Snart lov!

Hahahaha, jag märkte att Anton passade på att skriva ett till inlägg när jag stod i duschen igår kväll. Ojojoj, vilken kille!

Idag är sista dagen på skolan, sen är det påsklov! Det däremot kommer bli helt underbart skönt, även fast det har varit lov rätt så nyligt. Idag efter skolan ska jag hem till Anton och vi ska väl mest bara ta det lugnt, kommer bli en helt perfekt början på påsklovet! Imorgon ska jag gå på stan, och så ska jag kanske fara och simma med Sara, sen ska vi premiärgrilla på kvällen! Inte helt fel! På fredag är det fest hos MB och på lördag blir det nog också fest, är bara inte säkert vars än men ser fram emot helgen väldigt mycket iallafall.

Nu ska jag göra ett sista ryck inför påsklovet, bara denna lektion och en till sen är det lov! Men vi hörs när vi hörs. Ha det bäst tills vidare.

H4xX0rZ Skillsz

4nT0N tH3 H4xX0r: Ojojoj vad jag ska förstöra denna blogg nu! (6) BWAHAHAHAHA

Muhahaha

Nu äre anton baki ratten! ;)

Ett liv tack.

Nu har jag fastnat i biblioteket igen och väntar på att få börja lektionen. Dagen har varit lugn och skön fast jag har varit oerhört trött som vanligt också. Men som tur så har jag ju bara två lektioner kvar, och på spanskan ska vi typ bara leka och inte göra så mycket mer så det blir nog skönt. Ikväll ska jag kanske vara med Anton eller stanna hemma och plugga, vi får se. När jag kommer hem ska jag iallafall ta mig en powernap kan jag lova, det har som blivit en tradition på måndagar, hehe.

Jag måste erkänna att jag själv tycker att jag är rätt så bäst på att skriva ointressanta inlägg. Jag borde kanske skaffa mig ett liv så att jag har någonting mer intressant att skriva om, för mina dagar på skolan kan nog inte vara det mest intressanta att läsa om kan jag tänka mig. Men jaja, nu börjar detta inlägg spåra ut så jag avslutar det nu medans det fortfarande går att läsa, men ha det bra tills vidare!

Helgen

Gårdagen var rätt så mysig. Det började med att jag, Anton och Jennifer badade jacuzzi hos Jennifer och drack några bacardi breezer (eller jag drack 5 stycken, dom andra drack ingenting) och myste på. Först hittade vi däremot ingen fest att vara på men då sa André Rasmussen att vi fick komma till Lillpite på fest där om vi ville så då gjorde vi allt för att fixa skjuts, gjorde oss klara på rekordtid och for tid. Det var hyfsat trevligt där men vi hade ju ingenting kvar att dricka och jag kände knappt av dom 5 bacardi breezerna som jag hade druckit men det var ändå väldigt galet och trevligt.

Jocke kom och hämtade oss kring 00.15 tiden och då for Jennifer hem till henne och jag och Anton for hem till mig. Den här dagen har däremot bestått av att spela supermario och inte gjort så mycket annat. Nu sitter jag här helt ensam och funderar på att få igång skolarbetet. Ska bland annat göra några hemuppgifter i småföretagande men det går nog väldigt snabbt att göra, fast har lite annat som jag också måste göra tyvärr. Jaja, nu ska jag börja med det här pluggandet och sen hoppa i duschen. Men vi ses och hörs!

helt ensam

Sitter hemma i Svensbyn och är lite smått deprimerad. Varför vet jag inte, beror väl på att jag sovit så otroligt kasst de senaste dagarna och på att jag sitter helt ensam i mitt rum för tillfället och vräker i mig choklad och dricka som tröst. Det värsta är att det inte ens är Coca Cola jag dricker, utan Coops egna passionssoda. Visst, den duger.. Men den är inte riktigt tillräcklig, den släcker inte alla mina behov om man säger så, hehe.

Som tur är kommer hjältarna Anton och Linus och räddar mig om ett tag förhoppningsvis. Då kanske dom hindrar mig från att vräka i mig chokladen och allt, men jag hoppas att dom kommer snart, för annars kommer jag att gå på grädden som står i kylskåpet och då kommer det verkligen bli illa.. Men Jaja, nu skriver folk iallafall med mig på msn. Och jag måste erkänna att det känns bra att Jonas Stenberg har lika tråkigt som jag, hehe. Bjuder på världens finaste låt som min kära syster Therese visade mig (läs förresten hennes inlägg om den här 14-åringen som blev våldtagen som ingen trodde på, grymt bra!), jag älskar den!


Trött tjej

Godkväll gott folk! Jag bjuder på ett inlägg så här innan läggdags eftersom jag ändå för tillfället inte har någonting annat för mig. Idag har det inte hänt någonting i princip.. Eller, jag var på skolan och höll på att somna, kom hem och satt vid datorn ett tag och sen gick jag och sov i 1,5 timme och sen åt jag, våfflor! Efter middagen städade jag lite och efter det kom Anton och var med mig. Vi spelade Supermario och en massa andra spel! haha, och gissa vem som ägde ut en annan riktigt rejält? Jag ska ge er en ledtråd: Inte Anton iallafall! Haha.

Igår hade vi föräldramöte inför Spanienresan och jag måste säga att jag är otroligt taggad! Känner även suget av att shoppa några fina sommarklänningar och ha med mig, men eftersom min plånbok är väldigt tunn för tillfället så känns det som om det inte är en så bra idé. Kan ju trots allt shoppa när jag är i Spanien också, det är bara synd att det är ungefär lika dyrt där som det är här, men jag förlorar ju ingenting på det iallafall. Jaja, men nu ska jag börja bege mig mot sängen tror jag, är väldigt trött! Men jag bjuder på en bild av en klänning som jag kärat ner mig rejält i. Den är från Gina Tricot och kostar 199 :- om jag inte minns helt fel.


Den här skulle jag mer än gärna vilja ha i sommar!

Vilken dag..

Ni tror inte att jag lyckades somna typ kring 19.30 igår då? Och ni tror inte att jag vaknar klockan 23.10 och inte kan somna om? Ojojoj, jag är ju nästan tragisk. Jag somnade om kring 1.00-1.30 ungefär skulle jag tro men mellan det så låg jag bara och vred mig i sängen. Imorse lyckades jag även försöva mig, jag vaknade 10 minuter efter att den sista bussen hade gått.. Känns som en vääldigt lyckad dag måste jag erkänna. Nej men när jag väl kom till skolan (min käre far fick komma och hämta mig) så blev ändå dagen hyfsat bra. Fick till och med sluta klockan 15.00 idag (ska sluta 16.00 egentligen, men blev klar). Alltså 1 minut före min buss går, så jag försökte inte ens att hinna med den. Så nu sitter jag i biblioteket i min ensamhet och väntar på nästa buss som går om lite mer än en timme. Kul liv?

När jag kommer hem ska jag försöka att städa lite eftersom det ser ut som om det har varit slagsmål i mitt rum på ett ungefär, så känner att det börjar bli dags, hehe. Men jag tycker faktiskt att jag städar typ hela tiden nästan, men dammet och kläderna på golvet kommer ändå alltid av någon anledning tillbaka. Oerhört konstigt kan jag tycka. Men nu ska jag dra mig vidare, men skriver kanske mer ikväll eller någonting, vi får se. Ha det bra tills vidare! Sakna mig inte allt för mycket!

Desperate Housewives nu!

Idag är en väldigt trött dag, fast det kanske inte är så konstigt med tanke på att jag var vaken rätt så länge igår natt. Det gick sådär med spikmattan förresten. Jag la mig ner på den i sängen så att det skulle bli mjukare och inte göra lika ont, men efter att jag hade legat på den i ca 10 min så gjorde det fortfarande ont så jag gav upp och försökte sova istället, vilket gick sådär. Låg mest och vred mig fram och tillbaka faktiskt kan jag erkänna. Imorgon har jag däremot sovmorgon, så det blir väldigt skönt, hela den här veckan kommer bli hyfsat bra känns det som även fast jag för tillfället inte är på världens bästa humör, men det ordnar nog sig bara jag får gå och lägga mig i sängen och se lite Desperate Housewives, eller vad tror ni? hehe.

Jaja, nu är jag allt för trött för att sitta här och pladdra på något mer tyvärr, även fast jag vet att ni älskar att läsa om min inte allt för intressanta dag (eller nått), Men skriver antingen senare idag eller någon annan gång (ni vet ju hur jag är, lite till och från) . Ha det gött tills vidare!

Ett inte så ovanligt nattinlägg

Det går lite dåligt för mig på sovfronten just nu, är oerhört pigg av någon anledning och är inte alls sugen på att sova. Problemet är bara att jag inte har någon aning om vad jag annars ska göra förutom att läsa och plugga och jag har absolut ingen lust att plugga iallafall. Det kommer iallafall bli skönt med lov om 1,5 vecka måste jag erkänna även fast det har varit väldigt lugnt på sista tiden. Men lov skadar ju aldrig, eller hur? Sen efter det så går det ju bara typ två veckor tills jag far till Spanien, oj så otroligt skönt det kommer bli den närmsta tiden känner jag! Men det är ju verkligen någonting jag behöver också, så då är det ju extra bra.

Men nu kom jag på vad jag kan göra! Först och främst ska jag gå och borsta tänderna och tvätta bort sminket, sen ska jag gräva fram min spikmatta och ge den ännu ett försök. Som jag skrev så var det ju ett tag sedan jag fick den, men har bara hunnit använda den en gång ännu så känner att det är dags för ännu ett försök. Mitt mål är ju faktiskt att försöka att lära mig att slappna av, för jag är allt annat än avslappnad för tillfället. Men jaja, nog med onödig information, ska försöka att skriva mer snart! Ha det tills vidare!

Att lita på någon.

Varför har jag så svårt att släppa in folk i mitt hjärta?
Beror det på att jag förr fått uppleva sådan oerhörd smärta?
Jag vill ingenting hellre än att ha dig här,
Och du är min och har lovat att vara där jag är.
Men ändå är det svårt för mig att lita på dig.
Och ändå vet jag att du verkligen gillar mig.
Det är första gången som jag känner så här starkt för någon.
Och jag hoppas att jag kan börja lita på folk så småningom.
Nu vill jag ingenting hellre än att vara med dig,
Jag skulle göra allt för att få vara din, och bara din tjej.

Linda Hurtig.

Uppdatering från i helgen

Jag är kass på att uppdatera, I know.. Men har haft massa andra saker för mig och då går ju bloggen som ni vet i andra hand. Men däremot har jag hunnit med att skriva en ny dikt som jag kan lägga upp lite senare ikväll. I fredags var jag på fest och det var väldigt kul så länge det varade, det hände lite saker som jag känner att inte är nödvändiga att ta upp här, dom som var där vet vad som hände och om ni vill veta så är det bara att fråga men jag kan säga att jag hur som helst mår hur bra som helst nu, och det gjorde jag redan igår. Igår var vi och badade hos Jennifer i deras jacuzzi och det var väldigt behagligt eftersom det var allt för länge sen vi badade där sist. Vi var lite folk och hade det trevligt och var nyktra.

Så mycket mer tror jag faktiskt inte att det har hänt.. Idag var jag med Anton och vi tog det lugnt och gjorde typ ingenting, men det är ju så söndagar ska vara. Han for hem kring 20.00 och sen dess har jag bara suttit och vräkt i mig chips, så det har varit en rätt så okej söndag faktiskt, och skönt att slippa vara bakis även fast jag har varit otroligt trött. Men hur som helst, nu känner jag att jag inte har någonting mer att skriva, men jag lägger upp lite bilder från förra lördagen istället!

Jenny, jag, Carro

Linnea, Jenny, jag


Luleå.

Jag lever men jag är otroligt tärd. Dagen har varit riktigt bra och nu har Jennifer tvingat med mig att träna med henne även fast jag bara vill sova för tillfället. Jennifers tangentbord är även rätt så superjobbigt att skriva på då det saknar A så man får som trycka hårt om ni nu fattar vad jag menar. Men jaja, vi ska typ fara på Inpuls nu, men jag skriver mer i veckan och lägger även upp bilderna från i lördags någon dag. Ha det bra tills vidare!

Helt underbart

Gårdagen var otroligt trevlig även fast den inte var så händelserik. Det började med att vi var lite folk hos mig på förfest och hade det riktigt trevligt och smådrack litegrann. Vi var här ett rätt så långt tag och jag hann svepa mina 6 cider och ha det mysigt. Efter ett rätt så långt tag (har inte någon aning om vad klockan kan ha varit) så for vi in på stan där vi dock inte heller gjorde så mycket. Vi träffade lite folk och så där som man brukar göra. Kvällen avslutades rätt så tidigt på Sunes sen for vi hem och sov. Idag har vi legat och dragit oss hela dagen och inte hunnit med så mycket överhuvudtaget, men det är ju så en lördagsmorgon ska se ut, eller hur? Kring 16.00 for jag hem till Svensbyn och nu har jag hunnit duscha och snart vankas det mat, och efter det blir det att fara till Öjebyn på fest hos Jenny, ser verkligen fram emot denna kväll också!

Men nu ska jag börja göra mig klar och så, men innan dess kan jag bjuda på några bilder bara för att jag tycker om er så mycket och försöker bli bättre på den delen, hehe. Men here it comes:

Nyktra människor

Fulla människor

Jag och en favorit


Hehe

Idag fick vi vara lediga från skolan och jag kan säga att det är första gången det händer under det här skolåret så det känns som om man verkligen förtjänade det. Så min dag har gått ut på att tänka att jag måste plugga men jag har naturligtvis inte fått något plugg gjort utan istället har jag suttit här framför datorn och så har jag faktiskt hunnit med att städa litegrann också duktig som jag är, hehe. I helgen blir det fest, blev just inbokad på en tjejkväll med Jenny Karlsson och gänget på lördag, och imorgon blir det fest någon annanstans, det blir nog gött i vilket fall som helst skulle jag tro.

Vad som mer händer idag är fortfarande lite osäkert, har inte hunnit planera så mycket än men som de flesta vet så är jag ju tyvärr inget planeringsfreak, jag tar dagen som den kommer oftast, men det är bara roligt att göra så enligt mig. Jag tänkte även bjuda på lite bilder från några helger tillbaka för en gångs skull, så här får ni dom:

Fyllebild på mig och en av världens bästa!

Lite folk hos Martin

Jag och Karin, vi är heta!

Karin, Mats, jag

Lurvig bild; Jennifer, jag och halva Joel

Folk



Onödigt inlägg

Idag är en väldigt trött men glad dag. Jag somnade ändå 23.30 igår typ och vaknade 7.30 så jag tycker det är rätt så konstigt att jag är tröttare idag än jag varit på hela veckan då jag både i söndags och i måndags somnade mycket senare. Jaja, jag är glad iallafall.

Idag vet jag inte riktigt vad som händer, det blir nog bara att ta det lugnt och försöka få lite plugg gjort eller någonting, och så kanske jag även kan unna mig en powernap när jag kommer hem så att jag blir lite piggare. Låter väldigt bra tycker jag. Vad som mer händer idag har jag faktiskt inte så stor aning om, det blir nog en lugn och skön kväll förhoppningsvis. Men jaja, nu måste jag dock försöka läsa på om 80-talet, men vi hörs och ses. Hej då!

Tärd

Jag lovade ju faktiskt att uppdatera och även fast jag är oerhört trött och irriterad just nu så håller jag vad jag lovar, fast med tanke på vad jag just sa så ska jag mest bara bjuda på en bild från när vi hade FN-rollspelet för några veckor sen så har ni någonting snyggt att titta på och njuta av iallafall (känn ironin). Idag har det inte hänt så mycket mer.. Tobbe och Anna kom förbi ett tag fast vi tog det mest lugnt och gjorde inte så mycket, men det var rätt så skönt. Men hur som helst, här kommer bilden:

Ni måste ju erkänna att jag såg rätt så smart ut?


Nice!

Jag har verkligen varit kass på att uppdatera och jag har ingen speciell anledning till varför jag inte har bloggat heller för jag har inte varit för upptagen eller någonting. Men nu har jag iallafall en del att berätta. Till att börja med var det riktigt trevligt i helgen faktiskt. Jennifer kom till mig kring 16.00 någon gång och vi käkade litegrann och började göra oss klara. Vi duschade och så och det blev väldigt stressigt men kring 19.30 eller någonting sånt så kom Jennifers kusin och hämtade oss och skjutsade in oss till Martin i stan. Där vankades fest och jag fick i mig lite alkohol även fast det var tänkt att både jag och Jennifer skulle vara nyktra. Klockan 6.00 på morgonen somnade vi ungefär och vi sov då även över hos Martin.

Igår fick jag ett samtal när jag kom hem från skolan. Det var min spanskalärare Anna som ringde och sa att jag fick följa med till Spanien om jag vill.. So guess what? JAG SKA TILL SPANIEN!!!!!!!! Jag ska alltså utomlands för första gången i mitt liv (förutom Finland, hehe) men nu måste jag gå eftersom jag fick "fin"besök av Nina så nu står hon och väntar på att jag ska gå så att hon kan ta över min dator. Men ska försöka att blogga ikväll, hehe. Hejdå!

Nattinlägg

Hej! Har inte haft ork att skriva riktigt, men det har inte hänt så mycket, jag och Jennifer har bott hos varandra de senaste dagarna, igår var jag på Ikea och kom hem med lite småtjaffs, bland annat en väldigt snygg lampa som jag älskar väldigt mycket. Det var väldigt mysigt måste jag medge. I helgen blir det fest, dock nyktert vad det ser ut som hittills men tror att det kan bli riktigt trevligt. Förresten ska jag lägga upp lite bilder från helgen som varit också, tog några stycken, fast det gör jag inte nu, har nämligen inte hunnit lägga in dom på datorn än tyvärr, men jag gör det antingen lite senare eller imorgon eller någonting.

Nu sitter jag och dricker litervis med te, har fått en vattenkokare (kommer inte ihåg om jag nämnt det) så det är bara att koka på, är inne på min andra kopp nu, det är väldigt gott måste jag säga! hehe, intressant samtalsämne ens.. Men jaja, ska börja dra mig vidare innan jag börjar snacka om andra ointressanta saker, men vi hörs och vi ses! Hej då!