väl bara laga mat och ta det lugnt skulle jag tro. Imorgon vankas det jobb och träning som start på veckan.


Gräsänka

Usch vad jag hatar att somna och att vakna ensam utan att Adrian sitter i soffan och kommer in i sovrummet direkt när jag vaknar och ropar på honom. Men en sak som är positivt är att jag kan göra som jag alltid har gjort innan jag flyttade ihop med Adrian, nämligen strunta i lunchen och göra en rejäl frukost istället. Idag gjorde jag en advokadosmoothie som underbara Marina gav mig receptet på, och till det drack jag en mugg med fullkornsvälling som jag hade blandat ner blåbär och hallon i och ett glas brännhults blodapelsinjuice. Yummie in my tummie säger jag bara!

Kanske postar receptet på advokadosmoothien senare om det är okej med Marina förstås? ;).
Nu ska jag däremot försöka göra något vettigt av dagen. Ikväll kommer Johanna förbi, och då ska det ätas middag och drickas cider. Ha det bra!


Tisdag

Just den här tiden på året är jag extra trött. Varför vet jag inte eftersom att jag tycker att jag borde vara tröttare under hösten eftersom den årstiden är så mycket tråkigare. Idag har det varit en relativt jobbig dag på jobbet, men det har varit fint väder iallafall, så jag passade på att ta några bilder på solnedgången med mitt objektiv som jag fick av min fina boyfriend i julklapp, och jag fick ändå en hel del fina bilder som jag tänkte lägga upp. 
 
Annars händer det inte så mycket idag, hade tänkt att fara och träna efter jobbet men jag prioriterade att boka en tvättid istället eftersom tvättkorgen höll på att svämma över ;). Så nu sitter jag och ser Pretty Little Liars medan jag väntar på att jag ska gå ner till tvättstugan igen. Ha det bra tills vidare!
 
 
 
 

Ekorrhjulet

Oj, vad jag är slut i benen alltså! Och ändå tog jag det riktigt lugnt på gymmet idag eftersom delar av min förkylning fortfarande är kvar. Men eftersom att jag äntligen började jobba idag också kan det ju även också vara en bidragande faktor till varför mina ben värker.

Nu sitter vi framför tv:n och ser någon serie som jag definitivt inte hänger med i eftersom Adrian fick välja vad vi skulle se på idag ;).

Imorgon fortsätter ekorrhjulet med jobb och träning igen, så ska alldeles strax gå och sova så att jag är fullt utvilad till imorgon.


De där böckerna..

Hej hej!
Inte mycket har hänt sedan sist men tänkte att jag ändå skulle slänga in ett inlägg eftersom det verkar som om min kropp ändå inte vill sova. Fastnade i en bok igen, denna gång är det Marian Keyes senaste, Hemligheten på Mercy Close. Riktigt bra bok!

Det har inte hänt så mycket sen senast. Igår bjöd vi in grannen på te och kaka och på lite fredagssurr vilket helt klart var trevligt. Det bästa jag vet är ju nämligen när folk kommer hit och jag får bjuda på lite fika. Det är bara synd att jag inte känner fler i 08-trakten, men det kommer väl. Adrian tycker att jag ska börja plugga enkom för att lära känna nya människor ;) hehe.

Idag har vi hunnit med en vända på stan, och en lunch på Jensens, annars har det varit en riktig lugn lördag med film, laxrullar och mys. Men det kan också vara riktigt trevligt ibland faktiskt, även fast jag är en sådan som gillar att ha folk rännandes.

Nu är det dock dags för mig att försöka sova, kommer bli riktigt jobbigt att vända om dygnet till på onsdag då jag börjar om att jobba igen, men det ska nog gå bra bara jag slutar fastna i böcker. Hoppas att alla ni därute antingen är ute och har en riktigt trevlig lördagsnatt eller att ni ligger hemma och får sova. God natt på er!


Mys

Idag hade jag egentligen planerat att plocka undan lite här i lägenheten men istället blev det en stadsrunda och en fikapaus med Karin. Det blev däremot inte så mycket shopping för någon av oss, men jag fyndade Bed Heads Small Talk-hårprodukt vilket kommer bli min favorit framöver.

Jag hann även med att handla efter jag hade gått på stan och när jag kom hem hjälptes jag och Adrian åt att laga baconinlindad fläskfilé med mozarella. Nu ligger jag i soffan och ser Dexter samtidigt som Adrian har däckat i sängen.


Här var det dött!

Det är verkligen dags för mig att komma igång med skrivandet igen efter det här långa uppehållet som jag har haft, och nu kan jag då inte klaga på att jag inte har någonting att skriva om, för det har jag visserligen.

Idag kom vi hem igen till fantastiska Stockholm! Det kändes väldigt vemodigt att komma tillbaka men mest så var det nog bara skönt. Kvällen har spenderats med att packa upp våra fullproppade väskor och med att placera ut alla julklappar som vi fått, så nu är vår lägenhet lite hemtrevligare och lite finare, hehe.

Både jag och Adrian har däremot lyckats med att dra på oss världens dunderförkylning, men såklart är det värre för honom än vad det är för mig, iallafall enligt honom ;). Men eftersom han måste upp och jobba imorgon men inte jag så antar jag att det är mer synd om honom ändå. Nu ska jag dock stänga mina blå, för det är ju en ny dag imorgon då jag har en massa ärenden att göra. Förhoppningsvis kommer det inte dröja så länge innan jag skriver igen. Ha det bra tillsvidare!