Nu drar jag

Planerna för kvällen kommer troligtvis bli lugna. Jag funderar på att sova över i husvagnen som är på havsbadet så det kommer bli lugnt och skönt. Nu väntar jag på att Sandra ska komma och hämta mig så att vi kan fara till havsbadet där redan A är med mamma. Jag har dock inte packat än men det dröjer typ en halvtimme tills Sandra kommer och jag ska väl antagligen inte ha med något speciellt heller, vi får se hur det blir. Föresten så sålde jag ju mitt första armband till mamma igår, har dock inte hunnit få pengarna än, men jag blir glad bara någon tycker det är fint. Jag ska då ta med dom till havsbadet så får vi se om någon är intresserad, jag säljer dom ju väldigt billigt så någon kanske förhoppningsvis är intresserad.

En sak som jag njuter av väldigt mycket just nu är att jag alltid är ledig på måndagar och tisdagar (tills jag börjar jobba kommunalt då), enligt mig så är dom de jobbigaste dagarna i veckan så det känns extra skönt att få vara ledig på just dom dagarna. Jag och Birgitta har däremot inte hunnit planera hur "schemat" över hur vi ska jobba i veckan ska vara. Men antingen blir det väl så att jag jobbar på fredag och lördag, men vi får väl se. Det är faktiskt dom dagarna som jag vill jobba på i sommar eftersom att mamma och pappa kanske hade tänkt att fara och hälsa på Jennie i luleå på torsdag så det skulle vara jätte roligt att få följa dit också, så vi får hoppas på det bästa. Men nu måste jag verkligen dra mig vidare och börja packa innan Sandra kommer så att jag får med mig någonting, typ täcke och så, jag känner mig inte sugen att sova utan täcke inatt så att.. Men vi ses!

Nu är jag sådär uttråkad igen..

Jag har varit duktig och gjort ett försök att städa mitt rum, och så har jag gjort ett nytt armband men jag orkar inte lägga upp någon bild på det just nu. Jag börjar få slut material, jag har ingen rem kvar eller någonting så jag kan nog kanske inte göra så många armband de närmaste armband, inga jätte fina iallafall men jag ska troligtvis på stan imorgon så då kanske jag köper nå mer. Jag har även hunnit starta en tvättmaskin, bara jag inte glömmer bort att hänga den den här gången.

Jag lyssnar på lite musik från den underbara filmen "PS I love you", det är då musik att rekommendera kan jag iallfall säga. Jag har föresten laddat upp lite bilder på pixbox nu från de senaste dagarna, kan lägga upp någon bild här också men ni vet ju vars ni ska kolla för att få se mer bilder, eller hur? Jaja, hur som helst så har jag ingenting att göra just nu så jag funderar på att ta en promenad eller någonting, men jag har ganska mycket att göra så jag vet inte om jag har tid att göra det, men jag måste verkligen ta tag i att gå ut och gå igen. De senaste dagarna har jag varit mer sugen på att ligga på stranden och steka så att det har inte gått så bra. Men nu ska jag dra mig vidare, ha det bra!


Så såg jag ut


Nina och jag


Inlindade i filtar på Lars båt

Mina senaste skapelser

Idag var det tänkt att jag och syrran skulle stiga upp 8.30 för att fara ännu en dag till havsbadet och sola. Men det har inte varit nå soligt idag så det sket sig, istället kommer jag tillbringa datorn till att läsa, göra armband, sitta vid datorn och se på tv, eller kring 17.00 ska vi ut till havsbadet istället och grilla med mamma och pappa, men det kommer bli en lugn dag som det ser ut nu.

Jag har gjort fyra nya armband som jag inte har visat er än. Jag satt och gjorde tre av dom bara igår eftersom jag var pigg och fick nått ryck, så därför har jag iallafall tänkt att lägga upp bilder på dom:


SÅLD


En kedja med ett hjärta av glas på. Gjorde tre stycken av detta
och kommer troligtvis sälja alla för 25:-



En flätat rem (tre remmar) med ett halvt hjärta och en ring
där man knyter för att fästa armbandet. Gjorde två stycken av detta
och kommer att sälja det för 20:- styck

Bara ett enkelt pärlarmband. Gjorde två av detta
och kommer sälja båda för 20:- styck


En dag på stranden..

Hejsan! Denna dag har spenderats på havsbadet med mamma, pappa och Sandra. Varken Nina eller Sara var sugna/hade tid att komma men det gick ju lika bra att vara med bara familjen någon gång. Vi låg på stranden till typ 16.00 då Lars (min farbror) ringde och frågade om vi ville följa med på Trapper och äta och sedan fara ut och köra båt. Pappa tackade ja till detta beslut så vi får då och åt på Trapper och jag åt jätte god mat som bestod av kött, strips och grönsaker, gött! Efter det så for vi då och åkte båt vilket var väldigt roligt. Vi for förbi farfar i långnäs och han blev väldigt glad över vårat besök.

Nu har vi sett på tv en stund och jag funderar på om jag ska försöka pyssla litegrann med armband och se om jag kan göra något nytt fint. A ska snart gå och lägga sig och jag är pigg än, ska dock upp tidigt imorgon och fara till havsbadet igen så jag ska ändå inte försöka att vara uppe så länge, men vi får väl se när jag blir trött. Jag hade föresten med mig kameran idag så jag lägger upp bilder på pixbox (lindahurtig.pixbox.se) imorgon eller någonting. Hej då!

Jag känner mig seriös

Hey party peoples! Nu ska jag ut och ränna i stan, som förr i tiden, utan alkohol mest troligt, om inte den där norrmannen som var med mig utmed korvståndet dyker upp och bjuder mig! Haha, nä nu var jag oseriös. Men jag hoppas iallafall att ni har en fartfylld lördagskväll utan några som helst problem, vi ses i dimman! Haha, eller nä, jag ska ju inte dricka.. Oseriösa jag. Ikväll har jag föresten på mig min nya klänning från gina som jag köpte för halva priset, kanske kommer med en bild sen. Hejdå!

Detta jobbarliv

Hej people! Imorse när jag steg upp så var jag så trött att jag funderade på att vara hemma, men eftersom jag visste att jag varken kunde eller egentligen ville göra det så tvingade jag mig upp och kämpade mig iväg. På jobbet idag så fick jag sällskap av en norrman i 40-års åldern som var lite full och var ett bra tag uti mig, han köpte tre korvar men var tvungen att fråga mig hur många han köpt. Jaja, norrmän.. Hehe, nu är jag dum, han var ganska trevlig även fast jag inte förstod ens hälften av vad han sa men, vad ska man göra åt det?

Nu är jag iallafall hemma och ska alldeles strax hoppa i duschen och skölja av mig äckel korvlukten som jag nu är alldeles less på, jag har även lagat äcklig alldeles för utspätt potatis och purjolök soppa till mig och Sandra men jag åt bara några skedar av den och åt en macka istället, men jag var ändå inte så hungrig eftersom jag åt en rätt så sen lunch. Nu, duschen som sagt.

Nygjorda armband

Förresten så har jag ju gjort några nya armband som jag måste visa er. Om någon är intresserad så säljer jag dom jag har fler än ett av för 25 :- styck här har ni bilder:


SÅLD


Säljer för 30:-


SÅLD

Årets kräfta = Jag

Igår for jag, mamma och Sandra på havsbadet och solade hela dagen. Det blåste jätte kallt och man låg nästan och frös så jag struntade i att smörja in mig. Som jag ångrar det, direkt när jag kom hem så kände jag hur det hettade på kroppen och framåt kvällen var jag rödare än en tomat på hela kroppen, jag kunde knappt sova för att det gjorde så ont. Vilket inte gjorde saken bättre var att jag var tvungen att stiga upp imorse och jobba, och imorgon måste jag också jobba. Gaah. Jag har iallafall hunnit gå på stan med Sandra och Anton idag också och jag köpte en kjol, en blus och en klänning på rea. Och så hann jag in på Rima och köpte lite material till mina armband, så dagen har sett ganska bra ut. Nu ska jag dra mig vidare.


Så här ser jag ungefär ut just nu

Armband

Hejsan! Som vissa vet så har jag ju skaffat mig en ny hobby på sistone, nämligen att göra egna armband. Jag gör bland annat om inte så snygga halsband till grymt snygga armband. I det här inlägget tänkte jag lägga upp bilder på armbanden jag hittils har gjort. Ni får gärna kommmentera vad ni tycker om dom osv. =)


Det senaste armbandet som jag har gjort, ej till salu


En blå rem med en "vågig" liten ring 30 :-


Det här armbandet var ett halsband från början
men det blev mycket snyggare som armband, ej till salu dock.


Det här var också ett halsband men jag fixade till det
 och gjorde det till ett armband som man har dubbelt
Ej till salu


Det här armbandet har jag gjort 3 stycken av, ett gav jag
till Jennifer, ett till mormor och ett har jag själv
SÅLD

En svart rem med en smal ring i mitten, 30 :-

Där har ni alla armband som jag hittils gjort, jag har dock bara ett exemplar av varje armband eftersom jag inte har så mycket material att göra armbanden av, men jag ska dock och köpa mer material på måndag. Glöm inte att kommentera!



Denna trötthet..

Idag är jag tröttare än vad jag varit på länge, även fast jag har sovit väldigt mycket inatt också. Dagen/kvällen kommer spenderas med Cassandra, Anna, Tobbe, Mats och André då såklart, vad vi ska göra vet jag inte än, men det blir väl att ta det lugnt med en film eller någonting. Jag har iallafall fått reda på att jag ska jobba på fredag och på lördag så det blir perfekt för mig förutom att jag måste vända tillbaka dygnet eftersom jag nu för tiden är van vid att stiga upp kring 14.00 så jag hoppas det går snabbt att vänja om sig. Nu ska jag dra mig vidare, ses!

Gaaah

Jag är grymt irriterad just nu, någonting mer tänker jag inte säga.

Update:

Uppdateringen har inte varit den bästa, men jag och A har inte varit ensamma med varandra på ett rätt så bra tag vi har haft ganska så fullt upp att vara med folk. Midsommar var jätte rolig förutom att jag fick på från stockbäcken till Svensbyn i alldeles förstora skor (jag och Cassandra snabbbytte) och att jag har minst 1000 blåmärken på benen och på armarna. Men kvällen började hursomhelst hos Jennifer på Liden där vi grillade, åt och hade det trevligt, sen åkte vi släp bakom Peters epa till Lillpite, där alla redan hade farit, så vi fortsätta åka till Stockbäcken på byagården där det var fullt ös ett litet tag tills polisen tydligen kom. och alla for så det var bara att gå hem. Men när vi väl var hemma så ringde vi Jennifer så Julia och Frida kom och hämtade oss med mopparna och skjutsade oss till Jennifer, där fortsatte festen fast A hade tyvärr redan hunnit fara hem.. Men det blev en hel del dansande på borden med Cassandra.

Sen igår mådde jag väldigt dåligt men for så småningom till A. Vi bestämde oss för att se på bio på kvällen men när vi for in till stan för att sätta våran plan i verket så mötte vi lite svensby folk så det blev att följa med dom och grilla istället. Vissa drack men jag var nykter eftersom det blev ganska mycket under midsommar, men vi hade jätte roligt iallafall! Jag lägger upp bilder på pixbox senare. Hejdå!

Tired

åååh vad jag är trött, men eftersom Mats  kom in och väckte oss imorse så vaknade vi kring 10.30 men jag är glad ändå. Nu orkar jag inte skriva nå mer med risk för att jag svimmar så hej då.


Jag är en tönt som spelar counter strike

Jag skrev ett riktigt långt inlägg imorse, men som de flesta nog vet så fungerade inte blogg.se så jag blev väldigt irriterad och min dag blev så gott som förstörd... Nä, jag är inte bitter. Nu sitter jag iallafall hos Peter medans vi är några här som lanar, fast jag lanar ju inte, jag sitter mest och läser bloggar osv. Men jag har faktiskt spelat lite cs med dom också, hehe. Hur kan folk vara så datanördiga nu för tiden?

Har iallafall pratat med Berit idag och hon sa att jag skulle fara förbi hos Birgitta någon dag och göra upp ett schema om hur vi ska jobba i sommar. Jag kommer inte få jobba lika mycket som förväntat, men jobba kommer jag då få iallafall. Nu ska jag dra mig vidare people! Hej då!

En pigg "morgon"

Hejsan people! Idag steg jag upp, tro det eller ej, klockan 12.10! Dock så hade jag tänkt att fara ner på klubben idag och höra om jobbet men eftersom Berit slutade jobba 12 så fick jag utesluta det, jag får ta det till veckan istället när jag är hemma. Jag har iallafall hunnit hänga lite tvätt och hållit på och så håller jag på att ladda upp lite musik på min mp4 nu och efter det så ska jag ta mig en promenad.

Sen när pappa kommer hem med moppen blir det väl att fara till A eftersom han inte orkar komma hit, hehe. Men nu ska jag ladda upp musiken klart. sen ska jag gå ut och gå då. Vi ses när vi ses!

Vad gör ni på lördagskvällar?

Jag har lyckats städa mitt rum och det har blivit jätte bra, jag har även hunnit göra en massa andra saker som tex läst ganska så mycket ur en bok och sett en film med mamma och pappa. Tänk att förr längtade man hela veckan till dom här mysiga lördagarna då hela familjen låg i soffan och såg en film samtidigt som man åt någonting gått. Tänk att nu mera är en lördagskväll inte en lördagskväll om man inte är ute och ränner med vännerna och gör stan orolig. Men man blir tillsammans med någon kommer den här längtan tillbaka av att bara ligga hemma på lördagskvällar och se på tv och äta något gott. Det jag vill komma fram till är att jag tror att det vi helst vill är att ligga hemma på lördagskvällar och se film och mysa.

Ibland är jag väldigt missnöjd

Jag känner verkligen att jag inte har någonting att skriva just nu, känner mig som en väldigt dålig människa som inte hör av sig nog ofta till sina vänner och som inte ens kan hålla sitt rum rent. Jag känner mig så klen just nu så det inte är sant! Jag håller då på med att försöka få mitt rum rent, men sakerna i soffan, på skrivbordet och på golvet tar aldrig slut! Gaah. När jag har städat klart ska jag ringa Jenny eftersom det var väldigt länge sen som vi pratade med varandra. Nu ni ska jag ta tag i mitt liv!

Sommarlov, here I come!

Hejsan! Uppdatering: Idag fick jag stiga upp kl 7.00 eftersom jag var tvungen att göra om kursprovet som jag fick IG på. Jag råpluggade hela morgonen och gårkvällen. När jag väl stod där utanför Annas (min spanska lärare) arbetsrum så kände jag paniken komma krypande (vilket den så gott som alltid gör när jag har prov). Jag fick gå in i ett rum där hon stängde in mig och sa att jag skulle komma till hennes arbetsrum när jag var klar. Det gick ganska snabbt för mig att skriva och när jag kom till Anna med provet så sa hon att hon tyckte det gick snabbt. Hon sa åt mig att gå ut i korridoren och vänta medans hon rättade det. Dom där två minuterna (eller hur länge det nu var) var dom nervösaste i mitt liv, och när hon kom ut från arbetsrummet och sa till mig: - Grattis Linda! Du fick godkänt! så kände jag två stora stenar falla ner från mina axlar. VILKEN lättnad!

Nu är jag iallafall alldeles för trött för att skriva någonting. Jag tror inte att jag orkar uppdatera nå med idag, men.. NU HAR JAG SOMMARLOV!!!!! GAAAAAH, det måste firas på ett eller annat sätt!

Jag falller snart ihop.

Jag känner mig som om jag kommer falla ihop vilket ögonblick som helst, mina ögon flimrar, min näsa rinner och jag nyser som om jag aldrig har gjort annat.. I natt blev också en rätt så sömnlös natt. Jag somnade kring 1.00-1.30 och steg upp 07.30 så lite mer sömn har jag ju fått än igår. Ikväll blir det självklart att gå och titta på balen och se lilla Sara gå dära. Fast sen ska jag bara sova. Vi är dock lediga imorgon så då får jag ju sovmorgon så då känner jag att ljuset i slutet av tunneln börjar synas. Men däremot så har jag lovat Jennifer att gå på stan men det är ju först kring lite senare. Sen på torsdag så börjar jag antingen 10.00 eller 11.00 och då ska vi bara ha skattjakt, sen är sommaren här! Nog för att jag har så gott som sommarlov redan nu men.. Nu ska jag dra mig vidare. Vi ses när vi ses!


Nu har jag varit duktig

Nu har jag renskrivit historie arbetet ordentligt så då är det bara det här med att inte titta ner och läsa direkt från pappret.. Nä, jag tycker jag har varit nog duktig som har renskrivit på så här kort tid så att jag tycker att jag KAN få titta ner i pappret någon gång då och då iallafall. Nu tror jag att jag ska bege mig ut på en promenad eftersom jag vill känna mig duktig.. Eller idag är jag nog för trött, får ta igen det imorgon. Ska nog lägga mig i badet i stället. Myyyys.

Grattis mormor!

Ååh, vad jag är slutkörd just nu. Mina ben värker och jag vill bara sova, sova, sova. Jag fick enbart 4 timmars sömn inatt vilket har lett till en oerhört dålig konsentrations förmåga. Jag har iallafall fått två bra nyheter idag: Den första var att vi fick ha våran redovisning imorgon istället för idag vilket leder till att jag kan renskriva och plugga in bättre. Den andra bra nyheten var att jag fick godkänt i nationella i matte vilket jag var väldigt glad för eftersom matte inte direkt är min starkare sida. A har däremot hunnit bli sjuk också vilket leder till att han har hunnit smitta mig litegrann och jag som precis blivit frisk. Men jag kan inte hålla mig från att pussa på honom iallafall.

Vi har även hunnit förbi mormor idag och firat hennes 62 års dag. Så grattis till henne!

Jag har däremot även hunnit med att rensa ut mitt skåp litegrann idag också. Men mycket är fortfarande kvar, men jag ska ta hem saker som jag ska ha nästa år imorgon också så då försvinner det lite mer saker. Yes! Det är så skönt så här precis innan sommarlovet att titta in i ett tomt skåp. Nä, nu ska jag dränka mig i historia.

Min mormor

Söndag

Nu har jag precis satt mig ner för att ta det lugnt. Jag har varit ute och gått med Sandra och Ozzy och hunnit äta lite soppa och mackor med avokado på. Det var rätt så super gott. Nu ligger Ozzy som är helt slut efter promenaden i min famn och halvsover.

Gårkvällen blev föresten väldigt rolig. Det blev cruising med lite folk bland annat med Nina och Fredde. Dock så blev det väldigt kallt på kvällen och jag som bara hade högklackade skor som inte täckte mycket av mina fötter höll ordagrant på att frysa ihjäl. Men nu ska jag plugga, plugga, plugga.

Cruising?

Ikväll blir det troligtvis cruising med lite folk och så ska vi nog kanske fara och snabb hälsa på Björn som ville tacka för att vi satt barnvakt igår. Så kvällen är fullbokad. Ett problem är bara att jag inte har några kläder med mig som jag kan ha på mig ikväll, bara för stora mjukisbyxor och gårdagens tröja. Och A vägrar att fara hem till mig och hämta mer kläder, ibland önskar jag verkligen att jag hade körkort i detta ögonblick, men what to do? Jag ska ringa mamma och fråga om hon ska in till stan någonting så att hon kan komma förbi med kläder, men eftersom klockan redan är över 15.00 så är det ju inte så troligt att det blir så.

Har även varit inne på skopunkten och tittat och hittat några skor som jag blev väldigt sugen på. Jag tror att jag ska köpa dom när jag har fått lite pengar, vi får se hur det blir. Jag älskar skor så att jag känner mig väldigt sugen. Nu ska jag gå och hoppa i duschen och klä på några andra kläder så att jag blir en människa igen.

Det gick bra

Det gick bra att vara barnvakt igår, men man märker verkligen att man inte är redo att ha barn än. Jag var helt slut redan kring 22.00 (då hon hade somnat för ett tag sen) så vi gick upp och sov litegrann.Det blev inget loppis idag dock för mig och A eftersom A inte orkade och vi var för trötta.

Iställlet for A på dragracing i morse med några kompisar. Det var tänkt att jag skulle följa fast jag var för trött imorse fastän dom skulle fara kring 10.30 eller någonting. Nu ska jag iallafall gå och äta nå frukost.

Barnvakt

Nästa: Barnvakt! Jag tror att vi kommer få en riktig mysig och lugn kväll om inte lilla Saga bestämmer sig för att vara bråkig. Men hon är en så fin och snäll tjej så det ska nog gå bra. Jag tror aldrig att jag har hört henne skrika i vanliga fall så att..

Nu sitter jag på skolan och väntar på A så att vi kan fara någon gång. Jag tror dock inte att vi kommer fara direkt eftersom dom skulle fara kring 16.00 men det är ju bara att fara hem och vänta på klockslaget. Hehe. Vad ska ni göra ikväll då people? Hoppas att ni får en trevlig fredagskväll iallafall. Bye!

Gårdagen

Nu ska jag göra klart för er både Therese och Sandra en gång för alla: Ja, jag hade i silvershampot i två timmar!

Jag sitter på skolan och väntar på att lektionen ska börja, det är väldigt tomt i skolan idag verkar det som. Jag kom fram till en sak när jag och A var påväg in till skolan: Idag är den sista fredagen då vi går skola den här terminen! Hur underbart låter inte det?

Igår hade jag en fullbokad dag. Först for vi till Sandra och Jesper och firade Lovis som då fyllde ett år, sen for vi till Björn (A:s bror) och efter det for vi till A:s morfar och Eivor eftersom A skulle laga internet för dom. Men problemet var bara att vi hade inte ätit någonting på hela dagen och åt middag först 20.30 då vi kom hem. Det var tur att vi hade fikat hos Lovis, annars hade vi nog inte klarat oss.

Ikväll ska vi vara barnvakt åt Björn barn Saga som är ungefär 1,5 år. Så det kommer bli jätte mysígt. Imorgon kanske det blir att stå på loppis; jag, André, Sandra och Anton. Vi får väl se hur det blir med det. Nu ska jag dra mig vidare. Hejdå!

Grattis Lovis på ett års dagen!

Tänk att idag var det ett år sen vi satt vid telefonerna och väntade på beskedet. Ett år sedan jag blev faster. Tiden går snabbt trots allt :)


Jag har många nördar i min familj

Föresten vill jag att alla ni ska veta att min syster Therese är den största nörden jag känner. Hon har beställt The sims 3 så hon kommer få det på premiär dagen. Hehehe, hon har alltid varit sån (nog för att jag kommer komma och spela med henne så fort jag får chansen).

Men idag tog mamma faktiskt rekordet. När jag kom hem från A så hittar jag mamma sittandes framför datorn. Jag sa: - Vill du se några bilder på Andrés pappas båt? Samtidigt som jag säger det så märker jag att mamma sitter och spelar någon sorts alfapet på datorn och hon säger: - Vänta, jag ska bara spela klart det hära. Haha, hon nöter spel mer än mig.


Blondie


Ett egoinlägg på mig själv! Nu får ni "äntligen"
se min inte längre så nya hårfärg!


Jag är uttråkad (som vanligt?)

Kvällen har spenderats med plugg och gossip girl. Jag har inte varit med A idag så jag är helt ensammen. Man blir så lätt uttråkad i sånna här lägen men vad annars ska man göra? Jag tror att jag snart ska gå ner och göra mig en god kopp te, kanske till och med en chai latte, vi får se vad jag orkar göra. Nu ska jag iallafall gå och fortsätta plugga och vad jag nu håller på med.

I'm so in love!

I den här väskan!




Och André, no offense, jag tycker om dig med ;)

Ännu mer plugg

Jag är på skolan och har lunch, jag har kommit fram hur mycket jag ligger efter och hur otroligt mycket som jag måste plugga idag. Nk, engelska, historia och säkert massa andra saker. Jag tror att vi ska ha inlämnat en artikel idag på nkn som jag inte ens har börjat med eftersom jag har varit borta så mycket, så jag ska fråga om jag får någon dag extra och göra den hemma så får vi se hur det går. Nkn börjar om ett tag jag vet inte riktigt hur länge det är kvar så jag måste kolla upp det.

Och vad har jag gjort annars idag då? Jag har hunnit ha en muntlig bokrecension som jag mest improviserade på, men det gick bra. Annars har det inte hänt så mycket av intresse. Nä, nu ska jag ta mig i kragen och göra bort lite plugg. Hej då!


Bored

Imorgon har jag kursprov i spanska. Jag tror dock att det kommer gå mycket bättre än vad jag själv förväntar mig eftersom jag har lärt mig mer de senaste veckorna än vad jag har lärt mig det senaste året så vi får väl se hur det går. Just nu har jag iallafall jätte tråkigt om det är någon som är intresserad av vad jag gör så gör jag ingenting.

Föresten, Jessica! Du måste kommentera så att jag får veta vad din blogg adress är!

Nu ska jag gå och läsa eller någonting i den stilen, men vi ses när vi ses!

Kläder för mig

Jag och A har beställt kläder från Ellos och kläderna har kommit idag. Jag beställde en lång kofta och 4 par troser och 1 bh och det blev ganska exakt 300 :-

Nu kom vi precis hem efter att ha ätit på hawaii i munksund (det blev hawaii istället för blå ängeln) och då tog jag en pizza istället. Sen for vi till Andrés morfar och åt jordgubbar, och som det var gott! Det blev riktigt sommar feelings dära. Snart ska jag börja dra mig hemåt för att jag måste plugga och för att jag inte vill fara hem när det är för kallt. Men jag kanske skriver senare. Hej då people!


Sleepy

Nu har jag vaknat efter några timmars sömn och är pigg. Det är dock bastu i mitt rum så jag ska gå ner och se vad det är för väder där nere. Tur för mig så skulle jag bara haft historia och idrott idag men historian var ändå jätte viktig. Om ett tag ska jag gå ner och sparka sönder moppen för jag måste till A sen, så vi får väl se vad som händer, i värsta fall får jag stoppa den i batteri laddaren ett tag.

Jag har inte hunnit med så mycket idag men jag ska snart vända på det och som sagt fara till stan. Andrés mamma ska bjuda på middag på blå ängeln eller någonting. Blandsallad, here I come! Hehe, nu ska jag gå kära läsare. Hej då!

Inte min dag.

Idag försov jag mig, men som tur var skulle jag köra moppe och då skulle jag bara komma typ 10 min försent, men vad tror ni händer? Ja, moppen startar såklart inte. Jag kickade tills jag blev genomblöt i svett och gick in igen. Sen efter ett tag kom jag på att jag ju kunde ta den andra bussen, men då tittar jag på klockan som var 08.20 och då går bussen från hållplatsen och det tar 5 min om man springer hela vägen från mig. Så nu sitter jag här hemma och surar för mig själv, men what to do? jag får plugga hela dagen här hemma istället.