I got a passion for fashion

Idag har jag och Anton gått på stan, det var tänkt att jag skulle komma hem med en jacka, men eftersom att jackan bara fanns i L och var alldeles för stor så struntade jag i det och köpte en tröja och en "klänning" på rea istället. Dock när vi går tillbaka till H&M ser jag att jackan finns i S, så jag provar den och den visade sig sitta mycket bättre än M, men eftersom jag handlat upp dom 400:- som jag skulle köpt jackan för fick jag lägga av den så jag kan köpa den imorgon då jag fått studiebidrag istället, hehe.

Nu ligger iallafall gulleanton och sover medans jag sitter här vid datorn och är pigg eftersom jag fick sova till 10.30 imorse, hade ingen litteratur och litteraturvetenskap. Jag började 11.15 och slutade 11.50, så det har varit en riktigt lång och jobbig dag idag, gick ju faktiskt skola i 35 minuter, hehe. Ikväll vet vi inte vad vi ska göra, vi funderade på att vara med någon så om någon känner sig sugen på att komma ut till Svensbyn så får dom jätte gärna göra det! Har ju te att bjuda på. Jaja, nu ska jag hoppa på Anton och väcka honom. Hej då!

Anton är bäst

Nu har ni fått receptet, så hoppas ni är nöjda! Idag är det lördag, en lördag då vi inte har någon som helst aning om vad vi ska göra faktiskt, så om ni har nå tips är vi öppna för förslag!

Igår bjöd förresten Anton ut mig på Thai garden och på bio, fast kvällen blev väl inte riktigt lika romantisk som vi hade tänkt oss eftersom det tog en timme att få in maten och vi var tvungna att sluka den på 5 min för att hinna till bion vilket vi precis hann till. Men kvällen slutade riktigt bra ändå! Bjuder på lite bilder tills vidare eftersom det var så länge sen jag laddade upp några:

Jag försökte vara fotografisk.

Jag och Anton precis när jag hade klippt mig och färgat ögonbrynen med

ett lite.. mystiskt leende.

 

 


Recept för pastasallad

Huvudingredienser:
1 grillad kyckling
(Pepparsalami är gott att ha i också)
Pasta
1 röd paprika
fetaost
Soltorkade tomater


Vinegrette:

1 dl olivolja
1 msk balsamvinäger
1 ägg
Dijonsenap (efter smak)
Färsk persilja (går bra med fryst också)
2-3 vitlökar
Oljan som de soltorkade tomaterna är i är också god att ha med


Vinegretten blandas för sig och hälls sen över pastasalladen när den är färdig.


Novellpaus

Sitter på skolan och skriver på en novell, men efter att ha skrivit några sidor på raken blev jag lite less så bestämde mig för att ta en liten bloggpaus istället. Det är ju också att skriva så det är ju nästan samma sak, eller hur? Hehe.

Vill ni höra om helgen?
Det började i fredags med att vi inte gjorde så mycket, vad jag kommer ihåg.. Vi såg lite idol och gick och handla och gjorde typ ingenting.
På lördagen så vankades det syskonfest. Jag och Anton gjorde en jättegod pastasallad med grillad kyckling m.m. och så hade alla dom andra tagit med riktigt god mat också. Eftersom pastasalladen blev så efterfrågad så kan jag ju lägga ut receptet här senare om ni vill? Dock så skulle alla ut på krogen senare, så istället for vi till Svensbyn på en fest där eftersom Mats fyllde 19. Det var hyfsat trevligt där ändå tycker jag faktiskt.

I söndags gjorde vi inte så mycket heller. Anton var lite bakis på morgonen men det gick över senare så han for och var dyktränare eller någonting istället. Det var tänkt att jag skulle följa, men jag fick så ont i huvudet att jag stannade hemma och såg på tv istället. På kvällen for vi till Leo och såg på valvaka, det var riktigt mysigt och trevligt.

Idag vet jag inte vad som händer, tror det blir en pluggdag där jag begraver mig i plugg och dricker te? Det återstår att se.. Nu ska jag iallafall fortsätta skriva på novellen eller någonting.. Vi ses!

Politik.

Det är spännande det här med politik, tycker ni inte det? Politik för med sig så mycket bråk och ondska, men ändå godhet och lycka. För att vara ett land så måste vi ha politik, då är ju bara frågan; "- Vad är bra och vad är dålig politik?" Dålig politik enligt mig är Sverigedemokraterna, och ändå lyckades dom ta sig in i Riksdan, så där ser man hur olika människor kan vara ibland.

Eftersom jag fyller 18 år först i oktober så fick jag ju inte rösta igår, och även fast jag egentligen faktiskt inte är så jätteintresserad av politik (som den samhällselev jag är..?) så tycker jag att det är oerhört viktigt och följer ändå dom viktigaste delarna. Men nu är jag helt ärligt lite less på politik, men jag kan säga att jag inte är så nöjd alls med resultatet. Men jaja, det här var bara min åsikt.

Förändring

Sitter som vanligt i biblioteket efter att ha slutat för 1 timme sedan. Idag har jag bara haft två lektioner som vanligt på tisdagar och som jag inte klagar.

Igår var jag hursomhelst i stan och klippte mig och färgade/noppade mina ögonbryn och jag tycker att jag ser jättekonstig ut men dom flesta har sagt att det blev fint så jag får väl lita på dom, plus att det bleks ju efter någon dag så då blir det väl bättre.

Annars händer det inte så mycket idag, när Anton slutar ska vi ner på stan en snabbis och göra nå ärenden och så och sen klockan 16.45 blir det körskolan för min del och annars blir det mest troligt bara att ta det lugnt som vanligt. Men nu ska jag gå, men jag försöker att lägga upp nå bilder senare på mina ögonbryn, hehe. Adiós!

Sorry

Jag är verkligen inte bra på det här med att blogga nu för tiden, och trots mina löften om att jag ska bli bättre så blir jag inte det.. Så ni kanske får nöja er med att få något inlägg då och då istället. Idag händer det inte så mycket, funderar på om vi ska cykla till Lillpite och hälsa på Therese och Jugge men vet inte om vi hinner med tanke på att vi ska städa mitt rum och så ska vi äta middag hos mormor klockan 16.00 idag, men annars får vi hitta på någonting annat. Igår såg vi bara film och tog det lugnt. Karate Kid blev det och jag tycker faktiskt att den var grymt bra, även fast den var rätt så förutsägbar.

Jaja, nu ska jag gå och spela tvspel eller nå med Anton, vi hörs!