Linda.

Imorgon flyttar Jennie till Polen :s kommer kännas tomt utan henne, hon kommer ju att komma hem till jul, men hon kommer tex. både missa min och thereses födelsedagar och det känns ju som lite fel men..

hursomhelst så blir det Luleå för mig imorrn :) vi ska bo i en lägenhet där och det kommer nog bli väldigt roligt. vi ska typ gå på stan och massa annat ;) synd bara att sara, niklas och jennifer inte kunde komma för då hade det nog blivit ännu roligare men.

just nu känner jag mig lite förvirrad, det har varit så mkt på senaste tiden att jag inte riktigt hinner med. Skolan tex. är så trött att jag har ont i skallen plus att nu när det börjar bli kallare så känns det som om jag håller på att frysa ihjäl 24/7. Allt känns bara så fel. kommer bli skönt att få fara iväg till luleå i helgen, bort från piteå och allt som finns här. jag insåg en sak förra veckan. jag håller på att bli vuxen och det känns bara så hårt. och när jennie ska flytta tillbaka till sverige är jag typ.. 20 år.. och det är bara fem år dit, det är det som är det värsta. känns verkligen inte bra.