Värme var ordet

Hehe, det känns bättre nu när jag ligger under dubbla täcken, tofflor, elementen är PÅ (höstvarning) och datorn i knät. Nu väntar jag bara på att min pojkvän ska ringa, men han håller tydligen på att plugga så det är bara att vänta, på tal om att plugga är det verkligen någonting som jag också måste göra.. imorgon.. Hehe, nä nu ska jag tvinga A att ringa sen ska jag sova därför att jag för en gångs skull faktiskt är trött på kvällen, hej då folk.

Släpp mig fri

Just nu är jag så grymt rastlös så att det inte finns ord för det, ångesten sitter kvar i bröstet på mig och jag hoppas att den tar slut snart annars orkar inte jag. Funderar på att gå ut och gå för att lätta på tankarna litegrann och ta en paus från allting, men att fly gör väl bara sakerna värre? Jag klarar inte av att vara ensammen nu, men alla är upptagna så idol får bli min vän för kvällen, hehe. Har föresten ett infekterat sår på handen från i fredags och det är en knöl full med var eller någonting som jag försöker trycka på men ingenting händer, USCH.

Sitter iallafall och lysnar på underbar musik nu och det gör så att det känns lite bättre, det är ju otroligt vad lite låtar kan göra! Men hur som helst så nu tror jag att jag ska dra mig vidare, men jag återkommer, någon gång.


Inte mig själv

Jag funkar inte riktigt som jag ska just nu, det är jobbigt att ständigt gå omkring med en känsla av ångest i bröstet, jag behöver verkligen semester nu ett tag, jag har till och med tappat tagget inför min födelsedag den tionde oktober. Har någon något tips på avstressning?

Klantarslet Linda

Alltså, jag lyckas då med allt. Igår var vi på fest på Bodsjöskolan och när vi skulle hem var jag smart och kom på att jag kunde gå rakt över ängen, det var mörkt ute så jag såg ingenting, men gick ner i diket för att hoppa över på andra sidan, och jag hoppar rakt in i en betongbrunn. Jag hade inte så ont från början men när jag kom hem så kände jag smärtan skölja över mig, jag hade så oerhört ont i handen. Så vi ringde Jesper som skjutsade in oss till akuten där jag fick vänta väldigt länge på att en läkare kunde peta lite på min hand och ge mig en gasbinda. Idag fick jag komma in igen för röntgen och dom kom fram till att det bara var en blödning, men det gör så gryyymt ont. Jaja. Det går knappt att skriva så det hära får duga.

Dumma NK B

Hejsan! Idag är jag duktig som är inne på mitt tredje inlägg men nu vill jag bara skriva att jag är nervös inför imorgon. Har nämligen ett prov som jag nästan inte kan någonting av i kemi, men jag har gjort mitt bästa med pluggandet, fastän jag glömde boken i skolan, men jag får passa på att läsa litegrann i den imorgon innan Nk:n, jag hoppas verkligen att jag klarar det hära provet, annars vet jag inte vad jag gör!

Nu ligger jag i sängen och ska försöka sova, men vi får väl se hur det går, måste föresten bara berätta hur duktig jag har varit idag! Jag har dammsugat och städat mitt rum, och så har jag hängt tvätt plus att jag har hunnit med att plugga litegrann också, och så har jag till och med hunnit vara med Sara och Jonas och se idol, nice! Men nu ska jag som sagt sova, men snälla, önska mig lycka till inför provet imorgon, det lär behövas!

Jag får liksom ingen ordning på mitt liv



Jag älskar Lasses nya låt från hans senaste album, den sitter helt rätt och jag känner ännu mer tagg till när jag ska se honom i Göteborg med Jennie.


Oj, oj, stackars mig! Hehe

Just nu känner jag bara inte för att skriva, så jag hoppas att ni har överseende med att uppdateringen kommer att bli kass ett tag, jag mår så dåligt just nu, men oroa er inte, det är fysiskt. Har känt mig sjuk hur länge som helst och idag stannade jag hemma med huvud- och magvärk. Jag orkar inte plugga även fast jag vet hur mycket jag måste, men jaja. Nu vet ni iallafall varför uppdateringen varit så kass som den varit. Vi ses när vi ses.

Sleep time

Bloggandet har gått väldigt trögt på sistone, men jag har fullt upp i skolan, och är trött hela tiden. Det är grymt jobbigt. Imorgon ska vi fotografera oss på skolan, så vi får se hur det går, men det känns som om jag kommer bli nöjd med skolfotona i år, men vi får se. Efter skolan, eller någon gång senare på kvällen rättare sagt ska vi nog och bowla, så det ser jag väldigt mycket fram emot, bowling är ju så grymt roligt, helst eftersom jag är så bra på det och allt, och jag är inte IRONISK.

Snart blir det sängen för min del, eller rättare sagt nu eftersom jag redan ligger i den och bloggar och pappa kommer stänga av internet om en kvart, så det känns inte så lönt att sitta hära något mer, intressant va? Vill ni föresten veta vad jag har gjort idag? Vi har varit hos mormor en snabbis och så har jag legat i sängen och sett favvo-serien "True blood". Det är min nya hobby.


Två år igår!

Jag och A har varit tillsammans i två år igår så gull ungen bjöd mig på bio och vi såg flickan som lekte med elden och den var jätte bra! Det var den, så jag blev väldigt glad. Nu är A och hans pappa och kör båten någonstans där den ska vara i vinter så jag sitter helt ensammen hos honom, hehe. Ikväll blir det kanske att fara på fest men det blir ändå troligtvis att vara nykter, men man kan ju ha roligt ändå, right?

Men nu ska jag dra mig vidare och vakna litegrann, skriver mer sen.

Sovmorgon

Hejsan! Idag fick jag sovmorgon till 11.00. Börjar dock 13.30 och klockan är 12.00 nu, så kommer komma till skolan 12.30 så kommer få sitta på skolan en timme innan jag börjar, men det är bara bra för då kan jag plugga litegrann. Hehe, riktigt bra! Däremot har all min halssmärta kommit tillbaka, så det känns som om jag ska dö, men förutom det är det som sagt bra. Men ska fara om några minuter så måste dra mig vidare. Hej då!

Kvällens avslut

Det har fortfarande inte blivit av så mycket pluggande för min del, så istället ska jag vara duktig och avsluta kvällen med att läsa ur den tråkiga engelska boken. Sitter och lyssnar på någon ny singel av coldplay som inte var någon höjdare.

Ja, vad ska jag avsluta kvällen med att säga? Jag önskar jag hade några roliga bilder att lägga upp så det inte är så tråkigt för er att läsa, men tyvärr så har jag inte det på den här datorn så ni får klara er utan det. Men nu ska jag leta upp engelska boken.

Trådlöst internet

Hejsan! Nu har vi fixat det trådlösa internet så jag kan sitta hära i sängen och skriva utan problem. Så jag trivs ganska bra nu kan man säga. Hur som helst så har det inte hänt någonting idag förutom att jag tog mig en powernap när jag kom hem men det är ju inte så intressant att veta. Det var tänkt att Jessica skulle komma hit och så var Sara sugen på att komma också, men Jessica mådde dåligt och Sara tog sig inte så nu sitter jag hära alldeles själv. Jag har inte "hunnit" plugga eller städa idag heller men snart hoppas jag på ett ryck eftersom jag måste plugga väldigt mycket plus städa väldigt mycket. Det ligger dammråttor överallt i mitt rum, hehe.

Något mer har jag tyvärr inte att skriva eftersom det förekommer bloggtorka hos mig just nu men jag kan ju berätta att jag ska måla naglarna också, i lila, efter humör. Jag känner att hösten är påväg eftersom jag har börjat om att frysa hela tiden, så då passar lila perfekt. Så, då vet ni.

Sängen

Jag har precis sett klart night at the museum 2, haft inpackning i håret och en ansiktsmask och fräsh känner man sig då i alla fall. Nu ska jag precis gå och lägga mig och läsa en liten stund ur engelska boken och efter det blir det ju ganska säkert att sova, är rätt så trött nu, men måste verkligen läsa om boken ska bli utläst till på torsdag så det är väl bara att härda. Imorgon ska jag ha en riktig pluggar/städar dag, så påminn mig om det eftersom jag antagligen kommer att komma på andra tankar. Så vi ses.

Övningskört

Jag har då nyss varit och övningskört då och det gick faktiskt över förväntan! Fick kärringstopp några gånger, men eftersom jag bara kört en gång förut så är det ju helt normalt. Man jag blev riktigt nöjd.

Håller på att städa mitt rum just nu, och det behövs då verkligen eftersom det ser ut som en svinstia, men nu börjar man se golvet genom kläderna, hehe. Ska hinna dammsuga och så också bara, det är bara det att jag har sån grym huvudvärk så det känns typ som jag ska svimma så vi får se om jag fortsätter imorgon eller hur jag gör. Plugga måste jag då också hinna med att göra. Jag ska ha en engelsk bok utläst till på torsdag och har bara läst hälften, fast det går nog ganska fort att läsa ut eftersom att jag älskar att läsa (fastän det är på engelska).

Måste föresten be om ursäkt till dom som har kommenterat som jag inte har svarat på. Jag har inte sett vissa kommentarer, men nu har jag sett alla, svarat och godkänt dom.

Laddad!

Okej, nu kommer någonting laddat: Jag sitter vid min nya bärbara dator! Jag tror nästan att den är det bästa som har hänt mig, förutom A (han sitter och ser vad jag skriver så bäst jag lägger in en liten fjäsk). Idag ska vi fira Andrés morfar som fyllde år igår och sedan ska jag fara hem och övningsköra för första gången (eller jag har övningskört med A en gång också, hehe), så håll er undan! Jag fick papprerna i fredags så jag är grymt laddad.

Nu ska jag gå och fräscha upp mig litegrann och så.. Men hinner kanske skriva ett inlägg senare också. Ha det bra!


Minnet dära

Nu är det verkligen illa på minnesfronten. När jag inte fick tag på A så att han kunde trösta mig så ringde jag till Jessica (som jag i efter hand märkte var en mycket bättre tröstare) som berättade för mig att dom var ju och tränade, så när jag tänker efter så kommer jag ihåg att A ringde och väckte mig när jag sov och då sa han att dom skulle träna. Men hur som helst så måste jag gå ut och vänta nu när dom kommer, men vi ses när jag orkar blogga.

Vars är du när jag behöver dig?

Jag är ännu värre nu nästan än jag var förr idag. Har dock fått mig några timmars sömn, men känner att jag vill sova mer, men jag har lovat att vara med lite folk så det är bara att ta mig i kragen och rycka upp mig. Jag får inte tag i A men om jag får tag i han någon gång så ska han komma och hämta mig coh så ska vi förbi Lillpite och hämta bärbara datorn! Men just nu är jag för trött för att vara glad, fast jag är grymt glad, jag har velat ha en bärbar dator hur länge som helst så att..

Men nu måste jag faktiskt försöka få tag i A för jag pratade med honom för över en timme sen och då sa han att han skulle duscha, men han kan ju verkligen inte duscha så hära länge.. Och jag sa att jag skulle ringa upp när jag vaknade igen, men ska försöka ringa nu så får vi se.

Tärd Linda

Hejsan! Nu är jag finally hemma och gud vad det är skönt! Fastän jag är grymt tärd och inte ett dugg taggad för ikväll så ska jag vara med folk, men jag ska iallafall vara nykter kan jag lova! Nu funderar jag på att gå och ta mig en powernap så att jag får lite mer energi i kroppen och klarar av kvällen.

Efter skolan var jag lite busig och gick på stan ett tag där jag köpte halstabletter på apoteket som är grymt bra, och sedan for jag och tjuvköpte lite godis på coop eftersom jag var så sugen, men jag köpte bara för 15 :- så då var jag ju lite duktig ändå.. Eller? Nu ska jag ta det lugnt ett tag!

Kramp i halsen

Min hals krampar och jag hoppas verkligen att det inte blir värre för då kommer jag inte att kunna prata. Jag är inte nå hes nu men min hals gör ändå grymt ont. Men nu ska jag sluta kröjma, det finns säkert något positivt med denna vardag.. Eller okej, det finns det inte.. Min middag bestod av nudlar som jag inte ens orkade äta upp fast jag typ inte har ätit någonting sen lunch förutom ett äpple och en chai latte som Therese var snäll och bjöd mig på när vi gick på stan idag (som jag har glömt att nämna) men nu vet ni det.

Jag har bestämt mig, jag ska köpa Jugges bärbara dator. Den är tre år gammal men det gör inte mig någonting, den är ändå säkert bättre än min stationära, hehe. Jag ska gå och kolla så att jag inte har feber, men oroa er inte, jag kan nästan garantera er att jag inte har det för jag har aldrig feber men eftersom jag har hållit på att frysa ihjäl hela dagen (vilket ju för sig inte är någonting ovanligt) och gick omkring med blöta skor efter orienteringen igår så är det en risk, men som sagt, typ en på hundra.

Blä

Jag försökte skriva ett inlägg tidigare idag på skolan men hade faktiskt ingenting att skriva. Hur som helst så suger mitt liv just nu eftersom jag är på grymt kasst humör och försöker plugga lite spanska. Plus att jag har ont i halsen så jag knappt kan själva. Gaah. Funderar på att köpa Jugges gamla bärbara dator föresten, den är inte den bästa, men den duger för mig, och jag får köpa den ganska billigt, men det är bara det att jag måste verkligen spara pengar, så isåfall får jag inte använda någonting av mitt kommande studiebidrag, men jag tror nästan det är värt det för jag är grymt sugen.

Ikväll ska jag då som sagt plugga och tröst äta choklad och hoppas att komma i säng tidigt ikväll för lite sömn vill jag få, fast har faktiskt ändå sovit ganska bra både igår och i förrgår fastän jag vaknade några gånger i natt av att jag höll på att frysa ihjäl. Men nu ska jag begrava skallen i spanska boken.

Keep you much longer


Sängen

Jag har laddat upp alla bilder från i helgen på facebook, men det här var min absoluta favorit bild kan jag lova, det är jag och mina två bästa vänner och det kändes så bra att få vara med dom båda på en fest!



Nu är det dock sängen för min del så att jag orkar upp imorgon, ska föresten till skolsköterskan och prata lite med henne om mina sömnproblem och om att jag jämt är trött, så vi får se hur det går.

Lördag

Hellu! Nu sitter jag hos A och väntar på skjuts, sen blir det hem och duscha osv. sen blir det fest! Dock har jag träningsvärk i hela kroppen men ibland måste man ju härda, hehe.

Gårkvällen var väldigt trevlig och vi hade det riktigt mysigt även fast jag for hem kring 21.00 eftersom att dom skule dra vidare. Jag fick lite dåligt samvete men hade lovat A att inte vara borta så länge och så, plus att dom var 7 stycken i bilen.

Fredagsmyyys om det så är det sista vi gör, vi ska ha fredagsmyyyyys

Jag kan väl pressa in ett inlägg så hära eftersom jag inte skrivit på två dagar. Ja, vad har då hänt? Igår sov jag över hos Jessica och vi fick springa imorse för att inte missa bussen men vi hann faktiskt i sista sekund. Nu sitter jag hos A och ska snart äta taco och sen kanske jag ska förbi Carro i Pitholm för tjejkväll om jag nu tar mig det vill säga.

Imorgon var det tänkt att jag skulle jobba, men när vi körde förbi med bilen idag så såg vi att jag knappast skulle ta mig fram med korvvagnen så det är nog ingen idé vilket känns ganska surt för mig. Hur som helst så blir det fest på kvällen hos Jessica och det blir väldigt nice kan jag lova! Nu ska jag dra mig vidare, det börjar lukta gott..

Trauma

Hellu! Jag har just sett andra avsnittet av "True blood" och blev lika fäst den här gången, så nu längtar jag till nästa onsdag då nästa avsnitt kommer ut! Hehe. Efter skolan idag så for jag till A och var där till klockan 19.00 då jag for till Jessica och var där till jag for hem. Det var nice.

Jag måste berätta om vilket trauma jag var med om imorse! När jag stod i duschen imorse så märkte jag att den inte hade lika bra "sprut" som den brukar ha, men jag tänkte att det var väl ingenting, men när jag precis hade sköljt ut allt shampoo så slutade vattnet rinna helt. Det var ju bara tur att allt shampoo hade tvättats ur, men jag kunde ju inte sätta i något balsam och tvål, men det överlevde jag ändå utan. Inget vatten funkade så jag fick fara törstig till skolan och borsta tänderna där också, men jag överlevde ju iallafall. Det visade sig vara en läcka i infjärden och det var därför vattnet inte funkade, så nu vet ni och jag ska dra mig vidare till sängen! Bye!

Fransk manikyr

Ikväll har jag och Sara haft en riktig tjejkväll! Vi har sminkat varandra, provat kläder, rensat bland underkläder och haft jätte roligt fast hennes älskade film harry potter inte funkade, hehe. Sara for för ungefär en halvtimme sen då Jonas kom och hämtade henne och nu sitter jag här själv och har gjort lite fransk manikyr på ena handen och väntar på att det ska torka så att jag kan göra på andra, mycket till liv med andra ord! I helgen står det fest på schemat och det tror jag kommer bli väldigt roligt.

Men nu ska jag måla klart naglarna och sedan dra mig vidare till min underbara säng, är riktigt trött för en gångs skull (på kvällen alltså, på dagarna är jag jämt trött) så det kommer bli mys att sova. Så det gäller att dra medans det varar. Vi ses!

Nothing to do

Jag sitter i biblioteket och vet inte vad jag ska göra medans jag väntar på att nästa lektion ska börja. Jag har egentligen inte heller någon aning om vad jag ska skriva, men jag kände ändå för att skriva. Hur som helst så är jag väldigt skoltrött just nu fastän jag bara gått skola i 2,5 veckor. Det är nästan så att jag vill bli sjuk! Eller okej, så illa är det inte än, men annars kan jag ta över din sjukdom Therese, hehe.

Veckan är ganska fullbokad, men så är det ju nästan alltid för mig nu för tiden, men jag gillar att ha någonting att göra, så det är bara bra! Men nu orkar jag inte med det hära nå mer så jag ska gå, hej då people!

Historia

Jag har historia och håller på att skriva om myten som handlar om gengångare. Det är faktiskt ganska roligt eftersom det är en omväxling jämfört vad vi brukar göra, fast det känns lite som i högstadiet, men inte mig emot! Däremot är jag ganska less nu och vi slutar inte den här lektionen förens om 40 minuter och det känns ju väldigt drygt.

Igår vad jag med A och vi gjordet inte så mycket (som vanligt, hehe), vi tog det lugnt och gick en liten promenad vilket var väldigt mysigt, jag sov även över hos honom och vaknade faktiskt i tid imorse så jag hann duscha idag med. Idag/ikväll/inatt ska jag vara med Sara, och hon ska då sova över hos mig så att vi kan göra oss iordning tillsammans imorgon och det tycker jag är jätte roligt! Men nu ska jag försöka få någonting gjort, skriver kanske mer senare!