slutkörd?

Idag har jag mått dåligt nästan hela dan, har sovit flera timmar och är ändå helt slut och trött i kroppen, jag tror att jag håller på att bli sjuk ;s men jag får försöka kämpa resten av veckan, synd bara att helgen just tagit slut och veckan just börjat.. Och vad som inte gör saken bättre är att vi börjar med VM (vetenskaplig metodkurs) nästa veckan. Vilket är att man ska skriva en uppsats på ganska många sidor, kommer inte ihåg hur många det var riktigt, men det var då över 10 sidor iallafall.
Jag avundas på Therese som antagligen ligger och glöder på någon strand i Cypern just nu. Eller dom har nog börjat fara hem nu men jag avundas henne iallafall. 

Nu sitter jag då hos André och tröstar mig med en cola medans han sitter och nöter vid hans andra dator. Han är underbar men lite nördig :). Snart ska jag nog börja fara hem, och det blir nog att sova DIREKT när jag kommer in genom dörren!

1 år med dig<3

I Torsdags hade jag och André varit tillsammans i ett år. Gulle André överaskade mig med att bjuda mig på middag på golden dragon och efter det bjöd han mig på bio. Vi såg Patrik 1,5. det var en riktigt bra film och vi hade det verkligen mysigt ;)

I Fredags hade våran klass (Sp1b) klassfest. Det blev över 300 pers och polisen kom vid 22.00. Fast det barkade så var det ändå roligt medans det varade. Jag tror nästan alla hade roligt, förutom att vi var tvungna att stiga upp 10.30 dagen efter och städa. Men det är sånt man får ta.

Idag ska vi och äta hos mormor, sen ska vi till Jesper som fyller år, det blir nog trevligt :)    

Olyckligt kär?

jag är olyckligt kär i en rosa bärbar dator, rosa mobil, och en rosa kamera som man kan vinna om man svarar på massa frågor genom sms, fast varje sms kostar 15 kr så det har jag inte råd med, fast det vore värt det! :) tur att jag har min underbara pojkvän André som jag är lyckligt kär i då ;)

Imorgon börjar jag då samhälls vilket blir spännande. Är lite spänd eftersom att jag inte känner så många men det går nog bra hoppas jag, SP1B blir det. här har ni en bild på datorn, mobilen och kameran!



 

Samhälls?

Idag har jag blivit antagen till samhälls, jag var tredje reserv när vi började skolan och nu har jag tydligen en chans. jag tror att det blir så att jag börjar samhälls, för jag är inte särskild förtjust i all matte i teknik om jag ska vara ärlig, men jag som just hade börjat lära känna alla.. :) det blir nog att gå i sp1b tror jag, för det var den platsen jag fick erbjuden. och det duger väll för mig? :) Idag har jag och André sett en liten bit av världens bästa film: Morgon Pålsson - världsreporter. jag hann inte se hela eftersom jag var tvungen att fara hem, men den filmen är grymt rolig och är verkligen att rekommendera!

jag är nervös inför morgontagen då mitt "stora" beslut ska fattas. men jag är 90% säker på samhälls så jag hoppas jag inte hinner ändra mig igen, men det går säkert bra.

Idag förutom att vara med älsklings André, så har jag lyckats få fickan utsmetad med after eights. jag la en after eight i fickan och lyckas glömma bort den, när jag kollar nästa gång har pappret smitit iväg och after eigthen har smetats ut och liknar.. nånting jag inte ska nämna. intressant va?

André <33

underbara, underbara, underbara André, jag älskar verkligen dig <3 mest av allt och alla och kommer alltid göra det! :)

TE1A

 TE1A heter dp min klass, teknik, 1, a. jag ville ju hellre gå samhälls men jag gillar min klass och det är inte så tråkigt som jag hade trott. så jag kanske fortsätter teknik fast jag tar mig in på samhälls, vi får se. Therese fick sin hundvalp igår, en liten chiuaua, har inte hunnit träffa honom än men har sett bilder och han är ur söt! och idag ska jag nog troligtvis få min nya mobil också, jippie! Äntligen. Igår var vi hos Jesper, Sandra och Lovis och hälsade på. Lovis hade växt sen sist och blir bara större