Luleå!

Sitter på bussen på väg till Luleå och är lagom nervös inför intervjun men det ska säkert gå bra! Ska även hinna med att träffa min syster en sväng så det blir trevligt att få hinna träffa henne en sväng innan hon far tillbaka till Göteborg igen.

Nu ska jag vila upp mig lite innan jag kommer fram, ville bara säga hej till er.


Dag 6 - Summer

Eftersom det inte är sommar nu så valde jag en bild från min student förra året, för det kan väl inte bli somrigare än så egentligen? Det var 30 grader ute och stekande sol och en av sommarens finaste dagar. Dessutom blev det ju bara bättre när jag spenderade dagen med de bästa, min familj och senare mina vänner. Som jag längtar till sommaren!


Citylife.

Kom just hem efter en sväng på stan med Marina där jag även hann med att träffa Jennifer en sväng också. Skulle dock inte köpa någonting men självklart blev det inte som planerat så nu är jag lite fattigare. Men vad ska man göra när det är så mycket vår i luften som det är idag? Då kan man ju verkligen inte gå omkring i vinterkläder, så jag var ju bara tvungen. ;)

Ska även ge er en sommarbild som är nästa bild på utmaningen om några minuter, ska bara hitta en passande bild. Så då hörs vi strax!

Dag 5 - Daily routine

Pinsamt nog så har jag knappt några rutiner nu mera eftersom jag inte jobbar. Så blir det ofta för mig när jag är arbetslös, jag tappar mycket av mina rutiner. Helst eftersom jag bor där jag bor i Svensbyn där det inte går några bussar och där man inte tar sig någonstans. Men den största av mina rutiner som jag har idag är att jag sitter vid datorn varje dag. Sedan har jag ju andra små rutiner också som att ta p-piller varje dag, borsta tänderna varje dag, duscha i alla fall kroppen varje dag m.m. men eftersom det skulle bli så tråkiga bilder så print screenade jag bara åt er istället.


Lite bilder bland annat

Idag så försöker jag att vara lite duktig i alla fall. Jag håller på att tvätta, har betalat en massa räkningar och ringt runt lite för att kolla upp lite saker. Blev även uppringd av ett företag och fick veta att jag får komma på arbetsintervju på onsdag, så det blir väldigt roligt att få göra det även fast jag känner mig lite ringrostig nu eftersom det var ett tag sedan jag var på arbetsintervju. Men det ska nog gå bra!

Annars så ska jag nog bara stanna hemma idag eftersin jag verkligen behöver minska på mitt tvättberg. Jag har så oerhört mycket kläder att det inte märks att det minskar i garderoben, men det märks på tvätthögarna.

Tänkte även att jag skulle passa på att bjuda er på lite bilder från i helgen, så här har ni dom:

Vi satt på golvet och åt ett supergott friterat bröd! Kommer garanterat

att köpa det och prova på att göra själv.

Mina underbart fina (föredetta) arbetskamrater!

Linnea lagade supergod mat från Sri Lanka!

Jag var töntig och låtsades att jag drack trots att jag var nykter,

I "drinken" är det egentligen bara Loka Citron. Lyckades då se

full ut i alla fall.

 

 


Dag 4 - Your sky

Nu är jag några minuter sen, jag vet. Hoppas att ni kan förlåta mig! Hur som helst så hade jag först tänkt att ta en bild på himlen men solen hann gå ner, och försökte att ta kort på stjärnorna och på månen men det blev inte bra alls så istället tänkte jag så här: Vad är himlen för mig? Och då insåg jag: böcker såklart! Jag är en äkta bokmal och svävar alltid iväg när jag läser mina böcker så tyckte att det passade perfekt. Så där har ni förklaringen till den här bilden!

 


 

 

Uppdatering: Lyckades ändå fånga en hyfsad bild på natthimlen, så tänkte att jag bjuder på dubbla bilder idag så får ni den också nu.

 


Tro det eller ej

Nu, kära vänner är det så här. Jag är bakis och det känns som om jag har blivit sparkad på av en häst (vilket kanske inte är helt omöjligt?) så  kommer inte lämna sängen på några timmar, men kommer att lägga upp en bild till utmaningen senare och kanske då även bilderna från i fredags om jag känner att jag har ork nog till det. Nu ska jag bara fortsätta att ligga här och dö lite.

Dag 3 - Something old

Det här var en svår utmaning, men till slut bestämde jag mig för att vara lite egoistisk och lägga upp en gammal bild på mig (tror jag var kring 3 år kanske?) och på våran katt som faktiskt lever än idag. Så både bilden och katten är gamla, så där slog jag två flugor i en smäll!


Klokt val att vara nykter

Kom just hem från en helt underbar kväll/natt och jag ångrar verkligen inte mitt val att vara nykter, för har haft precis lika roligt (om inte roligare) som jag skulle ha haft om jag var onykter, så alkohol behövdes verkligen inte. Dessutom var det skönt att få köra bil och styra lite själv över tiderna och veta säkert att man tar sig hem och att ens vänner tar sig hem så det var bra.

Har till och med varit så duktig att kameran har fått hänga med hela kvällen så kommer att bjuda på lite bilder imorgon (eller bör jag säga senare idag), för nu är jag alldeles för trött. Så det kommer imorgon.

Nu ska jag lägga mig i sängen och lyssna på mysplaylisten tills jag somnar, vilket jag kommer göra typ direkt. Så god natt på er så hörs vi om några timmar!

Dag 2 - Breakfast

Här har ni då en bild på min underbart goda frukost! Kanske inte så bra att äta sushi direkt när man vaknar, men gott var det i alla fall! Nu ska jag skynda mig att göra mig klar inför party med kollegorna! Vi hörs!


Fredag!

Godmorgon på er!
Slänger in ett snabbt inlägg till er, ska nämligen fara på stan och luncha (för mig blir det frukost) om fem minuter så är lite stressigt. Dock så har jag hunnit ta god tid på mig att göra mig klar m.m. och har inte varit det minsta stressad alls vilket har känts otroligt skönt.

Idag kom även löningen, så lite shopping kommer jag nog även komma hem med, och om ni är riktigt snälla så kanske (bara kanske) jag lägger upp lite bilder på det senare.

Ikväll är det även avslutningsfest på jobbet vilket både känns riktigt trevligt och riktigt sorgligt, vad händer efter det liksom? Men det ska nog bli riktigt trevligt, och ser fram emot det.

Men nu måste jag börja bege mig, slänger in en bild senare på min "frukost" då jag har käkat och kommit hem och så eftersom det är andra etappen på utmaningen. Men vi hörs senare då och ha det bra tills dess!

På väg hem

Så där! Nu sitter jag med ma och pa påväg hem från Luleå. Såg en massa saker som jag ville ha men eftersom löningen är först imorgon så fick jag hålla mig i skinnet. Dock så blir jag lite halvt galen när jag går på sådana butiker som mediamarkt eftersom det är så mycket som jag vill ha. Kanske är det shoppingberoendet som verkar? Hur som helst kom jag i alla fall hem tomhänt till skillnad från mina föräldrar som både fick hem en spis och en sodastream och lite annat smått och gott.

Men nu ska jag halvsova lite resten av vägen! Men vi hörs när vi hörs!


Dag 1 - You

 

Tusen bilder senare så insåg jag att jag fick nöja mig med den här eftersom den beskriver mig gode bra. Detta är då typiskt jag på vardagarna. Halsduk + tjockare tröja + leggings (som då inte syns på bilden), men det är så jag trivs. Dessutom så har jag ju mitt klassiska leende med på bilden så det är ju också typiskt mig. Varför jag tog en bild i spegeln var för att jag tänkte att ni skulle få se lite mer av mig än bara mitt ansikte för en gång skull så varsågoda! Här har ni då mig.


La stada

Nu är jag hemma igen efter en fin dag på staden med Sandra och med mormor. Jag hittade en fin klänning som jag nog kommer råka köpa imorgon när jag får pengar. Fast jag behöver faktiskt en ny klänning, det känns tråkigt att ha samma klänningar så ofta under helgerna så det tycker jag absolut att jag kan unna mig.

Jag måste bara få fråga er: Vad tycker ni om modet i år? Jag är ingen modemänniska och har ofta på mig mer bekväma kläder som jag trivs med än jättesnygga kläder, men jag måste i alla fall säga att jag älskar årets mode! Det är som om 80-talet har kommit tillbaka igen och jag älskar alla färgglada kläder, man blir så mycket piggare.

Om ett tag ska jag äta köttsoppa och efter det ska jag följa med ma och pa till luleå en sväng, så kommer bli borta några timmar igen, men hade tänkt att jag ska hinna lägga upp den första bilden från utmaningen innan dess. Så det kommer strax ska ni se!

Utmaning

Glömde att lägga upp den här igår kväll, men kom på det nu istället. Kommer då lägga upp en liten bild på mig själv lite senare, men nu ska jag klä på mig och göra mig klar eftersom mormor väntar på mig. Vi hörs senare då!


Första dikten på ett år.

Jag kommer inte längre ihåg oss.
Det enda jag minns är då vi slåss.
De gånger du skrek.
Och kallade mig vek.
Och sedan du tog min hand.
Och alla sorger försvann.
Trots alla hårda ord.
Trots att du fick mig att gå under jord.
Så var du allt för mig.
Medan jag bara var någon dum tjej.
Vi kommer aldrig att hitta tillbaka till varann.
För våran kärlek var aldrig ens sann.

If this ain't love then how do we get out?

Oj vad det känns som om den här dagen har gått snabbt alltså. Fast kanske beror på att jag till och börja med sov bort halva dagen och att jag sedan inte hunnit med så mycket förutom att träffa några fina människor här hemma hos mig som kom förbi och spelade lite spel och åt snask. Riktigt mysigt har det då varit i alla fall! Men nu när jag väl är själv så känns det gode konstigt eftersom jag verkligen inte hade lust att vara det just ikväll av någon anledning. Så därför funderar jag, helt allvarligt på att gå på en kort promenad bara för att få rensa tankarna lite. Jag vet att klockan snart är 23.00 men det är ju ändå inte så att jag kommer somna nu eller så, så känner att det är lika bra att göra något vettigt.

Senare ikväll/inatt kommer jag även bjuda på en liten utmaning som jag hittade på min systers blogg eftersom den verkade rätt intressant, och eftersom jag inte har så mycket att skriva om nu när det inte händer så mycket i mitt liv. Och så kommer jag även bjuda på en dikt (tro det eller ej, första dikten på ett år) som jag knåpade ihop igår. Men det blir om ett litet tag, först blir det nog kanske den där promenaden jag pratade om. Ha det gött tills vidare!

Light outside

Eftersom det känns som om jag verkligen inte har någonting vettigt att skriva idag så bjuder jag på den här låten som beskriver hur jag känner mig idag grymt bra:

Mitt händelserika liv..

Man känner sig gode betydelsefull när man kollar i sin kalender och inser att det enda som är inplanerat i veckan är olika evenemang på helgerna medan vardagarna är tomma. Dock så kommer jag säkert på något att göra. Ska bli lite häng med Marina någon dag bland annat. Men det är så svårt att göra någonting när man bor i Svensbyn, inte har någon bil och det inte går några bussen. Det går tre bussar från Svensbyn under en dag. Den första går typ 7.15, den andra 8.20 och den tredje går 15.45, så det är inte så roligt. Dessutom går det dåligt med bussar hem också, så när jag väl tar mig in, finns det stor risk att jag inte tar mig hem. Dock så kanske jag tar mig i kragen och far med mamma och tränar eller något, om jag minns helt rätt ska jag nämligen ha en gratisgång så det kanske blir så!

Nu ska jag bege mig ner och äta någonting i alla fall. Vi hörs och ha det bra!

Fin kväll

Kvällen har spenderats med dessa fina människor och med supermario! Nu ska jag bara lägga mig ner i sängen och se på Dexter resten av natten!

Förresten är det helt otroligt att vi rymdes fem personer i min lilla soffa. Och jag vet att min rumpa ser tjock ut, och det är den också.


Snabba ryck!

Slänger in ett snabbt inlägg medan jag väntar på sällskap. Helgen har varit bra, även fast vissa saker inte gick som man ville, men allt kan ju inte alltid vara en dans på rosor, right? Har lyckats ta lite halvtaskiga bilder med mobilen som jag tänkte att jag skulle bjuda på så får resten tala för sig själv.

En syskonmiddag hanns med på Challenge!

Jag beställde murkelrisotto som var oerhört gott! Rekommenderas starkt!

Jag och Bästaste Jenny lite senare på kvällen!


Jag mår illa...

Vilket kanske inte är så konstigt efter att jag och Jenny har delat allt det här slisket på 1,5 dagar..

EN bit av en semeltårta. Åt två till sådana också.

Underbart god middag som dock fick mig mätt som ett as.

Lite annat slisk. Behöver jag ens säga att nästan allt gick åt förutom

chokladen?

 

Så nu mina kära vänner, ska jag aldrig någonsin mera igen äta slisk under hela mitt liv. Känner mig verkligen inte sugen på chokladkakorna som jag har i väskan. Någon som är sugen?

Och jag tycker att jag och Jenny förtjänade att gå upp tio kilo under en dag eftersom vi var singlar på alla hjärtans dag. Nu ska jag duscha.


Pokerkväll!

Ikväll var jag på pokerkväll vilket gick riktigt bra. Jag kom tvåa av fyra personer! Och var grymt nära på att vinna hela alltet men självklart så förlorade jag ju allt i sista stund på grund av otur (inte något med skicklighet att göra här inte!). Men sammanfattningen av kvällen är att den var riktigt trevlig!

Före jag for och spelade poker så for jag förbi min bror en sväng som jag pratade om att göra tidigare, och som jag saknat dessa underbara människor! Kommer då inte dröja lika länge innan nästa gång jag far dit i alla fall kan jag lova. Här har ni lite bilder, för till och med det har hunnits med!

Jag och min bästa Lovis!

Min hög när den var som störst!

Som sagt, det gick bra för mig. Kom till och med på en vinnarpose!

Tills jag förlorade allt och gömde mig...


Idag är det fint väder!

Idag är en sådan dag där alla redan hunnit vara ute och kört skoter, varit och grillat m.m. och hunnit komma hem igen medans jag fortfarande inte har kollat ut genom fönstret ens. Dock så kanske även jag trotsa min livsstil och fara och grilla i det fina vädret även fast det inte precis är någonting som jag gillar egentligen eftersom jag alltid blir alldeles för kall och blöt och fastnar i all snö m.m. Men någon gång i ens liv måste man väl ändå ändra sig? Jag gillar ju sol trots allt, trots att det är det enda med vintern förutom skoterkörning (trots att jag inte ens äger en skoter, men det kanske är just därför?). Det är konstigt hur en människa kan fungera.

Annars ska jag försöka hinna förbi min bror och hans familj en sväng, var allt för länge sedan jag träffade mina "brorsbarn". Annars är den här dagen rätt så ledig, vilket alla andra dagar är för mig också just nu eftersom jag blev arbetslös i onsdags. Men jag söker nya jobb och lovar att försöka att skaffa mig ett liv igen!

Men nu ska jag sluta ägna tid åt bloggen och göra något vettigt istället, typ som att sitta på facebook (hehe). Men ha det bra tills nästa gång vi hörs!

Temafesten i fredags

Ikväll (eller snarare igår) så var den första helgdagen på några veckor som jag var nykter, vilket var riktigt skönt och det kändes att jag behövde det eftersom jag vaknade imorse och var otroligt bakis, vilket är någonting som jag aldrig brukar vara så det var någonting väldigt.. Intressant, eller i alla fall väldigt jobbigt.

Fredagen var i alla fall riktigt bra, och de flesta som kom var utklädda, vilket var riktigt roligt eftersom många inte brukar vara så engagerade i sådant. Jag klädde ut mig till en rockabilly-brud, vilket jag passade så bra i att jag funderar på att köra på rockabilly på heltid! Självklart följde även kameran med under kvällen, även fast den glömdes bort framåt slutet så har mest bilder från början av festen, men tänkte ni kunde få någon liten bild i alla fall.

Så här såg alltså jag ut!

Lite fina människor!

Jag och Anna!

 


By the way..

Så älskar jag människor som hotar mig via kommentarer på bloggen! Jag blir så glad när jag läser! Lovar att du är en jättebra vän, men ta reda på fakta före bara är du gullig, och tack för att du tar dig tid till att läsa min blogg. Men om du vill prata om något någon gång får du gärna ta det någon annanstans, skulle bli riktigt glad då!

Och du, känn dig hedrad! Inte många som har fått personliga inlägg i min blogg! Puss på dig!

Snap.

"Att förlora någon kan jämföras med att bryta ett ben,
läkningen vid förlorandet tar bara längre tid".

Sunday, bloody sunday.

Idag är det söndag igen och det firar jag genom att vara lite smått bakis. Har dock haft en bra helg (ännu en) så det är det värt. I fredags var jag och lite folk här hemma hos mig i Svensbyn och drack drinkar i form av vin och fruktsoda. Egentligen är jag en sådan som faktiskt tycker om vitt vin men det vi drack var ett av de värre jag smakat så det blev vindrinkar!

Igår så var jag på förfest i Hortlax, sen blev det krogen. Riktigt trevligt. Dock så hade det gärna fått gå lite mindre pengar, men från och med nästa helg ska jag börja ta det lugnt igen och inte köra två dagars, det är ju inte min grej egentligen men alla de senaste gångerna jag har festat så har jag haft så grymt trevligt och träffat grymt många trevliga människor så jag tycker inte att det spelar någon roll egentligen. Bara man har roligt så.

Idag har jag köpt hem kex och brieost men jag är inte helt säker ännu på vad kvällen har att erbjuda, men ett som är säkert är att jag ska träffa Sara i alla fall vilket känns väldigt bra! Var ett litet tag sedan så har saknat min lilla vän.

Men nu blir det duschen. Hade tänkt att bjuda på lite bilder men är way to lat för att orka föra in från kameran och så där nu, så nu får nöja er med ett tråkigt textinlägg så lägger jag kanske upp lite bilder senare istället. Ha det bra tills dess!