Jag saknar dig.

Jag måste få börja med att säga att den här helgen har nog klassats på min topp tre över värsta helgerna någonsin. För det första så är Anton i Tyskland, men det är inget som gör min ledsen, jag är bara glad över att han har roligt, men samtidigt så saknar jag självklart honom. Men jag försökte ändå att göra det bästa av situationen och umgås med vänner och så, men i lördags fick jag världens tråkigaste nyhet om att en närstående till mig har dött, och då blev det bara så att jag helt enkelt inte orkat göra någonting, utan istället har jag bara sett på serier eller legat i sängen. Idag sov jag till 13.30 bara för att dagen skulle gå fortare och för att jag helt enkelt inte hade någon lust att stiga upp. Det värsta är att man börjar tänka att man kunde ha försökt mer, umgåtts mer, vilket man inte gjorde. Jag önskar bara att jag hade blivit förvarnad.

Det är andra gången i mitt liv någon nära dör, och när farmor dog var jag bara ett barn, och nu måste jag helt plötsligt vara vuxen, och det gör ont, för nu förstår jag verkligen vad det är som har hänt vilket tog tid för mig att förstå förra gången.

Det är inte ofta jag skriver deppiga inlägg, men jag behövde få skriva, för det är då som jag verkligen kan uttrycka mig.

Hoppas bara att du har det bättre där du är nu. Du betydde mer än vad du tror att du gjorde för mig och för oss.

Jobb!

Hej!
Mycket har hänt sen jag sist skrev även fast det inte var allt för länge sedan. Jag jobbade ju åt piteortens och demade torsdag och fredag vilket gick bra förutom att jag hade feber under första dagen av fredagen och höll på att tappa rösten emellanåt, men trots förkylningen kan jag ändå säga att det gick riktigt bra.

Det andra som har hänt är att jag så gott som har fått jobb. Ska på kurs hos GoExcellent på måndag så nu hoppas jag bara att förkylningen har lagt sig innan dess så att jag får vara frisk och kunna fokusera till 100 procent, men just nu känns det som att förkylningen är på väg nedåt i alla fall.

Så jag svävar som på moln just nu och är hur glad som helst! Så glad att jag till och med vaknade före 10.00 idag, och hur vanligt är det när jag dessutom är sjuk?

Nu ska jag göra mig klar för dagen så att jag är redo ifall att någonting händer. Vi ses när vi ses!

Stickat!

Har ju börjat att sticka på senaste tiden och nu är äntligen mitt första sockpar klara. Och den andra sockan klarade jag till och med nästan av att sticka själv, fast lite hjälp behövde jag ändå från Sara som har lärt mig att sticka. Detta par ska jag ge till Anton och om det är någon mer som är sugen på ett par så går det bra att beställa. Här är i alla fall resultatet:

Voila! Dock så blev dom lite olika i storleken eftersom det tog ett tag innan

jag lärde mig hur hårt man skulle sticka, så den ena sockan blev lite mindre

än den andra. Men är ändå nöjd över resultatet!


Med hösten kommer förkylningar..

Blä, har lyckats blivit förkyld. Kan inte andas genom näsan, har rakblad i halsen och det känns som om det har sprängts någonting i mina bihålaror. Jag som inte har tid att vara sjuk!

Nu kanske alla tänker "men Linda, du är ju arbetslös, klart du har tid att vara sjuk!" Men helt arbetslös är jag ju faktiskt inte. Imorgon och på fredag ska jag jobba i Luleå åt piteortens och stå och dema med att sälja korv. Då kommer jag alltså träffa en massa människor och då kommer det inte vara nå roligt alls att vara sjuk.

Så nu hoppas jag bara att den här förkylningen snart ska ha gått över, men det känns tyvärr inte så troligt på att den ska ha gått över tills imorgon. Annars får jag knarka nässpray, ipren och halstabletter hela dagen, för jobba ska jag!

Idag kommer jag spendera min dag med att ta det lugnt. Ska sitta och titta på serier samtidigt som jag stickar sockar (ja, jag har börjat sticka sockar, måste ha någonting att göra när jag inte jobbar) och försöka övertala någon att köpa hem en Cola till mig, eftersom det är vad jag ser som bästa medicinen mot halsont ;)

När man är arbetslös får man mycket att göra!

I lördags var jag på en gemensam möhippa och svensexa för Therese och Jugge som smet iväg och gifta sig i december förra året, så då överaskade vi dom nu, nästan ett år senare istället.

Så igår ägnade jag mig åt att göra deras "bröllopspresent" som dom fick senare på kvällen. Resultatet blev så här:

Jag tog en bild från Thereses blogg som var på henne och på Jugge, gjorde om den i photoshop och skrev ut den på ett oh-papper, och sen lånade jag en oh från pappas jobb och skissade av med blyerts. Efter att jag gjort det var det bara att måla tavlan med svart färg och sen så var den klar! Det är grymt enkelt och blev hur snyggt som helt! Så det var inte sista gången jag gjorde så här.

Idag blir det nog en lugn dag. Har hunnit vara på möta med min jobbcoach nu på morgonen, men nu är jag så trött att jag tror att jag måste gå och vila en stund igen.

Det som också har hänt är att jag har varit på arbetsintervju igår på goexcellent. Det gick bra tycker jag även fast jag var rätt så nervös innan, så nu väntar jag spänt på beskedet om jag har fått jobbet eller inte. Det skulle vara guld värt om jag fick det!

Nu ska jag gå och vila en stund, känner att det här kommer att bli en riktigt lugn och skön dag!