VALBORGSMÄSSOAFTON!

Nu äré fest som gäller!

Alert

Idag har jag inte suttit still någonting under hela dagen. Jag har städat hela mitt rum (dammtorkat, dammsugit, bytt sängkläder osv.) och så har jag tvättat massor av tvätt och så har jag hunnit ut och cykla en bit också. Nu kom jag precis ut ur duschen och måste strax skynda mig och hänga upp mer tvätt innan A kommer och hämtar mig, det blir att sova hos honom inatt. Han ska skjutsa mig till ungdomsmottagningen kl 9.00 sen ska han hem och vänta på att hans pappa kommer och hämta honom och sen far dom till Jäckvik och jag blir ensam kvar. Jag har inte ens planerat vad jag ska göra än, sånt brukar alltid ordna sig. Gaaaah! Någon som vill hitta på någonting på valborg med mig? Jag ska ringa runt senare och höra vad folk gör. Nu ska jag dra mig vidare. Hej då!

Mys med te och Stieg Larsson

Aaaaah! Jag har inga fler lektioner på hela veckan, vi fick ledigt från spanskan vilket gjorde att vi är lediga hela torsdagen också! Jag kom dock precis på en sak, jag har en tid bokad på ungdomsmottagningen kl 9.00. Jag orkar inte fara in till stan bara för att fara dit, vara där i 20 min och tvingas vänta till 14.00 till nästa buss, så jag ska ringa och boka om tiden imorgon bitti, så det ska nog gå bra hoppas jag.

Nu ska jag göra mig en kopp te, lägga mig under täcket och läsa män som hatar kvinnor av Stieg Larsson. Ha det bra!


Uganda

Jag sitter på skolan och försöker lära mig om Uganda eftersom vi ska ha en klimatdebatt och har fått välja mellan några I-länder och några U-länder. Jag tror att det kommer att bli riktigt roligt när man väl kommer igår. På torsdag har jag bara en eller två lektioner. Spanska och svenska, men vi behöver inte gå på svenskan om vi inte vill så jag ska höra om jag får ledigt från spanskan. Isåfall får jag lov idag eftersom jag inte har några lektioner imorgon, lucky me ;) Nu ska jag återgå till Uganda. Skriver troligtvis mer sen.

Television.

Haha, läste ni också det här på startsidan på blogg.se med att år 1987 (eller nått sånt) så förutsåg dom att år 2000 skulle man handla sina kläder på en dataskärm? Det kanske inte riktigt var så här som man gör idag som dom menade men det är ju iallafall rätt så roligt tycker jag.

Nu har jag precis kommit ut ur en varm dusch och sitter och tar det lugnt här framför datorn ett tag. Jag har på tvn och vad är det på tv idag? Ja, det är hockey! Jippie!! Vad glad jag är! ...Not. Jag hatar att se hockey iallafall på tv, live är det ju självklart liite bättre men jag kommer aldrig bli ett stort hockeyfan. Så nu ska jag krypa ner i soffan och zappa mellan kanalerna. Vet någon om det är något bra på tv idag?




















Vilken tv föredrar ni?

Måndag

Måndags livet, ursch. Jag somnade kring tre halv fyra igår och det har gjort att jag har varit trött hela dagen, men jag tycker ändå att jag har klarat dagen bra jämfört med vad jag brukar göra. På onsdag är jag ledig och som jag är lycklig över det, och så har jag bara en eller två lektioner under torsdagen också. Och på fredag är vi ju också lediga. Slappa liv, här kommer jag!

Mitt i natten.

Det är mitt i natten. Jag har läst ut Obamas bok, vad ska jag göra nu? Ska försöka att få lite sömn.

Johnny Cash - Hurt

I hurt myself today
to see if i still feel.
I focus on the pain,
the only thing thats real.

The needle tears a hole;
the old familiar sting,
try to kill it all away,
but I remember everything.

(Chorus)
what have I become,
my sweetest friend?
Everyone i know,
goes away in the end,

and you could have it all:
my empire of dirt,
I will let you down,
I will make you hurt.

I wear this crown of thorns
upon my liars chair:
full of broken thoughts,
I cannot repair.

Beneath the stains of time,
the feelings dissapear.
You are someone else,
I am still right here.

What have I become,
my sweetest friend?
Everyone I know,
goes away in the end,

and you could have it all:
my empire of dirt.
I will let you down,
I will make you hurt.

If I could start again,
a million miles away,
I will keep myself,
I would find a way.

20.27

Idag har jag:
- Fikat hos Jennifer.
- Grillat.


Och det är typ så gott som allt, men medans vi fikade hos Jennifer så kom vi fram till att vi skulle fara och forsränna i vindeln i sommar, och alla blev genast taggade. Så det kanske vi far och gör i sommar, som jag längtar!

Nu ska jag gå till A och så ska vi se på tv resten av denna söndagskväll, och så ska jag försöka att få lite plugg gjort, men det kommer nog förhoppningsvis inte att ta så lång tid eftersom det inte är så mycket jag måste göra. Jag har inga engelska lektioner på hela den här veckan och det ska bli så skönt! Nu ska jag dra mig mot tvn.

Only for you ;)

Som sagt så var vi ju då och fikade hos Jennifer som fyller år på onsdag, det var väldigt trevligt.

Och för dom som inte vet så är Jennifer en av mina äldsta kompisar, så just därför ska jag bjuda på en bild på henne från 07 (tur att Jennnifer inte läser min blogg, hehe)


Jag tycker om dig hur du än ser ut ;)
Grattis lilla gumman!

Ska / Vill

Idag ska jag:
- Fara till Jennifer och fika.
- Sola

Idag vill jag:
- Fara till Jennifer och fika.
- Sola
- Träna.
- Hälsa på Sandra, Jesper och Lovis.
- Äta en sallad från ängeln.


 Det är bara två saker av vad jag vill som jag troligtvis kommer att göra. Men jag hoppsa att jag får någonting mer av vad jag vill gjort, bara A är villig att skjutsa mig? (a) nää, nu ska jag vänta på att A och Peter kommer så att vi kan fara till Jennifer, hej då så länge!

Bara jag som har sovit dåligt?

Jag vaknade 13.30 idag och har sovit med gårdagens alla kläder på mig (och ändå frysit). När jag vaknade var båda mina armar bortdomnade eftersom att jag hade sovit på dom. Jag har (som ni kanske redan förstått) sovit väldigt dåligt idag och ändå somnade jag bara vid 2.00 inatt för jag orkade inte följa och hämta Andrés föräldrar. Jag la mig ner i sängen en stund, och vips så sov jag.

Nu ska jag göra mig iordning, vi ska fira Jennifer idag som fyller år om några dagar. Grattis!

Snart faller jag ihop!

Jag vill sova! Men vi ska snart fara och hämta Andrés föräldrar så det är ingen idé att gå och lägga sig nu eftersom vi ska hämta dom närsomhelst, men jag hoppas verkligen dom ringer snart för jag håller på att däcka ihop. A sover redan och jag har fått i uppgift att väcka honom när dom ringer, men jag hoppas att det är snart för just nu är jag himla sugen på att gå och lägga mig under det varma sköna täcket i sängen.

Jag ska börja gå nu. A sover ju, och om jag väcker honom kommer han bokstavligen talat strypa mig långsamt och plågsamt så jag ska sluta knappra, för ett tag till vill jag faktiskt leva. Godnatt (snart)!

Årets första skavsår!

Idag har jag fått årets första skavsår, det gör ont men nu känns det på riktigt att det håller på att bli sommar! Och det känns bra.


Så hära allvarligt kanske det inte är men..

Långpromenader

Igår skrev jag inte ett inlägg på hela dagen men nu är jag här iallafall! Har ni saknat mig? Hehe.

Jag kom just in efter en riktig långpromenad. Jag har varit jätte duktig de två senaste dagarna. Igår gick vi ut och gick i 1 timme och 40 minuter och idag var jag ute och gick i 1 timme och 30 minuter, duktigt va?

Nä, nu orkar jag inte skriva så mycket mer, jag ska gå och läsa och vila benen eller någonting. Men ha det bra!


Man måste vara händig =)

Therese om Jag har rullat köttbullar!:
Öh? Vad har köttbullsrullning med händighet att göra? Kom tillbaks när du snickrat ihop ett staket eller nåt vet ja! ;)



Ja du syster, man måste ju kuna rulla köttbullarna på rätt sätt, annars finns det ju riskt att det blir köttfärsfbiffar och det är ju onödigt. Därför måste man vara händig när man rullar köttbullar ;)



Jag har rullat köttbullar!

Jag är en riktigt händig tjej just nu känner jag! Jag blev oerhört sugen på köttbullar och lyckades till slut övertala pappa, fast jag fick förståss hjälpa honom då, men det gick jätte bra och blev jätte gott! Nu ska jag snart gå och se simpsons och ta det lugnt. Jag har knappt hunnit sätta mig ner sen jag kom hem så nu blir det att ta det lite lugnare.


A klagar på att jag aldrig lägger upp bilder
så då kan jag vara lite ego och lägga upp
en bild på mig själv.


Good morning!

TIsdags morgon. Jag är absolut inte lika trött idag som igår. Kände dock att jag frös för mycket för att ha leggings och T-shirt så jag tog jeans leggings och en tröja och skarfen jag fick av Andrés mamma som hon har stickat till mig. Jag blev verkligen jätte nöjd, kan lägga upp bilder på den senare så att ni får se hur den ser ut. Den ser riktigt ut som en köpt. Måste lära mig sticka så att jag kan sticka en svart också ;) hehe. Nu måste jag springa till bussen. Ha en bra dag!

Ny design!

Tack än en gång för den underbara designen Therese! =) Vad tycker ni? Nu blir det sängen!

Snart ska jag hem

Snart ska jag hem till min underbara säng. Jag kommer dock sakna min nääästan lika underbara pojkvän (lägg märke till nästan). Men jag hoppas det går bra att sova utan honom inatt. Igår kväll så saknade jag att han höll om mig och det var nog en av anledningarna till att jag var vaken hela natten. A gjorde föresten just en blogg för att se om han kunde det hära med blogg design. Isåfall ska han få bli min personliga blogg designer. Nu ska jag dra.




Årets första jordgubbar!

Det verkar som om alla har fått sina bloggar omgjorda förutom jag. Jag kan nästan ingenting om sånt och sist gjorde min syster Therese om det och hon har även gjort om min andra systers blogg nu också, men jag gillar min design, den är enkel och fin. Det är bara det att bilderna är väldigt gamla och fula, jag har inte ens samma hårfärg eller sammafrisyr längre. Så snälla Therese, kan du ändra bilderna? Då kan du få bli min favoritsyster! Hehe.

Det har varit en jätte jobbig dag för mig idag. Jag fick riktigt kämpa med att ta mig upp ur sängen, och när jag väl tagit mig upp frös jag så mycket och tog på mig mjukisbyxor och en varm kofta istället för oversize t-shirten och kjolen jag la fram igår kväll. Men jag får väl ha på mig det imorgon istället om jag nu då inte fryser lika mycket då.

Just nu sitter jag hos A framför datorn och tvn medans han ligger och sover. Snart blir det jordgubbar och grädde för våran del! Hejdå!


Duktig.

Nu har jag varit duktig. Jag har dammsugat hela övervåningen och så har jag lagat en jacka som jag inte har använt så många gånger eftersom knapparna satt jätte löst på den och tre stycken lossnade. Men nu har jag fått det lagat samtidigt som jag såg på "Dumbo". Det var några år sedan man såg den.

Det har blåst ute hela dagen vilket har gjort att jag inte har gått utanför dörren och bara legat inne. Jag hoppas att det inte blåser lika mycket inatt för då kommer jag inte få mycket sömn. Det blåser så mycket så att taket knakar. Sist det blåste så mycket på natten drömde jag att någon gick omkring och hoppade på taket typ. Usch.

Söndag.

Söndag. Vad mer kan man säga. Söndag betyder att det är skola imorgon och det känns som om jag inte orkar med det än, fastän jag vet att jag måste. Nu ska jag gå och njuta av min sista dag av lovet genom att krypa under täcket, läsa och se på tv (inte samtidigt förståss).

Stan?

Klockan är 1.00 och jag vaknade för en timme sen. Jag måste försöka vända tillbaka dygnet de här sista dagarna av lovet. Och vad vi ska göra idag och ikväll har vi heller ingen aning om. Jag är jätte sugen på att gå på stan eftersom jag inte har gått  på stan någonting under lovet, men A  är bakis och kan inte köra än, så jag vet inte riktigt vad vi ska göra. Nu ska jag lägga mig i soffan och mysa. Hejdå!

Muskel lös?

Varför heter det muskulös när man har mycket muskler och inte när man har lite muskler? För muskulös låter ju som muskel lös och dom som inte har några muskler är ju muskel lösa, eller hur? Och motsatsen till lös borde ju vara fast, alltså borde de som har mycket muskler kallas muskufast och de som inte har några muskler för muskulös, nu stämmer det va?

A tyckte föresten att detta var onödigt att skriva om, men jag började fundera på det och då ska man ju skriva om det.


Muskufast? Muskulös?

Klumpig?

Klockan är 00.00 om några minuter och här sitter jag, som vanligt. Jag har suttit ute och lapat sol hela dagen med Andrés mamma och det har varit väldigt skönt. Något mer har jag faktiskt inte gjort.. Tror jag.

Just det ja.. Jag lovade A att skriva att hans bil faktiskt funkar nu (believe it or not), den har inte börjat ryka så där läskigt någon gång idag så än lever vi. Jag kan väl säga att han faktiskt har varit duktig och satt på sommardäcken idag också, då går den mycket tystare och skönare.. typ (inte för att jag märker så stor skillnad).

Alla har börjat reta mig för att vara klantig och klumpig. Jag har fått höra det typ hela min barndom, sen slutade folk kalla mig klumpig ett tag, tills jag blev tillsammans med A, då började han kalla mig klumpig, sen började mamma kalla mig klumpig och nu har även Andrés mamma börjat kalla mig klumpig. Oj oj..

Visst, jag har kanske gjort vissa klumpiga saker i mitt liv, som den gången då jag var hos Sara och lyckades trampa i en råttfälla, det var ett helt golv, men jag lyckades träffa råttfällan.. Men bara föra att jag har gjort några sådana saker i mitt liv betyder det väl inte att jag är klumpig? Eller?

¡Hola!

Kvällen har spenderats med en massa folk på en massa olika ställen men nu är vi hemma för att Andrés bil började "ryka". Både igår och idag har den fått något ryck då den har börjat ryka riktigt ordentligt. Igår var det ett så kraftigt rökmoln att dom som körde bakom inte såg någonting och trodde att dom skulle köra i diket. Idag var rök molnet dock lite mindre, A försvann någonstans men jag antar att han gick ut till bilen för att lista ut vad det var för fel. När han kommer upp ska vi då se film har jag precis bestämt, om han kommer upp någon gång det vill säga. Nörd.

Idag har jag varit trött hela dagen. Varför vet jag inte, men det beror väl på att jag har sovit för mycket. Nu när jag tänker efter så tror jag att jag skulle bli väldigt uttråkad på dagarna utan skola, för jag hatar att sitta och göra ingenting.

Nu kom A upp och sa att han hade fixat bilen (tror han) så vi får väl se om den exploderar när vi tar oss en runda imorgon. Nu blir det film och macka. Hej då kära läsare!


Sunny day!

A är i duschen och jag väntar på att han ska duscha klart så att vi kan fara till mormor och äta middag. Jag vet inte riktigt vad vi skulle äta men lamm kött vet jag att det blir. Planerna att vara med Sara och Jonas igår ställdes in och istället unnade vi oss en lugn hemma kväll.

Idag har solen skinit hela dagen och vi har hunnit vara med lite folk och sett när skotrar kör på vatten. Det har varit jätte trevligt att få träffa lite gamla vänner igen. Jag har även hunnit bli lite små brun och har fått tillbaka mina fräknar, nu väntar jag bara på att sommaren ska komma. Gud så skönt! Nu ska vi dra oss vidare. Hejdå!

Glad påsk! (I efterskott)

Än en gång har min uppdatering inte varit den bästa, men nu skriver jag iallafall. Påsken har varit bra och full av godis. I lördags blev det premiär grillning i långträst och det var såååååå gott. Jag överdriver inte. Jag har däremot tagit det lugnt hela påsken och det har kanske varit lite tråkigt tycker ni, men det har faktiskt varit rikigt skönt. A ligger och tar en powernap nu medans jag sitter framför datorn, läser bloggar och funderar på vad vi ska göra ikväll. Har ni några idéer? Söndags kvällar borde nog inte finnas. Jag menar, stan är inte öppet.. Ingenting är öppet! Nä, nu ska jag gå innan A blir irriterad på mitt tangent "knapprande". Hejdå!

Ny opererade Ozzy

Nu har jag precis rivit ner hela Thereses och jugges hus! förlåt för det.

Nä jag skojjade bara. Vi är hundvakter åt nyopererade Ozzy för dom skulle bort och tyckte att det var bästom ha är i hans "hem miljö" så då får jag och A bo här tills imorgon. Jag har köpt hem fläskfilé som jag ska börja med om ett tag och resten av kvällen ska vi väl bara ta det lugnt. Det är svårt att skriva för Ozzy ligger i mitt knä så jag ska gå nu. Hej då!

Johnny Cash - Hurt


Johnny Cash - Hurt

Grymt bra låt.

Här har ni då min nya frisyr.

Jag lovade att lägga ut bilder på min nya frisyr för en vecka sen, jag vet att jag är seg, men bloggandet har ju trots allt också varit segt. Men här har ni:



Här har ni då en lockig variant, det var den enda bra jag hade
och jag vet att man inte ser "frisyren" så bra men jag lägger
upp någon där jag har platt hår någon annan dag.


Det här med rubriker..

Hejsan mina kära läsare. Jag har varit en urusel uppdaterare på senaste tiden och ber djupt om ursäkt för det. Jag lovar att jag ska gottgöra er så fort som möjligt.

Nä, nu till lite seriösare snack. Vill ni ha en liten uppdatering på vad jag har gjort? Jag orkar tyvärr inte göra någon lista så jag förklarar eftersom istället: I lördags var det "släktträff" hemma hos oss och jag fick träffa min saknade syster Jennie. Det var trevligt. I måndags köpte A en ny bil i Vilhelmina, det är en volvo som är jätte fräsch.  Och något mer "jätte intressant" har faktiskt inte hänt. Det blir då att jobba i helgen och tjäna in lite money. Nu ska jag plugga, jag sitter på skolan eftersom jag har slutat och bussen går inte förens om 1,5 timme. Så då gör jag bort plugget. Hejdå!

Killar är verkligen tröga!

André heter: André - Jag älskar Linda Hurtig       Då är man 850 ägare ;D

LindaHurtig.blogg.se säger:
 Då är man André 900514 ägare ;D
André säger:
 HAHA
 så söt!
LindaHurtig.blogg.se säger:
 kom då, om jag nu är så söt så får du se mig live 
André säger:
 haha men vi ska snart äta ;d
LindaHurtig.blogg.se säger:
 bortförklara dig inte!
 soppan är min!
André säger:
 vadå soppan är min? :;O
LindaHurtig.blogg.se säger:
 Sandra får inte röra den
 nu ska jag gå, hejdå!
André säger:
 vi ska äta pankaka
LindaHurtig.blogg.se säger:
 I vilken del av konversationen förstod du inte att jag ska gå? 

Sweet friday!

Hellu, vad gör ni en fredagskväll som denna? Själv sitter jag och ser simpsons och gör sågott som ingenting. Jag har varit så trött idag så det är jätte skönt att bara få ta det lugnt. Det blir nog inga bilder på min nya frisyr idag. Ni får dom nog imorgon istället.

Sovmorgon

Idag har jag sovmorgon till 10.30 så då bestämde jag mig för att sova över hos A i öjebyn så att jag kan ta mig in senare än 8.20. Så snart ska jag börja gå till bussen men tänkte att jag skulle snabbskriva ett inlägg först. Igår klippte jag mig föresten. Det blev mycket kortare, men det var jätte mycket hår som var nött så det var väl nödvändigt. Jag blev nöjd och mitt hår är allt ifrån nött nu, jag kanske lägger upp bilder senare idag om jag har ork/tid. Nu ska jag fortsätta göra mig klar, sen är det skolan som gäller. Ha det bra!

Jag vill bort från slasket och från mörkret.

Jag är jätte less på piteå just nu. Det känns som om jag kommer att flytta söderut så fort jag har tjänat en del pengar och blivit myndig. Jag ser ingen framtid hära, det gör jag inte. Det kanske bara är en period jag har just nu, men när jag ser bilder från Göteborg och från Stockholm så  blir jag allt annat än lycklig, jag blir jätte avundsjuk. Helst när jag tittar ut på gatorna och ser att det fortfarande ligger el halv meter snö utanför. Vad är det för vits att gå omkring och frysa jämt och ständigt? Nästan varje dag när jag kommer hem är det första jag gör att vira in mig i täcket och antingen lägga mig framför tvn eller sätta mig vid datorn. Jag älskar att gå ut och gå, men inte i den här miljön, inte i slask som läker igenom skorna så man blir förskyld och inte på grusvägar med det enda man ser är skog, och jag orkar ju inte fara in till stan varje gång jag ska gå ut och gå, det förstår ni ju? Man kan ju tänka att jag bara kan flytta in till stan här i Piteå men vad ska jag göra där? Gå omkring i samma stad som jag har sett tusen gånger? Snälla någon, ta mig härifrån! Jag har funderat på Luleå också, men jag vill liksom ha mer, jag ser ingen framtid i norrbotten, jag gör inte det.

Att varje dag och varje år vara tvungen att frysa och klä sig i varma koftor medans alla andra kan gå i linnen, T-shirts och ballerinas gör en verkligen deprimerad. Om jag någon gång bestämmer mig för att vara lite finare på skolan och tar på mig tex en t-shirt och en kjol så slutar det ändå med att jag tar på mig jackan för att jag håller på att frysa ihjäl, och i söndags när jag var på body pumpen, såg att jag var blekast av alla där (jag brukar vanligtvis vara ganska brun) så blev jag ännu mer deprimerad, nä tills vidare är det bara att lägga sig i cancergrillen, klä sig varmt och vänta till sommaren.

Ännu en dag som spenderas av plugg.

Hejsan. Min uppdatering har varit den sämsta men jag har knappt fått någon sömn under de senaste dagarna och jag har haft fullt upp. Den här dagen kommer spenderas åt plugg. Idag hade jag ett prov i historia och det gick faktiskt ganska bra. I måndags fyllde föresten min farfar år, så då var vi självklart dit och firade honom, och vi lyckades även ta några söta bilder på Lovis, här har du Sandra





Jag lägger upp dom andra bilderna på pixbox så kika in där.

Imorse skaffade jag föresten spotify, och det verkar fungera jätte bra än så länge och jag är jätte nöjd. Nu ska jag dra mig vidare och fortsätta med pluggandet. Hej då kära läsare!