Seg morgon.

Åh, vad jag känner mig full av ångest denna morgon av någon konstig anledning. Borde vara på bättre humör än vad jag varit på länge då jag äntligen har kommit igång med träningen, jag har börjat ta tag i saker som jag inte har tagit tag i tidigare och när mamma, pappa och Therese dessutom kommer och hälsar på mig imorgon och stannar till på lördag.
 
Ångesten kommer säkert att försvinna med dagen. Ska betala lite räkningar nu så att jag blir lite fattigare, och sedan ska jag fortsätta med tvätten och efter det blir det träning igen med Johanna. Känner mig dock inte alls taggad på träningen idag då min kropp värker från gårdagen och då jag mest bara vill gå och lägga mig i sängen och fortsätta sova. Men funderar på lite tröstshopping idag så kanske det känns lite bättre iallafall ;).
 
Nu måste jag ta tag i de här sakerna och försöka få känslan att försvinna, men vi hörs när vi hörs!

Avokadosmoothie och träning

God morgon!
Eller jag har förvånansvärt nog varit vaken ända sedan 9.00, antar att min kropp äntligen lärt sig att man ska vara vaken vid den här tiden. Sitter och avnjuter en god frukost i form av avokadosmoothie och fullkornsvälling så att jag orkar med stora delar av dagen. 
 
Idag vankas det nämligen träning igen. Kom upp i fem gånger förra veckan vilket inte känns helt dåligt. Igår däremot nästan släpade Johanna mig till gymet, jag var så trött efter jobbet och ville bara hem och sova, men träning blev det minsann, och kan väl erkänna att det kändes ganska bra efteråt. Efter träningen for vi hem till oss där Johanna lagade mat i form och stekt kyckling med quinoa och tzatsiki och efter det så lyckades johanna även övertala mig till att ta spännisbilder.Dock så tänker jag inte lägga ut någon bild här förrän jag börjar se resultat, men det kan vara bra att ha att jämföra med i framtiden. 
 
Tänkte även lägga ut receptet på avokadosmoothien som jag nämnde tidigare, Marina har nämligen gett mig hennes tillåtelse nu ;).
 
Du behöver:
1 mogen avokado
1 banan
1 dl blåbär
1,5 dl mjölk
En gnutta kanel
 
Gör så här:
Mixa alla ingredienser.
Toppa med Paulúns granola (hallon och kakao)
 
Så där! Nu har ni förhoppningsvis denna smoothie framför er:
 
 

En sådan där dag..

Åh vilken trött människa jag är just nu. Och du kan man ju kanske tänka: men vad tur att det är fredag då! Men inte det eftersom att jag jobbar lördag och söndag också. Dock så ska jag inte klaga då jag är ledig en vecka efter det.

Jag sov så otroligt dåligt inatt då jag vaknade X-antal gånger och bara sov allmänt oroligt och drömde mardrömmar. Jag drömde en mardröm, sedan vaknade jag, och när jag somnade om så fortsatte bara drömmen, så snacka om att jag hade ångest hela morgonen.

Men nu ska vi inte vara negativa. Idag kan jag knappt röra mig p.g.a. träningsvärk i hela kroppen, men tur att det är skön smärta!

En annan positiv sak är att jag har märkt att en ny muskel som jag inte ena visste om att jag hade har ploppat upp på axeln, så nu spänner jag mig i princip varje gång som jag går förbi en spegel ;). Dessutom så fick jag sluta tidigare än vad jag trodde idag så det är väl inte en så tokig dag ändå!


Börjar gilla träningen nu!

Ligger i sängen och kan inte sova medan min fina pojkvän väntar in tvätten. Det har varit en väldigt frustrerande dag för mig idag, har bland annat varit mycket på jobbet de senaste dagarna, och har även märkt av att jag har sovit dåligt och vaknat av minsta lilla, dessutom har vi ju haft besök i helgen av Adrians kompis Oskar, och jag har typ varit världens grinigaste mest hela tiden känns det som. Igår tog jag mig iallafall iväg till SATS för att träna lite styrke. Känns som om jag verkligen har kommit igång med träningen nu när jag har börjat träna mer styrke istället för bara kondition. Har liksom träningsvärk nästan hela tiden nu och det finns ju ingen skönare känsla! Dock så har jag slarvat mycket med maten på senaste vilket min mage inte gillar, jag är ju så sjukt känslig när det gäller mat, dock har jag börjat inse vad jag kan och inte kan äta. Tillexempel så har jag börjat dricka minimjölk istället för vanlig mjölk vilket min kropp mår mycket bättre på.

Imorgon ska jag till gymet igen. Har märkt framsteg redan, även fast det kanske inte syns på mig, men lovar att lägga upp en sådan där armspännar-bild som alla andra lägger upp så fort man kan utskilja en muskel ;).


All by myself..

Ligger i sängen alldeles ensam för tillfället. Addepojken är och spelar innebandy med vår granne, så jag har haft en kväll helt för mig själv som mestadels har gått ut på att se töntiga filmer och äta choklad. Jag tvättade faktiskt tidigare idag så lite vettigt har jag hunnit med.

Middagen bestod för min del av morots- och broccolistuvning samt smörstekta champinjoner medan Adrian åt korv och makaroner. Eftersom att han inte är något stort fan av grönsaker så försökte jag inte tvinga på honom att smaka trots att jag nog gör världens godaste stuvning, hehe ;).

Nu ska jag dock sova, imorgon börjar jag nämligen jobba en timme tidigare eftersom vi ska ha någon sort "alla hjärtans dags special" bestående av en enkel trerättersmiddag, blir spännande och se hur många som väljer att äta det av alla ungdomarna. Ha det bra tillsvidare!


Ikea och fikafrämmande!

Oj, vad den här helgen har gått snabbt, fast det kanske mestadels beror på att jag jobbade igår också, så idag är enda dagen som jag har varit ledig. Nästa vecka blir också en 6-dagars arbetsvecka, men det gör inte mig någonting eftersom det alltid är bra med cash ;).

Igår tog vi det lugnt med god mat och en film, och idag har vi både hunnit vara på Ikea och köpt lite nödvändigheter samt haft fikabesök av Carro och Rasmus. Nu väntar sängen, imorgon ska jag både hinna med att jobba och träna hade jag tänkt.


Jobbardag

Godkväll!
Den här dagen har gått ut på att jobba. Först jobbade jag på cafeterian från 10.00-14.00 sedan for jag direkt ut till Arlanda (åt till och med lunch på pendeln) och jobbade där mellan 16.00-22.45, så nu sitter jag på tåget hemåt och är sjukt trött. Brukar vanligtvis sova vid den här tiden men det har ändå varje en dag som har passerat snabbt och jag har druckit kaffe för att hålla mig pigg.

Igår var jag och Johanna på gymet och tränade styrke. Jag, som vanligtvis tränar kondition, har ont i alla möjliga muskler som man kan tänka sig. Johanna fick mig att ta ut mig riktigt rejält vilket var en riktigt härlig känsla. Så tack Johanna för att du har fått varenda en av mina rörelser att göra ont idag ;).

Nu ska jag byta tåg, men lägger upp två bilder från den 18 januari då vi var ute och gjorde Stockholm osäkert!


Helgen

Den här helgen har varit en riktigt bra helg faktiskt. I fredags var vi på inflyttningsfest hos Ellen i Kista, där vi mös på och hade det trevligt. Sedan bestämde sig alla förutom Adrian, att vi skulle gå ut, så vi drog ut på ett ställe i stan, där det dock var ganska dött, så vi stannade inte där så länge innan vi bestämde oss för att äta på Donken och efter det så for vi faktiskt hem.

Igår så gjorde vi däremot inte så många knop. Jag var lite småbakis och trött efter en hektiskt vecka och Adrian var nog bara allmänt lat ;). Idag har vi däremot varit en sväng i Kista-galleria och shoppat lite smått, och resten av dagen har vi mest bara tagit det lugnt.

Imorgon vankas det jobb, och efter jobbet ska jag på ett "möte", så det blir spännande och se vart det leder. Nu ska jag förbereda lite inför morgondagen och sedan är det sängen som gäller. Bjuder på två bilder sedan i fredags!