Snökaos!

Usch vilket väder vi har här idag! Det har varit snöblandat regn till och från hela dagen och nu snöar det rent utav stora lapphandskar där ute vilket såklart då blir slask så fort det landar på marken.

Dagen har spenderats med lite jobb, lite handling, lite städning och ett Body Balance-pass på SATS. Kom hem för ett litet tag sedan, och nu ska jag mysa ner mig i soffan med en kopp te och ett "The walking dead" avsnitt. Imorgon vankas det jobb, mer träning och förhoppningsvis mindre snö. Ha det bra!


Piggare nu!

Imorgon har jag planerat att må superbra. Har förberett en ordentlig frukost och bokat ett Body Pump pass och dessutom har jag lovat min chef att fara på jobbet imorgon. Senare på kvällen kommer även Adrians mamma hit och ska stanna över helgen så jag har helt enkelt inte tid att må dåligt. Dock så har jag känt mig bra hela kvällen så det ska nog gå bra att orka med morgondagen.

Så nu ska jag stänga mina blå och hoppas på att pojken min snart bestämmer sig för att lägga sig också, för nu är han nämligen fast i datorskruvande som tydligen ska vara superintressant (?). Sov så gott!


Tyck-synd-om-mig-inlägg!

Alltså, jag har typ haft världens värsta natt någonsin ikväll. Först så vaknade jag okänd tid av att min fot gjorde fruktansvärt ont. Föreställ er att ni har sena-drag i fotsulan som verkligen inte vill gå över, för det var exakt så det kändes. Jag vet inte om det berodde på att jag hade lindat gasbindan för hårt runt foten eller vad det var, dock så tog jag bort gasbindan lite senare och då blev det bättre, däremot gör det fortfarande lite ont att stå på foten.

Hur som helst så lyckades jag till slut somna om och sov i några timmar tills jag vaknade igen på grund av att det kändes som om någonting hade gått sönder i min mage. Jag hade kramper som aldrig förr i den och först var jag rädd att det var blindtarmen, men eftersom att det krampade i hela magen så kändes inte det så troligt. Till slut lyckades jag hitta en ställning som jag kunde ligga i som dämpade smärtorna och lyckades somna om någon timme till tills det var dags för Adrian att fara på jobbet (han börjar lite tidigare än vad jag gör). Jag kände fortfarande av kramperna i magen och i foten och eftersom det inte hade blivit bättre så insåg jag till slut att jag var tvungen att sjukskriva mig vilket verkligen inte kändes bra med tanke på att jag blev anställd i måndags, men jag hade ju tyvärr inte så mycket till val eftersom jag förstod att jag verkligen inte skulle klara av att jobba.

Nu har kramperna dock slutat i magen i alla fall, och det enda som jag känner av nu är foten och lite illamående, så imorgon har jag faktiskt tänkt att jobba igen, så håll tummarna på att det inte kommer tillbaka! Nu ska jag fortsätta att bara ligga i sängen, lata mig och hålla illamåendet i schack.

Halloweenmys!

Oj vilken mysig helg vi har haft det! Igår gjorde vi världens godaste laxpaj som man dreglar över bara man hör namnet, och så hann vi även med en promenad i gamla stan.

Idag började vi dagen med att göra american pancakes, och sedan for vi till Globen Shopping där jag bland annat impulsbokade en klipptid, så nu är jag fin och fräsch i håret. Sedan for vi vidare till Skogskyrkogården och kollade på alla ljusen som hela Stockholm har tänt vilket var otroligt vackert. När vi kom hem så snörde vi ihop lite tacos och for sedan vidare till Carro och Rasmus där det vankades skräckfilmer och Halloweenmys. Nu sitter vi här hemma och ska strax börja göra oss klara för sängen så vi är pigga och glada imorgon.


Fredag

Vaknade för ett tag sedan, nu sitter jag i morgonrock och ser Dexter och äter lite frukost samtidigt som jag har extremt ont i magen. Idag ska jag försöka hinna med en massa saker när jag väl bestämmer mig för att slita mig upp från soffan. Jag ska gå på stan och göra bort några ärenden, kanske klippa mig och kanske köpa ett träningskort. Jag ska även försöka städa upp lite här i lägenheten under dagen.
 
Jag hade även tänkt att lägga upp lite bilder från sovrummet, dock så märkte jag när jag såg dom på datorn och bilderna blev lite suddiga och lite kassa. Så jag hoppas att det är smuts på kameran, och inte att det är objektivet som det är fel på. Här har ni bilderna:
 

Hektisk morgon!

Oj vad jag har hunnit med mycket idag! Steg upp 9.10 och åt en snabb frukost. Sprang sedan ner till tvättstugan och startade två maskiner. Medan maskinerna var igång sprang jag ner till Rågsved centrum där jag hade en tid hos vårdcentralen eftersom mitt nageltrång inte har blivit bättre. Där fick doktorn plåstra om min tå och gav mig instruktioner om hur jag skulle behandla den. När jag var klar så sprang jag tillbaka ner till tvättstugan, hängde tvätten och startade en ny maskin. Därefter gjorde jag lite lunch, såg ett avsnitt Dexter, sprang ner till tvättstugan igen och märkte att jag råkat ta någon annans tvättid. Jag tog upp all tvätt, bad om ursäkt till den drabbade och böt sängkläder. Och nu sitter jag på bussen på väg till Ikea där det ska shoppas för fulla muggar.

Så det har varit en ganska hektisk morgon för min del, men det är skönt!