Fredag den trettonde möjligtvis?

Börjar dagen med att inte hitta min mascara så att jag måste ta en gammal mascara. Går till tunnelbanan där jag möter grannen som berättar att tunnelbanorna bara går till Enskede Gård. Går tillbaka till lägenheten för att Roland ska hämta sina bilnycklar. Får skjuts till Skanstull. Tar en buss från Skanstull och kommer 35 minuter försent till jobbet. Halva jobbardagen går och jag får reda på att jag måste gå över till en annan förskola för att de saknar personal. Har luciatåg. Hoppar på tåget i Östermalmstorg och åker till Slussen. Väntar i ca en kvart på tåget som bara går till Medborgarplatsen därför att det fortfarande är reducerad trafik p.g.a. tidigare kabelbrand. Står och väntar ytterligare 20 minuter, blir less när två tåg har vänt och åkt tillbaka. Promenerar till Slussen igen och tar den röda linjen till Liljeholmen där jag tar en buss till Högdalen. Snabbhandlar och åker hem med bussen. Två timmar från det att jag slutade är jag äntligen hemma. Trött som en gris och helt slut efter världens mest kaotiska dag så var det bara att börja laga mat och städa. 
Bet mig även i kinden när vi åt vitlöksbröd med smak av bränt bakplåtspapper. 

Försöker tänka positivt. Mina föräldrar kommer imorgon och då är det en ny dag. Dock ska det hinnas bakas och städas innan de är här. Ska sova nu innan denna dag blir värre. Godnatt. 

Julstämning

Idag har vi varit aktiva! Vi har hunnit med en lunch med Adrians moster och hennes man på Vapiano, en shoppingrunda på Åhlénscity, gjort Janssons Frestelse, gjort en sillsallad, bakat bröd, gjort apelsiner med nejlikor som numera hänger i gardinstången, slagit in julklappar och rengjort badrummet. Adrian satt dock mest i soffan medan jag gjorde allt detta, fast han dock sig upp en sväng för att griljera en skinka och laga lite mat till sig själv.

Imorgon ska vi ha lite julbord här hemma hos oss. Vi blir sex personer som ska njuta av den fantastiska julmaten som jag och Adrian har tillagat ;). 

Nu ska jag sova, börjar 7.30 på måndagar då vi planerar veckan som kommer då, men ha det bra så hörs vi när vi hörs!