Jag hatar att jag älskar dig, och jag älskar dig så mycket att jag hatar mig

Sitter på bussen in till stan och lyssnar lite på Håkan. Börjar jobba klockan fem så tänkte att när jag väl sitter på bussen och inte har så mycket att göra kan jag prova att slänga in ett inlägg. Det har inte funkat förr för mig men nu har jag installerat om så då får vi hoppas att det funkar! Men nu ska jag återgå till att göra ingenting. Ha det bra!


Skrattretande

Är det bara jag som blir lite smått skrattretad när någon kommenterar ens blogg och inte ens kan skriva normalt? ;) Bara därför anonyma människa, ska jag godkänna din kommentar!

Ny älskling

Okej, nu sitter jag och pussar på min nya älskling. Jag vet att det gick fort men vad ska man göra när man är kär?

Det är nämligen så att jag äntligen har köpt mig ett eget äpple efter att ha velat ha ett i ett hela år, och äntligen kan jag pussa på den!


Idag har varit en sådan där bra dag, en sådan där bra dag som inte brukar existera så ofta längre, men dock så är jag trött, så trött. Men i natt får jag sova, det vet jag!

Dagen har gått ut på att stiga upp tidigt efter alldeles för lite sömn för att fara till vårdcentralen, köpt en iphone och fikat med fina människor! Sen så blev det jobb i några timmar och nu ligger jag här och har ont i benen (?).

Latte på stan! (Som inte var min, utan den var faktiskt Felix)


Almost everything I wish I'd said the last time I saw you

Det är alltid jobbigt att förlora någon nära. Helst om det är någon som man älskar, ens bästa vän och mycket mer än så. Jag kommer aldrig bli mig själv igen, det vet jag redan. Men jag kommer att försöka bli någon annan, en bättre människa än vad jag har varit.

Jag har inte varit perfekt. Men han sa inte till mig de gånger jag gjorde fel så jag kunde inte bli bättre. Sen så slutar han helt plötsligt älska mig, vilket kom som en chock. Men nu är jag på väg uppåt igen. Jag gör mitt bästa för att överleva även fast jag alltid kommer minnas 2011 som det värsta i mitt liv. Jag förlorade två personer som jag älskade och var nära att förlora en till.

Det jag däremot har lärt mig är att jag aldrig ska dö. Jag skulle aldrig kunna klara av att utsätta mina nära för det. Så nu tar jag tag i problemen istället för att ligga här och deppa. Nu ska jag börja må bra igen och försöka att vara den personen som jag vill vara och inte den personen som jag är idag.


Det hände inget drastiskt mellan mig och Anton. Han slutade bara älska mig. Men han kommer fortfarande att vara min bästa vän.

Nu ska jag sova. Har sovit dåligt i en veckas tid men nu ska det bli bättre. Puss på er älskade vänner!

Nyfikna?

Förresten måste jag få småle lite till; den dagen som jag och Anton ändrade status på facebook så sköt helt plötsligt min statistik mot höjden. Ni vill veta vad det var som hände va? ;) Kanske tar det någon annan gång, är inte riktigt där ännu!

Bookaholic!

Jag är på allvar galen. Bara under den här månaden har jag beställt hem åtta nya böcker. Det är ingen tvekan om att jag kommer hinna läsa dom, för det vet jag att jag kommer eftersom jag läser så pass mycket, men ändå, åtta böcker? Helt wild and crazy likzåååm!

Ja. Jag är lite övertrött.

Men hur som haver så har jag bland annat köpt trilogin med "Hungerspelen" som så många har pratat med, dock så har jag inte fått hem böckerna ännu så jag kan inte smeka på dom eller lukta på dom.

Som sagt. Övertrött.

Egentligen borde jag sova, ska upp och ge blod imorgon. Men egentligen, sömnbrist + blodbrist = billig fylla?

Höhöhö. Sitter och skrattar åt mig själv just nu. Ha det bra tills vidare!

Här har ni mig, klockan 2.00 på natten, och ändå är jag inte bitter!


Galen helg!

Helt galen helg. Har druckit både fredag och lördag (vilket verkligen inte är likt mig som inte ens tycker om att dricka i vanliga fall) och har inte varit ett dugg bakis. Dock så har jag varit vaken alldeles för länge båda dagarna eftersom jag envisades med att se Dexter varje gång jag kom hem. Men vi lever bara en gång, och dygnet kan jag vända om ikväll. Kommer nog gå bättre när jag inte har alkohol i blodet.

Ikväll blir det nog att hälsa på personerna jag tycker om mest, min bror och hans barn, alltså mina "brorsbarn" (det ordet låter bara inte rätt..), så bara dom är hemma så blir det att fara dit.

Men nu ska jag dra vidare, bli inte förvånade om jag inte bloggar på ett tag igen, har ju en liten svacka i mitt liv nu som sagt.

Jag är så rädd, så rädd.

Jag är så rädd så rädd.
Så rädd för morgondagen,
Så rädd för ikväll.
Vad är meningen med allt?
Vad ska hända egentligen?
Existerar ens imorgon?


Jag är inne i ett tänk där ingen annan dag existerar, och det är så jag lever idag; som om det inte finns någon morgondag.

Jag kan skriva dikter igen, men vad är meningen med det när jag bara vill berätta hur jag känner, berätta för hela världen, även fast det är en omöjlighet just nu. Jag klarar inte av det.

Just nu lever jag för stunden, hur många det än sårar, för annars kanske jag inte överlever alls, och jag vill överleva.

"Jag är alltid glad". Hur många har inte sagt det till mig? Du som läser detta har säkert själv tänkt tanken; "Hur kan en människa vara så glad egentligen?", Nu ger jag er svaret; Ingen kan vara så glad. Inte ens jag.

Men det som gör att jag klarar mig är att jag låtsas vara glad, jag låtsas vara någonting jag inte är, bara för att folk ska sluta undra, även fast mina närmaste märker det ändå.

Vem är jag efter det här?
Existerar jag?
Vad ska jag göra imorgon?
Hur ska jag glömma det? (- Den som vet, få mig att glömma. I alla fall för en sekund.)



Varför har man ens känslor när vi ändå lever i en cirkel där ingenting gör någonting om 100 år, där ingen egentligen bryr sig om någon annan än den själv, när vi ändå ska dö förr eller senare? Vad är det för något plågsamt skämt egentligen.

Så nu vet ni. Jag mår inte bra.

(Och jag är inte så full som jag verkar, tråkigt nog har den effekten börjat avta.)

Bjuder lite

Kom hem från jobbet för ett tag sedan och oj vad jag blev trött. Tror jag är lite smått sjuk men som tur var känner jag inte av någonting under jobbet. Men jag har faktiskt känt mig lite snuvig de senaste dagarna.

Just nu sitter jag i sängen och käkar nudlar samtidigt som jag bloggar och väntar på ett Dexter avsnitt. Jag älskar serier och för tillfället är Dexter min nya favorit. Men nu börjar jag spilla nudlar överallt så ska ta hand om dom nu. Adiós amigos!

Idag bjuder jag på mig själv.


17 Januari

Vaknade med ett ryck imorse och insåg att jag hade sovit mycket längre än vad det var tänkt. Så alla de saker jag hade tänkt få gjort idag har jag inte fått gjort. Dock så har jag plockat bort lite från golvet och så där tidigare, men ändå har jag mycket kvar att göra, men det hinner jag nog inte idag.

Det är tråkigt när en dag försvinner så där fort och jag funderar starkt på att börja vända tillbaka dygnet ordentligt så att jag i alla fall tar mig upp senast 10.00 varje dag. Behöver verkligen få ut mer av dagarna, plus att det blir jobbigt de gånger då jag jobbar dag och helt plötsligt måste vända tillbaka dygnet ordentligt för att nästa dag vända tillbaka det igen eftersom jag lider av den inte så bra egenskapen av att alltid vara pigg på kvällarna.

Men nu ska jag gå och slänga ihop nå mat (värma upp rester) innan jag far till jobbet. Ha det bra!

Älsklingar

God kväll på er! Hoppas att ni har fått mer gjort än vad jag har fått idag, för det har inte hänt mycket i min lilla värld! Har dock hunnit förbi min bror ett tag och ritat lite fint med Lovis. Blir alltid så glad när jag träffar henne och Melker.

Annars har vi varit och ätit underbart god fisk hos Eva och Robert så jag har i alla fall hunnit träffa lite folk idag vilket har varit trevligt! Nu måste jag däremot och hämta Anton från träningen. Ha det bra!

Fasters älsklingar! Ignorera gärna min galna look!


Men utmaningen då..?

Ursäkta den dåliga framförhållningen, men jag är då i alla fall inne på dag 5 nu. Enda gången jag smakade en godis var på Lydias 3-års dag i torsdags. Annars har jag hållit mig borta.

Träningen har gått lite si så där. Jag har inte tränat varje dag men jag har tränat mer än vad jag har gjort innan så bara det är ju en utveckling tycker jag. Igår gick jag till exempel till jobbet i blåsvädret vilket inte var så skönt eftersom jag hade frossa i en timme efteråt, men jag kände mig duktig i alla fall.

Och så borde väl allt dansande igår gällas som träning? För det blev en hel del dans ska jag säga er, och självklart var ju miljonlotteriet hetast på dansgolvet! Jag lovar att jag ska uppdatera oftare om utmaningen i framtiden.

Vinterfest

Sitter hos Anton och har precis gjort mig klar inför kvällens bravader, väntar bara på att naglarna ska torka. Klockan 17.00 blir det att möta upp mina kollegor på Nodo för en fördrink och sedan kl 18.00 så möter vi upp resten av GoExcellent på Valdino för middag och party.

Men nu vågar jag inte skriva nå mer med rädsla för att mitt nagellack ska förstöras. Vi hörs!

Saker som irriterar mig..


.. När jag sitter på bussen och hör att någon nynnar på "ekkor'n satt i granen" bakom mig.


.. När personen i fråga visar sig vara en vuxen människa.


.. När jag själv börjar nynna på "ekkor'n satt i granen".

Jens Lapidus - Livet deluxe

I Jens Lapidus nya roman återknyter vi kontakten med huvudpersonerna i de tidigare delarna av Stockholm Noir. Uppkomlingen och dealaren JW har snart suttit av sitt straff, men polisen misstänker att han varit sysselsatt med annat än att ångra sina synder. Pengatvätt är en rimlig gissning, men hur har det gått till? Kriminalinspektör Martin Hägerström får i uppdrag att ta anställning på anstalten som plit, jobba undercover och komma JW in på skinnet.

Jorge har försökt. Han har verkligen försökt att gilla sitt nya vita liv - att förse svennebananerna med kaffe latte, mackor och muffins. Men det går bara inte - han är inte gjord för nio-till-fem-stilen. En comeback som gangster kan ge snabba cash och göra verklighet av drömmar om livet deluxe. Ett jobb. Bara ett enda jobb, och sen kan han vara klar för resten av livet. Han måste tänka stort: ett VTR, ett värdetransportrån. Problemet är bara att det gör man inte själv. Jorge börjar söka partners, compadres, vänner och kontakter. Men risken att fucka upp skrämmer.

Natalie har levt ett skyddat liv som juggemafioson Radovan Kranjics dotter, med utlandsresor, trestjärnskrogar och till och med juridikstudier. Men hoten mot faderns liv har blivit alltmer påtagliga och snart kommer alla i Radovans närhet att behöva ställa sig frågan: hur ser livet ut e.R.? Vem tar över som Stockholms kung? Eller drottning? Vem försöker utmana makthavarna? Och Natalie själv ställs inför den ultimata frågan: vem är hon, och vem vill hon vara?

Trådarna tvinnas tätt och hårt mellan dramats olika huvudpersoner. Det är en ny tid nu. En ny era. Kartan som vi följt sedan Snabba cash ritas om. Samtidigt är det mesta sig likt. Stockholms undersida är densamma.

Aktörerna är nya, men allt går i arv.

 



 

 

Livet deluxe är ju en uppföljare på de tidigare böckerna men den här var nog bäst av alla tre böcker skulle jag säga. I alla fall bättre än Aldrig fucka upp. Dock så rekommenderar jag er ändå att läsa de andra böckerna i serien innan ni läser denna eftersom det annars kan bli lite svårt att förstå vem som är vem och hur dom har kommit dit dom är o.s.v.

 

Jens Lapidus skriver ju på ett litet speciellt sätt, och jag vet inte om alla gillar sättet han skriver på, men om ni gör det så läs den!

 


En sån där dag..

Idag är en sån där dag då jag verkligen inte ville gå upp ur sängen. Anledningen till varför jag känner så är att jag inte har någonting alls att göra. Jag sitter hos Anton och var lite dum och tog inte med mig fler saker att göra. Jag tog med mig en bok, men den läste jag ut igår. Och så tog jag med mig min stickning, men den stickade jag klart på igår. Så istället så sov jag väldigt länge.

Hade även tänkt att ta mig ut på en promenad en sväng men det snöar så mycket ute och jag hatar när det snöar så det känns faktiskt inte så lockande det heller så jag får väl ladda ner någon bra film och se istället så jag har nått sätt att fördriva tiden på. Så film it is. Ha det gött.

Liten utmaning till mig själv, dag 1.

Jag har förresten tänkt att börja med en liten utmaning till mig själv. Jag ska nämligen inte äta godis på 30 dagar. Sen när dessa 30 dagar har gått så kanske jag tar bort chips, fika m.m. Men jag tänkte att jag skulle börja lite lätt. Och så tänkte jag att jag även skulle börja träna minst 30 minuter per dag.

Så idag är det alltså dag ett på denna utmaning och jag har faktiskt inte ätit något godis. Dock så åt jag nyss lite cheeseballs istället..

Har ju dessutom simmat 30 minuter idag så där fick jag min lilla träning också.

Tror inte att detta kommer bli så intressant för er, men varför jag har det i bloggen är för att jag aldrig håller godislöften, så därför tänker jag att om jag har det i bloggen som folk läser så måste jag hålla det. Ja, jag vet att jag är smart.

Nu ska vi se Super 8. Hörs imorgon!

Måndag

Idag har jag liksom inte haft tid till att blogga, även fast jag egentligen inte har gjort så jättemycket. Sov till 12.00, åt frukost/lunch/middag kring 15.00, och for och jobbade 17.00. Efter jobbet så for jag och Anton och simmade i 30 minuter vilket var otroligt skönt faktiskt. Sen så har vi inte gjort så mycket mer idag.

Imorgon blir det jobb igen som vanligt och annars kan jag nog se fram emot ännu en lugn dag. Dock så kommer jag vara ensam igen imorgon eftersom Anton börjar om skolan.

Sammanfattning av 2011 del 4

Oktober:


Jag fyllde 19 år gamla och provade därmed även att göra sushi för fösta gången!


Dock så blev dom inte så fina..


Jenny Karlsson hade inflyttningsfest i hennes nya lägenhet, dock fick inte hon vara med på denna bild.


Halloween kom som firades hos Jenny och Jimmy där alla var fint utklädda.


Jag och Anton såg ut så här!

November:


Marina lärde mig att virka!



Och det kom äntligen lite snö.

December:


Julen firades med Släkt och vänner!


Jag fick en muffinsmaskin och gjorde alldeles för söta cupcakes!


Och så köpte jag min underbara dator som avslutning på året!


Söndag

Oj vad jag inte ångrar idag att jag var nykter igår. Men vi hade ändå en riktigt trevlig kväll då alla var glada och på bra humör.

Mamma och pappa bjöd på middag här i Svensbyn, och då kom även Sandra, Jesper, Lovis och Melker och åt också. Efter att vi ätit så spelade vi spelet "Ryktet går", som nog måste vara ett av de roligaste spelen som jag någonsin har spelat. Kring 2.00 blev huset fullt av folk så då bestämde sig jag och Anton för att dra oss mot sängen, vilket vi som sagt inte ångrar idag.

Sandra, Melker, jag och Lovis

Pappa grävde även fram en extern blixt från 90-talet som otroligt nog

passade till min kamera! På dessa två bilder ser ni skillnaden. Dock

så var den lite svår att handskas med eftersom den var så gammal,

men om man tog från långt håll så blev det faktiskt riktigt fina bilder!


Gissningslek

Finns det någon som vet vad dessa tre ting föreställer?

Bild nummer 1, ritat av ingen mindre än mig själv!

Bild nummer 2, ritad av Jesper!

Bild nummer 3, ritad av mamma.

 

Den första bilden är Sandras och de två andra bilderna tillhör Jesper, tycker att det är viktigt att skriva det om man lånar någon annans bilder. De som gissar rätt vinner äran!


Sammanfattning av 2011 del 3

Augusti:


Min morbror och hans tjej samt deras barn (alltså min kusin) kom på besök från Schweiz, och självklart firades det med en middag hos oss!



Jag hade en liten fest hos mig.


Självklart fortsatte vi med traditionen och hade en syskonfest med badtunnebad och hela kittet!

Anton fångade en fisk och bjöd på middag!

Kräftskiva på svärmors stuga ;)

For förbi dyklägret en snabbis där det bjöds på palt!

September:


Jag målade min första tavla till Therese och Jugge i sen bröllopspresent.

Och så lärde mig sticka mina första sockar!



Gårdagen

Gårdagen var jättemysig, även fast det blev fullt upp med bilkörning fram och tillbaka. Vi började med att bowla med Eva, Robert, Elin, och Gustav och for sedan hem till dom för foundu. Sen blev det bara att skjutsa resten av kvällen!


Torsdag

Har inte hunnit med att blogga någonting på ett tag eftersom det bara blev hem och sova igår och upp tidigt imorse igen. Nu är jag väldigt trött men tänkte att jag ändå skulle försöka skriva någonting. Gick på stan efter jobbet och hittade faktiskt ganska mycket som jag ville ha som var på rean men jag var faktiskt duktig och köpte ingenting alls. Eftersom jag valde att köpa en dator den här månaden så får jag leva lite knapert istället, men det var det värt.

Nu blev Antons säng allt för skön. Ska nog lägga mig ner och blunda bara ett liiitet tag.

Filmmaraton

Jag och anton kunde inte samsas om vilken film vi skulle se. Jag ville se eat, pray, love, och anton ville se någon gladiatorfilm så tillslut bestämde vi oss för att se båda. Vi har just sett min film och är nu inne på Antons film som definitivt inte verkar lika bra bland annat för att det är kinesisk undertext på den. Så jag passar på att blogga lite!

Den här veckan är jag ledig på fredag eftersom det är en röd dag och det känns otroligt skönt med långhelg ska ni veta. Har dock inte så mycket planerat men det skulle nog vara skönt att bara ta det lugnt också. Men nu ska jag återgå till filmen och i alla fall låtsas att jag tycker den är bra. Ska försöka lägga upp den sista delen med sammanfattningen av 2011 imorgon då jag har min dator. Ha det bra tills dess!


Nyårslista

Eftersom jag har tråkigt just nu och hittade den här listan på min syster Thereses blogg (tror jag gjort denna lista något tidigare år?) så lånade jag den (ja Therese, du får kalla mig härmapa). Så här har ni en litet lista!

1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?
Jag gjorde nog en massa saker, helst eftersom det blev mitt första år i det så kallade "vuxnare" livet. Bland annat så tog jag ju studenten. Sen har jag ju även hunnit med att få mitt första heltidsjobb, och säkert har jag gjort en massa andra saker också.

2. Höll du några av dina nyårslöften?
Jag brukar ALDRIG ha nyårslöften eftersom jag bara blir besviken på mig själv när jag misslyckas, vilket jag ALLTID gör.

3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år?
Ja ni, min bror och hans sambo blev ju föräldrar, annars tror jag att alla mina andra vänner klarade sig från barnafödande.

4. Dog någon som stod dig nära?
Ja, min plastmorfar dog på ett väldigt tragiskt och plötsligt sätt.

5. Vilka länder besökte du?
Här måste jag vara så tråkig och skriva att det enda landet som jag besökte var Finland.

6. Är det något du saknar år 2011 som du vill ha år 2012?
2011 har tyvärr varit ett av de värsta åren som jag har upplevt. Men tack och lov är det påväg uppåt igen så det kan bara bli bättre nu vilket det också kommer att bli under 2012.

7. Vilka datum från år 2011 kommer du alltid att minnas?
Den 21 april då jag blev faster åt underbara lilla Melker.
(Mening kopierad rakt av från Therese ;))

8. Vad är det bästa som hänt dig år 2011?
Det måste nog också vara att lilla Melker kom till världen och att det känns som om jag har kommit närmare alla mina syskon

9. Största misstaget?
Att jag lät mig själv må dåligt.

10. Har du varit sjuk eller skadat dig?
2011 har varit ett riktigt sjukdomsår för mig. Har nog varit förkyld varannan månad och bara för någon vecka sedan så hade jag ju halsfluss.

11. Bästa köpet?
Måste nog vara den här datorn som jag sitter på nu eftersom jag inte har köpt någonting annat som är av värde!

12. Vad spenderade du mest pengar på?
Pinsamt vad jag kommer skriva här, men tyvärr så är det nog kläder..

13. Gjorde någonting dig riktigt glad?

Det måste nog vara min brorsdotter Lovis och min brorsson Melker. Förutom dom har Anton varit underbar det här året och ställt upp även fast jag har varit en pina.

14. Vilka låtar kommer alltid att påminna dig om 2011?
Säkert - Dansa, fastän, Nationalteatern - Bara om min älskade väntar, Miss li - Daughter or a son, Miss li - Is this the end.

15. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?

Ledsnare än vad jag någonsin varit tidigare.

16. Vad önskar du att du gjort mer?
Tränat, umgåtts med vänner, ansträngt mig mer till saker jag borde ha ansträngt mig mer till

17. Vad önskar du att du gjort mindre?
Jag tar väldigt lätt åt mig och blir lätt ledsen av när folk gör och säger elaka saker åt mig, så jag borde sluta ta åt mig så lätt!

18. Hur tillbringade du julen?
På dagen med min familj och på kvällen med Antons familj!

19. Blev du kär i år?
På sätt och vis så blev jag om möjligt kärare än vad jag redan varit i Anton!

20. Favoritprogram på tv?
Oj, har hittat många nya favoritprogram i år. Dexter, Sons of Anarchy, Big bang theory m.m.

21. Hatar du någon nu som du inte hatade i början av året?
Jag hatar inte människor, jag tycker illa om istället.

22. Bästa boken du läste i år?

Måste nog bli Hundraåringen som klev ut genom fönstret och försvann. Klockren bok!

23. Största musikaliska upptäckten?
Säkert!

26. Årets bästa film?

Breaking dawn?

27. Vad gjorde du på din födelsedag 2011?

Jobbade till 19.30, sen blev jag firad av Antons föräldrar. Blev firad av mina föräldrar dagen före.

28. De bästa nya människorna du träffade?
Mina arbetskompisar helt klart!

29. Hur skulle du beskriva din stil år 2011?
Blusar! Jag älskar blusar!

30. Vad fick dig att må bra?
Choklad.
Nä, skämt åsido. Var nog främst Anton och alla andra nära.

31. Vilken kändis var du mest sugen på?

Alexander Skarsgård?

32. Vem saknade du?

Jennie.

33. Favoritmånad?
Sommarmånaderna!

34. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre?
Jodå, om L inte hade dött och om jag hade slutat må dåligt över saker jag inte borde må dåligt över.

35. Vilka blir dina nyårslöften?
Som sagt så har jag aldrig nyårslöften! Men kan väl lova er att jag ska bli gladare!

När inte Anton är här..

Eftersom Anton inte är här så lägger jag mig i sängen med en av mina andra favoritkillar. Dock så är jag glad över att Anton inte försvinner spårlöst hela tiden under nätterna..




In till staden!

Den här dagen kommer att spenderas på stan då jag och Anton ska ta en fika med Linus och Michaela. Kvällen kommer att spenderas med jobb. Så med andra ord händer det inte allt för mycket idag, men det kan lätt bli så när man jobbar kväll. Men den här veckan har jag ju i alla fall Anton att umgås med eftersom han har jullov fram till den 10 januari. Tänk om man ändå fick ha den lyxen! ;)

Men nu ska jag göra mig iordning så att jag är klar när alla andra är klara. Kanske hinner skriva någonting mer senare! Ha det bra!

Sammanfattning av 2011 del 2

Maj:


Jag provade sushi för andra gången i mitt liv och den här gången tyckte jag faktiskt att det var gott, vilket jag verkligen inte gjorde första gången jag provade. Så nu är faktiskt sushi någonting som jag är väldigt förtjust i!

Valborg firades hemma hos mig i Svensbyn med människorna som jag tycker allra bäst om! Det är dessutom alltid roligt att få ha alla på samma plats at once.

Juni:


Det största som hände under juni 2011 var självklart att jag tog studenten! Den 10 juni sprang jag ut från strömbackaskolan för sista gången.

Jag och mina syskon under studentdagen!

Min syster Sandras katt Lea fick tre små kattungar, dock så dog en av kattungarna så det blev bara två kvar som nu bor hos min andra syster Therese i Lillpite.



Midsommarafton spenderades på "svärmors" stuga som ligger på pitholmssidan ungefär.


Juli:


Melker döptes till Erik Melker Hurtig!

Spenderade x antal kvällar på trapper med underbara människor!

Blev lite kvällsdopp i havet också!


Trubaduren på trapper!

Sammanfattning av 2011 del 1

Som jag tidigare lovade så kommer nu här den första delen av sammanfattning från mitt händelserika år 2011!

Januari:


I januari hände det inte så mycket, det enda "ovanliga" som egentligen hände var nog att jag, Anton, Eva och Robert var på piterevyn, vilket var första gången för mig.

Och så hade det ju även hunnit komma massor med snö och var HUR kallt som helst.


Februari:


Jag och Anton agerade bartenders då hans pappa hade spelning!


Blondinbella hade föreläsning på ungdomsmässan!

Mars:



Jennie och hennes kompis Linn kom på besök från Göteborg, så då passade vi självklart på att ha lite halvt släktfest!

Jag och Anton träffade även på några nya vänner när vi var ute och körde skoter!

Någonting mer som hände den första mars var att jag och Anton firade våran första årsdag! Och snart är vi uppe på två år, tänkt vad tiden går! Och ändå känns det som om vi har varit tillsammans i tio år!


April:


Under April blev jag faster åt världens finaste Melker. Tänk att han snart är ett år gammal!



Annars hände det inte så mycket mer av värde, jag och Anton for ut en sväng till Källbomark där dom har stuga och solbadade lite i kylan.

2012

Oj vilken trevlig kväll jag hade igår! Var lagom onykter hela kvällen och var med helt underbara människor. Tyvärr glömde jag kameran hemma men tog någon bild med både min mobil och med Antons mobil som jag hade tänkt att lägga upp. Även Jenny tog en massa bilder så jag har bett henne skicka dom men det blir nog inte idag så ni får nöja er med en bild på mig som anton tog igår! Har även tänkt att göra en sammanfattning av 2011 senare när jag kommer hem, så nu har ni något att se fram emot!