Gött

Gårdagen var väldigt trevlig måste jag medge. Vi började hos Martin där vi var ett tag och smådrack, sen for jag och Jennifer vidare till Robert där Jennifer dock inte var så jätte länge utan for hem efter ett tag. Eftersom jag och Sara inte heller tog oss hem så sov vi över hos Robert och vi somnade kanske ring 4-5 tiden. Idag vaknade jag och Sara någon gång föra 9.00 så vi har inte sovit så mycket, och det gör att jag så magnifikt kommer in på nästa punkt (hehe, har ni sett ett kilo mjöl? sök på youtube!!): Jag råkade liksom somna ett tag och sov i nästan 4 timmar, gött ens. Snart ska jag dessutom kämpa mig ut i kylan och gå till Jennifer.. Snöar det än?

Jaja, men då har ni fått veta hur det ligger till för tillfället, och nu orkar jag inte skriva så mycket mer, men ha det bra så skriver jag när jag har tid! Ha det gött!

I want to break free

Ursäkta att jag varit så kass på att blogga de senaste dagarna, men har haft mycket att göra! Just nu sitter jag hemma hos mig med Jessica och någon random hund och vi gör inte så mycket, sitter vid varsin dator och nöter. Igår skulle jag på fest, men det gick inge vidare eftersom vi inte hittade vars festen skulle vara, så istället for jag och Jocke hem till mig och såg film och drack te, hehe. Det var väldigt trevligt måste jag medge.

Idag är det fest som vanligt. Ska mest troligt vara nykter eftersom jag drack i torsdags (vilket var väldigt trevligt det också) men vi får se hur det blir, just nu är jag taggad på det mesta även fast jag för tillfället sitter oduschad i mjukiskläder. Men det är ju så det ska vara! Hur som helst, ikväll blir det att fara till Martin, och så ska jag hinna fara förbi Erik också en sväng tror jag. Jag ser iallafall att det kommer bli oerhört trevligt! Ska bjuda på en grym låt också som de flesta säkert har hört, men den spelas konstans här hemma nu för tiden så att, here it comes!




Nöjd

Godmorgon! Jag är uppe alldeles för tidigt just nu (6.30, steg upp 6.00) känns det som men jag har mina anledningar. Det gick faktiskt riktigt bra igår måste jag säga förutom att jag fick hålla talet och det var jag verkligen inte beredd på, jag läste det liksom första gången 20 minuter innan jag var tvungen att framföra det, men det gick rätt så bra kan jag tycka, jag är jätte nöjd med min insats. Direkt när jag satte mig i bilen igår så blev jag dock otroligt trött, så det som hände när jag kom hem var att jag satte mig vid datorn ett litet tag, jag åt, sen gick jag och la mig och sa till mamma att hon skulle väcka mig om någon timme. Dock så vaknade jag av mig själv kring 23.00 och hade lite panik eftersom jag hade varit tvungen att läsa mer inför FN (och det är anledningen till varför jag är uppe så tidigt idag). Jag somnade om kring 00.30 eller någonting sådant så jag har sovit riktigt mycket men ändå är jag rätt så trött och oladdat inför denna dag (FN håller på i två dagar). Men jag ville bara säga att jag lever och att det till och med gick rätt så bra. Nu måste jag plugga in litegrann här, vi har ett grymt stort problem just nu, så jag behöver lite information om det. Men skriver mer ikväll om jag hinner. Ha det bra!

Jävla FN.

Alltså jag orkar inte! Jag bryter snart ihop!! Jag kommer ingen vart med detta just nu och jag har redan druckit tre koppar te och jag kommer helt seriöst ingen vart. Är det meningen att jag ska fatta någonting av det här eller? Om det bara gick lika lätt att skriva klart den där jävla skiten (ursäkta språket) som det går att skriva här så hade jag älskat mig själv men jag får liksom fram ett ord i taget. Jag har liksom suttit sen klockan 21.30 och ändå inte ens fått ihop en hel sida. Jag är seriös, jag bryter ihop. Jag vet ärligt talat inte vad jag ska ta mig till just nu och vågar inte gå ner och göra mer te för då kommer jag väcka hela huset. Det värsta är att jag hela tiden gör allt annat än att plugga. Den här grejen som tangentbordet är på under bordet gick ju sönder för mig för ett tag sedan fast det sitter ändå kvar vissa delar. Jag lyckades dock skära mig rejält på fingret på en grej så då började jag helt plötsligt skruva och hålla på där under för att få bort det och allt, jag menar, det är verkligen inte likt mig men jag blir ju så kreativ på nätterna med allt förutom skoljobb. Det värsta är att jag har fått tillbaka min magvärk och den är bara värre nu, och jag kan säga att jag inte kommer att klara av att sitta still en hel dag med den här magen som det ser ut nu, så mitt liv känns verkligen toppen alltså.

Jag vill bara gå och lägga mig och sova men jag ser inte ens det som en möjlighet just nu fast det känns som om det är lika bra för att jag inte kommer någon vart, men jag kan ju inte ligga och halvsova på rollspelet imorgon, det funkar ju bara inte. Jaja, jag får satsa på klädseln och flörta med lärarna eller nå, hehe. Nä, jag skojjade bara som de flesta nog fattade fast vill ju inte ha nått missförstånd ifall det skulle vara någon som inte fattade. Men hur som helst så måste jag väl fortsätta med det där nu men jag är 100% säker på att jag inte kommer bli klar ikväll och det är imorgon. Varför ska jag alltid vara ute i sista sekund med allting? Jaja, men ni förstår grejen. Jag suger och hatar mitt liv just nu. Vi ses på min begravning. Jävla FN.

Inga kommentarer

Ursäkta den dåliga uppdateringen, men mitt liv kretsar runt FN just nu. Så kommer inte ha så mycket tid att skriva idag och kanske inte heller imorgon. Det får vi se. Men om ni inte har hört av mig tills på torsdag så har jag antagligen hoppat framför ett tåg eller någonting för just nu har jag verkligen kört fast. Jaja, ni behöver nog inte vara oroliga. Men vi hörs när mitt liv återgår till det normala.

Sjuk

Damn, har man lyckats gå och bli sjuk också. Jag hade ont i magen hela gårdagen och när jag vaknade imorse hade det fortfarande inte gått över. Det är som att jag får kramp i magen då och då och det är inte så skönt. Dessutom så funkar inte eduportalen så jag kommer inte åt min landstrategi som ska vara klar idag. Mitt liv suger just nu alltså. Så jag har väl inte så mycket annat till val än att börja om helt från början med den. Jaha, få se nu: jag ska ha minst tre A4an skrivna idag och jag har inte börjat med andra ord. Jag mår absolut inte bra just nu.

Det är ingenting positivt med den här dagen, så jag kommer inte orka skriva nå mer här eftersom jag är så negativ som det bara går just nu. Men vi ses när jag är på bättre humör.

Oerhört bra!

Jävlar vad kul vi hade det igår! Det började hos Martin där vi var lite folk och hade det trevligt och smådrack litegrann (ja, jag vet att jag skulle vara nykter, men jag drack faktiskt bara lite). Efter ett tag fick jag ett sms av en viss Peter som ville att jag skulle komma till Tommy så då gjorde jag det, och när jag kom dit var det fullt ös med trevliga människor. Efter ett tag så bestämde sig dom för att fara på Challenge och dom ville att jag skulle följa så då följde jag dit och det var jätte fint där och jag träffade ändå några som jag känner. Det gick ett tag och sen så for jag tillbaka till Martin igen där folk var lite väl glada och igång (sorry, men ni som var där vet vad jag menar, hehe). Sen for vi till Mats och var där ett tag och dit kom även Joakim, så det var jätte trevligt. Kom mig i säng någon gång kring 7.00 tiden imorse, men va fan, man lever bara en gång!

Nu ska jag försöka få tag på lite folk från gårdagen och se om dom lever, men jag skriver kanske mer ikväll om jag har tid för ska plugga en massa och kanske umgås med Jennifer. Men vi hörs!

Väldigt lyckat!

Hejsan morgonmänniskor! (hehe, klockan är 12.00). Just nu sitter jag hos mormor eftersom jag sov här igår. Gårdagen var riktigt trevlig faktiskt. Det blev inte att vara med Jennifer som det var tänkt, men däremot for jag till Mats istället där det var lite folk som drack och hade det trevligt. Efter ett tag skulle dom dock till SDOL och jag kände verkligen inte taggen för att gå dit, det har jag inte gjort de senaste åren (eftersom det mest är yngre människor där) så jag sket i det och gick in till stan utan att ha någon aning om vars jag skulle ta vägen. Då ringde jag Marina och pratade med henne och hon sa att jag fick komma på ekonomiarnas klassfest! Jag kände mig oerhört hedrad eftersom jag var den enda "utomstående" som fick komma dit. Det var fullt av trevliga människor där och vi hade riktigt kul faktiskt. Det blev väldigt mycket dansande iallafall, och i vanliga fall dansar jag inte ens, men ekonomiarna är ju rätt så sköna, hehe. Kring 1.00 började alla däremot fara hem, eller mot max och eftersom jag inte hade någon aning om vars jag annars skulle fara, och eftersom jag inte tog mig hem så for jag till mormor (där även min mor var) och sov över här. Och nu är jag här, vaken och pigg. Om ett tag ska jag väl börja dra mig hemåt och göra mig iordning för kvällens bravader, jag har dock ingen aning om vad jag ska göra än, det återstår att se. Men nu har ni fått ett fett och jobbigt inlägg att läsa. Jag kan själv erkänna att jag hatar att läsa sådana inlägg, men nu blev det så.

Jag tog lite bilder igår, men min kamera la av, vet inte om det var batteriet eller vad det var. Men bilderna kommer förhoppningsvis snart upp iallafall, även fast det inte var så många. Men ni får se dom senare. Nu ska jag dra mig vidare, men vi hörs någongång, tror inte jag kommer hinna skriva nå mer ikväll, men om vi inte ses vill jag bara säga: gör inte någonting som inte jag skulle ha gjort! (alltså, gör vad som helst). Hejdå!

Trött men glad

Jag är otroligt trött idag fast ändå är jag på väldigt bra humör. Det känns som om det kommer att bli en riktigt lyckad helg faktiskt och jag hoppas på det bästa. Synd att jag mest troligt inte kommer kunna träffa Sara så mycket eftersom hon då är sjuk, men jag hoppas att hon snart blir frisk för har inte träffat henne på flera dagar. Jag tror att jag är lite beroende av henne, men så blir det väl när man är singel, hehe.

Jag har NK just nu och vi håller på att skriva en labrapport, inte det roligaste jag har gjort men vad är egentligen roligt i skolan? Jaja, nu måste jag gå, men skriver maybe mer ikväll. Vi hörs!

Goodnight with a song!

Jag kan väl pressa in ett inlägg så här på kvällen till er också. Jag har inte gjort så mycket ikväll faktiskt. Det blev ingen simning eftersom Sara har fått halsfluss den lilla stackaren, så då for jag hem direkt efter skolan istället. Jag gick och la mig i soffan och såg på tv en stund och lyckades somna ett litet tag. Sen har jag hunnit med att städa litegrann också, och att plugga litegrann så jag har ändå fått lite gjort, fast borde ha fått mycket mer gjort känns det som.

Imorgon då.. Jag vet inte så mycket av vad som kommer att hända, fast jag ska nog iallafall vara med Jennifer och det blir nog trevligt skulle jag tro. På lördag har jag inte riktigt bestämt vad som händer än, men det blir väl kanske att fara på fest om inte annat, fast ska då vara nykter iallafall, det är ett som är säkert. Nu har ni fått eran kvällsuppdatering. Kan lägga upp en rätt så grym låt som Robert visade mig för några dagar sen. Ha det bra tills
vidare!


Mardrömmar?

Jag har sovit oerhört kasst inatt kan jag lova. Vaknade någon gång inatt av att jag grät, det berodde nog mest troligt på en mardröm eller nå, men det är första gången jag har gjort så. Så jag är oerhört trött just nu kan man säga men jag kämpar. Kommer dessutom inte ihåg hur drömmen gick eller vad den handlade om, men det måste ju ha varit en rätt så hemsk dröm om jag till och med börjar gråta. Jaja, det finns inte så mycket att göra åt den saken just nu. Det blir ju simning efter skolan så då blir jag förhoppningsvis lite mer avslappnad.

Jag har inte så mycket mer att skriva tror jag. Denna dag fick ingen bra början. Vet dessutom nu varför min väckarklocka inte ringer mer än en gång. Jag har på något sätt lyckats stänga av så att man inte kan snooza. Men det är väl lätt fixat I guess. Förresten så har min mobil fått en fet spricka, och jag har inte ens gjort nå, jag har typ varit mest rädd om den i hela världen. Men jaja, det gäller att försöka att inte vara bitter. Nu ska jag jobba med FN så att den skiten blir klar någon gång.

Runt dig.

Mitt liv kretsar redan runt dig.
Men ditt liv kretsar inte runt mig.
Jag behöver din värme precis nu.
Jag behöver dig för att du är du.
Du är så fin, det är en sak som är sann.
Varje gång jag ser dig känner jag likadant.
Men du tittar tillbaka på mig väldigt hårt.
Och jag hoppas att allt det hära någon gång kommer vara vårt.
Jag kommer att vänta tills dess.
Och jag lovar dig att jag aldrig kommer bli less.

Linda Hurtig.

Försov mig imorse igen

Jag har inte så mycket att säga om dagen. Jag lyckades försova mig imorse (igen) och det berodde på att jag stängde av väckarklockan i sömnen. I vanliga fall brukar jag ställa både min mobil och en väckarklocka men jag orkade bara ställa mobilen igår och det ledde då till att jag försov mig. Förutom det så har det inte hänt så mycket mer idag. Om ett tag ska däremot Jessica komma hit och vi ska väl hitta på någonting roligt tror jag, det brukar vara rätt så roligt att vara med henne, hehe. Vi vet inte vad vi ska göra än däremot men vi kommer nog på någonting.

Jag ser grymt mycket fram emot morgondagen. Det blir simning efter skolan mest troligt imorgon och sen ska jag kanske vara med någon. Hehe. Ser som sagt grymt fram emot det iallafall om det blir. Jaja, nu känner jag mig lite hemlighetsfull så ska gå och vänta på att Jessica ska komma. Men vi hörs!

Just det ja

Så här såg jag ut (Iallafall ett tag)

Gruppbild! Mina favoriter

Jag och Sara åt choklad för första gången på en månad, hett!


Falla fritt

Jag orkar inte falla mer.
Jag vill ta mig upp och inte ner.
Är det inte min tur snart?
Jag trodde faktiskt att allt var klart.
Men jag fortsätter att falla.
Och tittar upp mot er alla.
Och jag fortsätter att le.
Så att mitt leende är allt ni kan se.
Jag vet faktiskt inte ens vad jag gör här.
Enda ställer där jag hör hemma är där du är.
Men jag orkar inte kämpa för någonting jag inte kan få.
Och ändå klarar jag inte av att vända om och gå.
För det är dig jag vill ha.
Och jag tänker på dig varje dag.
Förstår du inte att jag vill ha dig?
Att det enda jag kämpar för är att ha dig här hos mig?

Linda Hurtig.

jag hoppas på det bästa

Ni tror inte att det var så att blogg.se inte funkade igår kväll så jag kunde inte lägga upp bilderna som jag lovat, så jag lägger upp dom ikväll istället om jag har tid, fast det kommer jag mest troligt att ha. Har hur som helst hunnit ladda upp dom på facebook, så annars kan ni ju bara kolla här så får ni se dom lite tidigare. Men som sagt så laddar jag även upp några bilder ikväll som ni kan titta på.

Kommer mest troligt få sluta kring 14.00 idag eftersom jag förhoppningsvis inte behöver vara på foto kursen nå mer eftersom jag är så gott som klar. Jag hoppas då på det iallafall för jag behöver sluta tidigare känner jag. Jag har även hunnit vara på utbildningsmässa idag och det var trevligt. Kul att göra något sådant någon gång som omväxling också kan jag tycka. Men nu måste jag skriva landsstrategi för Angola. vi hörs!

Sova i morgonrock

Kära bloggläsare. Jag ber om ursäkt för min dåliga uppdatering och därför lovar jag att bjuda på lite bilder ikväll, det kan väl bli kul? Iallafall med tanke på hur dålig jag är på att lägga upp bilder, hehe. Igår så var det ju då alla hjärtansdag, och som ni vet så var jag med Sara, fast hon for kring 19.00 eller nått sånt och då blev jag ensam med mina tankar. Det blev inte bättre av att det inte fanns nå varmvatten kvar så jag kunde inte heller duscha. Istället gjorde jag det jag är bäst på. Jag gick och la mig i sängen, med enbart morgonrock på mig och lyckades somna kring 20.30. Så jag sov hela natten i enbart morgonrock och med alla lampor tända. Fast trots att jag fått mig en lång natts sömn så är jag fortfarande lite trött och skulle kunna ta mig en powernap när jag kommer hem (vilket jag dock ändå inte kommer att göra) men det beror väl på skolmiljön antar jag.

Däremot så har jag ingen aning om vad jag ska göra mer idag. Det var snack om nå skoter men vet inte hur det blir med det, annars blir det väl bara att sitta hemma för mig själv och kämpa med pluggandet. Nja, det låter nog trevligare att vara med någon och plugga en liten stund bara när man kommer hem. Hehe, nej men vi får väl se vad som händer. Just nu sitter jag föresten i biblioteket eftersom jag inte hittade datasalen/klassrummet som min klass är i, fast det spelar ingen roll, jag får lika mycket jobb gjort här, så det borde inte göra någonting tycker jag även fast min lärare inte vet om det.. Det suger dock. Men jaja, nu måste jag skynda mig med detta, men vi hörs! Ha det bra!

Väldigt trevligt

Gårdagen blev väldigt trevlig ändå och vi träffade en massa nya och trevliga människor. Vi hann även med att gå på stan en stund idag, även fast det inte var öppet så mycket, men det var också väldigt trevligt. Passade även på att äta frukost på stan. På bussen tillbaka till Piteå halvsov både jag och Sara samtidigt som vi lyssnade på musik och sen när vi kom till Piteå så gick vi på coop och handlade litegrann. När vi kom hit gjorde vi underbart goda smothies och käkade lite choklad (vi kom fram till att vi ska få börja äta godis på helgerna igår) och det var otroligt gott kan jag lova!

Men jag lovar att lägga upp bilder någon dag, har varit riktigt dålig på den delen men jag lovar att jag ska bättra mig.. snart. Har inte ens satt in bilderna från förra helgen än, men jag gör det antingen ikväll eller imorgon. Nu orkar jag tyvärr inte skriva nå mer, jag hoppas att detta duger för den här gången. Vi hörs!

Skoter

Efter skolan for jag då och fikade med Sara och Bea och det var riktigt trevligt att få skvallra litegrann om vad som har hänt den senaste månaden. Dock var jag och Sara grymt nära på att missa bussen. Vi fick springa rätt så snabbt och jag hann precis, tack och lov. När jag kom hem kom Anna och Tobbe hit efter ett tag och då spelade vi lite kort sen for vi och åkte skoter, eller jag tolkade med bob, och det var väldigt kul! Man kände sig som 10 igen, även fast jag knappt såg någonting tack vara snörök och igenimmade glasögon så gick det jätte bra, fast nu är mina fingrar typ svullna av att jag hållit i mig så krampaktigt som jag gjorde. Men det var väldigt trevligt. När vi kört ett tag så for vi till Jocke och var med han och Jennifer (Jippi, femte hjulet) och kollade lite youtube klipp och det var trevligt. Jag blev dock lite övertrött och höll på att skratta ihjäl mig åt ingenting, men det är ju inget ovanligt, hehe. Efter ett tag så for jag hem till mig, och Tobbe och Anna for hem till Tobbe och nu sitter jag här helt ensammen och har ingen aning om vad jag ska ta mig till. Orkar inte se film för då kommer jag somna, och tänker inte somna före tolv på en fredag, det går inte.

Jo, mamma och pappa har finally köpt en ny, riktigt fin soffa så kan ju alltid sitta i den resten av kvällen eller nå. Nej men som sagt var den väldigt fin iallafall, fastän dom har snott mitt bord för tillfäller eftersom dom måste köpa ett nytt. Jaja, men nu tror jag att jag ska ge det här med att göra te ett andra försök idag. Jag gjorde en kopp tidigare och såg jätte mycket fram emot att dricka det, fast då hällde jag i mjölk som var sur och då förstördes alltihop och jag orkade inte göra en ny kopp, men nu kanske jag orkar. Jaja, här har ni mitt intressanta liv. Hej då!

Bra morgon..

Jag hann inte blogga någonting under gårdagen tyvärr, jag hade rätt så fullt upp. Först då gick jag då skola, for på ungdomsmottagningen och skrev ut ett nytt recept på p-piller, sen for jag tillbaka till skolan igen och gick klart för dagen. När jag slutade for jag och Sara och simmade som vi alltid gör på torsdagar och efter det så följde jag hem till henne. Både jag och hon somnade på bussen igår, och vi var helt slut.

Jag for ändå hem ganska så tidigt, kring 20.30 och när jag kom hem så satte jag mig vid datorn ett tag, sen somnade jag runt 21.30 tiden, så det var otroligt skönt. Däremot så var det inte så roligt att vakna 7.45 imorse när bussen går 7.15. Så jag fick skynda mig upp, göra mig klar och gå till busshållplatsen för att ta bussen som går 8.20 istället. Fast när jag kommer till busshållsplatsen så märker jag att den bussen också har hunnit gå (den måste ha varit tidig eller nå) så det var bara att ringa efter pappa. Till slut tog jag mig då till skolan någon timme försent men det gick bra, och nu sitter jag här på min sista lektion som består av FN rollspel.

Efter skolan blir det fika på Waynes med Bea (som är hemma i Piteå i helgen, hon bor i Stockholm) och Sara så det kommer bli jätte roligt, sen ska jag och Sara och handla och hyra sorgliga kärleksfilmer till på söndag. Jag tror däremot inte att det skulle bli nå jobb imorgon så jag är ledig. Ikväll blir det att vara med lite folk från Svensbyn så det blir nog trevligt det också. Men jaja, nu ska jag fortsätta att plugga, eller sitta på facebook. Men vi hörs!

En känsla.

Jag tror jag har en känsla som jag inte haft förut.
Helt plötsligt vill jag ha nån och mitt hjärta längtar ut.
Jag vet inte varför det blev just du,
men jag vet att jag vill ha dig precis nu.
Kanske beror det på ditt väldigt diskreta sätt.
Jag vet inte vad du vill med mig fast det känns så rätt.
Jag hoppas du vill se mig och kanske hålla min hand.
Utan någon ansträngning har du lyckats sätta mitt hjärta i brand.
Jag hoppas att du känner likadant för mig.
För just nu känns det omöjligt att vara utan dig.

Linda Hurtig.

Snark

Idag är verkligen inte min dag känner jag. Är så otroligt trött att jag inte riktigt vet hur jag ska överleva och det blir inte bättre av att jag ska gå skola till 16.00 idag och att sista lektionen är matte. Jag blir jämt deprimerad när jag har matte, det är ju otroligt tråkigt och så fattar jag aldrig någonting. Sköt föresten upp pluggandet väldigt mycket igår så jag fick ingenting gjort av det heller, tyvärr. Men idag måste jag försöka att fokusera! Fast om jag fortsätter vara så här trött hela dan kommer jag somna direkt när jag kommer hem, och det känns som om jag verkligen inte har tid med det.

Som ni kanske har förtstått så kunde jag inte somna igår heller vilket innebär att jag sovit dåligt tre nätter i rad. Så just nu längtar jag mest bara till helgen då jag får sova hur mycket jag vill. Igår natt när jag inte kunde somna testade jag att skriva upp allting som jag funderade på och som "bekymrade" mig. Dagens I-landsproblem säger jag bara.. Började nästan skratta åt vissa saker, fast dom sakerna är tyvärr lite för privata för att tas upp här, men vissa saker var som sagt riktigt roliga. Men funkade då? Nja, jag vet inte.. så bra funkade det väl inte. Kom bara på nya saker som jag började fundera på hela tiden fast det var som ändå skönt att få skriva av sig lite, så det kanske blir någonting som jag fortsätter med. Fast nu har jag inte tid att sitta här nå mer, måste lägga på ett kol med Angola nu. Men vi hörs ikväll!

I-landsproblem

Jag och Marina pratade om att det var synd att det tog så lång tid att få/skriva långa sms:

Jag: - Ja, synd bara att det tar så lång tid..
Marina: - Dagens I-landsproblem..

Gammal dikt från 7-8an.

Jag brukar skriva om kärlek,
hat och sorg.
Om hur det känns att vara
instängd i en borg.

Jag brukar skriva om lycka,
skratt och gråt.
Om hur det känns när
kinden är våt.

Jag brukar skriva om saknad,
närhet och mord.
Om hur det är att leva
på denna jord.

Jag brukar skriva om hur
mycket jag älskar dig,
och dina besvarade
känslor till mig.

Linda Hurtig.

Nu är jag stolt över mig själv!

Jag känner mig rätt så duktig just nu. Orkade dock inte fara till skolan idag tack vare att jag sovit så lite de två senaste dagarna, fast vi skulle ändå bara skriva på FN och det kan jag lika gärna göra hemma känns det som. Hur som helst så sov jag till klockan 11.00 ungefär sen tvingade jag upp mig ur sängen och gick och käkade en macka. Sen nästan direkt efter att jag ätit klart så fick jag något slags ryck och började städa. Jag dammsugade (även fast jag gjorde det för typ 2-3 dagar sedan), jag skurade, jag bytte sängkläder och tvättade + hängde två maskiner. Och trots det har jag hunnit med att måla naglarna och dricka en kopp te också, hehe.

Däremot så har jag inte hunnit med att plugga än, fast det ska jag börja med direkt efter middagen. Jag vill även försöka hinna med att träna, fast tror inte att jag tar mig så vet inte vad jag ska göra istället. Kanske gå ut och gå i snöovädret? Njaa, känner mig inte så taggad på det heller så kanske struntar i att träna idag, fast känner att jag vill passa på att träna nu när jag är pigg så vi får se hur det blir. Som sagt så tror jag inte att jag tar mig.

Har fortfarande ångest inför alla hjärtans dag. Fast jag är ju faktiskt inte den enda som kommer att vara ensammen på alla hjärtans dag. Vem ska ni vara med? En kompis eller eran eventuella pojkvän? Ja, ni får gärna komma med lite uppmuntrande ord om att jag inte är den enda som kommer att vara ensammen iallafall. Eller skicka en ros som tröst (som jag nämnt tidigare så älskar jag rosor) hehe. Nej, men nu är jag lite oseriös.

Just det ja! Jag lovade ju att lägga in en dikt som jag skrev i typ 7-8, den kommer upp strax!

Me and my valentine! Hehehe


Deprimerad just nu

Alltså, just nu är jag deprimerad. Räknade just ut att på söndag är det alla hjärtans dag, vilket betyder att jag kommer vara ensammen för första gången sen jag gick i sexan på alla hjärtans dag. Det känns verkligen inte så jätte bra, men det finns ju inte så mycket att göra åt. Så min alla hjärtans dag kommer spenderas med Sara. Vad vi ska göra vet jag inte, troligtvis ligga hemma och se sorgliga kärleksfilmer och gråta litegrann samtidigt som vi trycker i oss popcorn. Ja, så kommer då troligtvis min alla hjärtans dag se ut. Feels good. Känner inte för att gå ut och äta eller någonting heller eftersom det känns som om det kommer bli som i sex and the city filmen att alla kommer tro att vi är lesbiska, och ja, det orkar jag inte.

På tal om Söt Sara så hittade jag föresten en överaskning i mitt skåp idag när jag öppnade det. Där hänger det en påse med ett par stickade tjocksockar (eller för er söderut, tjockstrumpor.. hur fan låter det egentligen?). Hon har nämligen stickat dom åt mig och eftersom jag har kod, och hon kan den så har hon hängt upp påsen med dom i mitt skåp. Blev lite rörd där faktiskt! Tack gumman!

men nu måste jag skynda mig, kan skiva upp allt jag har att göra idag för er i ett annat inlägg senare om ni vill, känner mig lite stressad nu. Men vi hörs!

Dessa sena nätter

Idag är jag otroligt trött. har klätt mig i leggings och en stor kofta som jag nu mera bor i. Somnade kring 2.30 igår, så då har jag väl rätt att vara trött I guess, så jag hoppas att jag klarar hela dagen. Mina ögon rinner för tillfället och jag känner mig helt hängig. Men jaja, that's life.

Har varit dålig på att skriva dikter också på sistone, fast har inte varit själv på länge så det kan också vara en anledning, fast kan bjuda på en dikt jag skrev redan i åttan när jag kommer hem om ni vill? Jaja, jag har faktiskt ingen ork att skiva nå mer, men jag kan bjuda på en bra låt till vidare. Vi hörs!


Lyssna och njut!


Step in

Igår for vi till samma ställe som vi var på i förrgår, och igår var det riktigt roligt! Drack inte så mycket igår heller fast det är jag bara glad för idag. Däremot har jag varit dålig med kameran så har inte så mycket bilder förutom en bild typ på mig, Anna och Karin, så kan kanske lägga upp den senare då jag orkar sätta in dom på datorn.

Idag har det inte hänt så mycket.. Vaknade klockan 14.00, sen gick det några timmar och kring 18.00 for jag och Sandra och tränade på Step in. Det gick bra förutom att jag har haft ont i hela kroppen hela dagen så det känns självklart mindre bra eftersom jag inte kunde göra vissa övningar på grund av det, så någon frivillig får jätte gärna komma över och massera mig, hehe. Snart tror jag att jag ska fortsätta gårdagens städning och tvätta litegrann, så har tyvärr inte tid att skriva nå mer, men trycker kanske in ett inlägg senare om jag har tid/ork. Vi hörs!

Kort uppdatering

Sitter och är oerhört stressad över att jag måste städa i mitt rum, man tar sig typ ingenstans eftersom det är saker överallt så det känns inte så bra. Dessutom ska mamma och pappa få främmande på fem minuter och jag har lovat att städa innan dess men jag får väl bli lite sen eftersom jag sitter i morgonrock just nu.

Gårdagen var ändå hyfsat trevlig, även fast jag knappt kände någon på stället jag for till men det var ändå hyfsat trevligt som sagt. Men jaja, nu måste jag skynda mig att städa, men vi hörs.

Fika med folket snart

Känner taggen komma krypande för fest och jag är inte den enda som känner det. Dock vet jag inte hur det blir ännu eftersom det mest troligt blir jobb imorgon men vi får se, jag hoppas då på att det blir kul i vilket fall som helst. Hade även sovmorgon idag, skönt att få sova ut litegrann, så det har inte varit en så lång dag. Slutar även om ca 10 min så det gör bara saken bättre. Efter skolan blir det att gå in till stan för fika med Sara, Jennifer, Robert och Joel så det blir nog också mysigt tror jag.

Som sagt så vet jag inte riktigt än vad som händer ikväll, det återstår att se. Ska prata med mina flickor om dom är lika övertaggade som jag och om dom är det så blir det väl kanske att dricka, som sagt så återstår det att se. Men nu ska jag återgå till skolarbetet. Misstänker att jag inte kommer hinna skriva något mer idag, men vi hört imorgon eller någonting. Ha det gött!

Att man inte ska få bada ifred alltså

Kom precis hem från Sara, var tänkt att jag skulle sova där fast med tanke på att jag har sovmorgon imorgon så kände jag inte taggen att ligga ensammen hos henne. Hur som helst så for vi och simmade efter skolan i en timme och det var otroligt skönt måste jag då erkänna, även fast en viss person som jag har nämt förr stirrade på oss under stor del av simningen. Han var dessutom inte diskret. Han tränade då från början och på nautilus är det ju så att när man värmer upp så kan man titta ner direkt på dom som simmar, så ni tror inte att han ställer sig tryckt mot rutan och stirrar på oss. Efter ett tag kommer han även mer och simmar fast han hinner inte säga mycket annat än hej innan jag och Sara går upp. Jag citerar Sara: "Tur att någon tycker om en i alla fall", hehehe.

Nu sitter jag och vräker i mig nötter och snart är det väl dags för sängen I guess. Det har varit en riktigt lugn och skön dag och det känns otroligt skönt att bara kunna ta det lugnt så här. Imorgon vet jag inte riktigt hur det blir. Jag och Sara ska gå ner på stan och sätta oss på Waynes som nu mera har blivit en tradition på fredagar. Sen ska hon följa hem med mig och så ska vi väl vara med några personer här i Svensbyn. Ska dock jobba på lördag så det blir att ta det lugnt. Vet fortfarande inte om det blir Luleå på lördag eller hur det blir, det får vi se imorgon. Men jaja, nu ska jag dra mig vidare mot sängen och läsa eller nått. Men jag skriver väl imorgon om jag har tid. Vi hörs!

Träning

När jag slutade skolan for jag hem direkt och åt nudlar och mackor, sen begav jag mig och tränade med min syster och hennes kompis. Vi tränade i två timmar och när vi kom hem var klockan halv tio. Nu taggar jag inför simningen med Sara imorgon. Känner mig väldigt duktig faktiskt måste jag erkänna. Köpte även med lite naturgodis som belöning så nu sitter jag och käkar lite nötter. Tänkte spara ett tag så jag har i helgen också, det vore nice.

Imorgon har jag även sovmorgon till 10.30 så min kära mormor skulle komma och skjutsa in mig till skolan, helt underbart! Är av någon konstig anledning på väldigt bra humör nu, men det beror väl på att jag sovit mycket inatt och det. Jaja, men skriver mer imorgon, för strax är det sängen som gäller. Vi hörs!

En lång natts sömn

Somnade 21.30 igår och vaknade 8.22 då bussen går. Märkte att jag hade 3 missade samtal från mamma och anlednigen att jag inte vaknat av dom var att jag satte mobilen på ljudlöst igår kväll eftersom jag jämt vaknar på natten av att folk ringer eller smsar. I alla fall så ringde jag pappa och bad honom om skjuts vilket han lyckligtvis kunde. Så jag hoppade upp ur sängen och in i duschen och gjorde mig klar i rekordfart. Fick mig i alla fall en lång natts sömn vilket var oerhört skönt. Fast har ändå vaknat typ 1000 gånger i natt av någon konstig anledning. Drömde väl mardrömmar eller någonting.

Idag ska jag hem direkt då jag slutar. Jag slutar klockan 16.00 så det är rätt så sent, men då ska jag hursomhelst direkt hem och plugga. Behöver det verkligen känns det som. Jaja, nu ska jag fortsätta att kämpa med FN. Men jag skriver väl mer ikväll. Vi hörs!

Ont i magen

Nu är jag hemma och har fått i mig lite mat. Har dock ont i magen vilket jag har haft halva dan och det är mindre bra, misstänker nästan att det beror på att jag åt fil imorse (är typ känslig mot mjölk misstänker jag) men det är inget som är värt att kolla upp känns det som. Ikväll kanske jag ska vara med lite folk om dom orkar + om magen tillåter, men det får den fan lov att göra för annars kommer jag tråka ihjäl här hemma.

Föresten kom jag fram till att jag inte orkade utmana någon särskild i inlägget nedan, utan den som vill får göra utmaningen, annars är det bara att strunta i den. Men nu har jag tyvärr lite bloggtorka och orkar inte skriva så mycket mer, men jag skriver när jag har någonting mer att skriva, ses!

Väntan.

Jag vill tro på kärlek men det är svårt.
Det finns ingenting längre som jag kan kalla vårt.
Kärlek var förr det jag levde på.
Det var innan jag visste att det var så smärtsamt så.
Jag kommer aldrig att lita på någon igen.
I alla fall inte än, men kanske sen.
Om många år då allt är bra.
Då jag faktiskt kanske vet vad jag vill ha.
Men som sagt är det länge kvar dit.
Men om man väntar så länge borde man få någonting fint.

Linda Hurtig.


Fick en utmaning av min syster

Reglerna:
- kopiera awarden på din blogg!
- länka till personen som gett dig awarden!
- berätta 7 intressanta fakta om dig själv!
- välj 7 andra bloggar som du vill ge awarden till!
- länka till deras bloggar!
- lägg en kommentar i deras blogg att du gett dom denna award!

 


 

  1. Sover dåligt varje natt.
  2. Har inte ätit godis, dricka, fika osv. på en månad.
  3. Har gått ner sammanlagt 16 kg.
  4. Älskar att skriva dikter och att läsa. 
  5. Tycker av någon konstig anledning oftast bara om killar som inte är intresserade av mig.
  6. Får ofta sms på kvällarna som består av "sover du?" och "vaken?".
  7. Vill flytta till Göteborg så fort åldern och pengarna tillåter.

Jag skriver dom jag utmanar då jag kommer hem, orkar inte nu.


jag behöver min sömn

Hellu! Sitter och har fotografisk bild A och har inte alltför mycket att göra. Känner att jag bara vill lägga mig ner och sova, fast det är ju inte en alltför ovanlig känsla för mig. Somnade klockan halv åtta igår, men vaknade klockan 23.00 av att en viss person ringde och väckte mig! Så kunde inte somna om förens klockan 1.00. Jaja, jag är inte bitter, det var inte världens undergång.

Idag ska jag som sagt till Sara efter skolan och vi har väl ingenting speciellt planerat (som vanligt) men det blir trevligt att inte bara sitta hemma. Nu vet jag tyvärr inte vad jag ska skriva nå mer, men jag skriver när jag har tid/ork nästa gång. Vi hörs!