Kvalitébilder, here I come

Guess what? Jag har beställt en systemkamera och igår så for jag på OK i Roknäs och hämtade ut den. Det blev en Canon Eos 1000D och än så länge är jag oerhört nöjd med den, tyvärr så har jag inte lagt upp nå bilder på datorn än och nu sitter jag dessutom hos Antons morbror så ni får vänta med det ett tag, kanske ikväll om det blir så att vi far hem ikväll, vi har nämligen bott här i några dagar och tagit hand om huset eftersom Lasse (hans morbror) har varit i Göteborg. Så då får ni bilder ikväll eller någon annan dag istället. Jämfört med min gamla kamera så är det en väldigt stor förvandling för mig eftersom mina bilder som jag tog med den typ blev suddiga och äckliga, men den kameran kommer jag ju iallafall fortsätta använda när det är fest och så.

Vad som mer har hänt under dom senaste dagarna är inte mycket, vi har varit några svängar till Havsbadet och igår var vi även ut på trapper med då kom det så mycket folk så då gick vi ut istället och umgicks ett tag tills Anton blev trött och ville fara hem, han jobbar ju än så han kan inte vara ute allt för länge och jag klarar mig inte att sova utan han, så då blev det så att jag då följde hem med honom. Men nu måste jag gå och försöka få i mig lite frukost, vi ses när vi ses!


Canon Eos 1000D


well..

Okeeej, nu sitter jag hemma i Svensbyn och funderar på att ta mig en dusch och fixa till mig lite, men tror nog att jag unnar mig lite DH först. Jag har börjat få ett svagt beroende för den serien förstår ni.. Ikväll ska jag på fest iallafall, hos Jenny Karlsson, och det kommer nog bli roligt kan jag tänka mig, vet dock inte säkert än om jag ska dricka men det får vi se. Kommer nog bli roligt vad jag än väljer att göra.

Igår for jag och Anton ut och körde båt till Havsbadet för att ta oss ett dopp och det var jätte fint och rätt så varmt i vattnet ändå, fast det visade sig att Anton var en äkta badkruka och ville upp nästan direkt, fegisen min! Hehe. Jag bjuder på lite posarbilder på mig och Anton från i fredags.

Mums! dock urkass kvalité tack vare min kamera..

Hey snyggingar!


Till dig.

Jag vill att du ska förstå vad jag känner för dig,
Du är så oerhört mycket mer än bara någon för mig.
Men det här med att lita på folk är inte min grej.
Och ändå gör jag allt för att bara inte vara "någon" simpel tjej.
Du är allt, och det hoppas jag du förstår,
Jag vill vara där för dig men istället bara vänder jag mig om och går.
Det här är så mycket större än kärlek,
Det här är så mycket mer än att bara vilja känna någons närhet.
För du är verkligen den enda jag vill ha,
Ja jag vill ha dig jämt, varendaste dag.
Titta mig i ögonen så förstår du vad jag menar..
Det är du som mitt hjärta renar.

Linda Hurtig.

Mysigt

Gårkvällen blev hur mysig som helst! Vi sjösatte Antons (eller hans mammas snarare) båt och for till pitsund där vi var lite folk som grillade korv, satt och bara mös framför en brasa och hade det hur underbart som helst! Dock blev det inte allt för sent för att folk skulle upp tidigt och även Anton skulle ju jobba så vi kom hem kring tolv någon gång.

Den här dagen består däremot inte av så mycket. Sitter för tillfället i Antons rum och slöar medans han jobbar och här kommer jag väl sitta ett tag till. Funderar dock på att gå upp till hans familj en stund och vara social men ska först unna mig ett Desperate Housewives avsnitt tror jag. Vi vet dessutom inte riktigt vad vi ska göra ikväll, hade tänkt att fara ut med båten fast vet inte om det går eftersom att det var nå skit i förgasaren eller någonting och det är inte säkert att dom fixar det innan ikväll. Annars blir det väl andra planer, I don't know.

Lars winnerbäck har ju förresten släppt en ny singel som jag tycker var rätt så bra så jag tänkte att jag skulle bjuda på den! Ha det bra!


Havsbadet

Klockan 10.00 imorse for jag och min mor till Havsbadet för att steka lite men vi hinner bara ligga där till 12-12.30 någon gång innan solen går i moln för att bara då och då komma fram igen. Så vi gav upp och gick och satte oss i Börje och Karins husvagn istället för att vänta på min kära syster Jennie som var lite seg. Vi umgicks med henne ett tag men till slut så for vi hem istället och det första jag gör är självklart att gå och sätta mig vid datorn. Idag ska jag försöka att hinna med att klippa gräs hos farfar och så funderar jag och Anton på att fara ut med en båt senare ikväll, problemet är bara att vi inte vet vilken båt vi ska ta men det spelar nog ingen roll, bara vi hittar någon som funkar och inte läcker in vatten. Så det är alltså planeringen för dagen och kvällen, nu ska jag gå och vila tror jag. Adiós!

Slutjobbat!

Jag ska verkligen försöka bli bättre på att blogga, men känns som om jag inte alltid hinner med bloggen och så är det ju faktiskt så att jag ibland ärligt talat glömmer bort att blogga också, hehe. Det är ju färdigjobbat för min del nu iallafall och som jag är lycklig över det! Det var roligt och så, bättre än något sommarjobb jag haft, men känner att jag behövde vara ledig och ta det lite lugnt. Min pojkvän ska ju tyvärr däremot jobba hela sommaren så kommer inte få så mycket tid med honom förutom kvällar och helger men det duger det med!

Men nu ska jag dra mig vidare, och som sagt ska jag försöka att bli bättre! Vi hörs!