Valborg

Idag är det Valborg och jag har nyss sprättat första smirnoffen. Har dessutom köpt en ny klänning idag som jag inviger ikväll, så här ser den ut!


Grattis Jennifer!

Idag har varit en otroligt mysig dag. Det började med att jag då hade Nationellt prov och det gick ändå rätt så hyfsat tycker jag. Sen så hade jag redovisning och där gick det väl sådär, började med mitt vanliga stammande som jag jämt av någon anledning börjar med just när jag redovisar. Tecken på osäkerhet med andra ord, men jag blir så otroligt nervös. Efter skolan så tjorvade jag och Anton på och åkte först buss hem till honom, men när vi var framme insåg vi att vi inte kunde ta oss in så det var bara att cykla in till stan igen och hämta nyckeln på hans mammas jobb och sen tillbaka igen för att sedan fara in till stan igen. Hur som helst; När vi väl var i stan så gick vi omkring några stycken och handlade Jennifers present (hon fyller år idag, eller eftersom klockan är strax efter 3.00 så igår) fast den presenten ska hon då få imorgon (idag då med andra ord) istället eftersom Sara vill vara med och ge den och hon kunde inte komma ikväll. När vi kom hem städade vi lite och sedan så kom Tobbe och hämtade upp oss och skjutsade oss till Jennifer där första ölen sprättades (ja, tro det eller ej, men jag drack öl) och det var jätte mysigt och allting. Kvällen avslutades med ett Jacuzzibad som vanligt och sen tog jag och Anton oss en promenad hem till mig och nu sitter jag här.

Imorgon (idag) så blir det mest troligt att svänga in till stan en sväng för att sedan återvända till Svensbyn där det vankas grillning och fest. Jag ser otroligt mycket fram emot det och hoppas att kvällen blir lika lyckad som den blev idag. Men nu ska jag och Anton lägga oss och mysa i sängen, men vi hörs tills vidare. Ha det bra och om vi inte hörs, ha en bra Valborg!

Slapp dag?

Igår kväll sov jag då över hos Anton som jag nämnde tidigare, men han hade nationella idag, så fick ändå fara till skolan tidigare än nödvändigt så nu sitter jag i biblioteket och väntar på att Marina ska komma. Vi somnade ändå ganska tidigt igår men ändå är jag rätt så trött men det kan faktistkt bero på att jag vaknade minst 1000 gånger inatt också. Idag kommer bli en otroligt skön och slapp dag eftersom vi bara ska gå omkring och lyssna på treornas projektarbeten största delen av dagen.

Efter skolan vet jag inte riktigt vad som händer, tror det blir att fara hem till Anton och käka grillat där, inte helt fel! Fast sen vet jag faktiskt inte vad kvällen har att bjuda på. Men jaja, nu ska jag slita mig härifrån och vänta på Marina istället. Men om jag hinner så lägger jag upp nå bilder ikväll från när Sara fyllde år (vilket var rätt så länge sen ändå, men har inte orkat föra över) men tills dess så ses vi. Ha en bra dag!


Landing in London

Hola! För tillfället har jag tagit över Antons dator medans han gick och duschade så passar på att skriva lite medans jag har tid. Ska dessutom sova över här inatt så det kommer bli otroligt mysigt, tror att jag börjar bli riktigt beroende av att sova med honom för det är otroligt jobbigt att sova själv nu. Jaja, nog snackat om det, idag har det inte hänt så mycket, vaknade alldeles för sent imorse, och hade missat båda bussarna så fick cykla en bit för att kunna ta nästa buss men det gick ändå bra, hann precis. Så mycket mer har det faktiskt inte hänt idag, har mest bara tagit det lugnt och så, men det har varit otroligt skönt ändå. Det känns även otroligt skönt att den här veckan kommer bli kort eftersom vi är lediga på fredag.

Jaja, nu har jag inte så mycket mer att säga för tillfället, men jag lovar att bättra på uppdateringen. Bjuder även på en grym låt med 3 doors down som dock är gammal, men grymt bra.

3 doors down - Landing in London


Fredag!

Idag är en jobbig dag. Jag är trött och lite smått irriterad men när jag är på sånt humör brukar det även gå över väldigt fort. Idag fick vi sovmorgon tack vare att det typ var mögel i klassrummet eller nåtongting sådant så då sov Anton över hos mig och det var oerhört mysigt. Igår gick vi även på stan ett tag, och där träffade vi massa olika människor som vi varierade att gå med. Jag köpte ett par nya leggings och ett par nya solglasögon och så envisades världens bästa Anton att köpa en plunta till mig, haha. Jag kan till och med skriva ner att den var ljusrosa och det stod ladies night på den, så nu kan jag smygsupa på riktigt! Haha, nej skojjade bara, men tack än en gång darl!

För några dagar sen, i tisdags tror jag det blir köpte jag även ett par vita converse, det behövdes kan jag säga och nu bor jag i dom fast dom har redan hunnit bli lite smutsiga, men grejjen med vita skor är ju att man ska smutsa ner dom, eller hur? hehe. Ikväll vet jag inte riktigt vad som händer, vi ska nog hem till Anton och ta det lugnt och så blir det kanske fest hos Martin fast ska på fest imorgon också så känner tyvärr inte någon tagg, fast det blir nog nyktert i vilket fall som helst. Jaja, nu har ni fått er en uppdatering som inte händer så ofta nu för tiden, men ni får vara nöjda med det! Ha det bra!



Den enda

Om du går nu, kommer jag aldrig mer att se solen.
Om du går nu, kommer jag lämna denna jorden.
Du är inte bara en person för mig, du är allt.
När jag är ensam utan dig, då blir allting helt plötsligt kallt.
När jag ligger i din famn vill jag stanna där föralltid.
Jag vill ligga där i all oändlig framtid.
Du är den som får mig att le.
Du är den som får mig att öppna ögonen och se.
Jag älskar dig, det kan du ta förgivet.
Du är den som får mig att älska livet.

Linda Hurtig.


Deprimerande

Jävla bloggverktyg. Hade precis skrivit ett långt inlägg där jag beklagade mig över att jag inte fick fara till Spanien, och så försvinner det. Jag orkar inte ens kommentera det, någon där uppe är verkligen inte på min sida.

Tänk att jag egentligen skulle ha stått på Kallax nu och väntat på flygplanet till Spanien, tänk att jag nu egentligen skulle stå där och vara nervös övera att jag skulle flyga för första gången. Nej, istället sitter jag här på en torr skola och deppar, usch vad deprimerande.


Här skulle jag ha varit ikväll egentligen..


Blä.

Först skrev jag in flera svordomar i rubriken, men sen valde jag blä istället för att det blev alldeles för brutalt. Anledningen är det här. 

Alltså, om inte flygtrafiken börjar fungera igen, blir det inge Spanien på måndag. Jag ogillar mitt liv just nu.


4 dagar kvar..

Idag har jag haft så otroligt ont i magen hela dagen men jag har kämpat och varit kvar tills jag slutade. Det är som om det är magknip eller någonting men jag brukar inte ha så här ont så det är lite konstigt. Nu sitter jag iallafall på pappas jobb och väntar på att få fara hem och få i mig lite mat, tänker att det kanske kan bli bättre då förhoppningsvis. Eftersom det var ett tag sedan jag skrev så kan jag meddela att lördagen blev oerhört trevlig och bilder kommer antingen ikväll eller någon annan dag. Måste dessutom rensa kameran på bilder eftersom jag far till Spanien om fyra dagar! Jag kan inte beskriva känslan! Jag har ångest (eftersom att jag aldrig har flygit eller varit utomlands) och längtar samtidigt så otroligt mycket. Men jag tror att det kommer gå bra och bli en vecka att minnas faktiskt, hoppas bara att det kommer vara bra väder.

Jaja, nu är pappa strax klar tror jag så ska väl slita mig härifrån och bege mig hemåt, men som sagt så kommer bilderna antingen ikväll eller någon annan dag. Vi ses när vi ses!

Jobbardag.

Idag vankas det jobb för min del. Så förvänta er inte att hitta mig vid datorn något före 15.30. Vi ses när vi ses!

Larssonsberget

Igår for jag och lite folk spontant upp på Larssonsberget och grillade allt möjligt. Det var rätt så mysigt faktiskt fast hemfärden kan jag däremot erkänna att den inte var lika mysig. Jag och Anton satt på typ en kälke bakom skotern och jag hade en lådkant som hela vägen dunkade in i min rygg så idag är jag svullen, blå och kan knappt böja mig ner, men det var värt det! Efter det for jag, Jennifer och Anton till Jennifer och badade jacuzzi och försökte få upp värmen och det var rätt så skönt det också faktiskt.

Idag har vi inte gjort många ryck. Vi hade tänkt att bila ner till Alko i Finland men det blev så sent så vi ställde in det och stannade hemma istället, eller vi for faktiskt förbi vallsberget en sväng och hälsade typ på Jennifers föräldrar, fast vi var typ där i en kvart max så det är inte så mycket att prata om.

Förresten så måste jag ju nämna att Mats klarade körkortet idag! Grattis killen!

Lite bilder från i lördags

När jag ändå är igång så kan jag passa på att lägga upp lite bilder från i lördags också. Here it comes:

 

Och ni vet ju vars dom andra bilderna kommer att hamna så småningom, på facebook!


Flickan från ovan (The lovely bones)

FLICKAN FRÅN OVAN är baserad på den bästsäljande romanen med samma namn, skriven av Alice Sebold, och är regisserad av Oscarbelönade Peter Jackson efter ett manus av Jackson, Fran Walsh och Philippa Boyens.

Filmen handlar om en ung flicka som mördats och vakar över sin familj, och mördare, från himlen.

Hon måste väga sitt behov av hämnd mot familjens behov av att läka sina emotionella sår.

Filmen var otroligt speciell och jag tycker ändå att den också var rätt så oförutsägbar och det är ju det som är bra med filmer. Det kanske dock var lite ovärt att se den på bio utan man kan nästan lika gärna hyra den och se den hemma, men jag rekommenderar den ändå.


Duktig tjej!

Ligger vaken om natten som vanligt. Men har faktiskt fått lite saker gjort denna natt ändå. Jag har bytt sängkläder, stoppat in lite kläder i garderoben (som i vanliga fall ligger utspritt över soffan) och lite annat smått. Hade gärna städat mer just nu faktiskt när jag ändå har kommit igång, men då finns det risk att jag väcker mina kära föräldrar som ligger och sover och den risken vill jag inte ta en gång till så det blev att bosätta sig här framför datorn istället, men det är ju lika bra. Gick på stan idag förresten med lite folk, köpte en ny näsplopp, men ingenting mer eftersom det här med pengar inte är min grej för tillfället. Pappa fyllde även 52 år idag, så vi har firat honom och haft lite folk här hemma också, hann dock inte köpa någon present till honom så ska in till stan och göra det imorgon istället. Men hur som helst så kom Anna och Jennifer hit kring 22.00 och var här ett tag, sen for vi över till Jocke där dom hade killkväll och det sprang runt en hel del lättklädda killar.. så nu har jag fått men för livet, hehe.

for hem därifrån kring 00.00 då jag var lite busig och ringde och väckte Anton, fast hade ju sagt att jag skulle göra det, och man måste ju hålla vad man lovar, eller hur? Nej men dagen har hur som helst varit väldigt trevlig idag förutom att jag har hållit på att hosta ihjäl mig ett x-antal gånger och fått i mig x-antal ton socker (eftersom pappa fyllde år och allt), så nu känner jag mig tjock och kunde inte ens gå ut och gå eftersom jag inte vill riskera att bli ännu mer förkyld. Förresten så var vi och såg "Flickan från ovan" igår, men eftersom det här blev ett så långt inlägg och ingen kommer orka läsa det så uppdaterar jag strax igen ett helt eget inlägg om filmen. Ses om ett tag!

Haha

Jag citerar Jennie:- Det är modernt nu med äldre kvinnor och yngre män ;)

Haha, älskade syster! Om du bara kunde komma hem någon gång då!

Alltid lika vacker ;)





Bilder från i fredags

Hejsan! Jag vet att uppdateringen har varit kass ännu en gång, men jag har haft rätt så fullt upp med att vara med Anton, vara på fest och så. Men nu är jag här iallafall! Lördagen blev faktiskt riktigt trevlig och vi var lite folk som bara tog det lugnt och mysdrack lite. Och sen så har det inte hänt så mycket mer faktiskt. Idag ska jag vara med Jennifer och kanske någon mer så om ett tag ska jag börja gå upp dit.

Jag är tyvärr inte på ett allt för stort skrivhumör just nu, men kanske skriver mer senare om jag orkar, ska iallafall bjuda på lite bilder från i fredags.

Snygg kille!

Älska bilden!

Jennygumman och jag!

Jag, Anton och Linnea, gillar minen jag har!


Trevligt!

Gårdagen var väldigt rolig. Det började med att vi satt hos MB och drack lite cider, spelade spel och hade det lite mysigt, men dom bestämde sig för att fara ut senare på kvällen och kände att jag inte ens orkade prova att ta mig in så istället for jag och Linnea på fest hos Öhman där det var lite folk. Kvällen slutade på statoil med korv och mys och sen for vi hem till Anton och sov.

Nu ligger vi i sängen och myser men Anton sitter för tillfället mest och klagar på allt jag skriver, så han är inte så mysig faktiskt.. Ikväll blir det fest igen mest troligt så det blir nog kul. Bilder kommer förresten upp någon gång, men nu ska jag fortsätta "mysa" med Anton, hehe. Ha det bra! Sakna mig inte allt för mycket!