Love is in the air

Måste även nämna att min bror och min svägerska har gift sig idag! Är lite besviken att jag inte fick komma på bröllopet då dom gifte sig i smyg (skämt åsido ;)), men är så extremt glad för deras skull! Grattis Sandra och Jesper!


I could be a millionaire, if I had the money.

Har haft en bra dag med ma och pa. Först låg vi på stranden ett tag och sedan begav vi oss in till stan för att äta någonting. Vädergudarna har bjudit på strålande sol och stekande hetta hela dagen, och de säger att det ska bli samma väder imorgon. I så fall så blir det stranden igen, och efter det ska vi äta surströmming. I helgen vankas det jobb så passar på att njuta av ledigheten så mycket som möjligt.

Nu ska jag stänga mina blå och försöka sova lite till, vill inte ligga sömnlös ännu en natt. Kram på er!


Vad ska jag göra härnäst?

Ligger i sängen och försöker gå ner i varv nog för att somna, vilket inte går något vidare. Är hur pigg som helst, och trots att ångesten finns kvar efter allt jag inte har gjort idag, som jag borde ha gjort idag så är jag ändå på okej humör. Mina föräldrar är i staden så jag har träffat dom en sväng, jag har varit hos min kurator en sväng, jag har gått en sväng i Globens galleria och kollat på allt jag vill ha. Jag har även hunnit med att handla, läsa ut en bok och virka lite på ett glasunderlägg, som jag sedan blev arg på för att det blev fult eftersom att jag hade för liten virknål, och slängt virkningen.

Har även städat ur min underklädslåda och slängt bort några håliga strumpor och städat bort det sista från resväskan så lite har jag ändå fått gjort idag (vilket jag eventuellt gjorde för att skjuta upp de saker som jag egentligen borde ha gjort).

Men ändå ligger jag här, rastlös och med mycket energi i kroppen. Imorgon ska jag upp 05.00 eftersom att jag börjar jobba 07.15. Efter jobbet ska jag, mamma och pappa gå ut och äta i Gamla Stan och bara mysa på.


Hemmagjord granola

Landade på Arlanda klockan 07.30 imorse, började jobba kl 08.00 och slutade kl 16.00. När jag kom hem från jobbet så packade jag upp väskan, började laga mat och startade en tvättmaskin.

Idag provade jag på att göra en ny müslivariant då jag tycker att vanlig müsli är lite tråkig. Jag blandade i lite olika ingredienser och rörde sedan ner honung, apelsinsaft (skulle egentligen vara juice, men man tager vad man haver, hehe) och rapsolja. Därefter så rostade jag müslin i ugnen i ca 30 minuter, sedan lät jag den kallna och rörde ner lite torkade grönsaker.

Har inte hunnit prova den i yoghurt ännu, men den var iallafall god att bara äta som den är, så jag tror att jag har lyckats ;).


Kärlek

Igår vankades det middag på Harry's i Luleå, vi fick ihop ett gäng på 10 stycken från familjeskaran, och även fast alla inte kunde komma så blev det väldigt trevligt. Den här bilden tog Sandra på väg till restaurangen igår, blir som glad när jag ser den.


Wake me up

Idag har varit en bra lördag. Jag och Adrian har varit på stan, lagat gomiddag, och bara myst på. Imorgon vankas det jobb 7.30-20.30, så blir en lång dag! Nu ska jag sova.


Dessa sömnsvårigheter.

Ligger i sängen och är sjukt trött men kan ändå inte sova. Allt är bada elände! Min tand värker, mitt huvud värker, mina ögon svider och så mår jag så där lagom illa på det också. Inte min toppendag, eller snarare inte mitt toppenår!

Var planerat att jag skulle jobba en dag denna vecka men då andra jobbade så många pass fick jag ta några av deras, plus att några är sjuka vilket ledde till att jag nu helt plötsligt jobbar fem dagar denna vecka, en av de dagarna är dessutom ett 13-timmars pass, så kommer vara helt slut. Blir så extremt långa dagar när nästan fyra timmar går åt till att bara ta sig till och från jobbet.

Så imorgon har jag till att börja med ett möte klockan 12.00, sedan far jag och jobbar direkt efteråt till 20.30, och efter det ska jag hem och göra ett prov innan tolvslaget! Tack och lov så jobbat jag eftermiddag på torsdag också så gör ingenting att jag är uppe sent.

Nu måste jag dock fortsätta försöka sova så att jag kanske åtminstone blir någorlunda utvilad imorgon. Ha det bra!