Gott nytt år!

Pappa kom och tvingade upp mig 11.15 idag eftersom dom ville umgås med mig eller någonting innan dom far men jag är bara trött och jävlig. Kring klockan 17.00 ska jag till stan som sagt och eftersom jag inte riktigt vet hur jag ska ta mig funderar jag på att ringa mormor och fråga om hon är sugen på att skjutsa in mig till stan, det verkar som om jag inte har så mycket annat till val. Det är en av det negativa sakerna med att bo två mil utanför stan, men tar sig ingenstans.

Hur som helst så tror jag att det kommer bli oerhört roligt när jag väl tar mig in till stan, för då ska Sara fixa mitt hår sedan blir det taco. Det blir nog roligt tror jag. Jag skriver kanske mer sen om jag har ork/tid, och gott nytt år föresten. Vi ses!

Jag är uttråkad.

Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?
Jodå, det tror jag väl..

Höll du några av dina nyårslöften?
Jag har gett upp det där med nyårslöften eftersom jag aldrig håller dom ;)

Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år?
Jo, faktiskt, även fast det var i början av detta år, typ i Januari.

Dog någon som stod dig nära?
Nja.. Gills mormors hund?

Vilka länder besökte du? Finland. Jag kan även tillägga att det är det enda landet jag har besökt förutom Åland (ja, det är självständigt).

Är det något du saknar år 2009 som du vill ha år 2010?
Jo, jag måste hitta mig själv igen.

Vilket datum från år 2009 kommer du alltid att minnas?
Jag ogillar speciella datum. I så fall skulle det vara den 10/10 då jag hade världens roligaste fest med världens underbaraste människor.

Vad är det bästa som hänt dig år 2009?
Det bästa.. Jag och Sara började om att umgås ordentligt igen och det är jag oerhört glad för eftersom jag i nuläget inte skulle klara mig utan henne. Och så började jag även att umgås med Jessica

Största misstaget
?
Misstag hör till min vardag, fast jag går alltid vidare.. tror jag..

Har du varit sjuk eller skadat dig?
Ehm.. vad vågar jag svara på den här frågan? Jag råkade ju liksom springa in i en betongbrunn då jag hade fått lite (mycket) alkohol i kroppen, jag gjorde illa min hand väldigt mycket fast det visade sig att det bara var en blödning, men som det gjorde ont. Något annat tror jag inte jag har lyckats med.

Bästa köpet?
Hmm.. Måste nog bli min bärbara dator som jag köpte av Therese och Jugge för 800:-, den var värd mycket mer även fast den var ca 3 år gammal så är den mycket bättre än min stationära.

Vad spenderade du mest pengar på
Det måste nog vara kläder.. Jag har blivit shopaholic under det senaste året och shoppar allt möjligt, kan även bero på att jag får in mer pengar nu, hehe.

Gjorde någonting dig riktigt glad?
Jo, det är klart.. Jessica och Linnea gjorde mig gråtfärdig när dom på min födelsedag kom med en tårta som dom hade tänt ljus i samtidigt som dom sjöng.

Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2009?
Svårt.. vet ni vad? Jag gör en ny kategori där jag sätter in all musik jag lagt upp i min blogg. Fast Rap das armas är ju en klar fest låt som har varit med på många fester.

Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?
Jag vet inte riktigt. Det har varit ett ganska jobbigt år för mig men jag börjar om från noll nu när det är ett nytt år, som sagt så måste jag hitta mig själv igen.

Vad önskar du att du gjort mer?
Jag vet inte. Jag önskar att jag hade haft lite mer stake till saker och pluggat mer, det blir bara jobbigt i längden annars.

Vad önskar du att du gjort mindre?
Jag hade gärna kunnat skippa ångesten jag haft vissa gånger då jag har druckit.

Hur tillbringade du julen?
With my wonderful family!

Blev du kär i år?
Nja.

Favoritprogram på tv.
True blood, gossip girl, simpsons.. Kan fortsätta i all evighet!

Hatar du någon nu som du inte hatade i början av året?
Jag hatar inte, jag är en kärleksfull person! Jag kanske ogillar vissa personer mer eller mindre, men jag hatar nog ingen.

Bästa boken du läste i år?
Oj, jag har läst otroligt mycket i år, men jag kan väl rekommendera stieg larsson böckerna och Shopaholic serien.

Största musikaliska upptäckten?
Det finns många bra artister. Jag har upptäckt en massa ny musik, bland annat Johnny Cash. Alltså, det är en upptäckt för mig.

Något du önskade dig och fick?
En Wake up light väckarklocka, orkar inte förklara så ni får googla ;)

Något du önskade dig men inte fick?
En systemkamera!

Årets bästa film
?
Jag såg the notebook i år och jag tycker att den var otroligt bra även fast den kanske är lite gammal.

Vad gjorde du på din födelsedag 2009?
Först så var jag med min family, sen blev det fest här för hela slanten.

De bästa nya människorna du träffade?
Hmm.. Jag började ju vara aktivt med Jessica, men henne har jag ju träffat innan.. Jag har varit på många roliga fester där jag träffat massor med nytt roligt folk.

Hur skulle du beskriva din stil år 2009?
Klänningar, tunikor, kjolar.. Jag har nog ganska alldaglig stil tror jag men jag älskar att klä upp mig på fester. Och så har jag bott i strumpbyxor och leggings i år, och så har jag gett upp mjukisbyxor nästan helt.

Vad fick dig att må bra
?
Om jag inte mår bra då?!?!?! Hehe, nej skojjade bara.. alla mina underbara vänner + pojkvän.

Vilken kändis var du mest sugen på?
Hm.. Det vågar jag inte svara på.

Vem saknade du?
Det vill ni allt bra veta va!

Favorit månad?
Jag fyller år i Oktober, julafton är i December.. Men jag hatar kyla så jag tar Juni, Juli, Augusti.

Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre?
Det finns alltid saker som skulle kunna gjort saker bättre.

Äntligen är allt planerat!

Hellu, dagen blev lite bättre men har ändå varit slö och trött hela dagen, nu sitter jag och spelar kort med mami men tog mig en kort bloggpaus eftersom hon gick ut och tjuvrökte (det gör mig galen). Nyår är föresten färdigplanerat, den kommer spenderas i en lokal i backen (om jag kommer ihåg rätt) med trevligt folk. Jag längtar oerhört mycket och det ska bli roligt att få vara med min lilla söta Sara igen, även fast vi är med varandra ganska ofta, men hon är ganska rolig, haha.

Jag tror att morgondagen kommer bli riktigt rolig faktiskt, det är bara det att jag inte vet hur jag ska ta mig in till stan.. Jag ska in kring klockan 17.00 tror jag det var så om någon gullig person är sugen att skjutsa så ring mig, haha. Men nu måste jag gå och fortsätta spela kort med mina kära föräldrar innan dom börjar skrika på mig, plus att jag har en kopp te där nere som är i riskzonen för att kallna. Men ni får gärna höra av er på msn eller någonting för snart ska jag börja plugga och då kommer jag att vara uttråkad, hehe, vi ses!

Kyla..

Idag är jag trött, och har ont i skallen. Det blev dessutom inget jobb eftersom det är ca -21 grader ute och jag som verkligen var tvungen att jobba! Jaja, det ordnar sig väl. Posten har dessutom inte ens kommit än och jag vill bara se om jag har fått mobilen eller inte, som jag är nyfiken! Jaja, ska lägga mig och läsa ett tag för att lugna nerverna, sen ska vi till A där det blir middag, fast kommer hem ikväll för att plugga, vi får väl se om jag hinner med ett eller annat blogginlägg då. Vi ses!

Luleå town

Ursäkta bloggtorkan, men jag har haft fullt upp. Idag har jag varit i Luleå hela dagen och shoppat. Det blev ju för sig bara en ny väska (en oerhört praktiskt väska), ett hårspray och två te "burkar" och fastän jag sa till André och hans mamma igår att om jag ville köpa te så skulle dom säga till att jag inte behövde något mer te så kom jag hem med en Luleå blandning. Jag sa till A att han inte hade någonting att säga till om. Hur som helst så for A och hans mor hem kring två och jag blev lämnad ensammen i Luleå town. Så jag satte mig på första, bästa, lugna café och gjorde det jag är bäst på, läste. Kring 15.30 tog jag bussen ut till min syster och var med henne och hade det trevligt sen så tog jag bussen hem till Piteå igen först 20.55. Det har varit en oerhört mysig och trevlig kväll även fast det har varit -23 grader ute. Jag hoppas verkligen att det inte är lika kallt imorgon, för då ska jag nämligen jobba, vilket jag inte ser fram emot, men what to do?

Föresten så har jag shoppat en hel del de senaste dagarna, blir ni förvånade? Nej, tänkte väl det.. Har hur som helst hunnit köpa lite kläder, men jag orkar inte berätta vad, men bland annat en söt längre skjorta som är lila och ett smalt midjebälte till det, jag kanske skulle börja modeblogga istället? Hehe, nja.. är allt för kass på att lägga upp bilder. Glömde säga att jag beställde min mobil i lördags, det blev en Samsung S5230 och förhoppningsvis så kommer den imorgon, annars dör jag! Marina har en likadan så jag har fått idén av henne att köpa den så jag måste bara länka henne och tacka henne för tipset (hon har en likadan). Jaja, vad ska jag mera säga? Borde få min spikmatta som jag beställt snart, och mina bodyshop saker.. Föresten, ser ni ett mönster? hahaha, jag är shoppingberoende, jag vet..

Ja men nu ska jag dra mig vidare, eftersom ni är så snälla så kan jag lägga upp en bild på mobilen, den ser och är bra och är billig också! Precis i min smak. Föresten så misstänker jag att detta är ett av mina längre inlägg, men jag gillar att skriva och har ju inte fått skriva på länge nu när vi inte har någon skola eller någonting, och har ju som sagt inte haft så mycket tid över till att blogga, men jaja, whatever.. Nu ska jag dra som sagt, men här har ni bilden på mobilen och så ses vi när vi ses. Hej då!

Vad tycker ni?


Varför blir det så här?

Är jag allergisk eller vad är det frågan om? Min hud måste då vara oerhört känslig i alla fall för jag kan knappt röra den utan att det blir så dära, kanske någonting jag måste kolla upp? Vad tror ni?




Julafton!

Nu har jag precis proppat i mig en massa god julmat. Har även hunnit öppna två paket, ett från Jennie och ett från Therese. Jennie gav mig en te kopp och te (det godaste teet som finns från Göteborg) och det roliga var att jag gav Jennie samma sak! Av Therese fick jag ett halsband och ett armband, men snart blir det ännu mera julklapptöppning. Det har varit en väldigt trevlig och mysig kväll och jag hoppas att den fortsätter lika bra.

Men jag ska inte sitta här nå mer, det är ju trots allt julafton och då ska man ju umgås med sin familj, så vi ses imorgon eller ikväll eller någonting, hej då!

Sara är bra ibland (jämt)

Kvällen kommer troligtvis spenderas med Sara i Lillpite, vad vi ska göra vet jag inte, men det kommer nog bli mysigt i alla fall. Bara jag skyndar mig litegrann så att jag hinner träffa henne.

Idag såg alla samhällsare på bio. Vi fick välja mellan två filmer och jag och Marina valde en kass animerad film som Gustav sa var bra, vilket den då inte var.. Hehe, men vi fick sluta tidigare i alla fall. Efter filmen gick jag och Marina på stan ett tag och jag är ganska säker på vilken nyårs klänning jag ska köpa nu (tack och lov för det), bara den är kvar efter jul då jag får pengar. Hade även chansen att jobba imorgon men kände att jag måste få vara ledig någon dag också så då fick min syster ta över jobbet i stället. Efter jul ska jag gå och höra runt efter jobb eftersom jag är så himla less att stå ute och frysa varje lördag, men tills vidare så får det duga. Jaja, nu måste jag skynda mig. Klev just ut ur duschen med blött hår så att.. Det säger väl nog med tanke på att jag snart ska i väg? Vi ses!

Rise Against - Hero of war

Imorgon är sista skoldagen innan lovet och då ska vi bara ha frågesport och se på bio, så det kommer bli en kort dag. Sen är det jullov! Jag blir helt galen, jag blir som ett litet barn igen när jag tänker på julen. Jag går liksom fortfarande och tjuvtittar på julklapparna och gissar vad jag ska få. Fast egentligen är det jag gillar mest längtan, för när julen väl kommer tar den slut så fort. Det mysigaste är ju alla ljusen och allt pynt, och så blir alla så mycket gladare. Jag älskar verkligen julen, det gör jag, även fast jag inte gillar vintern så mycket, hehe.

Idag har jag köpt den sista julklappen och även hunnit slå in lite julklappar så nu är jag taggad, annars har jag inte gjort så mycket, suttit vid datorn och blivit beroende av ett guitar hero spel (Marina vet vad jag pratar om, hehe), jaja.. Innan jag går bjuder jag på min nuvarande favorit låt. Egentligen borde jag göra en enskild kategori åt bara min musik för jag lägger ganska ofta upp musik, haha. Jaja, here it comes:


Lyckad gårdag!

Gårdagen var oerhört. jäkla. kul. Adam, killen som vi var hos visade sig vara Peter Bodins syrras kille och jag tycker att det var ganska roligt även fast jag inte kände så många personer där från början. Eller jag hade träffat många, fast inte typ på ett år, men bara jag fick i mig lite så gick allting mycket lättare, så det var riktigt roligt. Jag bjuder på några bilder hära i bloggen, men här har ni resten av bilderna. Haha, det blev garanterad en minnesvärd kväll. Hade även på mig hårförlängningen och det var flera som tyckte jag passade i så långt hår och skulle spara ut, så om jag inte klipper mig på nått år är jag väl snart där! Haha.

Folk

Jag, Peter, Sara

Föresten så kommer jag att vänta med att berätta vad som har hänt även fast jag har sagt att jag ska berätta det, men det kommer ta ett tag på grund av vissa omständigheter. Men nog talat om det, hoppas att ni hade lika roligt igår som jag hade. Vi ses!

 


Titanic 2?

Vad tror ni, är det myt eller sanning att det kommer en ny Titanic 2 (Jack is back). Jag googlade lite, och kollade in trailers och vet inte riktigt vad jag ska tro, antingen är det oerhört bra gjort, eller så är det sant. Jag läste på en blogg att filmen aldrig blev klar och publicerades aldrig, läste också att det var någon som hade köpt filmen men som sedan slarvade bort den. Hur som helst, jag kopierade lite av vad folk skrev om den, det är oerhört mycket blandade kommentarer:


Ursäkta den dåliga kvalitén men hoppas att ni ser vad det står ändå.


Jag lägger ut trailern också om ni är sugna på att se den. (Föresten så var Gustav väldigt emot detta argument och sa att det var falsk).


Nå, vad tror ni?


Ni kommer få veta.. Bara inte än

Ni ska snart få veta vad det är med mig, men jag orkar inte just nu, jag är inte redo än.. Ni får nog veta om några dagar och då kanske jag även börjar blogga igen, men som läget är nu så vill jag helst bara begrava mig under täcket med en kopp te. Egentligen gillar jag inte att skriva om när jag mår dåligt i bloggen, men tro mig.. ni kommer förstå när ni får veta. Men efter regn kommer solsken, visst var det så?

Som jag lovat.

Jag har lovat att lägga upp bilder från i helgen, men jag har inte haft någon ork över till det, Jessica har däremot lagt upp några, så ni får en länk och så lägger jag upp en bild hära, det får ni nöja er med så länge. Jag skriver när jag orkar igen. Här är bilderna, även fast det inte är så många.




Jag har inte orken

Jag kommer inte att skriva så mycket på ett tag, jag hoppas att ni har överseende med detta och jag orkar inte heller förklara nu. Mina närmsta vet vad det handlar om.

Konstigt inlägg

Gårdagen blev faktiskt riktigt trevlig! Det började med att jag for till Jessica där jag och Jessica gjorde oss i ordning och började små dricka lite vin, sen skjutsade Jessicas mamma in oss till djupviken där vi var på en fest ganska länge och efter det så for vi in till stan och skulle försöka ta oss in på pentan, men det gick inget vidare så då for vi på sunes istället där kvällen avslutades. Kvällen kändes oerhört kort men den var ändå riktigt roligt.

Idag är jag bakis. Sov till halv 3 sen var det bara att fara hemmåt och börja plugga, trevligt liv?

Jag har lite bloggtorka och vet inte vad jag ska skriva så ni får nöja er med det hära, men jag kan lägga upp lite bilder
istället.




Eller tydligen så har bilduppladdningsgrejen bestämt sig för att krångla, så ni får se bilderna någon annan dag.

Idag är jag på bra humör!

Idag jobbade jag, och tro det eller ej, men jag har ingenting att klaga över. Det var inte kallt, jag blev inte rastlös plus att jag fick hjälp av Alf från 12.00 tills jag for hem och då blev ju allting mycket lättare. Det enda negativa var uppstigningen och att jag var tvungen att ha på mig en lucia krona och skämde ut mig för hela stan, men den bytte jag så småningom till en tomteluva som jag trivdes i så då blev det bättre. Ikväll blir det kanske fest, eftersom hela piteå ska festa idag, och jag vet inte än om det blir i öjebyn eller i stan eller vars det nu blir, eller om jag överhuvudtaget har någon ork kvar. Jaja, det är bara att vänta och se. Nu ska jag då i alla fall försöka få tag på lite folk, sen vet jag inte vad som händer fram till ikväll, det väntar att se.

Igår hade jag ju föresten prov i spanska och det gick faktiskt bra, fast jag har slutat lita på mig eftersom ibland då jag tror det går bra har det gått kasst och jag har svarat fel på alla frågor osv. men vi får hoppas att det inte blir så den här gången för då vet jag inte riktigt vad jag gör! Men nu ska jag hitta något annat underhållande, vi ses.

Bortglömt.

Jag vet inte längre vem jag är,
det har väl inte alltid varit så här?
Varje gång jag tittar mig i spegeln
dör jag lite till.
Jag har glömt bort vad det är som
jag egentligen vill.
Att stå ut med det här börjar bli svårt.
Vad hände med det som brukade va vårt?
Jag vet inte längre vem jag är,
kommer det alltid att vara så här?

Linda Hurtig.

Cannonball

Eftersom jag är så trött och inte orkar skriva någonting bjuder jag på en bra låt istället.


Jag är bra ibland.

Idag har jag hunnit fara förbi Jesper och Sandra en sväng, eller jag satt och tjattrade i köket med Sandra som vanligt medans pappa och co såg på hockey. Sandra har köpt en systemkamera så just nu är jag väldigt avundsjuk och funderar på att göra inbrott i deras hus (låtsas inte om att du ser det hära Sandra, hehe). Men hur som helst så har jag också hunnit städa litegrann, och notera att när jag säger städa litegrann behöver det inte innebära hela mitt rum, för det ser fortfarande ut som en soptipp, ärligt talat så är det enda jag har gjort att stoppa in lite rena kläder i garderoben, men nu ser man i alla fall min soffa.

Men nu ska jag gå och läsa litegrann eftersom jag ska ha en engelsk bok utläst om två dagar, vi får väl se hur bra det går.. Annars har jag hört rykten om att det finns en film, haha, nej jag lovar att försöka läsa ut hela boken, men då måste jag gå nu.

Jag gillar att sova.

Om ni undrar varför jag inte skrev någonting på kvällen igår var det för att jag somnade direkt efter maten, kring klockan 18.00 och sov hela natten. Imorse väckte mamma mig 6.40 och jag vaknade, helt lurvig i håret med kläderna från gårdagen fortfarande på mig. Och ändå är jag väldigt trött idag. Men det dåliga var att när jag somnade så tidigt som jag gjorde så hann jag inte plugga någonting på fotohistorian som jag har prov på idag så nu känner jag mig oerhört körd. Nu har vi i alla fall Svenska/Historia och jag håller på att skriva en bokrecension, väldigt roligt.. Eller nått. Jaja, men måste göra det hära nu.


..

Jag kom på en till sak som jag glömde bort som var dålig igår: Jag glömde bort auktionen på mina converse skor!!!! GAH! Men hur som helst så har jag foto nu och måste plugga, så kommer inte kunna skriva så mycket, och jag har inte heller så mycket att skriva heller så det är lugnt. Hej då!


Nya tag

Dåliga saker jag varit med om i veckan:
- Min tand har spruckit.
- Blivit avstulen mobilen.
- Inte fått följa med till Risnabben.
- Pluggat på helt fel saker på ett geografi prov.
- Pluggat för lite på ett spanska prov.
- Får aldrig någonsin övningsköra.

Det har varit en gaanska eländig vecka för mig med andra ord. Men imorgon är det måndag, och då startar vi med nya tag, eller hur? Blir nog mest troligt att fara till Luleå imorgon dessutom.

Bio

Det var ändå inte så kallt att stå och jobba idag. Visst, jag har frysit, men jag har varit med om värre. Strax ska jag och se bio med Sara så jag är lite stressad och hinner inte skriva så mycket. Men vad ska ni göra ikväll? För vi är nog sugna att hitta på någonting efter bion. Jaja, nu måste jag klä på mig.

Filmer

Nu kom jag precis hem från Sara till ett hus som var fullt av folk, men dom har farit nu, så jag ska strax gå och lägga mig och försöka få lite sömn eftersom jag ska jobba imorgon.. Det var hur som helst väldigt trevligt hos Sara. Det var jag, Sara och Mia och så efter ett tag kom Jonas. Vi såg först barnfilmen "Upp", som jag höll på att skratta ihjäl mig åt, jag verkligen älskar barnfilmer! Sen så såg vi "Flickan som lekte med elden" och den var lika bra en andra gång. Imorgon kanske det blir att se på bio, och då blir det själbklart "Luftslottet som sprängdes", fast jag har inte läst den boken än så är lite orolig att boken kommer bli dryg när jag läser den sen men vi får hoppas att så inte är fallet (Jag köpte ju en kort kavaj igår som jag har haft på mig idag och tyckt att jag själv sett smart ut så nu måste jag ju prata smart också, hehe).

Jaja, jag ska nöta facebook ett tag, sen blir det sängen. Jag lovar att säga vad jag tycker om filmen när jag har sett den. God natt!

Jag hittade någonting som fick mig på bättre humör.


Siffran Sex:
Du är balanserad, harmonisk och gillar ordning och reda. Du är trygg och ärlig och har du familj prioriterar du den framför allt annat. För den är du beredd att göra vad som krävs. Du är populär och folk dras till dig som du vore en magnet, det beror väl kanske på att du är så attraktiv. Du är sensuell och en riktig romantiker som älskar allt vackert.

Du kan ibland verka konflikträdd och trångsynt eftersom du liksom vägrar att inse att något är fel. Detta märks särskilt när det gäller familjelivet för du vill in i det sista allt ska vara lika bra som det alltid har varit.

Du har lätt för att skaffa en partner men du väljer med omsorg och ser mer till de inre kvalitéerna än till ett tilldragande yttre. I ett förhållande är du väldigt omtänksam men har kanske en tendens att ge alltför mycket av dig själv.

Venus är planeten som regerar sexorna. De bästa färgerna är alla nyanser av rosa och blått.


Just det, stämmer perfekt! Hehe.. Testet hittar ni här.

Vilken dag!

Jag är precis hemkommen från skolan och det har varit allt annat än en bra dag idag. Det gick bra imorse förutom att jag var jätte trött men vid lunch så skulle jag gå på toa, fast då hör jag Sara ropa på mig och kommer ut till henne, och så måste jag ha lagt ner mobilen på tvättstället eller någonting för typ två minuter senare så märker jag att min mobil är borta så jag springer tillbaka och kollar och den är borta. Har gått till infon och frågat men dom har inte fått in någon, ska gå och fråga på måndag också, men snacka om att jag känner mig handikappad utan mobil. Hur som helst så om inte det vore nog illa så får jag låna Marinas mobil och ringer pappa och han säger att han kommer utanför glasentrén tio över ett så då står jag där och väntar i en halvtimme, men han kommer inte, så till slut gick jag där i från och fick ta bussen hem istället, och det värsta var ju att jag inte kunde ringa honom eftersom att jag inte har någon mobil. Och när man är på så hära dåligt humör som jag är just nu är det inte särskilt roligt att komma hem till ett rum med kläder över hela golvet.. Ja, jag ska städa senare, men nu är jag bara så trött.

Så jag har planerat att Sara ska få stå ut med mig idag så får vi hoppas att jag inte blir allt för agressiv, hehe. Nej, jag lovar.. Jag ska försöka att bli på lite bättre humör. Ja, vad ska jag annars göra i helgen då? Imorgon blir det mest troligt jobb, fast jag egentligen är för trött, men det är bara att härda. Annars vet jag inte vad som händer riktigt, tror jag ska vara med Sara imorgon också, och då blir det väl bara att ta det lugnt, men nu ska jag göra mer viktiga saker, som att spela spel på facebook. Vi ses.

Jennifer räddade min dag.

Jag är precis hemkommen från Jennifer och har inte haft så mycket tid över till att blogga idag. Har hunnit gå på stan och köpt en fin ring och en kortare kavaj. Jag vet att jag har shoppad alldeles för mycket till mig själv så här innan jul, men jag älskar det SÅ mycket! Annars har det faktiskt inte hänt så mycket idag, kom ju som sagt precis hem från Jennifer så har inte haft tid att äta middag, så den åt jag först nu, fast jag har ändå inte varit så hungrig så det är lugnt. Har däremot inte hunnit plugga mycket på spanskan så det blir väl att sitta uppe halva natten med den.. drygt.. Föresten så är jag inte så sugen att berätta om hur geografi provet gick, jag hade pluggat på helt fel saker så det gick verkligen inte så bra. Till exempel så hade jag pluggat ihjäl mig på orkaner och på tromber och så kom det inte en enda fråga med dom. Nej, som sagt vill jag inte prata om det..

Men nu har jag inte tid att sitta här något mer, jag har stuff to do, men vi hörs väl imorgon hoppas jag! Hej då!

Geografi.. geografi.. geografi..

Nu ska jag lägga mig i sängen och kolla igenom geografin några sista gånger och hoppas på att det sitter så bra som möjligt, men det får vi se i morgon om det gör. Jag är lite trött så ni får ha överseende om det låter konstigt ibland det jag skriver, så jag har inte druckit eller någonting.

På tal om dricka så blev jag ganska fest sugen. A ska till risnabben så jag är ensammen hemma med mina tjejer så det blir väl att fara lite överallt förhoppningsvis och jag ska försöka att inte dricka så snabbt heller. Men detta var allt ni får veta för idag, för nu är jag trött och måste försöka få in geografin vare sig jag vill det eller inte. Lägg märke till att inte är understruket.. Hehe, som sagt så är jag ganska trött. Men vi hörs imorgon!

Jag känner ångesten komma krypande..

Hejsan! Idag ska jag plugga ihjäl mig på ett ungefär, sen vet jag inte riktigt vad jag ska göra.. Är lite nervös inför geografin imorgon, men bara jag läser på lite så kommer det förhoppningsvis att gå bra. Annars så ska jag inte göra mycket ikväll, se på tv, ta det lugnt I guess. Mitt helt underbart fruktiga te från Göteborg börjar föresten ta slut så om du vill köpa upp lite mer te när du kommer hem Jennie, så är det lugnt för mig ;)

Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva om, det råder stark bloggtorka men samtidigt vill jag skriva hela tiden nu när jag har en ny och fin design, så det känns jätte bra. Alltså, förlåt att jag byter samtalsämne, men jag känner ångesten komma över mig.. Hur ska jag orka med skolan egentligen? Gah.. Jag har sagt det förr och jag säger det igen: Varför valde jag samhälls? Men som sagt så måste jag begrava mig i plugg men jag skriver nog mer senare, hej då!

JFK

Jag sitter på skolan och skriver om John F Kennedy och det går väl sådär.. Har i alla fall gjort någonting. La föresten märke att det inte går att se designen nu på skolan men det är väl bara för att det är segt, för det går hemma och det går när jag trycker på förhandsgranska stilmallar så det kommer väl att gå till sig hoppas jag. Annars så händer det inte så mycket idag, kommer begrava mig i plugg och dricka te antar jag, men annars blir det bara att ta det lugnt, men det måste man ju också göra ibland.

Bilderna från festen hos Anders var föresten från förra helgen och inte helgen som varit, det är bara jag som är lite seg på att ladda upp bilderna till datorn, det är ju faktiskt lite drygt ibland. Men nu ska jag dra mig vidare, men vi ses när vi ses!


Bilder från festen hos Anders

Så såg jag ut!

Anders och André

Johan och jag.. kareoke!

..Vet inte riktigt vad som hände på denna bild..

Försökte ta en outfit bild

Mer bilder hittar ni här.

 


Nygjorda armband

Jag har fått ett ryck och börjat göra armband igen. Bildkvalitén är inte den bästa men det får ni leva med, here it comes:


Två olika kedjor och ett silver hjärta. Detta kommer att kosta 40:-, jag hoppas att ni gillar det och ni får gärna säga vad ni tycker, kritik eller vad som helst.


Det blev kass bildkvalité på detta så bilden ger inte armbandet rättvisa. Blev väldigt nöjd med detta även fast det tog lite längre tid att göra. Jag har flätat 3 syntet band och fäst dom med vanligt fästa och då satt dit ett guldigt hjärta. Kan även göra detta i silver om det önskas, men det fanns bara guldiga fästen hemma så då blev det så. Detta kommer kosta 50:- eftersom det tog ett tag att göra.

Jag är dig evigt tacksam!

Hejsan bloggen! Visst har jag cool design? Det är underbara Marina som har gjort den och jag är henne evigt tacksam! Och så lärde hon mig att länka också, så just därför får hon en länk, hehe. Jag har gjort två nya armband också faktiskt, ett blev jag riktigt nöjd med, det enda problemet är att det blev lite stort, men det går nog att fixa. Just nu sitter jag hos A men jag lägger upp bilder på dom när jag kommer hem, jag är verkligen nöjd med dom!

Annars då? Jag är otroligt pigg efter en natt med över 9 timmars sömn, jag somnade före 22.00 igår och det var otroligt skönt, sova är kanske någonting jag borde börja göra? Haha. Men jag hoppas att ni gillar designen, för det gör verkligen jag. Tack än en gång Marina!

Igår hann jag även med att handla lite julklappar, så nu har jag handlat till Sara, Jennie och Sandra och det är ju en bra början, jag "råkade" även köpa lite saker till mig, som en ögonfransböjare som blir varm, ett "nagellack" som stärker naglarna (har haft det förr men det är slut) och den efterlängtade termos-muggen! Haha, men det är allt nu får veta just nu, skriver nog mer sen! Hejdå!