Silver shampo

Jag har precis tvättat mitt hår med silver shampo men jag tror inte att det blev så stor skillnad. Det är fortfarande blött så det kanske är lite tidigt att säga än men jag får väl titta hur det ser ut om ett tag.

Jag har just nött ett till avsnitt av gossip girl och det är ju så bra. Men nu ska jag sova tror jag, eller iallafall läsa litegrann.

Det kändes som om det här var ett väldigt onödigt inlägg, ville mest bara påpeka att jag har silver shampo i håret så att Therese ska sluta tjata om att jag måste verkligen få bort det gula i mitt hår. Silver shamponeringen är avklarad. Jag måste nog köpa en ny blond hårfärg ändå, men det ska nog ordna sig.

Jag tror att jag har glömt att berätta en väldigt bra nyhet: Igår fick jag reda på att jag kanske ska få jobba hela sommaren med att sälja korv och det kommer att bli jätte bra. Isåfall blir det att jobba 6 dagar i veckan. Jag kommer nog njuta att komma tillbaka till skolan sen, hehe. NU ska jag sova.

Min helg

Hej people! Uppdateringen har varit sådär hela helgen så därför ska jag ge er en snabb uppdatering:

Fredag:
Tog det bara lugnt med A och låg hemma och såg på tv hela dagen. Senare på kvällen tog vi dock oss i kragen och begav oss till Jennifer och var på en lugn kväll utan att någon drack dära.

Lördag:
Jag började dagen med att jobba. Det blev dock en ganska kort dag eftersom brödet tog slut men sålde ändå hyfsat mycket. När vi kom hem till mig så låg jag och solade med mamma och efter ett tag for A på cruising i Luleå. Då kom Jennifer över och så hade vi en film kväll där vi såg Robinsons (tycker ni föresten att Elenour var rätt vinnare), och båda national treasure filmerna. Sen kom A och dom hem kring 2.00 och då blev det sängen direkt.

Söndag:
Sov till 12.30 vilket jag inte lyckats göra på väldigt länge och när vi vaknat och firat mamma på morsdag for vi till A där jag låg och solade och lyckades få mig en bikinirand, den är svag men den syns om man tittar noga. Sen for vi till Curt och Gertrud och åt lite tårta och sen har vi inte gjort så mycket mer.

Föresten så är A en mördare. Han körde på en liten oskyldig fågelunge igår medans mamman såg på. Han är en ond människa.

Luleå town

Idag efter skolan begär jag och A oss till Luleå där det blir shopping. Klockan 19.00 ska vi hämta hans mamma på flygplatsen så då passar vi på att fara lite tidigare så att vi kan shoppa loss, har nämligen fått in mitt studiebidrag idag. Och så ska jag jobba imorgon så kommer få in ännu mer pengar! Jag känner mig rik just nu, det är någonting som är säkert. Nu har jag i alla fall samhälls fast det går inte så bra, kände mig inte så sugen. Men nu ska jag fortsätta "jobba" iallafall. Föresten, jag är pojkvänsfri på fredag så är det någon som är sugen på att hitta på någonting, troligtvis blir det att vara med Sara om hon vill, men någon?  

Plugg, städa, städa, plugg

Jag for hem från skolan idag för att jag mådde jätte dåligt igen. Nu när jag har fått sova i typ 4 timmar så mår jag lite bättre. A kom till mig och han ligger nu själv och sover, jag ska plugga och städa hela dagen så kommer troligtvis inte att uppdatera något mer, vi ses när vi ses!

Come to me honey!

Nu har jag avklarat 1/3 av hemprovet i historia och det känns skönt att slippa göra allt dagen innan. De sista 12 skoldagarna ska jag verkligen göra ett riktigt ryck och bara plugga, plugga, plugga! Go me!

A kom precis till mig men han bestämde sig för att jag inte var nå rolig och gick ut till sin bil istället, men vad ska man göra? Jag får nöja mig med halva honom så får han ägna sin andra halva åt bilen. Hehe. Nu ska jag gå och leta upp han eftersom det är min tur att ha honom nu!


så charmig är den väl inte?

Jag for till skolan trots allt

Imorse fick jag slita mig upp från sängen och i nästan slowmotion så fixade jag till mig, jag hann inte sminka mig så  det fick jag göra i bilen på väg till skolan (åkte med mami). Nu har jag historia och håller på med palestina konflikten och det är faktiskt intressantare än vad jag trodde att det skulle vara från början. Men just nu har jag faktiskt inte intresse för någonting annat än att sova. Jag somnade kring 02.30 igår och det har ju som ni troligtvis märkt satt sina spår idag. En bra sak är att jag inte har fått någon kraftigare hostattack ÄN, men risken finns kvar att jag ska få det närsomhelst eftersom jag fortfarande bara är på första lektionen. Jag känner att jag verkligen vill vara på skolan idag eftersom jag inte vill missa någonting så här vid slutspurten. Det är 12 skoldagar kvar, sen är det  ett väldigt efterlängtad sommarlov som gäller.

Jag känner mig inte heller så sugen att gå på idrotten idag eftersom då kommer jag väl vara tvungen att åka in i akuten av hjärtattack eller någonting tack vare min helt "underbara" förkylning (hoppas ni känner ironin), så jag ska prata med Kajsa och fråga om jag antingen får fara hem eller om jag bara ska gå ut eller någonting. Nu ska jag återgå till skolarbetet, hoppas att ni mår bättre än jag gör kära läsare!

Dumma envisa förkylning

Vad är blont med röd tröja och sitter uppe klockan 1.00 på natten för att hon inte kan sova? JAG. Så grymt typiskt mig. Hostan har kommit tillbaka och jag kämpar nästan ihjäl mig för att inte hosta för då skär "rakbladen" i min hals mig ännu mer. Gud så smärtsamt, och jag vill verkligen upp till skolan imorgon för jag vill inte missa någonting mera. Vad hände med mig som aldrig brukar bli så kraftigt sjuk? Usch, som jag inte är glad!

Ja, vad ska man göra åt saken när man knappt kan svälja ens för att man har så ont i halsen? Jag blir så sur på mig själv, jag vill kunna fara och träna igen och slippa sitta ner hela dagarna och vänta på en ny hostattack, har ni några tips till mig så att jag kan bli frisk snabbare? Jag är snart villig att göra vad som helst, det hära med att vara sjuk är verkligen inte min grej. Och jag hatar att kröjma också men jag mår så himla dåligt. Nu ska jag återvända till sängen och iallafall försöka sova.


Jag lider.

Här kommer ett "efterlängtad" inlägg till er mina kära läsare. Jag har varit väldigt sjuk de senaste dagarna och är fortfarande jätte sjuk och vet inte än säkert om jag tar mig upp till skolan imorgon. Idag har jag lyckats hosta så mycket så att jag spytt fast nu är det bättre med host fronten, däremot så känns det som om jag har ett rakblad i halsen och det är inte heller så mysigt. Och jag har varit väldigt dum mot min kropp de senaste dagarna också, jag har tvingat mig själv att vara ute trots den här envisa förskylningen. Någonting som inte gör saken bättre att jag misstänker att jag håller på att få ögoninflammation också och de känns verkligen allt annat än bra. Det kan ju sjäälvklart ha någonting med förkylningen att göra så jag får se om det ger efter.

Igår var jag på fest. Kvällen började hos Fredde och slutade i sjulnäs. Det blev dock lite problem att ta oss hem så jag fick ringa Sandra så var hon gullig nog att skjutsa hem oss. Det spöregnade dessutom igår så mina väldigt ruttna och håliga skor blev genom blöta vilket nog inte var så bra mot min förkylning heller. Men det är ju ibland sånt man får leva med, men mina vänner, jag kommer nog inte grilla med er något mer den kommande veckan för just nu vill jag bara fokusera på att bli kvitt den här förkylningen.

Nu är jag iallafall hos A och gör inte så mycket. Jag har suttit framför tvn hela dagen och sett på serier och jag tror även att min kväll kommer att fortsättas spendera åt serier. En sak till innan jag går, jag lovar att jag ska vara bättre på att uppdatera i veckan!

Hej jag är sjuk?

Jag mår inte bra just nu och jag vet att min uppdatering har varit jätte dålig men jag orkar bara inte skriva något långt inlägg just nu, jag kan iallafall säga att jag blev blond igen igår. Jag lägger upp bilder någon annan dag, nu ska jag gå och vila.

Vad ska jag göra ikväll?

Hejsan, jag sitter på skolan och har det helt okej. Jag försov mig i morse så jag får ta talet någon annan dag. Nu har jag snart samhälls och jag är jätte arg på samhälls frågorna, självklart är det en fråga som jag inte kan svara på och när jag äntligen får tag i mitt block så har jag pappret med mig med frågorna så jag får skicka in det ikväll istället. Gah. Nu börjar jag iallafall om ett tag och det är den sista lektionen.

Ikväll vet jag inte vad jag ska göra. Sandra ska ha någon fest hos oss men jag vet inte om jag ska vara hemma ändå, vågar inte lämna mitt rum obevakat. Plus att jag känner på mig att det kommer komma typ 100 stycken dit. Nu ska jag dra mig vidare iallafall.


Grattis älskling!

Idag fyller ju då A år och nu sitter jag hos honom och väntar på att han ska komma hem. Jag har varit snäll och städat hans rum bara för att han fyller år så nu får han lov att bli glad. Jag har ju gett honom hans presenter redan (en "ölpump" och en premunation på bilsport) men han ska få en till sak lite senare, nu blir ni nyfikna va? Hehe, men det är tyvärr en hemlighet så det får ni veta senare.

Dagen kommer då som ni kanske redan förstått, bestå av tårtätande och träffa Andrés släkt, så det kommer bli en rätt så trevlig dag,

Torsdag: André fyller år.
Fredag: Jespers Sandra fyller år.
Söndag: Sandra (min syster) fyller år.

Alla på en gång? Hehe.

Good girl!

Idag känner jag att jag har varit jätte duktig! Jag slutade då skolan 11.20 som vanligt på onsdagar. Då for jag direkt till Step in och tränade i gymmet dära i ca en timme. Sen när jag kom hem så åt jag lunch (jag for direkt och tränade och hann inte äta lunch på skolan) och då gjorde jag nudlar och wook grönsaker istället för billys/gorbys som det brukar bli, och så har jag dessutom fått en massa plugg gjort! Synd bara att jag inte hade ork att gå ner med min tvätt hög, men det får vi ta någon annan gång. Imorgon fyller föresten A år så då ska jag till honom och vara onyttig men jag ska försöka att hinna med ett träningspass efter skolan också. Vi får väl se hur det blir. Nu sitter jag och läser tidning och dricker te. Perfekt slut på en onsdags kväll! Hejdå!


Jag bjuder på en bild på A också

Igår blev jag lycklig!

Än en gång har jag hunnit med att sätta mig i biblioteket i väntan på att NKn ska börja. Jag glömde föresten berätta en väldigt bra nyhet igår när jag skrev, Sara ringde mig igår kring lunchen någon gång och sa att hon hade hittat mina läxor, SOM jag blev glad! Nu ska jag dra mig vidare, jag börjar om 5 minuter så att det är väl bara att dra sig vidare, ha det bra!

Jag har varit duktig!

Nu har jag varit lite kass med uppdateringen hära igen, men jag har ju som sagt rätt så fullt upp. Jag kom just hem från en promenad/joggingtur, det blev dock mer promenad än jogging då med min kondition, men mitt mål är att om några månader ska jag kunna jogga en rätt så ordentlig bit.

Nu kom jag precis ut från duschen och jag ska precis gå och lägga mig i sängen och läsa lite ur tidningen Glamour, vad tycker ni föresten om att magtröjor är inne igen? Hehe, när jag var typ 5 år hade jag en magtröja med Spice girls på, men jag kommer nog aldrig att använda en magtröja igen tror jag.


Hittade ingen med bättre kvalité

Fullbokat men lugnt

Gårdagen var väldigt rolig, hade dock inte med mig kameran så det blev inga bilder, tyvärr. Idag är jag lite bakis och jag har hållit på att frysa ihjäl hela dagen, men nu när jag har fått mig en varm dusch känns det faktiskt bättre.

Ikväll kommer då Andrés föräldrar på middag hit och det blir grekisk pytt i panna. Grymt gott! Sen ska vi hinna med att fara på bio med Jocke, Jennifer och Mats så den här kvällen blir fullbokad men ändå lugn, och det behöver jag! Nu orkar jag inte skriva nå mer, jag ska klä på mig och bädda min säng och göra mig klar osv. Vi ses.

Dåligt väder.

Efter skolan blir det fest med Jenny med mera. Jag känner mig inte sp jätte taggad just nu, men jag blir väl piggare sen och då kommer jag troligtvis bli mer taggad. Vi får se vad kvällen har att bjuda på. Nu är jag fortfarande på skolan då och har lunch, jag har redan ätit för länge sen så jag satte mig en stund i biblioteket. Jag är för trött för att umgås med folk just nu.

Imorse blev jag väldigt besviken. Det såg ut att ha regnat hela natten och var mulet och kallt men jag tänkte att det går säkert över, så jag tog mina nya skor i en påse och tog på mig mina puma skor (utan sockar för att jag skulle ju byta skor sen) och när jag kommer fram håller jag på att frysa ihjäl (jag körde moppe) så jag kan inte ha på mig mina skor för att dom är så kalla, så jag har gått omkring med mina puma skor hela dagen, utan sockar och utan sula i skon så jag har jätte ont i fötterna. Fuck.


Hemma hos A igen

Hellu! Jag har kommit fram til vad jag ska ha för någonting på mig på "examen". Jag har ju ingen examen i år men har iallafall bestämt mig för skorna jag köpte idag och för en vit söt klänning, som jag längtar!

 Vi kom precis hem efter att ha varit med lite folk och kört runt, jag och A har även hunnit vara på havsbadet och gå en väldigt kort promenad, det bler för kallt så vi gick tillbaka till bilen. Jag kom fram till hur litet havsbadet egentligen är. Det ser så himla mycket större ut med alla husvagnar dära, men nu var det inte en enda. Fast snart är det ju sommar och då kommer det ju att bli fullt igen. Mina föräldrar står alltid dära med husvagnen så ibland följer vi med och sover (bland annat under beach partyt) och det är lika roligt idag som det var för 10 år sen, nu kanske det bara är roligt på ett annat sätt.

Jag är fortfarande hos A fast jag måste egentligen hem och duscha och byta kläder, om det är bra väder imorgon ska jag premiär använda mina nya skor, dom är så fina! Men nu ska jag dra mig vidare och se vad tvn har att erbjuda!

Nya skor!

Idag har jag gått på stan med Jessica och Linnea, jag köpte ett armband och så senare for jag och A in till stan och då köpte vi ett par helt underbart snygga skor! Och jag är so in love, hehe. Jag har även haft två nationella prov i engelska A idag men båda gick hyfsat bra för att vara engelska, det var allt ni behövde veta för den här gången!



Taylor swift - You're not sorry


Hehehe

Två av mina systrar pratar i telefon, Jennie ska ge Therese en email adress:

Jennie: blablabla och ett sånt hära streck på golvet blablabla @hotmail.com
Therese: Streck på golvet? HAHA





För dom som inte är lika klipska som oss andra så menas "streck på golvet" alltså understreck, alltså ett sånt hära: _ 
Jag tycker om mina systrar =)


 


Hellu people!

Idag slutade jag 11.20 fast jag är ändå kvar på skolan än, mina planer idag var egentligen att köra moppe till skolan och efter det fara på steppan och träna. Men när jag tittade ut genom fönstret imorse och såg regnet ösa ner så ändrades mina planer fort. Istället åkte jag bil in med A och glömde gym kläderna hemma, så nu sitter jag här, kl 13.40. Jag har dock hunnit vara och prata med en kompis som har gjort slut med sin kille idag (jag vet inte om hon vill att jag skriver det hära så jag nämner inga namn) på skolan så hon var väldigt ledsen den stackarn.

Jag har föresten lyckats slarva bort mina LÄXOR. Jag hade min älskade tyg kasse (som jag har läxorna i) med mig, och så gick vi från Oden till Freja och la oss i bäddsalen. Och när jag går tillbaka in i Oden så märker jag att den är borta, jag skyndar mig genast tillbaka till Freja och bäddsalen men den är inte där, jag kollade hela vägen som jag hade gått men den är spårlöst borta. Damn it.  


Present till min pojkvän

Hellu! Nu har jag precis tagit fingrarna ur arslet och fört in bilder, men dom flesta bilder hittar ni på pixbox för jag orkar inte lägga upp alla hära, men jag lägger upp några av bilderna på ett litet tag.. A har precis dumpat mig för att fara och vara med sina vänner och se när dom körde skoter på vattnet, jag fick ju förståss följa, men jag börjar bli less motorfordon vid det här laget.

Veckans längsta skoldag är avslutad men jag kommer ändå att tvingas spendera kvällen åt plugg, tyvärr. Jag gav föresten A hans present idag (han fyller snart år) för självklart kan jag inte hålla mig. Det var en "öl pump" det ser ut som en bensin pump och så fyller man den med öl och så pumpar den ut öl, kul va? Jag såg den först på internet, fast den var slut såld där. Sen gick jag in på presenten bara för att spana litegrann, och vad tror ni jag ser? Så jag köpte den direkt. Nu funderar jag bara på vad jag mer ska köpa. Något tips?


Så här såg presenten ut

Blä

Gud vad allt känns segt idag. Jag har NK som är världens tråkigaste. Därför ska jag fortsätta just nu med tråk Uganda. Hejdå

Läggdags

Nu blir det sängen och en bok för min del. Ska ju trots allt upp kl 9.00 imorgon och då vill jag helst vara pigg. Men eftersom jag inte har stigit upp senare än 11.00 de här dagarna så tycker jag att jag borde klara mig ganska så bra. Hade ni en bra valborg igår då föresten? Min var verkligen jätte rolig även fast den firades utan A och min mest sagda mening under hela kvällen var nog "Jag saknar André". Men imorgon träffas vi och jag kommer inte att kunna slita mig från honom, det är någonting jag kan lova. Men sängen som sagt. 


<3

Dagen efter

Klockan är strax 22.00 och jag sitter och äter middag (gårdagens rester från grillningen). Så gott som hela dagen har spenderats i Sikfors och jag hade egentligen tänkt att sova där, men då ringde Birgitta och frågade om jag ville jobba imorgon, och vad tror ni jag svarade? Jag kommer hursomhelst spendera kvällen framför min underbara vän tvn. Jag lägger upp bilder någon annan gång. Hej då.