Helveteshelgen.

Ligger i sängen och har min vanliga kvällsångest. Är så trött i hjärnan efter att ha räknat matte hela dagen. Adrian är i Umeå och roar sig på brännbollsyran så jag är all by myself.
Vädret har iallafall varit bra idag, så jag har suttit ute och pluggat och till och med fått lite färg.

Den här helgen kommer jag mest troligt att avlida. Jobbar lördag och söndag, stiger upp 5.00 och kommer hem 18.30. Dessutom har jag ett matteprov och ett matteuppdrag som ska göras imorgon, och jag är inte ens klar med första kapitlet så det kommer att bli en lång dag. Dessutom måste jag ju gå och lägga mig hur tidigt som helst för att orka med att stiga upp 5.00.

Jag är så egoistisk och patetisk, men jag saknar redan A:s tröstande famn..

Men nu ska jag somna, vi hörs när denna helg är över. Och om jag avlider, I love you all! Hehe.


"Det bästa med att vara ung är att man kan byta blad när man vill".

Igår hade jag typ världens sämsta matte-dag. Jag hade planerat att stiga upp strax före 10.00, slänga på två maskiner i tvättstugan och sedan sätta mig ner och plugga resten av dagen. MEN.. Efter att ha fastnat på flera tal i rad så höll jag på att bryta ihop. Jag ville bara gråta och slå huvudet i bordet, så jag gick och la mig en stund i hopp om att jag skulle vakna senare och allt skulle kännas bättre, men det gjorde det såklart inte.

Så igår fick jag inte många tal gjorda, även fast jag satt i flera timmar. Idag har jag jobbat, var tvungen att jobba över lite eftersom att vi inte riktigt blev klara med det vi höll på med. På tåget hem kände jag att jag inte orkade bråka med samma uppgifter som igår, så jag hoppade över dom så att jag kan kolla igenom dem senare istället, och gjorde några andra uppgifter som kändes mycket bättre. Så idag har jag typ gjort mer uppgifter på tåget än vad jag gjorde under hela gårdagen. Nu väntar jag på bussen, när jag kommer hem ska jag snabbduscha och sedan ska jag fara på grillparty. Ha det bra tills vidare!


Regn och illamående.

Alltså allvarligt, ligger här och är riktigt nervös inför morgondagen då pluggandet börjar. Har ägnat helgen åt att bara ha roligt och har försökt njuta så mycket som möjligt, men nu ligger jag här i soffan, har ångest och är alldeles för mätt av alla onyttigheter som jag fått i mig under kvällen. Dessutom har det regnat hela dagen så humöret är verkligen inte på topp.

Har även hunnit med Ikea och lite andra "affärer" idag, men det enda jag kom hem med var en citronpress. Hittade ett par jättesköna joggingskor på en Nike-factory store, men Adrian gav mig dåligt samvete utan att han själv visste om det, så dom får följa med mig hem en annan gång istället. Nu ska jag återgå till att må illa. Hej då.


En gnutta otaggad..

Sitter och kollar igenom min mattebok lite och blir nervös eftersom att jag inte fattar någonting. Måste antagligen bara få träna min hjärna lite, och sedan går det förhoppningsvis bättre. Men vissa saker.. It makes no sense!!

Nä, det ska gå bra! Det har jag bestämt mig för. Nu ska jag dock göra mig klar inför en jobbarkväll i receptionen. Ha en bra fredag, folks!


Ulriksdals Slottsträdgård

Idag for jag, Carro, Frida och Sofie ut till Ulriksdals Slottsträdgård. Jag hade aldrig varit där tidigare men det är ett jättemysigt område där en gigantisk trädgård fanns där man kan köpa alla möjliga växter. Fanns hur många olika sorter som helst, citronträd, olivträd, kryddväxter med mera. När vi hade gått runt där ett tag så gick vi och åt lunch på ett café som låg precis bredvid. Det påminde väldigt mycket om Svensbylidjas café, förutom att dom hade många fler maträtter. Åt till exempel världens godaste sallad där med chèvreost och valnötter.

Det var även tänkt att vi skulle på Gröna Lund, men det var så kallt, så vi bestämde oss för att fara hem och tänka på saken, och i slutändan var faktiskt alla för trötta för att fara, så det får bli en annan gång.

Nu ska jag sova. Imorgon väntar viktiga samtal, umgänge med Johanna och en eventuell tvättid. Ha det bra!


Nattångest.

Är så rastlös. Har sovit hela bort hela dagen, det enda vettiga jag gjort idag är att byta sängkläder och damma av en matta. Var tänkt att jag skulle träffa Johanna idag, men hon var slö och jag var slö, så det rann ut i sanden.

Jag känner att jag vill gå upp och göra någonting, men samtidigt vill jag ligga här i sängen och mysa med en sovandes Adrian. Men alltid när jag har sådana här dagar får jag en känsla av meningslöshet. Just hate it! Tur att det inte händer alltför ofta numera. Börjar ju dessutom snart plugga så då kommer jag knappt ha en ledig stund. Vet fortfarande dock inte hur det blir med naturkunskapen, försökte ringa komvux, men dom hade så knasiga telefontider, så blir att göra ett nytt försök på torsdag. Min mattebok borde däremot komma imorgon, så då kan jag börja tjuvläsa lite innan kursen börjar. Skulle även få låna en grafräknare av Therese så att jag slipper köpa en ny för flera hundra. Skönt!

Jaja, ska försöka kväva känslan av meningslöshet nu och färsöka sova, ska upp relativt tidigt imorgon då jag ska träffa lite vänner för skoj. Mer om det imorgon! Sov gott.


Stockholm i mitt hjärta!

Idag har jag och Karin lekt turister. Vi (läs: jag) har gått omkring i gamla stan och fotat, förföljt sådana där "slottsvaktare" och ätit glass. Dagen har varit hur mysig som helst. Jag bara älskar den här staden! Dessutom lyxade jag och Adrian till det och grillade till middag.

Nu ligger jag i sängen och försöker sova, men som vanligt snurrar tankarna omkring i mitt huvud, och så börjar jag tänka på farfar och blir lite ledsen. Jag har fortfarande inte förstått att han aldrig kommer klappa mig på ryggen igen som han alltid gjorde när man kramade honom och jag kommer aldrig mer att kunna fara ut till stugan i Långnäs där det finns så många minnen från min uppväxt för att hälsa på honom och Eva.

Jaja, nu blir jag ledsen igen. Så ska sluta skriva och försöka sova istället. Här har ni lite bilder från dagen.


Outfit

I brist på annat får ni en tråkig outfitbild! Böt om X-antal gånger innan jag lyckades bestämma mig för vad jag skulle ha på mig, men här har ni iallafall resultatet. Jag gillar posen jag gör, hehe. Nu ska jag in till stan, försöka göra lite ärenden, och träffa lite folk.


God morning!

Ligger i sängen och försöker bestämma mig om jag ska kliva upp eller ligga kvar i 25 minuter tills de första tvättmaskinerna är klara. Känner mig trött och lite lat idag och fattade inte riktigt varför väckarklockan ringde imorse.

Har ingen aning om vad jag ska göra med dagen, känner för att umgås med någon i det fina vädret men när Johanna är utomlands så har jag inte så stor vänskapskrets. Får försöka höra runt lite ändå tycker jag, för annars kommer jag bara ligga här hela dagen, och det är jag inte heller så sugen på! Imorgon kommer iallafall fina Johanna hem, och som jag har saknat henne!

Jaja, får väl försöka ta mig upp ur sängen då och åtminstone göra någon form av frukost. Blir nog en smoothie gjord på banan, blåbär, mjölk och müsli, eftersom att det inte finns så många andra alternativ. Så nu ska jag sparka mig själv i rumpan och kliva upp ur sängen. Vi hörs!


Tummen ned för skräpmat!

Jag förstår mig inte på mig själv. Jag vet hur illa jag börjar må när jag äter en flottig pizza med beasås och hela kittet, men ändå ska jag bestämt äta det. Dessutom räcker det inte att jag äter mig mätt, utan sedan ska jag även gå och småäta på resten av pizzan som är kvar resten av kvällen. Så ikväll har jag vräkt i mig en hel pizza och som jag har mått illa, men nu börjar jag tack och liv må lite bättre.

Både jag och Adrian har varit riktigt trötta idag. Jag lyckades somna på tåget från Märsta till Huddinge och vaknade bara när mitt huvud föll. När jag vaknade var jag äckligt varm och hade fruktansvärt ont i huvudet. Hoppade därefter på bussen, tog av mig jackan och koftan och satt i bara linne tills jag kom hem och fick dricka vatten och ta en huvudvärkstablett.

Kände att jag inte orkade gräva igenom en tom kyl och frys efter någonting att äta till middag, så sprang ner till närmaste pizzeria, köpte med mig två pizzor och hann med bussen med en minut tillgodo.

Nu ska jag sova, är så extremt trött trots powernapen på tåget. Är ledig imorgon, men ska försöka få lite saker gjort, bland annat så står tvättning och städning på schemat. På lördag och söndag vankas det jobb igen så ska även försöka vila upp mig rejält.

Kom förresten in på mattekursen som jag har sökt, dock så har jag inte fått något besked om jag kommit in på NK-kursen ännu, men det får jag väl snart reda på också. Börjar iallafall den 27/5, känns extremt skönt att äntligen ta tag i detta!

Jaja, sova som sagt. Ha det bra!


Dagens

Känner mig extremt classy i min jobbaroutfit. Nu ska jag åka hem, sova några timmar, och jobba igen.


Åååh, åka pendeltåg...

Sitter på tåget på väg hem från jobbet för tillfället. Det har gått bra att jobba, men har haft ont i min nedre del av ryggen hela dagen. Var och tränade ett kort pass imorse, fast var så otaggad, så det gick inget vidare. Får köra igen imorgon!

Denna vecka kommer mest bestå av jobb, jobbar nämligen alla dagar förutom fredag, så kommer vara helt slut när veckan är över, och kommer vara så fruktansvärt less på att pendla den här fruktansvärt extremt långa vägen varje dag.


Hemmagjort iste!

Gjorde just hemmagjort iste för första gången någonsin och det blev otroligt smarrigt! Kokade upp vatten, satte i många påsar citronte, lät det dra ett tag och sedan lät jag det kallna. Satte därefter i socker och tre citroner, och det blev som sagt riktigt bra!


Kollage

 
I tisdags hade jag och Johanna världens trevligaste dag på stan i solen. Det var så varmt att vi gick omkring i klänning och t-shirt. Jag hade även med mig syskameran så vi passade på att ta en hel del bilder. Nu har jag hursomhelst hittat ett bra program där man kan göra bland annat kollage, så det är förklaringen till bilden ovan.
 
Nu är jag ju även tillbaka i Piteå igen där jag kommer stanna till på söndag, så blir en riktig snabbvisit.

Sunny day!

Sitter och äter mangosalsa från gårdagens middag till frukost. Den är så god att jag uppriktigt längtade tills jag vaknade så att jag skulle få äta den!

Efter min himmelska frukost ska jag göra mig klar lite snabbt för att sedan träffa Johanna i stan. Idag skiner solen och det är 17 grader i skuggan. Dessutom hörde jag rykten om att körsbärsträden blommar, så det måste kollas in. Ikväll blir det dessutom grillat till middag så har en bra dag att se fram emot! Nu ska jag stressa så hörs vi senare.


Jobbhelgen avklarad!

Nu är min jobbarhelg slut och det har faktiskt gått bättre än förväntat! I fredags somnade jag såklart kring 01.00-tiden, så då blev det bara cirka fyra timmars sömn, men igår somnade jag faktiskt kring 20.30, så idag har jag varit desto piggare, och det har även känts som om dagen har gått snabbare.

Jag har faktiskt inte hunnit med så mycket annat. Har mest bara hunnit med att äta, jobba och sova. Imorgon ska jag däremot försöka få lite saker gjort och så ska jag även hinna med att träffa Johanna, så ska försöka sova lite nu så att jag är pigg till imorgon. Ha det bra tills vidare!


Nomnom!

Idag har jag hunnit med att tvätta och att baka världens godaste cupcakes. Jag har bakat dessa med Marina tidigare för ganska precis ett år sedan så nu tänkte jag att jag skulle prova på att baka dom igen. Dom blev inte fagra, men goda blev dom och jag har redan fått i mig två stycken. Dom är verkligen livsfarliga dom där!

Nu ska jag ta mig en välförtjänt powernap och sedan ska jag göra mig klar inför ekonomiseminariumet som jag ska på ikväll. Ha det bra!


Ett år senare..

Idag har det gått ett år sedan jag flög ned till Adrian i Stockholm för andra gången i mitt liv. Den gången stannade jag i ca en månad innan jag var tvungen att fara hem igen. Nu, ett år senare, bor vi tillsammans och sover i samma säng nästan varje natt. Därför säger vi att vi har varit tillsammans ett år idag och det har firats med att äta glass i solen, gå en jobbig promenad uppför en jobbig backe för att kolla på utsikten över fantastiska Stockholm och slutligen med en gigantisk middag på Jensens och lite fikabesök av Rasmus och Oskar. Jag försökte få Adrian att vara med på en bild med mig men han vägrade, eftersom att han inte är lika linslus som mig, vilket är väldigt tråkigt under vissa stunder eftersom att jag älskar att ha bilder att titta tillbaka på, men han är envis, karln min.

Igår firades Valborg hos Carro och Rasmus. Vi åt god mat och hade det allmänt trevligt, jag och Adrian var hemma strax innan tolv-slaget och jag är väldigt glad idag över att jag bara fick i mig tre och en halv cider igår. Nu ska jag sova, men först bjuder jag på en bild som Frida tog igår på mig och Carro eftersom att jag var lika dålig på att ta kort som vanligt. Sov så gott!