Dumma kyla

Nu har jag precis kommit hem från go middag hos mormor. Hade även tänkt att hinna med att träna men eftersom att det är kallt ute och jag fryser och orkar inte köra moppe vilket leder till att jag inte tar mig så skippar jag nog det idag. Vill även vara med A men tar mig inte till honom heller av samma anledningar, så vi får väl se om jag lyckas övertala honom att komma och hämta mig.

Så om det inte blir att vara med A, så ska jag väl kanske gå ut och gå, se på tv och dricka te.

Lila stenar i plast

Min senaste skapelse som jag kommer sälja för 30:- så säg till om ni är intresserade av det här armbanden eller något annat armband!


Alva 1 år!

Jag vaknade för ungefär 10 minuter sedan av att min "kära" syster Therese ringer mig och säger åt mig att gå och väcka mamma eftersom hon har fått ögoninflamation och kommer att dö. Så hon tvingar mig att gå ner till mamma och väcka henne och när jag kommer upp igen så kan jag självklart inte somna om så nu sitter jag hära. Men klockan 11.30 ska vi ändå och fira Andrés brorsdotter Alva som fyller 1 år idag! Grattis till henne! Klockan 1.30 ska även A hinna med att skjutsa hans föräldrar till flygplatsen eftersom dom lyckostarna far till Rhodos.

Nu ska jag gå och duscha och göra mig iordning eftersom vi snart ska fara. VI ses när vi ses.

Dålig uppdatering, I know

Uppdateringen har varit kass, men det är helg och jag har haft en väldigt jobbig skolvecka då jag har varit nära att somna på de flesta lektioner. Har någon något tips mot sömnproblem? Gah.

Idag blir en lugn kväll med film framför tvn. Var tänkt att jag skulle jobba idag, men när jag vaknade och hörde regnet vräka ner kändes det inte så stor idé att fara. Nu har jag hur som helst precis städat ur mitt rum, och nu ska jag hoppa i duschen, det var allt.

True blood

Jag är lite piggare nu, så hära precis innan läggdags, men jag ska ändå gå och lägga mig och läsa en stund och hoppas att jag somnar. Den nya serien "True blood" var riktigt bra tycker jag även fast den var lite speciell i början och nu längtar jag bara tills nästa gång det är. Men sängen väntar, skriver mer imorgon!

Trafik-hets?

Våran busschafför som vi åkte med imorse verkade ha vaknat på fel sida och just nu måste man köra en annan väg än den man brukar köra eftersom vägen är under ombyggnad. Bussen får möte med en annan buss och stannar så att han ska kunna köra förbi. Framför bussen körde en personbil som fortsatte köra rakt fram men sedan stannade och backade.

Busschaffören (skriker ut så alla i bussen hör): Förbannade personbil! Fattar du inte varför jag stannade?

Hjärtklappning

På idrotten idag fick jag hjärtklappning, men orkade inte typ sätta mig ner för det så istället fortsatte jag springa och sådär, så jag fick ännu mer hjärtklappning. Jag hade hjärtklappning under hela idrotten och när den väl tog slut trodde jag helt seriöst att jag skulle svimma, det kändes liksom som att hela världen runt omkring mig snurrade, och färgerna flöt ihop. Detta höll på i ungefär 20 minuter och det var väldigt jobbigt. Under hela matten så hade jag frossa och höll på att somna i boken men jag kämpade på och klarade hela lektionen, sen for jag till A, åt, såg på tv ett tag och sen slocknade jag och sov ända tills mamma kom och hämtade mig kring 19.30, så nu sitter jag här med en uppdrucken kopp te och ska snart se film.

Så ja, that's my story.

Hehehe

Gissa vad som damp ner i brevlådan idag?


Blomma

Här är en favorit som ganska många har köpt av mig, så säg till om ni är intresserade!


Hittat inspirationen igen!

Jag lägger ju oftast bara in annonser om mina armband fast nu ska jag göra en egen kategori som helt enkelt heter "Armband" där ni kan kolla på alla armband jag har gjort. Nu måste jag lägga in lite inlägg, hehe. Föresten kommer jag sälja dom här armbanden för 50:-/styck





GÖTEBORG!!!

Föresten har jag glömt att berätta en väldigt bra nyhet: Igår, måndagen den 25/8 bokade jag äntligen resan till GÖTEBORG! Jag far onsdagen den 28 oktober och stannar till på söndagen då jag tar nattåget hem. Det är inte så länge men Jennie har så fullt upp med skolan och det, men en sak är säker: Under dom dagarna ska jag hinna med att äta sushi! Hehe, nu ska jag gå och träffa Nina!

Vågen

Period: 23 september - 22 oktober
Tecken: Vågen
Element: Luft
Latin: Libra
Karaktärsdrag: Diplomatisk, romantisk, obeslutsam


Fett hål

Hejsan! Just nu sitter jag på skolan och har ett fett hål i typ en timme, så jag passar på att sitta här ett litet tag. Ikväll ska jag vara med Sara och se Harry Potter (hennes idol, hehe) och bara ta det lugnt. Jag är då så grymt trött så det blir bara mysigt! Men vet ni vad, nu är det så att jag inte orkar skriva nå mer eftersom jag håller på att däcka, så det är inte särskilt nice, så hej då!

Föresten, glömde säga att jag sov över hos Jessica i natt, och det är nog en av anledningarna till att jag är så trött, men vi var med lite folk och hade det riktigt roligt!

Dark mint

Idag har vi haft det jätte trevligt! Jag, André, Nina, Fredde, Anders och Johan for ut till fingermanholmen med båt och så hade vi med oss korv, dricka och lite annat. Så vi satt där och grillade och det var riktigt mysigt. Jag och Nina försökte även fånga några fiskar med hov, men utan framgång, så till slut gav vi upp, vi försökte till och med mata dom med bullsmulor och dom åt upp dom så fort man vände ryggen till.. :(

Jag har en ny favorit choklad. Ni har säkert sett chokladen som Blondinbella brukar äta. En mörk choklad med mint smak, så den smakade jag idag, och den var så grymt god! Så smaka den! Hehe


Bakis

Jag är bakis idag, usch, ville bara fortsätta sova klockan 12 imorse när A väckte mig. Det var ju inte tänkt att jag skulle dricka igår men lilla Jessica bjöd på vin så det blev ju som det blev. Men nu är jag skyldig Jessica en fylla!

Jag fick även två öl av A igår men lyckades spilla ut stor del av dom på min nya jacka, så när jag far hem ikväll åker den in i tvättmaskinen. Men vet ni vad, nu orkar jag inte skriva nå mer, är alldeles för tärd. Återkommer kanske senare eller imorgon eller någonting.


September when it comes

Jag är riktigt, riktigt trött nu alltså, känns som om jag ska däcka på stället. Det blev ju då jobb idag fast det gick inte så bra, sålde inte så mycket, och det faktum att jag var på dåligt humör gjorde väl inte saken bättre. Men gårdagen var hur som helst väldigt trevlig. Jag var då med Sara och vi gick ut och gick och bara tog det lugnt, så det blev en riktigt lugn och skön fredagskväll. Ikväll ska jag vara med A, så vi får väl se vad vi hittar på. Anna ville att vi skulle följa på cruising så då kanske det blir så, men nu ska jag gå och vila innan jag somnar hära, men först ska jag bjuda på en jätte bra låt som Jennie rekommenderade för mig nu som direkt blev en ny favorit, here it comes:




Shopping is my drug

Jag är grymt tärd efter ännu en dag på skolan, och ändå har vi inte gjort så mycket idag, gah. Hur som helst så gick jag på stan med Anna direkt när jag slutade och jag köpte ett par skor, en svart enkel tröja och ett midjebälte, så resten av pengarna kommer att gå till Göteborgsresan. Ska ringa Jennie om ett tag så kan jag få lite hjälp av henne att boka, hon är bra på att leta resor! Nu måste jag vila ett tag.

Tro inte någonting nu ;)

Och folk, tro inte att jag är besatt av Sara bara för att många av mina rubriker har med Sara att göra, men hon är ju en sån fin vän! Hehe, sängen som sagt!

Gulle Sara!

Första skoldagen gick ganska lätt förbi. Det dåliga var dock att först for vi till skolan klockan 9.00 då, och så pratade våran mentor med oss i ca en halvtimme och vi fick reda på att vi skulle få skåpen först 11.40 och hade hål till dess.. Så ja, det var lite smärtsamt.. Men när vi väl slutade så gick jag på stan med Sara och jag fick låna pengar av gullungen till min jacka som jag har spanat in ett tag! Sara köpte en likadan fast grå (min var brun) men det tycker inte jag att det gör någonting, hon var så fin i den så! Fick reda på att jag ska få min lön imorgon så då ska jag lämna tillbaka pengarna till Sara och köpa lite små tjaffs. Sen när jag kommer hem ska jag äntligen BOKA RESA TILL GÖTEBORG!!! GAAAAH! Jag blir galen!

Vi ska även äta surströmming imorgon (jag har konstigt nog börjat tycka om surströmming igen efter flera år) så det blir riktigt gott, efter det blir det troligtvis att vara med Sara. A skulle tydligen klippa nå gräs så det blir en pojkvänsfri fredag, men det kan man ju som sagt också behöva ibland.

Föresten så har jag fått massor av kläder av Jennie som hon inte använder längre, och jag som precis tänkte att jag behövde köpa en ny kofta har nu fått flera nya koftor, så min höst är räddad! Nej, men nu ska jag gå och läsa litegrann, men ha det bra!

En kopp te är bland det bästa!

Jag kom hem från Sara för ungefär 45 minuter sedan och nu sitter jag hära och dricker te och har fortfarande inte riktigt fått upp värmen. Det var verkligen super kallt att köra hem i endast 6 plus så jag förstår mig själv. Jag är lite nervös inför skolan imorgon men varför förstår jag inte eftersom jag inte har någonting att vara nervös för, det är ju bara jag som är fjollig. Snart ska jag hur som helst gå och lägga mig i sängen och läsa, först ska jag bara välja ut kläder till imorgon och måla naglarna, fast jag har seriöst ingen aning om vad jag ska ha på mig, jag har så mycket nytt, men allt nytt är bara typ sommarkläder som är lite för somriga att ha på skolan. Jag tror iallafall att jag ska ha mina jeans och så någon snygg tröja till det, det hära fixar jag!

Sara

Hejsan! Nu ska jag förbi Sara och vara med henne ett tag. Jag har föresten sett mitt schema nu och jag fick hålla i mig själv hårt för att inte skrika rakt ut. Blä, det var hårt som fan. Men Sara väntar! Bye!

Fullbokad

I måndags mös jag med Jessica. Vi bakade, såg tv, fikade och hade det riktigt mysigt! Jag sov över hos henne och vi blev väckta klockan 9.00 på morgonen av att det skulle komma någon och fixa Jessicas internet. Så det var bara att stiga upp, men så fort han hade fixat internet och stuckit därifrån gick jag och la mig igen och somnade om medans Jessica satt vid sin dator. Kring 16.00 for jag hem någon gång men vi hade det verkligen jätte trevligt.

När jag kom hem från Jessica var det bara att hoppa i duschen, käka och göra sig klar eftersom jag skulle vara med André, Anna, Tobbe och Mats så sagt och gjort. Vi såg filmen "Vi hade iallafall tur med vädret, igen" och den var riktigt rolig. Efter vi hade sett den for folket hem och det blev sängen. Så nu sitter jag hära och väntar på att Jennie ska komma. Hon ska fara tillbaka till Göteborg imorgon så det är klart man vill träffa henne då! Fast jag ska ju för sig komma och hälsa på henne i Oktober, men det är ju ett tag kvar dit också, hehe. Men vet ni vad, mitt rum ser ut som ett bombnedslag, så jag ska städa!

Jessica ikväll!

Sommaren med Göran var verkligen en se värd film, så om ni inte redan har sett den: Se den! Ikväll blir det troligast att vara med Jessica och sova över hos henne i henens lägenhet,  så det blir nog himla mysigt. Nu ska jag strax hoppa in i duschen och göra mig klar, så kommer nog inte hinna med att skriva något mer idag, men ni får överleva utan mig ;) hehe

Bio ikväll

Det blir bio ikväll med A, han är gullig nog att bjuda mig så jag skippar träningen, är så grymt trött också men ska fara och träna i veckan istället. Vi ska se den omtalade filmen "sommaren med Göran" så jag hoppas att den är riktigt bra fast jag har ju samtidigt hört att den ska vara det så det är nog ingenting som man behöver oroa sig över. Imorgon bestämde jag och Jessica att jag ska sova hos henne och så ska vi se film och ha det mysigt, det blir nog roligt att ha en riktig tjejkväll tror jag, man behöver ju som det också ibland, annars blir man galen.

Jag har varit med och tävlat om en mini laptop i Kenzas blogg, och tävlingen slutade klockan 15.00 idag, så nu är jag grymt sugen på att se resultatet. Jag brukar inte vara med i tävlingar men eftersom jag har velat ha en rosa mini laptop väldigt länge nu så kände jag att jag var tvungen att vaa med även fast jag vet att det inte är så stor chans att jag vinner, men som jag ser fram emot det! Nu ska jag gå och vila, bye!

Som vi hade roligt!

Gud vad vi hade roligt igår! Kvällen började med att pappa skjutsade in mig, André, Sandra, Therese och Jugge till Jesper i Bergsviken där de flesta gick ut och drack lite cider och öl och tog det lugnt medans jag (som redan hunnit svepa 2 öl) hjälpte Jennie och Sandra att förbereda maten. Jag, André och Sandra tog med oss en kycklingpaj som sedan blev väldigt uppskattad av alla som var där, André var även duktig och bakade några blåbärskakor som vi åt till efterrätt.  På matbordet fanns bland annat yogurtmarinerad kyckling, kycklingspett, mer kyckling, kycklingpaj (som mamma då hade gjort som vi tog med oss, vi hann inte göra den själv), potatisgratäng, sötpotatis, en jätte god sallad med avokado, sockerärtor, gurka, nötter och nå mer (som Jennie hade gjort) och två nästan likadana fetaost blandningar, enda skillnaden var att det var oliver i en av dom. Till efterrätt blev det då en jätte god citron maräng paj som Sandra hade gjort och Andrés Blåbärsbullar. Gud så gott det var! Dock åt jag mig typ mätt för ett år framöver, så idag måste jag ta mig till träningen fast jag är lite smått bakis, hehe.

Det kommer kanske upp lite bilder sen när jag lägger in dom på datorn, men nu ska jag gå och lägga mig i sängen, läsa och ta det lugnt tills jag ska fara och träna, så ska en söndag se ut!

A-lagaren är tillbaka!

Kommer ni ihåg A-lagaren jag skrev om för ett tag sedan? Jag jobbade idag och vem tror ni inte kommer förbi om inte självaste A-lagaren!

A-lagaren: - Hej gullegris! Jag är singel nu till klockan nio ikväll, så du borde passa på!

A-lagaren: - Vet du vad vi kallade det där i stockholm för 20 år sedan?
(pekar på korven)
Jag: - Nä?
A-lagaren: - Raggarballe med svängdörrar!!

Hehe, ja nog har man fått sig lite skratt av honom! Men nu blir det fest hos Jesper, så jag ska inte skriva nå mera hära! Hejdå!

Dessa lan.

A är en riktig nörd som sitter och håller på med datorn hela tiden, mer än vad han håller på med mig faktiskt.. Så jag hämnades och snodde Peters dator och sitter hära och bloggar istället. In your face, André! Dom sitter och lanar som vanligt och jag kan faktiskt inte förstå varför dom aldrig blir less! Dom sitter hellre i ett varmt rum och fiser och luktar svett, usch.

Lever ni, arbetskamrater?

Idag fick jag sluta klockan 12.00 eftersom jag har jobbat över så mycket, däremot fick stackars Erika och Tobbe jobba ända till 15.30 så jag hoppas att dom fortfarande är i livet! Hehe.

Jag ska snart träffa A hos Walle, han skulle ringa upp när dom ätit så det blir nog bra, hmm.. ibland tror jag nästan att dom dejtar i smyg ;) Seriösa jag.

Hur som helst, när jag kom hem från jobbet så läste jag litegrann sen somnade jag och sov i ungefär 2-3 timmar, det var grymt skönt att äntligen få vila ut litegrann. Föresten så har min mamma blivit nörd och skaffat facebook, oj oj oj..

Grattis syster!

Nu kom vi precis hem från Jennie efter att ha fikat där och haft det mysigt eftersom hon då fyller år, så grattis min älskade syster!. Ska även försöka boka biljett senare ikväll, men Sandra ska klippa till mitt hår nu, sen blir det sängen. Ses tomorrow!

4 days left.

4 dagar kvar nu av jobbet, gud så skönt det ska vara att slippa jobba som vaktmästare till typ svält lön! Det kommer bli en lugn dag för min del, jag kommer ligga och vila, se på tv och läsa hela dagen, ibland måste man ju få ha sådana dagar också, eller hur? Föresten så klippte jag av mig håret igår. Jag stod framför spegeln och insåg hur less jag är min frisyr och min permanentning som jag haft sen ett år tillbaka, så jag klippte nästan av en decimeter så nu ser det mycket bättre ut. Är dock lite ojämt eftersom jag klippte mig själv, så Sandra har lovat att fixa till det senare när hon kommer hem, men det är ju jätte skönt att vara kortklippt nu när det är så varmt också.  Jag kanske lägger upp en bild senare när det är tillfixat så får ni se om det duger, hehe.

Imorgon fyller min syster Jennie år så då ska vi ju självklart dit och fira henne, det blir nice att få träffa min älskade syster igen! Idag ska jag föresten försöka att boka biljett till Göteborg. Nä, men nu ska jag gå, vi ses!

Jag och Ozzyboy


Två dagars

Igår så for jag till Jenny och var dära hos henne med lite folk. Det var riktigt trevligt och det blev så att jag drack litegrann igår också, men ändå inte så mycket. Idag har vi badat och inte gjort så mycket mera faktiskt, men nu ska jag dra mig vidare och städa mitt rum osv. Skriver kanske mer senare!

Gårdagen blev lyckad

Okej, det blev sisådär 3 öl igår (jag tycker inte ens om öl) och konstigt nog blev jag rätt så full ändå, och jag brukar tåla rätt så mycket, men jag skyller på att jag inte hade ätit någon middag. Jag var iallafall på grymt bra humör vilket resulterade i en grymt bra kväll med många roliga upptåg. Dock så saknade jag min boyfriend men det är ju bra om man är utan varandra ibland också, för då är man förhoppningsvis gladare när man träffar varandra nästa gång. Jag träffade även Cassandra utanför Sunes och var en stund med henne, sen kom Sandra till Sunes och vad tror ni kvällen slutade med? Jo, självklart så åt vi då dära och begav oss hem klockan 3.00 på natten.

Nu tar vi hand om chihuhuan Ozzy som vi har satt fast i en "springsele" så att han får springa omkring ute på gräsmattan. Men nu måste jag faktiskt gå och borsta tänderna så att jag blir en riktig människa igen. Hej då!

Nyktert festande

Det blir fest ikväll för min del med syster. Det blir dock nyktert men det kommer säkert ändå bli roligt, så vi ses i den nyktra dimman I guess? Hehe, nu väntar vi bara på att A ska komma och hämta oss och skjutsa in oss till stan, vi ses!

Lite nya kläder till garderoben!

Dagen började med jobb på korvvagnen med Sandra. Klockan två hade jag tid på ungdomsmottagningen så dit hann jag också och sen hände det inte så mycket mer innan vi for och solade med Bea på Hemlunda. Det var mysigt och trevligt iallafall. För ett tag sen kom vi då hem och jag ska snart hoppa i duschen och göra mig klar. Vad jag ska göra idag vet jag inte riktigt än, men A är med en kompis så jag funderar på att höra med Sara om hon vill hitta på någonting eller så ska jag vara med min syster. Det var tänkt att jag skulle jobba imorgon också men jag tar mig verkligen inte, så det kanske blir att stå på loppis en sista gång eller någonting istället. Men det blir säkert också mysigt.

Jag råkade även falla för lite kläder idag också så köpte en jätte söt klänning och ett linne som dock hade lite foundation på sig så jag fick den 50:- billigare, så det är bara hoppas att det går bort i tvätten. Sandra köpte dock ett exakt likadant linne men vi får undvika att ha dom samtidigt. Jag tror att Sara slutar nu så ska ringa henne och höra vad hon ska göra ikväll då, någonting hittar vi säkert alltid på! Jaja, hej då people!

En promenad kan göra mycket!

Jag och Sara har varit ute och gått på en riktig lång promenad. Det var ungefär en mil men det gick ändå jätte bra även fast det var så långt. Så efter att fått spendera dagen med min favorit tjej så är jag laddad för en ny dag på jobbet, imorgon blir det att sälja korv igen, hehe, och ska även hinna med ungdomsmottagningen ockå. Men nu väntar sängen, Goodnight sweethearts!

Jag orkar inte.

Det känns som om jag aldrig har varit så slut i kroppen som nu i hela mitt liv. Jag orkade inte ens laga mat till mig själv så gjorde bara två mackor vilket jag även åt i förrgår då jag bara skulle laga mat åt mig själv. Jag kände mig sugen på att fara och träna ikväll, men kommer inte orka då jag är så trött och A ville att jag skulle vara med honom så jag får fara och träna på söndag istället, rör ju på mig hela tiden nu när jag jobbar också så det spelar ju ingen roll om jag missar någon gång. Har dock bara tre gånger kvar på träningskortet, men när mamma och pappa kommer hem så ska jag ju få ett eget kort och då ska jag träna mer än två gånger i veckan.

Jag slutade ju 12.00 idag så jag gjorde en omelett till lunch sen så gick jag och la mig och såg på tv ett tag, men somnade efter ca 15 min, men jag är fortfarande lika trött. Men nu vill ni nog inte lyssna på mitt jämrande nå mer, återkommer när jag är på bättre humör!

Stuga

Usch vad jag är less detta jobbarlivet, men om två veckor och en dag börjar skolan om, vad tror ni jag gör; Börjar klaga mer eller är glad av att slippa jobba? Skola är ju faktiskt jobbigare i längden. Jag har då just gjort fiskpinnar (färdiga, som jag hoppas att ni förstår) och mos (pulvermos som jag också hoppas att ni förstår). Det var faktiskt riktigt gott med husmanskost måste jag medge. Nu måste jag dock ta på mig lite kläder, vi ska på Sandras killes systers stuga och bada och så, men vi hörs väl senare I guess.

Kaffe?

Idag fick jag lite kontorssaker av A, och så fick jag en termos, han hade fått alla dessa saker från sparbanken och jag älskar kontorssaker, när jag fick termosen tänkte jag: Ååh, nu kommer jag att kunna sitta uppe hela natten och plugga samtidigt som jag dricker kaffe ur min nya termos, folk kommer liksom tänka att jag är så duktig som sitter uppe och pluggar hela natten och får MVG på alla prov. Det finns bara ett problem.. Jag dricker inte kaffe.. Men jag får väl börja dricka kaffe eller så får jag helt enkelt bara fövara varmt vatten i den så att jag kan göra te! Det var en helt perfekt idé!

Om ni annars är intresserade av vad jag har gjort idag så kan jag säga att vi har tagit det ganska lugnt, jobbet var dock lika jobbigt idag om inte jobbigare, det är ju då tur att man får motion i alla fall, det gäller att vara optimist. Efter jobbet for jag hur som helst direkt hem och duschade och gjorde en "tvåsekunderssminkning"( jag överdriver kanske när jag säger två sekunder, men det tar typ en minut högst) och efter det begav jag mig till A där det vankades surströmming. Jag vågade faktiskt smaka litegrann och det var inte så illa som jag trodde det skulle vara, så nästa gång någon äter surströmming kanske jag är en av dom! Who know? Vi har även hunnit med att bara idag men annars har vi bara tagit det lugnt. Jaja, nu väntar sängen.

Jobbig dag på jobbet

Jag har precis kommit hem från jobbet och det var lika jobbigt som vanligt, det hära med att klippa gräs är verkligen inte jag, men eftersom jag inte har något annan val så duger det väl, man behöver ju pengar, so what to do?

Den här dagen kommer bli lugn, jag ska dock ringa Sara och höra om hon är sugen på att komma, vi har huset för oss själva så det skulle vara mysigt med lite besök när inte A ska komma. Men nu ska jag dra och göra lite saker, kom ju precis hem så att.. Jaja, ha det bra!

Body combat

Jag är nyss hemkommen från ett rätt så jobbigt träningspass. Det var jobbigare än vanligt eftersom det har varit så himla varmt idag så nu är jag helt slut i kroppen, men det är bara bra för då somnar jag lättare ikväll!

Jag har ju fått mitt träningskort som jag har nu av min pojkvän André så det står i hans namn.

(Jag lämnar över lappen till "tränaren" och hon tar emot det och läser på den)
"Tränaren": - André???
Jag: - Jo, det är min pojkvän som heter det, jag har fått kortet av honom.
"Tränaren": - Jaha, okej, men jag kan kalla dig för André, haha.
Jag: - Haha, jo gör du det!
"Tränaren": - Nej men vad heter du då?
Jag: - Linda.
"Tränaren": - Linda okej.. LINDA? Nu har vi fyra Linda hära idag.

Maten blev lyckad

Maten som jag gjorde åt mig och A blev faktiskt riktigt god. Jag stekte först två kycklingfiléer och kokade nudlar. Kryddan från nudlarna (kycklingsmak) satte jag över kycklingen istället för över nudlarna och så kryddade jag lite med curry. När kycklingen var så gott som färdig skar jag upp en hel burk med annanas och satte i så att den blev varm, sedan satte jag upp på tallrikarna och kryddade med lite mer curry på, det var jätte enkelt och blev samtidigt jätte gott, fast det blev dock lite torrt så nästa gång tror jag att jag ska blanda ner lite cremé fraiche i kyckligen eller någonting.

Ikväll blir det träning, var först meningen att både Jessica och Sara skulle följa men nu kommer troligtvis ingen att följa, så det blir nog att träna själv, men inte gör det någonting, det är ju jätte roligt ändå fast det hade ju ändå blivit roligare om någon av dom iallafall hade följt, men jag tycker om er i alla fall! ;)

Nu måste jag gå och städa upp litegrann, det ser ut som en svinstia hära, så hej då!

Trött Linda

Jag låg och drog mig i sängen ända till 12.30 idag, men jag tycker att jag förtjänar det efter en 6-dagars arbetsvecka. Hur som helst så kommer detta att bli en mys dag med A, jag ska laga middag till honom, vi får bara hoppas på att det blir gott, hehe man kan ju aldrig lita på mina matlagningskunskaper.

Vad med jag ska göra idag vet jag inte, jag måste då gå ner och pressa i mig lite frukost nu för jag är jätte hungrig!

Dessa A-lagare

Kom på att jag bara måste skriva om en väldigt rolig A-lagare som pratade lite med mig och Sandra igår, jag kommer inte ihåg allt i rätt ordning så istället skriver jag bara ner några av replikerna han sa:

A-lagaren (till ett litet barn som gick förbi): - Åh, vilken söt liten apparat! Jag borde köpa någonting till henne men jag har ju inga pengar!

A-lagaren (till en man som gick förbi): - Hej, jag heter Björn och jag är alkoholist!
(Mannen går förbi vilket inte är så oväntat)
A-lagaren: Nähä, skit i det då.

A-lagaren (till en cyklist som cyklar förbi med en vagn): - Hej, kan du skjutsa mig till Öjebyn?
(Även denna man cyklar bara förbi)
A-lagaren: Nähä, skit i det du också då.

A-lagaren (till oss): - När ni kommer hem till era gubbar kommer ni att säga: Asså ni skulle sett snubben på stan idag asså, han var helt knäpp!

Det var alla repliker jag kom ihåg, men jag glömde kanske att nämna att han hade stoppat ner fiskmåsfjädrar i kepsen som stack upp, hehe, jag och Sandra hade inte bara LITE roligt åt honom.

Bloggtorka

Jag är helt slut i kroppen, jag kommer verkligen däcka så fort jag lägger mig i sängen. Jag hade bara lust att skriva ett till inlägg, men jag kommer ändå inte på vad jag ska skriva om så jag får helt enkelt bara babbla på om de första sakerna som dyker upp i min skalle, alla har ju faktiskt blogg torka någon gång och nu är det min tur. Ni anar föresten inte hur skönt det ska bli att vara ledig imorgon, men sen på måndag är det jobb igen. BLÄ för detta eviga jobbande, det är ju nästan så att man längtar till skolan, hehe, nä nu ljög jag men ni fattar poängen.

Shopping

Det gick hyfsat bra att jobba idag fastän det inte var särskilt mycket folk och jag inte sålde så mycket. Däremot lyckades jag skära upp tummen ganska rejält när det ramlade ner en korvburk full av korv så jag fick slänga lite korvar, och eftersom burken ramlade ut mitt på vägen och det kom en bil så var jag ganska stressad och lyfte bara upp burken utan att tänka mig för, jag tog bara tag i kanten så jag får ett ganska rejält jack som blödde en hel del, men jag tog på mig ett plåster så gick det bra, tur att jag har läkarkött, hehe.

Men när jag hade dragit in korvvagnen så gick jag på stan en stund med Sara, Jag shoppade litegrann och vi fikade på waynes och hade det mysigt


Laddad med en ny söt kalender
inför skolstarten


 
Köpte även ett "hårlasso" som jag först inte förstod hur jag skulle sätta upp, men jag googlade
lite sen efter många om och men så lyckades jag äntligen


Köpte ett linne för 9,50 på Lindex! FYND

 
Söt bad hair day mössa, och ja, jag ser lite galen ut, men jag skäms inte!

Annonser upplagda!

Nu har jag då lagt upp annonserna för ett tag sedan så det är bara att kommentera om ni är intresserade av nått, för det skulle ju vara väldigt roligt. Just nu sitter iallafall jag och Jessica vid varsin dator och sitter och gör lite olika saker, men jag tror snart att det blir sängen för min del, eller iallafall tvn. Mina ögon börjar bli ganska hängiga just nu så att det är väl lika bra så att jag slipper halvsova imorgon, men nu ska jag gå vidare, ville mest bara säga att jag har lagt upp annonserna. Ni kan föresten få lite bilder från pdol:


Jag och Sandra är laddade


Förfest!


Snygg-Sara!

Försäljaren: - Du passade väldigt bra i den där hjälmen!
Sara: - Tycker du?
Försäljaren: - Ja, väldigt!
Sara: - Då har du dålig smak.

Självklart hittar ni mer bilder på pixbox så fort jag får lite utrymme att ladda upp för, men jag har inte fått utrymmet än och det är den 1 augusti nu, oh no! Men jag fixar det imorgon

En kväll med Jessi och Sara

Hejsan! Kvällen har spenderats med Jessica och med Sara och vi har sett en av världens bästa filmer, Moulin Rouge som jag har sett typ 1000 gånger, och så fixade jag även till Sara litegrann medans Jessica satt framför min dator (hon är lite kär i internet nu eftersom hon inte har något i hennes lägenhet) så det var jätte roligt. Sara for dock hem för ett tag sedan så nu är det bara jag och Jessica hära, direkt när Sara for så gick vi och drack lite te och skrattade hysteriskt åt lite roliga saker. Och så har vi även hunnit med att bli lite rädda när Jessica plötsligt skriker rakt ut, och mina reflexer när någon skriker är att jag också skriker rakt ut ännu högre, men när vi såg att det bara var katten så började vi garva åt det, hehe.

Jag har gjort om lite armband idag, stylade upp dom lite så dom blev snyggare och så, jag kommer lägga upp annonser på dom om ett tag, men jag sitter vid fel dator så har inga bilder tillgängliga, men jag lovar att dom är uppe innan imorgon bitti.

Jag ska upp och jobba imorgon så vi får se hur sliten jag är på jobbet, men va fan, ibland måste man ju få ha roligt också och inte bara jobba, eller hur? Men nu ska jag dra mig vidare.