Aktivt

Igår var jag och Marina och simmade. Det var otroligt skönt även fast det blev lite mycket folk i slutet. När vi hade simmat klart satte vi oss i bastun och bara njöt av livet! Otroligt härligt var det.

Idag gör jag inte mycket annars.
Har litterär gestaltning nu och har ingen aning om vad jag ska skriva om, men det kommer jag väl på så småningom hoppas jag.

När jag slutar ska jag hem till Svensbyn ett tag eftersom Anton ska på teorilektion (hehe, skadeglad) och så måste jag hämta nå saker i Svensbyn dessutom.

Klippte mig ju igår också kom jag på. Det blev bra, fast luggen går inte att ha utsläppt om man inte plattar den så kör med uppsatt lugg idag lat som jag är.
Eftersom jag inte hade klippt mig sen i Augusti så var hon tvungen att ta bort ungefär en dm av håret, men nu har jag mer volym i det och så går det bättre att kamma ut också!

Klipptid

Glömde att säga att jag dessutom ska klippa mig idag, sist jag klippte mig var i Augusti (förutom luggen som antingen jag eller Sara har klippt på mig) så kommer nog tyvärr försvinna en hel del hår. Men det ska nog bli bra i alla fall!


En helt vanlig dag

Idag är jag trött. Väldigt trött, så jag orkar inte skriva, orkar inte göra någonting, är bara alldeles för trött. Kanske beror det på att man ställde om klockan igår och att jag är ovan den nya dygnsrytmen, men hur som helst är jag i alla fall trött.

I fredags var jag och Anton med Marina och gjorde Pizza med mozarella och pepperoni, det blev helt klart great! När vi hade käkat klart for vi på nå fester och kollade läget men kring 23.00 blev vi less på partylivet så jag skjutsade hem Marina, for och hämtade upp Anton som jag hade lämnat kvar på första festen vi var på och for och skjutsade pa till furugården. Sen for vi hem till Anton och sov en stund innan det var dags att hämta ma och pa igen.

På lördag gjorde vi så gott som ingenting. Vi for förbi Leo en snabbis, sen for vi hem till Svensbyn och såg några filmer. Och jag hade inte velat göra någonting annat eftersom jag var lite sympatibakis, så det var helt underbart!

Nu har jag svenska, eller filosofi.. Det är inte så noga faktiskt. Och nu ska jag fika.

Det är inge roligt att vara sjuk

Oj vad jag mådde dåligt igår! Klockan 22.00 på onsdagen började jag må rätt så illa, så jag ringde till pappa och sa att om jag mådde så här dåligt dagen efter så fick han komma och hämta mig hos Anton. Men jag mådde inte så där dåligt, jag mådde värre. Vaknade nämligen 00.00 och spydde, sen gick det en stund och jag hann knappt somna ens innan jag spydde igen. Så där höll det på typ åtta gånger till tills jag till slut somnade om.
På morgonen fick då pappa komma och hämta mig och jag mådde lika illa men klarade mig från att spy något mer. Så där höll det på hela gårdagen tills illamåendet till slut övergick till feber, vilket gjorde mig rätt så yr och virrig så jag låg bara i sängen hela dagen. Dessutom fick jag inte i mig någon fast mat utom en skål med mjölk och havrefras som jag fick i mig på kvällen.
Somnade i alla fall senast 00.00 igår när jag börjat må lite bättre och var rätt så pigg eftersom jag sovit bort hela dagen, fastän jag mådde bättre så hade jag ändå inte tänkt att fara till skolan idag i fall det skulle komma tillbaka fast jag känner ändå nu att jag kunnat fara, men det är väl bra att vila upp mig I guess.
Så idag ska jag väl bara ta det lugnt här hemma då. Läsa lite ur världens bästa bok; hundraåringen som klev ut genom fönstret och försvann, eller bara se serier. Vi får se. Hoppas ni har det bra tills vidare!

Newline underställ

Har just varit och hämtar ma och pa på kallax och när jag kom hem hade mitt newline underställ kommit! Det ser ut ungefär så här:

Dock blev jag lite orolig eftersom den såg ut som någonting bara ett barn skulle få på sig men det visade sig att understället var väldigt täjningsbart och när jag provade den var storleken hur bra som helst. Understället var jätteskönt och det kändes knappt att han hade det på sig. Hoppas ni desstutom förstår att det inte är jag på bilden.

 

Annars har det inte hänt så mycket. Ikväll ska jag på afterwork på nodo med tjejdelen av syskonskalan + några till så det blir nog mysigt. Det serveras nämligen Libaneisk meny. Gött gött!

 

Nej men nu ska jag hoppa i duschen och göra mig klar! Vi ses när vi ses!


Typ smycken

Dessutom har jag ju gjort lite halsband och armband på sista tiden. Dom är alla lite speciella, men jag gillar dom!

Ser lite chockad ut, men så här ser i alla fall

ett halsband ut!

Ett annat halsband ser ut så här..

Halsband + Armband i lite afrikansk stil!

 


Lite bilder och annat gött

Hej bloggen!
Uppdateringen är väl fortfarande lite sisådär men nu har jag i alla fall lite bilder att bjuda på.
I helgen var vi på Antons föräldrars stuga och där är det väldigt mysigt.
När vi for hem därifrån så hamnade vi dock mitt inne i en renflock vilket var en ganska så häftig upplevelse eftersom dom verkligen inte är skygga och var rätt så supernära. Dock så var Anton lite smårädd men det får jag egentligen inte säga ;) hehe.

Annars så har det inte hänt så mycket, var och sökte jobb igår på stan, eller jag delade ut cv:n till typ nästan alla affärer så vi får se om någon är intresserad.

Och så är jag ju nästan klart med min diktbok nu också, vilket jag håller på för fullt med nu under sportlovet, känns riktigt kul!

Hamnade riktigt nära ett vinkraftverk också, otroligt mäktiga!

Folk i stugan!

Anton kör skojter!

fin-fint väder!

Renar!

BästAnton gjorde frukost!


American pancakes!



Oj så härligt!

Oj vad jag är slut.
Hur mycket jag än sover så blir jag inte pigg så sportlovet kommer i perfekt timing nästa vecka, för utan det vet jag inte om jag hade orkat, hur mycket jag än sover så är jag ändå trött av någon anledning.

I tisdags hade jag och Anton ettårsdag. Vi tog det mest bara lugnt och for till Leo och käkade middag där bestående av tomatsoppa, vilket var helt underbart gott.

Annars har det inte hänt så mycket, imorgon far mor och far min till Gran Canaria så får huset för mig själv i en vecka, så det blir nog underbart bra.

Igår for jag även till sportringen med mamma och pappa eftersom dom har lovat mig ett par täckbyxor och efter att ha letat i hela stan var det bara sportringen kvar och där hittade vi ett par täckbyxor som dög. Där hittade jag även en jacka av märket dickinsons som jag blev helt förälskad i. Orginalpriset låg på 1795 :- men priset var sänkt till 999 :- så jag fick låna pengar av mamma och pappa och köpa den.

Så nästa vinter kommer jag i alla fall inte gå frysandes!

Nu ska jag fortsätta att skriva. Adiós!