Halsband

I söndags blev jag lite sugen på att pyssla så jag bestämde mig för att göra ett halsband som jag velat göra väldigt länge men som jag inte har haft material till. Efter att ha letat länge efter det materialet som jag velat ha och inte hittat det så bestämde jag mig för att ta saken i egna händer.

Så jag letade upp en rejäl plastbit här hemifrån som jag ritade olika stora cirklar på (jag använde mig av några knappar som mallar) och började såga och klippa med en avbitare i plasten.

Det var ett oerhört jobbigt jobb och sammanlagt kan det väl ha tagit 6 timmar att bara klippa ut ringar från plasten men jag är oerhört nöjd med resultatet trots att det var en hård väg dit då jag både lyckades såga mig i fingret och nästintill få blåsor på händerna, men det var det värt. Så här har ni alltså resultatet av ca 7 timmars arbete:

Lyckades inte få någon jättebra bild men så här ser det i alla fall

ut när man har det på sig.

Och så här ser det ut på närmare håll!


Cruising i Piteå

Här får ni en halvtaskig bild på vad vi har gjort ikväll:

Jo, vi har nämligen glidit runt i denna puma under cruisingen som idag har varit i Piteå. Anton fick låna sin fars bil så det har vi utnyttjat till max. Det har varit en otroligt rolig kväll som nu ska avslutas i sängen så att vi får vila öronen en stund. Har hört en hel del motorvrål idag, så det vore ett mirakel om jag inte har tinnitus imorgon.


En bok och en kopp te fullbordar min dag!

Oj vilken trött dag det har varit idag! Men trots att jag har varit trött så har jag haft trevligt!
Dagen började med att jag åt "frunch" med Jenny kring 11.30 vilket var oerhört trevligt. Det var skönt att få babbla av sig lite, det behöver man ju ibland.

Sen efter att Jenny for på jobbet så gick jag på stan själv ett tag. Kom inte hem med något vettigt, bara ett par långa leggings och en stegräknare.

Sen har dagen glidit på, Anton kom förbi kring 17.30 och var här till 19.30 då han var tvungen att fara och träna. Så jag har med andra ord haft en ganska lugn dag. Nu sitter jag och dricker en kopp te och ska snart lägga mig i sängen med Camilla Läckberg och drömma mig in i böckernas värld medan jag väntar på Anton.

Du är rätt så bra!

Idag hade jag tänkt att fara en sväng på stan och ta en fika eller någonting, men det verkar inte som om någon är sugen på att följa med mig, så istället blir det nog lunch med underbara Jenny imorgon.

Så den här dagen kommer spenderas som alla andra dagar spenderas just nu - med en kopp te och en bra bok. Anton kommer mest troligt att jobba över idag också så han får man inte heller sällskap av.

På tal om världens mest underbaraste Anton kom han hem med denna vackra ros till mig igår. Ibland är han bara för bra!


Hej hopp!

Här har det varit dött som i graven på senare tid vilket beror mycket på att det har hänt saker som har gjort att jag inte har orkat blogga och att jag helt enkelt bara inte har haft någon lust.

Men nu är jag tillbaka igen även fast det inte har hänt så mycket vettigt i mitt liv de senaste veckorna. I fredags var jag dock på en arbetsintervju hos Viasat som försäljare. Jag tycker att det gick riktigt bra, så jag är nöjd oavsett. Men verkar i alla fall att dom inte tyckte att jag var rätt person för jobbet eftersom dom inte har hört av sig ännu, men man vet ju aldrig.

Annars har det som sagt inte hänt så mycket vettigt. Idag var vi förbi Therese och Jugge i Lillpite en sväng, och så har jag varit in till stan och träffat min jobbcoach idag också efter en dramatisk morgon då jag på nått vänster lyckades låsa in nyckeln i bilen.

Lovar att skriva igen inom snar framtid! ;)'

Slänger in en bild på mongokatten Lea som käkade melonskal idag!