Göteborg dag 3

Jag sitter ensammen i Jennies lägenhet just nu eftersom hon smet iväg på träning som skulle hålla på till ett. Jag ska strax hoppa in i duschen och göra mig klar sen blir det lunch (sushi) på stan så vi får se vad jag tycker om det då. Jag har lagt upp lite bilder på facebook så ni kan ju titta dära om ni är intresserade så får ni se min nya hårfärg och det, orkar inte lägga upp bilder hära eftersom jag inte vet vars Jennie har dom på sin dator. Ikväll funderar vi på att bowla, se på bio eller bara sitta på nått café och ha det mysigt, det blir som ni kanske förstått, en ganska lugn dag idag också, men det är bara bra, man är så slut efter att ha gått en hel dag på stan hära.

Hur som helst så ska jag hoppa in i duschen nu, känner mig INTE fräsch. Men vi får se om jag hinner skriva något mer innan jag kommer hem!


Jag älskar Göteborg!!!!!

Nej, jag har inte prövat sushi, suchi, suschi eller hur det nu stavas (orkar inte googla) än men jag har lyckats bli brunett igen (jag som aldrig mer skulle bli det) fast den här gången är det mycket ljusare, mer som ljusbrun och jag är faktiskt nöjd ändå. Vad har vi gjort då? Igår så gick jag på stan ensammen i flera timmar och shoppade upp lite pengar innan Jennie slutade, när hon slutade så for vi hem till henne nästan direkt och tog det lugnt, åt palt, såg filmer o.s.v. Och så hann vi med att slumra till en stund på dagen också, jag hade bara sovit 4,5 timmar under tågresan så var ganska tärd.

Imorse for Jennie till skolan och jag for till stan och färgade håret och klippte mig och som sagt så blev jag riktigt nöjd, kom dock till stan 9.30 och kom hem 18.00 så tärd var jag men lyckades komma hem med lite saker idag också. Vi köpte även fett med godis som vi ska äta senare till en bra film och kanske idol, så det blir en lugn dag idag också kan man säga, men imorgon händer det grejer, då ska vi nämlingen mest troligt på bio, kraftansträngning, haha. Nej men man orkar ju inte göra så mycket på kvällen när man hållit igång hela dagen. Jennie bjöd på på fika idag också på ett underbart sött café i "gamla" staden. Bullarna var lika stora som en tallrik och allt var riktigt stort på det cafét, så jag och Jennie delade på en gigantiskt bulle då. Som kompesation på att hon bjöd mig på fika bjöd jag henne på middag, thai mat, och det var underbart gott.

Imorgon ska vi ju då som sagt mest troligt se på bio, och då ska jag mina vänner äta sushi (det känns som det stavas så, men jag har fortfarande inte googlat) och då får vi se vad jag tycker om det, jag lovar att fota min reaktion, haha :) Hur som helst så ska vi ju gå på stan då också. Jag kan lägga upp bilder när jag kommer hem så får ni se vad jag har köpt, det är fina grejer.. Föresten, ni vet Bobby? Blondinbellas och Kenzas och doms frisör? Han var på kicks här idag, så jag var tvungen att gå förbi en till gång för jag blir så glad när jag ser folk som jag känner igen. Men nu ska jag vara social med Jennie, vi ses!

Kom på att jag måste berätta en rolig sak, jag har varit i Göteborg i två dagar och tre stycken har frågat om vägen till saker och det värsta är att jag har kunnat svara på två av dom frågorna, inte för att det var så svåra frågor men, nu ska jag dra som sagt!

Får jag fara snart?

Nu är det inte länge kvar tills jag far, och jag är grymt rastlös. Allt är packat förutom salladen, mackorna och lokan som jag ska ha med mig och äta på tåget, har någon något tips på vad jag kan göra? Jag har duschat, målat naglarna, sett klipp på youtube och en massa annat, orkar inte heller packa upp min bok så att jag kan läsa, men jag kommer nog på någonting.

Jag tror jag går och sätter mig och ser på tv eller någonting, jag skriver väl antingen när jag kommer fram till Göteborg eller på tåget, vi ses!

Rastlösa jag

Jag har varit så grymt rastlös dom senaste dagarna och ändå kan jag tycka har jag och A hittat på en hel del. Varit med folk, myst osv. Igår var vi föresten hos Jennifer, vi grillade i deras kåta först och sedan så badade vi i deras "Jakalutsi" (internskämt), det var riktigt roligt fastän vi blev riktigt trötta. Ikväll blir det nog en lugn filmkväll med lite folk så det blir mysigt. Men nu ska jag få A att flytta sig från datorn, hehe.

En dag kvar!!!!!

Det är en dag och några timmar kvar tills jag far till Göteborg och jag har ingen aning om vilka kläder jag ska ha med mig eller någonting. Klockan 17.53 imorgon går tåget från Älvsbyn och som jag längtar! Det tar ju dock 12 timmar innan jag är framme, eller jag tror till och med det tar längre, typ 15 timmar eller nå, men det är ingen big deal. Jag läääängtar!

Kom på att jag glömde bort att skriva om Jessicas och Linneas fina present i mitt inlägg som jag skrev för ett tag sedan. När dom kom (lite senare på kvällen) så hade dom med sig en rosa tårta med ett ljus i mitten som dom hade tänt, och så sjöng dom ja må hon leva och jag blev så rörd att jag håll på att börja gråta, dom var grymt gulliga! Men nu ska jag dra mig vidare.

Hey


Dumma öga

Hejsan, igår gjorde vi inte så mycket, vi spenderade kvällen framför idol med en påse godis, och äntligen åkte Niklas ut, igår var ju dock det bästa han har gjort men han har ju en ganska så falsk röst tycker jag. Hur som helst så var det meningen att jag skulle festa ikväll men känner mig väldigt hängig och jag känner ingen tagg så jag hoppar nog över det.

Föresten har jag haft jätte ont i mitt öga både igår och idag, det känns som jag har nå smuts eller någonting som ligger och skaver under ögonlocket men jag får inte bort det och ser inte någonting, gah. Det konstiga är att ena stunden har jag grymt ont, andra känns det inte någonting, jag trodde det hade försvunnit i morse fast sen kom smärtan tillbaka. Just nu har den ett uppehåll så jag hoppas att den försvinner helt nu.


Jag läääängtar!!!!

Hejsan! Nu är det inte länge kvar tills jag far till Göteborg. Har bokat klipp+färg tid idag på frisörskolan där nere och det skulle kosta ca 390:-, det är ju grymt billigt, hoppas bara att dom är bra också. Jennie har dock sagt att dom är bra så jag tror det blir kanon, ska ta med mig min hårförlängning så att jag kan visa vilken färg jag vill ha, som jag längtar alltså! Men nu ska jag gå och lägga mig så att jag har lite energi över till imorgon, hehe, god natt!

Bara så ni vet..

Nu har jag just kommit hem från en promenad och ska strax hoppa i duschen, intressant information va? Jag har varit så dålig på att blogg så kände att jag var tvungen att vara duktig nu även fast jag har grym bloggtorka, jag älskar att skriva men har inget att skriva om, oj oj oj.. Jag kommer då verkligen inte lägga ner bloggen men jag hoppas att ni har överseende med att jag skriver så lite som jag gör, snart kommer jag nog igång igen! Men nu ska jag duscha som sagt.

Presenter

Okej, jag är en vecka försenad men nu får ni ett inlägg om vad jag fick när jag fyllde år:

1. 2. 

3. 4.

5. 6.

7. 

8. 


1. Servisen som jag fick av mamma och pappa.
2. Lampan jag fick av Therese och Jugge.
3. En av skorna jag fick av Anna.
4. Armbanden + örhängen jag fick av Anna och Tobbe.
5. Hahah, "påsarna" plus innehåll jag fick av Nina.
6. Kortleken jag fick av Jessica och Linnea.
7. Tidning + inpackning av Jesper och Sandra.
8. Armband + halsband som jag fick av Susanne och Janne (Andrés föräldrar).


Och så fick jag ju en massa andra saker, en morgonrock, en bok, pengar och en choklad av Peter och lite till :) Tack min underbara familj plus mina underbara vänner!

Nu skulle jag inte säga nej till en fribiljett mot himmelen

Nu har jag varit duktig eftersom jag precis kommit hem från en promenad/joggingtur. Jag har varit riktigt bra på den delen på sistone så det gör mig stolt över mig själv. Sprang dessutom ungefär 1/4 av biten och det är grymt bra med min kondis. Nu är jag däremot rätt så slut så ska strax göra en slutspurt i pluggandet. Men, nu ska jag dra mig vidare, men vi ses när vi ses people!

Jag ska..

Jag vet att jag har lovat att lägga upp bilder på vad jag har fått, jag hade faktiskt tänkt att göra det redan igår men då var jag så himla trött så jag inte orkade, och då tänkte kah att jag kunde göra det idag istället, men då är det så att min andra dator är hos A och det är där jag har alla bilderna, så tyvärr får ni nog det inlägget imorgon istället. Idag har jag mycket att göra, så jag har inte egentligen tid att sitta hära.

Jag ska:

- Städa (sätta tillbaka "fodralet" på soffan och byta sängkläder + skura trappen)
- Plugga (En massa olika saker, gah!)
- Gå ut och gå (var flera dagar sedan)

Sen kommer jag inte på så mycket mera just nu, men det är mycket att plugga för min del, och att jag har grymt ont i skallen gör inte saken bättre, men jag bjuder på en bild från helgen som jag faktiskt har på den hära datorn:

Om ni vill se mer bilder så får ni kolla på facebook för jag har lagt upp alla där, sök bara på Linda Hurtig om ni är intresserade, nu ska jag återgå till pluggandet (eller vad jag nu gör).



Melissa Horn - Jag kan inte skilja på



Hittade en grym låt med Melissa Horn från hennes nya album som hon släpper den 14 Oktober som jag bjuder på, den är grymt bra och jag föll direkt för den, det var inte en så bra version jag hittade men sök på spotify så hittar ni en bättre :) 


Sweet

Oj vad jag har varit slutkörd idag alltså, plus att jag har ångest, fast det har jag ganska ofta nu för tiden. Hur som helst så var det riktigt roligt i helgen och alla var fulla och glada och jag fick en massa underbara presenter av mina underbara vänner, skriver nog vad senare och lägger kanske upp bilder, men orkar inte göra det nu.

Ikväll blir det kanske att vara med Jessi och vad vi híttar på återstår att se. Idag ska Sandra och Jesper komma förbi eftersom jag då fyllde år i lördags så det blir nog mysigt, men nu ska jag dra mig vidare!

Äntligen 17 år!

Idag fyller jag år och jag är taggad till 1000! Imorse blev jag väckt med paket och frukost på sängen, precis som när jag var liten, lika roligt än, haha. Jag fick en morgonrock, en servis (hm, tror någon vill att jag ska flytta ut?), en bok och ett påslakan. Nu kom jag just ur duschen och ska göra mig i ordning inför dagen, förvänta er inte att jag kommer skriva något mer idag, hej då!

3 dagar kvar = TAGGAD!

SOM jag är taggad inför helgen, bara tre dagar kvar nu och när jag stiger upp imorgon bitti är det bara 2 dagar kvar!!!! För dom som inte vet så fyller jag år och jag blir som ett litet barn när jag fyller år, och så är det ju självklart fest på kvällen = NICE! Jag är lite hyper just nu, men vad annars kan jag vara? Imorgon ska jag baka Jennies goda banankaka och på fredag blir det nog att baka Sandras goda chokladtårta, jag är så nöjd just nu. Men jag ska försöka gå och lägga mig så att jag får lite sömn och inte är så trött imorgon bitti, kan föresten tillägga att jag har varit pigg hela dagen idag (vilket är väldigt ovanligt), men vi hörs någon gång!

Sick and tired

Idag är jag sjuk. Mådde så grymt dåligt imorse så bestämde mig för att stanna hemma trots all skolstress. Jag har jätte ont i magen fortfarande så det var tur att jag inte trotsade smärtan och for ändå, men som straff så har jag pluggat väldigt hårt och ska snart fortsätta, det är bara att härda. Jag känner inte för att skriva någonting mer just nu, kanske skriver sen. Kaaanske.


Jag made by Olivia

Älskar föresten den hära bilden som Oliva har tagit, tyvärr kan jag inte det hära med att länka eftersom jag är lite trög av mig, men hon heter iallafall Lucesolare.blogg.se och är grymt bra på att fota. Den här bilden till exempel, även fast jag är ful som stryk på den så är det nästan som att bilden ändå blir fin för att den är så bra tagen!


Mitt i natten

Damn, klockan är 1.00 och jag är jätte pigg, men ska ändå lägga ifrån mig datorn och försöka sova lite efter det hära, även fast det inte känns så nödvändigt att sova 5,5 timmar bara eftersom jag måste sova typ 10 timmar för att vara pigg, men det är bara att härda, tyvärr. Idag har jag ändå varit duktig och varit ute och gått, i snön, ja tro det eller ej, men det snöade idag och även fast det känns hyfsat mysigt med första snön så vet jag att nu går jag verkligen mot mörka tider, jag blir ALLTID deprimerad på hösten och vintern och blir inte mig själv först när våren kommer men jag ser i alla fall fram emot att linda in mig i ett täcke med en kopp te och en bra bok och alla mysiga halsdukar som man får gömma sig bakom, och nu är det ju föresten bara sex dagar kvar tills jag fyller år, som jag längtar! Jag blir som ett litet barn igen så fort jag tänker på födelsedagar och julaftonar, haha.

Tur att vi börjar dagen med fotografisk bild imorgon, annars hade jag dött, ordagrant, men vi får väl hoppas att jag klarar resten av dagen, går till 15.00 eller något sådant men jag känner verkligen inte för att plugga över huvud taget, jag känner för att sova, dricka te under täcket och ligga och läsa (vilket jag inte gjort på ett bra tag nu för att vara jag?), men jag tror jag pratar om lite konstiga saker nu för er pigga människor att förstå så jag ska lämna över detta inlägget till ödet nu, hahaha. Ånej, övertröttheten kommer, hej då!

Lasse.W

jag har en sak att berätta
från kullarna in till stan
luften var fylld med nålar
jag gick från A till B
och visste ingenting

kommer du ihåg
affischerna och sagorna
blöta skor nerför trappan
som inte ville gå till skolan

se mig, sa jag
hör mig, sa jag
känn mig

det måste ut vad som kommit in
jag tror det svajar i min själ
det måste ut vad som kommit in

du som reser mig
se mig, hör mig
känn mig

det måste ut vad som kommit in ...

Stockholm var så stort
jag köpte loss sjuttiosex kvadrat
nöjd kan du vara själv
jag visste ingenting

onsdag genom regn
en slaskig trottoar
ät din soppa
livet har börjat
vi har en lång väg framför oss

se mig, sa jag ...

jag litar på dig
och jag kan ha fel
jag förstår inte allting själv
jag måste lösa upp det här
jag har klätt mig i för mycket hud

se mig, sa jag ...


Hyper

Oj då, här var det dammigt! Det var riktigt länge sen jag skrev nu, men jag pressar in ett inlägg så hära innan helgen. Igår var jag på tjejkväll, jag hade bara planerat att köpa strumpbyxor men kom hem men en underbar halsduk och en tunika också, lägger kanske upp bilder senare (imorgon) om jag har tid, vi får se. Jag fick min födelsedagspresent av A idag som bestod av tre röda rosor, mörk choklad och cola, den grabben vet vad jag gillar, thank you darling!

Nu sitter vi då hur som helst hos A och väntar på mat, som jag är hungrig. Ikväll ska vi nog bara ta det lugnt, se idol och se på någon film typ. Det blir myyyys. Men jag ska dra mig vidare nu, men pressar kanske upp ett till inlägg senare, ni har kanske lärt er av mina ryck, ibland bloggar jag flera gånger per dag, och ibland tar det någon vecka mellan gångerna, hehe, jag ska försöka att bli bättre, men vi ses!