Ute i snön

Jag och Anton var nyss ute på en kort promenad och fotade lite. Det var mysigt fast vi gick på en skoterled vilket jag inte är så förtjust i eftersom man sjunker ner så mycket, trots att dom är väldigt hårda nu.

Senare idag ska vi till mormor och käka middag. Var meningen att det skulle bli jag, Anton, Therese, Jugge, Sandra och Johannes men Sandra skulle jobba så hon och Johannes kunde inte komma. Men jag tror i alla fall att det blir trevligt ändå.

Anton var glad!

Fick en kindpuss!

Svensbyns skoterleder!

Thomas Sabo!

Dom här två otroligt snygga ringarna från Thomas Sabo är jag grymt sugen på, men är tyvärr lite för dyra att bara köpa för mig som lever på studiebidrag. Däremot har jag önskat mig någon av dom i studentpresent. Men som jag vill ha båda!


Den svarta kostar ca 1500 :- och den silvriga ca 1000 :-

Idag mår jag bättre

Idag är jag betydligt piggare, inte pigg, men piggare vilket känns skönt eftersom det är fredag. Dock så blir det mest troligt en lugn fredagskväll, vilket är skönt. Tror nästan jag hade feber igår eftersom jag var så pass tärd som jag faktiskt var. Men nu mår jag bra, förutom att jag är lite trött då.

Efter skolan blir det kanske att fara på stan med Marina, vilket blir trevligt även fast det är lite snävt med ekonomin för tillfället, så blir nog inte nå shopping.

Förresten höll min syster på att dö igår. Hon krockade med en lastbil men det gick bra och hon skadade sig inte eller någånting tack och lov. Det var dock på samma väg som två dödsolyckor skett på förra året så jag är glad att det gick så bra som det gick.

Gött mos

Hemma hos Anton nu och njuter av livet! Eller kanske inte, har ont i skallen och är fortfarande oerhört trött så funderar på att ta mig en liten powernap nu innan bossen kommer hem, det vore i alla fall mysigt att läsa lite ur min nuvarande bok som heter slumdog millionaire som hittills är en helt okej bok! Se, där fick ni till och med ett litet boktips, orkar dock inte pladdra ner vad den handlar om.

NU orkar jag inte skriva något mer för NU ska jag sova.

Här får ni en bild på mig när jag och Anton målade i måndags

och så här kommer jag alltså se ut senare idag också. Soet.


Saknar min säng

Sitter på skolan och har turísm. Känns inte så roligt faktiskt, hade hellre varit hemma och sovit, men med tanke på att jag var ledig igår så borde jag klara av en lång tråk-torsdag. Usch.

Nå mycket mer har inte hänt de sista dagarna, förutom att jag var ledig igår och spenderade dagen med den femte true blood boken (som jag läste ut, vad ska jag ta mig till) och med gossip girl. Sen kom Anton kring 17.00 och umgicks lite med mig.

Idag ska vi måla, vilket vi gjorde i måndags också, om jag kommer ihåg rätt. Men idag ska vi måla klart i Antons föräldrars tvättstuga.

Förresten, nämde jag att jag var trött?

Ett inlägg!

Hej bloggen! Kommer ni ihåg mig?

Jag vet att jag typ måste vara sämst i världen på att uppdatera men har som inte haft tid känns det som, även fast jag ärligt talat har haft all tid i världen.

I mitt liv händer det i alla fall inte så mycket just nu. Igår var vi och bowlade med lite folks, sen for jag på fest där jag fick i mig någon drink, och när jag säger någon menar jag någon, vilket var otroligt skönt imorse då jag vaknade fri från huvudvärk och illamående! Tror jag kanske börjar bli vuxen?

Så mycket mer har det nog inte hänt.. Imorgon blir det kanske att sitta på krokodil och lyssna på historier samtidigt som man dricker någon kopp te, vilket i så fall är nytt för mig; Inte teet alltså utan att sitta på krokodil, men vi har varit sugna att sitta där länge så imorgon kanske vi slår till. Plus att jag får gå in gratis på det som är imorgon när jag går samhälls. Någonting måste man få ut i alla fall!

Nu måste jag lägga händerna på ett reportage som ska vara klart ikväll och som tyvärr är långt ifrån klart.. Men ni kan få lite bilder från senaste tiden i alla fall.

Ett halsband som jag gjorde för några veckor sen, urkass bild.

En nyårsbild vid middagsbordet med käk och välkomsdrinkar!

Jag posar med min kamera i en ny tröja i alldeles för rufsigt hår, men

kolla in vad långt det har blivit! Håret alltså..


Skola, skola, skola..

Jajjemen, nu är jag alltså inne på skolans andra dag efter jullovet och känner mig inte alltför taggad på att plugga. Tack vare körkortsteorin som jag hade före jullovet hamnade jag efter (förresten så klarade jag det om jag inte har nämt det tidigare) och lovade mig själv att nu jäklar ska jag plugga under jullovet istället! Men tror ni det har blivit av? Självklart inte.. Så i veckan ska jag försöka så gott jag kan i alla fall, passar bland annat på att skriva nu under mitt 2 timmars hål.

Jaja, back to business. Vi hörs.


Det här är ett "tyck synd om mig" -inlägg

Oj vilken jobbig natt det har varit, min rygg håller på att ta död på mig! Igår kväll mådde jag inge vidare, hade feber och ont som jag vet inte vad, men jag tog en treo och lyckades somna kring 22.00, vilket var väldigt skönt om det nu inte hade varit så att jag vaknade 1.00 igen och inte kunde somna om förens 4.00 eftersom jag hade så ont, så jag tog en till treo men det gick ändå inte över.

Så nu har jag sovit oroligt och dåligt hela morgonen men strax blir det i alla fall att fara till stan med min äldsta syster Jennie, det är sista gången jag får träffa henne på några månader eftersom hon ska tillbaka till Göteborg idag igen, så det är bara att härda för min del, har ju ändå inget annat för mig så.

Idag ska jag även försöka ringa till vårdcentralen och höra om dom har något tips vad jag ska göra eller om jag i alla fall får komma till en sjukgymnast, känns dessutom inte som att jag kan boxas idag vilket jag hade bestämt mig att jag skulle börja ta på allvar nu efter nyår, men med min rygg går det ju inte.

Ni får i alla fall en dykarbild

Nyår blev helt okej, hade tänkt att lägga upp bilder idag, men min sladd var nere så gav upp men istället bjuder jag på världens härligaste bild på mig och Antonfjanton när vi var och dök!