Tv-partiet

Eftersom jag har fått önskemål från min käre syster Therese om att lägga upp bilder från lägenheten hade jag tänkt att göra det. Dock är det kaos här nu, så kommer bara att börja med att lägga upp bilder från en liten del, sedan får jag lägga upp mer bilder när vi har gjort iordning lite bättre här. Men bjuder på denna delen tills vidare:
 


Eftersom att mitt kameraobjektiv har trillat i golvet så är det inte sig själv och tar inte lika bra bilder som det en gång i tiden gjorde så får ni nöja er med lite halvtaskig kvalité. Och så får jag även be om ursäkt för den avslöjande Village-påsen i bakgrunden, hehe.
 

Slutkörda

Oj vad dålig jag har varit på att uppdatera på sistone, men det beror faktiskt på att jag inte har haft så mycket tid över till någonting. Började ju praktiken i måndags, vilket har gått riktigt bra, även fast det är mycket kvar att lära sig och även fast jag är helt slut när jag kommer hem på grund av alla nya intryck. Så jag är som en liten pensionär och somnar kring 22.00-22.30 varje kväll vilket inte är så likt mig. Dock så känns det som om jag nästan måste lägga mig tidigare eftersom jag är helt slut hela dagarna!

Idag jobbade jag till strax efter 15.00, sedan gick jag på stan med Karin en sväng som flyttade hit till Stockholm igår, så det var riktigt trevligt. Dock så orkade jag inte gå så länge så jag gav upp efter en stund och for hem samtidigt som Adrian för att värma upp rester och tvätta en stor hög med kläder som vi har sysselsatt oss med hela kvällen. Så nu ligger vi båda helt slut i sängen och hjärtat tycker synd om sig själv eftersom han har blivit förkyld.

Igår var han däremot världens bästa och kom hem med tre röda rosor till mig, så tack vare det måste nog jag också tycka lite synd om honom ;).