23 timmar till tolv-slaget!

Det är ungefär 23 timmar till 12-slaget. Jippi! Och dagen efter nyår ska jag och mamma börja med Gi-metoden. Jag är taggad. Har just läst igenom vad man får äta och vad man inte får äta. Det verkade inte vara så farligt. Men vi får väl se hur det går. Jag längtar iallafall till imorgon (idag). Men nu ska jag troligtvis gå och lägga mig och läsa och vänta på att den pokerberoende A ska ringa. Jag måste ha massa grejjer härifrån till imorgon och jag vill helst vara här hemma och göra mig iordning för här har jag precis allt jag behöver. Men han ville inte följa för han var rädd för att han skulle hosta hela natten. Men nu ska jag ta och försöka hitta på något annat. Ha det så bra! .. Och ha ett gott nytt år om jag inte hinner skriva något mer innan 12-slaget!

Hemma från Luleå.

Jag vet att jag har varit dålig på att uppdatera men jag har haft fullt upp dom senaste dagarna. I Lördags jobbade jag och hann även in på Gina och köpte 5 tröjor. Sen under söndagen for vi in till stan en stund och jag köpte en bok för presentkortet som jag fick av Therese. Och igår steg jag upp kl 10 för att mamma skulle komma till A med lite kläder och så kvart över 12 tog vi bussen till Luleå. Där gick vi på stan och jag köpte en jacka och ett par strumpbyxor. Såg en skit snygg skarf som jag ville ha men alla mina pengar lyckades ta slut. Sen for vi hem till Jennie och Janne och hälsade på dom. Jennie hade några gratis biljetter på Impuls så vi for dit och gymmade, eller A gymmade medans jag och Jennie körde body jam. Det var roligt och det var kul att få pröva något nytt. Sen sov vi över hos dom och idag har vi inte hunnit göra så mycket innan vi for hem. Och nu har vi mest bara varit hemma och inte gjort någonting. Andrés mamma har klippt honom och det blev jätte bra. Nu blir det att se på när A spelar poker (och hjälpa till eftersom jag är mycket bättre än han) hehe.

The day the earth stood still

Jag och A har sett på bio idag. Vi såg "The day the earth stood still". Den var hyfsat bra :) Egentligen skulle jag sova över hos A, men mamma ringde och sa att Birgitta ringt och frågat om jag ville jobba imorgon så då blir det lättare att sova hära. Nu blir det nog sängen för min del så att jag tar mig upp imorgon bitti. Föresten så har jag fått låten som jag sjunger nu. Och självklart skulle dom spela upp den i köket igår. Men den är undangömd på min dator nu så att ingen kan lyssna på den.. hehehe.

Slutkörd.

Jag vaknade halv två idag och gick upp och åt frukost. A steg upp kring 10 eller någonting för att fara och köra skoter med killarna. Så jag är själv just nu. Jenny skulle egentligen komma idag men hon tog sig inte så hon ska komma på söndag istället. När jag vaknade imorse så hade jag ont i hela kroppen och ville helst bara fortsätta sova. Det har inte varit någon bra natt kan jag lova. Men nu är jag uppe och har hunnit ta en dusch och ska snart försöka övertala mamma och pappa att skjutsa mig till A. Igår gjorde vi inget särskilt. Vi satt mest och spelade spel med mamma, pappa, Lars och Ingela. Men det var roligt det med. Helst när vi tjejer vann hela tiden. Sen hade vi tänkt att köra skoter till Therese och Jugge. Men det var så mycket flö vatten att vi inte vågade. Så vi vände hem igen och somnade ganska fort. Nu ska jag premiär använda min nya hårfön som jag fick i julklapp. Jippi.

The day after.

Julaftonen var väldigt trevligt, jag fick mycket av det jag önskade mig bl.a. en ny efterlängtad spegel av mormor, en hårfön, en ny (även den efterlängtad) kamera, en kudde, smink, en jätte go luktande tvål från Lush och ett halsband från Sandra. Jag fick även presentkort på bokia och på gina och så fick jag pengar :) Och så fick jag en ram på min älskade brorsdotter och ett par tjocksockar som mormor har stickat :) Tack allesammans!

Jag blev väldigt nöjd med min jul måste jag säga och det var skönt att äntligen kunna se vad man tar kort på vilket man inte gjorde på min förra kamera eftersom displayen var trasig. På kvällen kom även A förbi och sov hos mig och han fick sitt presentkort på jack and jones av mamma och pappa så det kommer bli roligt att få se honom i lite nya kläder också. Han hade klätt upp sig i sin nya skjorta och var så stilig när han kom. Resten av kvällen spelade vi spel med mamma och pappa. Det var trevligt!

 Pappa har just hängt upp min nya spegel så det ska bli skönt att se vad man gör! Nu ska jag städa upp lite här och så ska jag hoppa i duschen om ett tag. Bara så att ni vet så har jag gjort klänningen som jag har på mig på bilderna själv. Tänkte att jag måste ju ha den någon gång annars kommer det aldrig att bli :)

Föresten vill jag rekommendera en jätte bra film som heter "A walk to remember" som alla borde se! Här är lite bilder från igår. Ha det bra!


God Jul!

Jag vill önska er blogg läsare en riktigt god jul! Jag har precis ätit gröt och nu blir det duschen för min del och göra mig iordning för dagen! God jul!

Dan före doppardan.

Idag är det dagen före julafton och det betyder att det blir mys ikväll. Igår såg vi då Yes man och den var rolig och bra =). Jag inhandlade dom sista julklapparna igår så jag är laddad och klar för julen. Snart ska jag gå ner och äta frukost eftersom jag inte har rört mig mer än från sängen och skrivbordet än. Men efter jag har ätit frukost ska jag julstäda litegrann så att mamma blir glad. Jag har ändå inte så stökigt men det måste ju vara exemplariskt. Haha. Nu ska jag nog ringa och försöka övertala Therese att komma över ikväll. Sen ska jag ringa Donald och fråga om jag får jobba någonting under jullovet. I need money! Men så mycket mer har jag inte att säga. Vaknade av att katten bet/klöste mig i tårna imorse så det var väl inte ett särskilt bra sätt att vakna på däremot. Men nu blir det frukost för min del!

Yes man.

Ikväll ska vi se yes man på bio. Den är säkert rolig. Lördagen var väldigt trevligoch spenderades med bra personer. Idag har jag gått på stan och köpt dom sista julklapparna. Nu sitter jag hos A och väntar på skjuts till bion. Jag skriver troligtvis mer när jag kommer hem. Ha det bra!

Fredag och Jullov!

Idag har vi knappt gjort någonting på skolan, bara sett klart en film och lekt charader :) Egentligen skulle jag fara till Bergsviken idag och vara med tjejerna från klassen. Men jag skulle varken ta mig dit eller hem. Så det får bli någon annan dag. Istället blir det att fara och vara med Nina, Fredde och Jonas och det blir nog trevligt skulle jag tro.

Idag har jag även hunnit gå på stan och handlat julklappar till André och Therese. Nu är det bara till några få kvar men det får jag fixa antingen imorgon eller till veckan. Det är snabbt gjort.

Just nu är A ute och kör skoter en snabbis för att se om den funkar eftersom han har lagat den. Jag ville inte riskera att frysa ihjäl i mina nylon strumpbyxor så jag stannade inne och bloggar litegrann :) Men han kommer nog in närsomhelst skulle jag tro och då blir det att fara! Imorgon blir det Pitholm för min del. Ha det bra!

Utmanad!

1. Tre namn jag lyssnar till:  Linda, Hurtig ..?
2. Någonting jag tycker om med mig själv: Mina ögon :D
3. Någonting jag inte tycker om med mig själv: Min blygsamhet kanske
4. Detta är jag rädd för: Thereses hund Ozzy är ganska läskig.. ;p
5. Tre saker jag vill ha varje dag: En puss av André, Choklad och Cola!
6. Tre saker jag absolut inte kan göra:  Äta räkor (vilket jag alltid har älskat tills i sommar), Slå en volt, sova på nätterna.
7. Detta tycker jag om att göra: Umgås med mina vänner, umgås med A, läsa, se på tv osv.
8. Detta vill jag göra just nu: Resa utomlands för fösta gången!
9. Bästa känslan: Att vara kär :)
10. Värsta känslan: Att inte vara kär.. :(
11. Egenskaper jag gärna vill att min partner har:  Han ska vara smart, och ha en bra personlighet :)
12. Är jag kär just nu? Ehh, JA!
13. Jag vill gifta mig? Men ja! 
14. Följande saker vill jag göra innan jag dör: Hoppa bungyjump, Resa utomlands, plugga klart, skaffa barn, gifta mig osv :P
15. Min käraste ägodel: Mina böcker?
16. Något jag vill ha i present: En systemkamera och en bärbar dator :)
17. Detta har jag på mig just nu: Vit björn borg tröja och mjukisbyxor. Skönaste outfiten!
18. Favoritkläder: Förutom att vara naken så mjukiskläder of course.
19. Favoritdjur: Katt
20. Följande musikstilar tilltalar mig mest: Det är olika. Rock bland annat.
21. Favoritlåt just nu: Har igen speciell. Men en är Colbie Caillat - Dreams collide.
22. Roligaste/tråkigaste ämne i skolan: Svenska är roligast, NK tråkigast.
23. Stjärntecken: Vågen!
24. En bok jag älskar: SMUTS!
25. En film jag älskar: Armageddon.
26. Tv-program jag gillar: Greys, Desperate Housewives, Prison break, Dexter osv.
27. Favoritdoft: Det är lite olika. Naomi Campell - Cat deluxe at night kanske :P
28. Detta äter jag gärna: LAXPAJ!
29. Dricker helst: Coca Cola
30. Favoritgodis: Choklad!
31. Hit vill jag gärna åka på semester: USA, Thailand, Australien, Turkiet, Kina Spanien osv.
32. Färg på mina ögon: Blåa
33. Min längd: 169,5 cm.
34. Jag tror på: Tomten!
35. Jag spelar: Ingenting, men skulle vilja spela poker om jag vore 18 :)
36. Person jag beundrar: Mina underbara syskon!
37. Så här bor jag: Med mor och far.
38. Antal döda krukväxter i hemmet: Ja, inte mitt ämne.
39. Det här tänder mig: Stringkallingar!!! hehe
40. Det här gör mig avtänd: Dålig andedräkt.
41. Favoritfärg: Har tyvärr ingen.
42. Favoritcitat: Har inget av det heller.
43. En hemlighet jag vet: Therese pojkvän brukar pissa på sig varje natt. Tiihii.
44. Bästa present jag fått: Min mjukisdjurs hund som jag fick när jag var 7 eller någonting och hade kvar tills typ i 5:an
45. Senast köpta skiva: Jaa.. Ingen aning.
46. Det jag är mest nöjd över med mitt utseende är:  Mina ögon fortfarande.. Och mitt hår när det är på bra humör ;)
47. Det jag är minst nöjd över mitt utseende är: Mina lår.
48. Udda förmåga/egenskap:  Jag bor på månen.
49. Om jag vore ett djur skulle jag vara: Azlan i Narnia.
50. Vad lyssnar du på just nu? Colbie Caillat - Bubble.
51. Vad har du gjort/ska du göra idag? Varit på skolan, hälsar på farfar, hälsat på Andrés morfar, halkat så jag ramlat 2 gånger, gått till pappas jobb och farit hem :)
52. Var är dina föräldrar födda? Piteå och Skellefteå
53. Vad är det senaste du installerade på datorn? Jaa, Nero tror jag.
54. Vilken är din favoritrestaurang? Pentryt
55. När badade du i en pool senast? Helgen före då jag fyllde år. Det vill säga helgen före 10/10.
56. Vilken är din favorit kändis? Mig själv! (..om jag hade varit känd)
57. Hur många barn vill du ha? två
58. Vilken musikstil tycker du mest illa om? Techno.
59. Har du bestämt dig för vad du ska rösta på i valet? Får inte rösta än. Men annars på Socialdemokraterna.
60. Vad har du för TV-kanaler? Många
61. Har du åkt moped någon gång? Ja
62. Har du busringt någon gång? Ja
63. Har du fått felparkeringsböter? Nej, men vi kan ju vänta tills jag får körkort till att börja med.
64. Har du hoppat/kan du tänka dig att hoppa bungy-jump? Nej, men jag skulle vilja!
65. Vilken är den plats längst bort som du har besökt? Stockholm?
66. Har du en egen trädgård? Min mor har.
67. Vilken är din favorit bland tecknade serier?  The SImpsons och Family guy
68. Kan du alla orden i nationalsången? Så gott som.
69. Badkar eller duschkabin? Badkar!
70. Vilken är den bästa film du sett senaste månaden? Dangerous Bangkok tror jag.
71. Favoritpizza? Kebab.
72. Chips eller popcorn? Chips, men på bio: popcorn.
73. Vilken färg på läppstift använder du? Har använt några gånger. Ljusröd typ.
74. Har du rökt en cigarett? Tyvärr så har jag ju det.
75. Har du någonsin varit med i en skönhetstävling? Joo, jag vann dom 10 senaste.
76. Apelsin- eller äppeljuice? Apelsin
77. Vem är den senaste som du åt ute med? André.
78. Favoritchoklad? Marabou mintkrokant. Börjar dock bli lite utnött men annars Schweizer nöt eller Amigo :)
79. När röstade du senast? Jag har inte fått rösta än.
80. När åt du en hemodlad tomat sist? I sommras tror jag.
81. Har du vunnit en prispokal någon gång? Jajjemen!
82. Är du bra på matlagning? Rätt så hyfsad..
83. Klarar du att tanka själv? Jajjemen ;)
84. Har du beställt något från de där shoppingprogrammen de visar på TV? Nej
85. Pepsi eller Coca Cola? Coca cola.
86. Har du varit tvungen att använda uniform i något jobb? Nä, efter som mitt enda jobb hittils har varit att sälja korv förutom prao platser så att..
87. Vad var det senaste du handlade? Ett lyxmål på sunes.
88. Har du kräkts offentligt? Ja, tyvärr.
89. Vill du helst bli mångmiljardär eller hitta den sanna kärleken? Jag har redan hittat den sanna kärleken, så hit med miljarderna!
90. Tror du på kärlek vid första ögonkastet? Nej det är bara för desperata människor.
91. Har du ringt något betalnummer? Nej det har jag inte.
92. Kan man vara vän med sitt ex? Ibland, men det är viktigt att man kommer över varandra först!
93. Vem var det du besökte på sjukhus senast? Farmor.
94. Hade du mycket hår som liten bebis? JA, ni skulle bara veta..
95. Vad har du för meddelande på din telefon/mobilsvar? Telias.
96. Vad har du i din väska? Börs, Lipsyl, Smink, Hårspray och massa andra onödiga saker.
97. Någon favoritsak du gör innan du går och lägger dig? Läser.
98. Vad har du att vara tacksam för? Att jag bor i ett rikt land utan föräldrar som slår mig och får mat varje dag.
99. Är du less nu? Jo, nu blir det simpsons för min del.
100. Tre personer jag vill ska fylla i denna enkät: Jennie, Sandra, Sandra och Sara :)

Nyårs klänning inköpt!

Idag har vi varit hos Therese. Och jag köpte en nyårsklänning av henne som hade använts en gång och var skitsnygg. Jag fick köpa den för 150:- och den skulle kostat 400:- så bra gjort av mig ;)

Idag har det varit en lugn dag på skolan. Vi har mest sett film och tagit det lugnt. Nu är det bara tre dagar kvar till jullovet, och imorgon har vi bara två lektioner. Nice! Här har ni lite sena bilder från i helgen. Se mer på www.Liindahurtig.pixbox.se.


Dålig uppdatering, I know..

Jag har varit väldigt dålig på att uppdatera dom senaste dagarna och det beror mest på att jag har haft fullt upp och på att jag varit så jäkla trött. Igår somnade jag kl 20.00 men A väckte mig däremot kl 00.00 och jag var vaken en stund med honom. Men när jag väl blev pigg så somnade han ifrån mig! Damn. Men det tog ungefär en timme så somnade jag också.

Lördagen var föresten väldigt trevlig. Fast vi blev mindre folk än anat. Det var jag, Sara, Magda och Frida och vi sjöng kareoke den stösta delen av kvällen. Sen kring 22.00 (tror jag) begav sig Magda och Frida till en fest men jag och Sara stannade hos henne eftersom vi inte tog oss hem. Men det var lika mysigt det. Vi sjöng lite mer kareoke och sen såg vi National Treasure (som jag sett typ 5 gånger tidigare). Jaa, vi gick och la oss kring 4.00 och somnade nästan direkt. Det var riktigt trevligt! Tack för en bra kväll tjejer!

Igår så blev det en mysdag. Var som sagt väldigt trött och passade på att vara med A. Vi Såg Erik och Mackan och direkt efter det somnade jag. Och så mycket mer har jag inte hunnit göra förutom att vi hade sovmorgon idag som jag inte visste att vi hade. Så jag var aaalldeles för tidigt på skolan fast vi började 11.30. Jag kom till skolan 8.00 så det var lite mindre roligt. Annars har vi sett en föreläsning idag av Oskar Petterson (tror jag att han hette). Den var jätte bra och om ni får tillfälle att se den föreläsningen så ska ni göra det.

Lägger upp bilder ifrån helgen imorgon kanske. Har inte hunnit lägga in dom än. Ha det bra!

Come what may

Det här är en grymt bra låt som jag har fått från en grymt bra film som jag kan se om och om igen. Nämligen Moulin rouge. Man börjar snyfta varje gång man ser den. Börjar nästan gråta bara av låten :)

Ikväll blev det ingen vaka. Vi tar det lugnt istället och har sett lite av idol. Och det blir nog att fortsätta i den här takten resten av kvällen. Ha det bra!


Lucia?

Nu sitter jag på skolan och väntar på att spanskan ska börja. Jag är riktigt, riktigt trött idag och skulle helst bara ligga hemma och sova. Det blev inte att vaka med Jenny, Carro och Johanna idag. Carro hade blivit sjuk så vi skulle ta det nästa lördag istället :)  Nästa fredag blir att vara med tjejerna i klassen. Ikväll så ska jag istället vara med A (:D) och så ska vi fara och vara med några av hans kompisar. Jag vet inte riktigt vem det blir men det blir säkert kul.

Imorgon blir det då att fara till Sara. Det kommer att vara bara tjejer och jag ska komma tidigare till Sara så att vi kan ha ansiktsmask och laga mat. Sen efter ett tag kommer resten. Det kommer bli himla trevligt att spendera lite tid med flickorna!

Igår kväll gjorde jag inte så mycket. Jag såg simpsons och drack te och tog det lugnt. och var grymt trött och ville bara sova då också. Men jag vill inte somna alltför sent på kvällarna (vilket jag ofta gör ändå). Men nu ska jag snart dra mig till lektionen som börjar om 20 min och härda ut resten av dagen. Efter skolan far jag direkt till A och kanske försöker sova litegrann där så att jag är pigg tills ikväll. Idag ska vi även se Lucia eftersom vi är lediga imorgon då Lucia egentligen är.


Gratis presentkort på smink!

Bli medlem på sidan här nedan så kan man samla poäng och få gratis presentkort på smink :)

http://www.gratismakeup.se/Register.asp?r=166079

Kommer inte på någon bra rubrik! Jag med min fantasi.

Hejsan! Just nu har jag väldigt tråkigt eftersom A sitter och spelar nått bilspel (som vanligt). Så jag har ingen aning vad jag ska göra eftersom jag inte har något att göra! Men på fredag ska jag till Carro och vara med Carro, Jenny och Johanna. Och då ska vi självklart vaka. På lördag ska jag till Sara fast vi får se om A följer eftersom om han följer ska han isåfall komma senare och det är inte säkert att han tar sig. Så då kanske det blir att vara utan min honey då också och det känns konstigt att vara utan honom en hel helg! Dumma A! Men på söndag kan vi iallafall säkert vara med varandra :)

Historia prov

Idag har jag haft historia prov. Jag pluggade igår men självklart inte särskilt mycket. Men det gick ändå mycket bättre än jag trott. Hoppas bara det gick lika bra som jag hoppas att det gick. På fredag blir det nog diktredovisning för mig. Jag hoppas bara att det går bra men det är ju inte en speciellt svår redovisning. Idag slutade jag 11.20 som vanligt och har suttit här på skolan sedan dess och nu är klockan snart 13.50. När André slutar (vilket jag hoppas att han gör snart) så ska jag gå förbi ungdomsmottagningen och beställa ett nytt recept för mina p-piller. Jag känner inte för att gå till ungdomsmottagningen nu för att sedan gå tíllbaka hit till skolan. Det var - 20 grader imorse och jag har ingen aning hur kallt det är nu. Men jag har iallafall ingen lust att gå ut FLERA gånger i onödan. Känner inte ens för att gå på stan. Så kallt känns det. Men det kanske ändå blir att gå på stan en kort stund efter att André slutat. Men jag väntar hellre här kan jag lova. LITE (d.v.s. mycket) mera kläder behöver jag. Nu ska jag försöka hitta på något annat. Typ leta upp nått ställe där man kan lägga sig och sova (?). Ha det så bra! 

Plugg.

Idag har vi bowlat med skolan. Jag bowlade med Anna och med Moa och jag kom faktiskt tvåa. Fast mitt klot var alldeles för stort och fingerhålen också alldeles för stora. Resten av dagen blir att spendera med A och med plugg. Har Historie prov imorgon. Usch. Men jag hoppas att jag klarar det men jag är inte särskilt förberedd. Det funkar inte att skita i att plugga och ändå klara proven som jag gjorde under högstadiet. Nu är jag med koncentrerad på lektionerna men klarar det ändå inte. Men jag pluggar så gott jag kan och gör iallafall mitt bästa.


Sjuk och te-beroende.

Idag har jag varit hemma från skolan. Mådde skit imorse och hade aldrig klarat en hel på skolan. Så istället stannade jag då hemma och halv tre ringer mamma och väcker mig och säger att hon är påväg hem. Så idag har jag inte gjort så mycket mer än att dricka te och se simpsons. Imorgon blir det däremot en hel pluggdag eftersom jag inte fick chansen att plugga idag. Usch! Nu blir det sängen för min del.

Slut på helgen ännu en gång.

Än en gång är då helgen slut och jag har väldigt mycket ångest. Och förlåt för den dåliga uppdatering. Jag har haft fullt upp i helgen. Men jag kan ge er en kort sammanfattning på helgen:

Fredag:
- Prov i spanska. Gick skit dåligt.
- Kommer hem, äter, sover 3 timmar.
- Vaknar kvart över nio. Ser en film. André somnar.
- Ligger ensam ser klart filmen.
- När filmen är slut läser jag ut min bok.
- Somnar ett tag efter jag läst ut boken.

Lördag:
- Kör skoter till Andrés mamma.
- Äter på Frasses.
- Far på fest hos Jenny.
- Andrés SKOTER går sönder!
- Kommer hem, lägger märke till att Andrés mamma köpt cup of nudles. BLIR LYCKLIG!
- Somnar.

Söndag:

- Vaknar halv 11 och märker att min hals är uttorkad.
- André gör iordning CUP OF NUDLES åt mig.
- Ser en film.
- Gör mat.
- Sover 2 timmar.
- Ser en till film.

Ja. Så har ungefär min helg sett ut. Det har faktiskt varit riktigt trevligt fast jag varit trött nästan hela helgen. Lördagen blev väldigt lyckad. Nu blir det att göra någonting annat. Här har ni lite bilder:

Jag och Carro :)
Carro, Jag, Jenny

En bild på Jennifer (dock inte från helgen) då hon modellerade för Cinderella.

Blääääää

Måste plugga men jag orkar inte. Nu har vi då just fikat pepparkakor och druckit glögg osv. det var väldigt mysigt och julkänslan gick på högvarv. Imorgon har jag spanska prov. Nästa vecka har jag prov i historia. Jag måste verkligen försöka plugga. Ska ge det ett försök om ett tag.

Auktion!

Jag tror jag är beroende. Har suttit i flera timmar och tittat på en auktion. Så jag hinner inte skriva så mycket mer. Jag måste ju fortsätta se. Det värsta är att det inte händer någonting typ heller. Jag blir bara arg åt folk som håller på att få saker. Men precis när sekundvisaren slår noll så höjer någon budet. Men jaja. Måste fortsätta!

Sjuk

Idag har jag varit hemma från skolan eftersom imorse när jag vaknade så hade jag väldigt ont i magen. Och jag kände sömnbristen ta i. Så jag klarade mig inte upp helt enkelt. Nu sitter jag och tittar på en auktion sida. Det är faktiskt väldigt intressant :) Nu ska jag se på tv och ta det lugnt resten av dagen och försöka plugga lite mer. Ha det bra!

Dryg dag.

Usch vilken dryg dag det har varit idag. Det känns inte som vi har gjort någon nytta alls idag. Inte ens på spanskan. Men nu sitter jag då hemma hos A och väntar på att få mat medans A  sitter och spelar "need for speed". Men det är då garanterat mycket roligare här än på skolan. Och så måste jag plugga också. Spanska, engelska, historia och säkert massa annat också. Jag satt uppe halva natten igår och skrev klart samhälls arbetet. Så då är jag då klar med det iallafall och det känns himla skönt. Jag är jäävligt sugen på jullov just nu. Nästa vecka är det lucia vaka och jag har ingen aning vad vi ska göra. Men vi kommer väl på någonting som vanligt. Jag hoppas att det blir roligt iallafall.

Nu ska jag försöka ta tag i skolarbetet och jag ska göra mitt bästa för att få något gjort. Jag ska bara gå och lägga mig i sängen en liten stund först.

Föresten så kom jag fram till att jag har läst boken Twilight och den boken är verkligen jätte bra. Så nu är jag bara ännu mer sugen på att se filmen och känner att jag bara måste det. Och för er som inte har läst boken rekommenderar jag den starkt!

Mys med Sara :)

Idag har jag varit med Sara hela dan. Vi har inte gjort nått speciellt, bara tagit det lugnt, käkat glass o.s.v. Det har då både varit mysigt och trevligt att få spendera lite tid med hon också. Annars har jag inte gjort så mycket idag. Varit på skolan och gjort det gamla vanliga. Inget speciellt har hänt. Vi har sett någon konsert med estet 3:orna som var helt okej och så har jag tagit hem nå arbete i hopp om att få något gjort vilket jag får ta tag i imorgon. Nu blir det nog sängen för min del skulle jag tro.


Mys med Sara :)