Det är fredag och jag är sjuk.

Det är fredag. Jag sitter hemma i Svensbyn och är sjuk, läser böcker, skriver dikter, ser serier och dricker te. Jag tror att jag hade feber imorse för låg i sängen, var yr och kallsvettades men nu känns det i alla fall inte som jag har feber längre. Dock så känner jag mig fortfarande yr, har ont i skallen och har ångest. Jag får ofta ångestatacker över saker som inte rör vanliga människor ryggen vilket inte är så kul. Nu har jag ångest över att jag missade skoldan, över att Anton är i fjällen (= att jag är ensam, även fast jag är glad för hans skull) och för att jag känner att jag borde göra någonting mer än vad jag egentligen gör just nu.

Läser två böcker samtidigt nu; Låt den rätte komma in av John Ajvide Lindqvist och Egogirl av Carolina Gynning. Låt den rätte komma in är bra, fast lite dryg och då tycker jag att det är perfekt att läsa en bok på sidan om som är lättläst vilket Egogirl är. Jag orkar inte förklara vad dom handlar om så om ni vill veta det får ni fråga när ni träffar mig eller helt enkelt googla. Ingen behöver fråga längre när google finns. Yes.
Nu ska jag se lite DH och sen läsa lite till samtidigt som jag dricker mitt te.
Dock så funkar inte min tekokare så måste göra som förr och gå ner och koka te.. Förhoppningsvis kan far min laga den. Hejdå.
(Märker dessutom nu att blogg.se inte gör som jag vill och det blir inte mellanrum där jag vill ha mellanrum. Gah!)

Gräsänka

I helgen blir jag gräsänka. Eller till och med redan ikväll. Så istället blir det att spendera en hel helg med mina favvoflickor vilket blir väldigt kul. Vi har planerat att gå ut på krogen och dricka lite godrinkar och göra andra mysiga saker. Ikväll blir det kanske boxningsträning också vilket jag inte har varit på på jättelänge så får se hur det går.

Idag ska jag även på blodcentralen och göra några prover och se om jag kan ge bort blod. Jag är lite nervös eftersom jag är otroligt nålrädd men det är ju för någonting bra jag gör det för så då kan jag nog klara av lite smärta.

Nej men nu ska jag fortsätta skriva en novell som jag håller på med, men skriver någon annan gång!

För jag har (nästan) tagit studeeenteeen!

Gissa vad vi fick igår? ;)


lite bilder.

Igår var jag på utbildningsmässa och vet fortfarande inte vad jag ska bli. Men tog i alla fall lite bilder.

Jag tog lite bilder på mig själv ute i -25, när jag kom fram

hade jag knappt nå fingrar kvar.

Isabella Löwengrip "Blondinbella" föreläste.


Marina var glad!

Och så har vi även lite bilder från när jag och Anton agerade bartenders:

Jag.

Folk dansade, käkade och var glada.

Anton.

 

 


Trevligt, trevligt

Sitter hemma hos Anton och käkar flingor med mjölk och bara har allmänt tråkigt. Anton är ute och kör skoter med sin far och denna gång ville han köra själv, men ändå envisades han med att jag skulle sova här. Dock så hade jag nog inte tagit mig så mycket längre men ändå.

Igår var vi på fest hos en tjej som heter Josse. Det var faktiskt väldigt trevligt. For dock därifrån en stund för att sätta oss på Nodo och dricka en cider, fast alla cider var slut så dom hade bara äckliga cider kvar, och drinkarna var för dyra. Men sen for vi i alla fall tillbaka till festen.

Sen for vi hem och gick förbi en annan Josse en snabbis och lämnade av Isse, och sen for vi hem till Leo och åt soppa och käkade världens godaste pesto.

Så nu sitter jag här helt själv med mina flingor som nu är uppätna. Fast ska se ett gossipgirlavsnitt nu som tröst i alla fall.

Här har ni två bilder som togs med min underbara mobil igår som har världens bästa kamera (hoppas ni förstod ironin);

På Nodo. Simons glasögon. Erkänn att jag var snygg i dom?

Anton, jag, Mange. Klädde upp mig till begravning eller nått.


När man inte riktigt vet vad man ska göra..

Mådde inge bra imorse men kände ändå att jag ville/behövde fara på skolan så bestämde mig bara för att vila upp mig en liten stund och sen se om jag mådde bättre. Så jag bestämde mig för att gå 10.30 bussen som visade sig gå 10.10 så jag hade helt enkelt kollat fel på tidstabellen. Nu sitter jag alltså och väntar på nästa buss som går först 12.10 så känner mig lite rastlös.

Dock så mår jag inte helt bra nu heller. Men det är ingenting att stanna hemma för så far på skolan i alla fall.

Och så ska jag försöka att ringa ungdomsmottagningen idag vilket jag har tänkt hela veckan, men en gång ringde jag fel tid, sen har jag glömt bort det, men nu har jag skrivit en anteckning på min mobil så att jag ska komma ihåg.

Och nej, jag är inte gravid, ska bara skriva ut ett nytt recept på p-piller.

Jahapp.

Har egentligen inte så mycket att skriva nu samtidigt som jag har jättemycket att skriva. Igår krockade far min i en korsning vilket ledde till att han fick spendera 5 timmar på röntgen för att röntga nacke och rygg. Tack och lov gick allting bra även fast han fortfarande har ont. Bilen däremot kommer vi nog inte se efter vägarna nå mer, såg inte allt för bra ut.

Annars var vi och simmadei igår. Köpte ett årskort för simning så nu kan jag simma hur mycket jag vill, hoppas jag bara kommer simma så mycket också.

Annars har det inte hänt så mycket i veckan. I måndags var jag, Anton och Leo och fikade på Nodo vilket var väldigt mysigt. Funderar på att bli en sån där människa som sitter på fik varje kväll och dricker te. Mums!

Och så var vi ju också bartenders i lördags, vilket var väldigt trevligt, plus att jag lärde mig ta "vimmelbilder", eller någonting liknande i alla fall, hehe. Kommer lägga upp någon bild sen fast vissa äldre människor ville inte att jag skulle lägga upp någon bild så kommer vara lite diskret, fast nu är kameran hemma i Svensbyn och jag ska vara i Bergsviken till på fredag så det blir väl först då ni får bilderna.

Nu ska jag läsa lite ur en kass bok, sen ska jag kanske ner på stan en sväng. Ha det!


Lite mys

Sitter hemma i Svensbyn alldeles ensam. För att klara mig har jag tänd ljus, dricker Loka och käkar frukt, vilket är nästan lika bra som att vara med Anton! Om inte bättre.. Hehe.

Ska strax se lite serier tror jag för att ha något att göra, men gjorde misstaget att starta en tvättmaskin så måste även hänga den, och orkar inte göra det för sent tyvärr så ska försöka göra det före.

Idag har det inte hänt så mycket. Var på skolan alldeles för länge efter jag slutat och var med Marina. Sen for jag och Marina MED BILEN in till stan och förde in lite pengar på mitt kort och råkade även köpa en klocka.. Men den kostade bara 99:- så då var den ju nästan gratis, right?

Sen har det inte hänt så mycket mer, var med Anton ett tag men han skulle och spela amerikansk fotboll så han var tvungen att bege sig hemåt så nu sitter jag då här själv. Men ska försöka få nå vettigt gjort, har prov imorgon också så borde plugga..

Myser med mig själv som sällskap! Pappersgrejjen är en

blodapelsin, kan vara bra att veta.

Min nya legoklocka för 99:-, köpt på kvalitétstället

teknikmagasinet ;)


Hehe

Jag är väldigt kär i Anton, oavsett hur han ser ut. Tack och lov är han i alla fall glad att se mig..


Morgoninlägg

Nyvaknad och nyfixad. Ska gå till bussen om sisådär 10 min och passade på att skriva ett inlägg. Var på stan igår och det blev lite shopping. Köpte en tröja och Anton köpte en ljusstake till mig i tidig alla hjärtans dags present. Gulle däh!

Lurvig i håret eftersom jag sov med uppsatt hår.

Skoda dammsugaren!

Hade brist på ljus så tog vad vi hade! Haha